l3ft3r1s Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 αυτο θα γινει μονο και μονο για να το μπλοκαρουν αν ποτε παει στο σερβις τους.... Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, αυτό είναι το καλύτερο σενάριο που μπορείς πετύχεις... αλλα λογια να αγαπιομαστε δλδ μιας και πρεπει να σκασω 150 ευρω μονο και μονο για το παραβολο στην αστυνομια.... Σίγουρο αυτό? γιατί όταν μου έκλεψαν του tytn II, εγώ έκανα μια υπεύθυνη δήλωση στην αστυνομία, χωρίς παράβολο. :wacko: επισης καποτςε διαβαζα οτι ΜΠΟΡΕΙ αμεσα να το μπλοκαρει η εταιρια αυτο δε παιζει τελικα???? Σε μερικές χώρες μόνο, όχι στην Ελλάδα. Περαστικά φιλαράκι, σε καταλαβαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπερα σε ολους και ολες Το plaisio κανει προσφορα 479 euros απο 549 το HTC SENSATION... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sensation-Black.htm και μπορω να πω οτι δεν με χαλαει ιδιαιτερα... Θελω τις γνωμες των πιο "εμπειρων" του χωρου, μια και οι δυνατοτητες του ειναι αρκετα ψηλα, εστω και χωρις amoled, 720p αναλυση οθονης και επεξαργαστη ισαξιο του SG2 ή του Note (απ'οτι ειδα σε video-reviews "τρεχει" αρκετα καλα...) Οσοι το εχουν χρησιμοποιησει ή το χρησιμοποιουν ακομη (και παραλληλα γνωριζουν τι "παιζει" στον χωρο), τι προτεινουν? Σαν τιμη με βολευει, αν σκεφθειτε οτι ειχα στο μυαλο μου το Galaxy των 600 & το Note των 700euros... Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Σταυρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπερα σε ολους και ολες Το plaisio κανει προσφορα 479 euros απο 549 το HTC SENSATION... http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sensation-Black.htm και μπορω να πω οτι δεν με χαλαει ιδιαιτερα... Θελω τις γνωμες των πιο "εμπειρων" του χωρου, μια και οι δυνατοτητες του ειναι αρκετα ψηλα, εστω και χωρις amoled, 720p αναλυση οθονης και επεξαργαστη ισαξιο του SG2 ή του Note (απ'οτι ειδα σε video-reviews "τρεχει" αρκετα καλα...) Οσοι το εχουν χρησιμοποιησει ή το χρησιμοποιουν ακομη (και παραλληλα γνωριζουν τι "παιζει" στον χωρο), τι προτεινουν? Σαν τιμη με βολευει, αν σκεφθειτε οτι ειχα στο μυαλο μου το Galaxy των 600 & το Note των 700euros... Ευχαριστω εκ των προτερων!!! Σταυρος Αυτό που παραθέτεις είναι εκθεσιακό κομμάτι,φαντάζομαι πόσα ζωα θα το έχουν σκαρλέψει:lol::lol:,αν το έδιναν 300 θα μπορούσες να το σκεφτείς......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Απ'οτι βλεπω ομως, ειναι διαθεσιμο σε πολλα μαγαζια... τι "φοβο" εχω με αυτο? Και γενικοτερα σαν συσκευη, τι λεει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Εγώ που είχα ρωτήσει, όντως αναφέρονταν σε εκθεσιακά κομμάτια. Υπήρχαν τότε και ελάχιστα μη εκθεσιακά. Πήγαινε σε ένα πλαίσιο και ρώτα να δουν στο σύστημα τους αν έχει μείνει κανένα σφραγισμένο, δύσκολο το κόβω. Αν έχει μείνει το σκέφτεσαι αλλιώς άστο καλύτερα. Αν θες sii ρώτα και σε άλλα μαγαζιά κάποιοι το δίνουν κάτω από 600 ελληνικό, αν το έχουν γιατί ακούω για έλλειψη, αν είσαι αθήνα μεριά, πήγαινε ομόνοια στις αρχές πανεπιστημίου, σφραγισμένο ελληνικό σίγουρα κάτω από 600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ΟΚ ολα αυτα... σαν τηλεφωνο τι λεει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 (edited) Νέος με το εργαλείο... Δεν ξέρω κατά πόσο έκανα καλά αλλά προτίμισα το htc sensation απο το lg optimus 2x Το συγκεκριμένο κινητό για να κάνεις αναβάθμηση χρειάζετε κάποιο πρόγραμμα στον υπολογίστη ή τα κάνει μόνο του? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 6, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Σαν τηλέφωνο είναι οκ. Βασικό πλεονέκτημα είναι το sense, γενικά ποιότητα κατασκευής πολύ καλή, αρκεί να μην σου τύχει κανά προβληματικό, έχουν αναφερθεί ότι μπαίνει σκόνη κάτω από την οθόνη μετά από λίγο καιρό και επίσης επειδή το καπάκι είναι σαν κάλυμμα σε κάποια παίζει. Εμένα είχα πάρει το xe, άνοιξα το καπάκι λίγες φορές και μετά άρχισε να παίζει λίγο. Ηχείο απλά ικανοποιητικό, ποιότητα συνομιλίας καλή. Γνώμη μου για τόσα λεφτά περίμενε λίγο θα βγούν τα καινούργια μοντέλα ή κοίτα και κάτι άλλο με τα ίδια λεφτά αλλά αυτά τα συζητάμε σε άλλο νήμα νομίζω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Μπορείς να το βρεις και πιο φτηνο αν και γενικα δε θα το κοιτούσα καν Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το παγωτάκι θα το πάρουμε? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 το παγωτάκι θα το πάρουμε? Μπα όχι τελικά. :rocket::whip::chair::rtfm: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 έχει βγει κάποια ανακοίνωση για αυτό? http://htcpedia.com/news/Ice-Cream-Sandwich-Comes-With-Sensation-Ice-White-HTC.html?l_page=1&p_page=1 Αυτό δεν ισχύει?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 έχει βγει κάποια ανακοίνωση για αυτό? http://htcpedia.com/news/Ice-Cream-Sandwich-Comes-With-Sensation-Ice-White-HTC.html?l_page=1&p_page=1 Αυτό δεν ισχύει?? E προφανώς ισχύει. Έχει ανακοινωθεί, το είπαμε, το ξαναείπαμε, κάθε 1 εβδομάδα τα ίδια να λέμε και να ρωτάμε. Ρίξε και μια ματιά λίγο πιο πίσω. Δεν υπάρχει νόημα κάθε λίγο και λιγάκι να ρωτάμε πότε θα το πάρουμε (επίσημα) πόσο μάλλον (που ρώτησες εσύ) αν θα το πάρουμε. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μπα όχι τελικά. :rocket::whip::chair::rtfm: Πλάκα κάνεις τώρα; Πάω να το πουλήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Μα καλά πως πιάνει σκόνη από κάτω η οθόνη? Το διάβασα σε προηγούμενα posts.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvuser Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλημέρα. Μία ερώτηση για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με το κινητό τον τελευταίο μήνα, αλλά πλέον έχει γίνει σπαστικό. Σε άσχετες στιγμές και πλέον συχνά, χωρίς να έχω τρέξει πρώτα κάποια εφαρμογή, όταν πατάω το κουμπί home, αντί να με γυρίσει στην αρχική οθόνη, ή όταν είμαι σε αυτή να μου τισ εμφανίσει όλες και να επιλέξω, τραβάει στιγμιότυπο (φωτογραφία της οθόνης). Πως γίνεται αυτό? Είναι κάποια ρύθμιση? Λόγω κάποιας εφαρμογής που έχω βάλει? 5-6 εφαρμογές έχω όλες και όλες. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εχει κανείς αγοράσει βάση για το ποδήλατο ? Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες αλλά δεν ξέρω ποια θα το κρατήσει και δεν θα την κάνει το κινητό σε καμιά λακκούβα. Έχετε κάποια εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Εχει κανείς αγοράσει βάση για το ποδήλατο ? Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες αλλά δεν ξέρω ποια θα το κρατήσει και δεν θα την κάνει το κινητό σε καμιά λακκούβα. Έχετε κάποια εμπειρία? Πατριδα (agrinio pk) εχω πάρει αυτή http://www.netimes.com/shop/dpl-universal-bicycle-bike-mount-p-2650.html?cPath=80_818 με αυτή http://www.netimes.com/shop/dpl-smartphone-holder-for-htc-sensation-sensation-xe-p-3406.html?cPath=80_818 .Η εμπειρία μου ειναι οτι εφυγε το κινητο απο την μηχανη με 120 χλμ στην εθνικη (οχι σε λακουβα) και εσπασε φυσικα το κινητο. Ομως μάλλον δεν το ειχα βαλει καλα στη θεση του (πριν λιγο ειχα μιλησει) Και το λεω αυτο γιατι εχω πεσει σε απιστευτες λακουβες και δεν καταλαβε τιποτα Εξακολουθω να την χρησιμοποιω Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλημέρα. Μία ερώτηση για ένα θέμα που αντιμετωπίζω με το κινητό τον τελευταίο μήνα, αλλά πλέον έχει γίνει σπαστικό. Σε άσχετες στιγμές και πλέον συχνά, χωρίς να έχω τρέξει πρώτα κάποια εφαρμογή, όταν πατάω το κουμπί home, αντί να με γυρίσει στην αρχική οθόνη, ή όταν είμαι σε αυτή να μου τισ εμφανίσει όλες και να επιλέξω, τραβάει στιγμιότυπο (φωτογραφία της οθόνης). Πως γίνεται αυτό? Είναι κάποια ρύθμιση? Λόγω κάποιας εφαρμογής που έχω βάλει? 5-6 εφαρμογές έχω όλες και όλες. Ευχαριστώ... Όταν πατάς το power button kai to home παίρνει screenshot. Μήπως την ώρα που το πατάς κρατάς με το άλλο χέρι το power; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο gvuser και ειναι απιστευτα εκνευριστικο!!!Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια,χθες το βραδυ το φορτισα κανονικα και οταν πηγα να κοιμηθω το αφησα διπλα μου,η μπαταρια ηταν στο 100% και δε το πειραξα καθολου,το πρωι ομως που ξυπνησα το κινητο ηταν κλειστο,εμεινε απο μπαταρια,ελεος!!!Και να σημειωσω οτι αυτη δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο!!!Τι μπορει να φταιει; :confused: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Αυτό το θέμα με τη σκόνη που διάβασα παραπάνω είναι γενικό σε όλες τις συσκευές? Έχει κάποιος καιρό την συσκευή και να μην του έχει εμφανίσει σκόνη ρωτάω γιατί χθες το αγόρασα και ξενέρωσα λίγο με αυτό που διάβασα στα προηγούμενα posts..και είναι πάρα πολύ καλό κινητό για να έχει τέτοια προβλήματα :/ Επίσης ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση που έχετε? Με το που το άνοιξα σήμερα έκανε 2 απανωτά updates.. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο gvuser και ειναι απιστευτα εκνευριστικο!!!Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια,χθες το βραδυ το φορτισα κανονικα και οταν πηγα να κοιμηθω το αφησα διπλα μου,η μπαταρια ηταν στο 100% και δε το πειραξα καθολου,το πρωι ομως που ξυπνησα το κινητο ηταν κλειστο,εμεινε απο μπαταρια,ελεος!!!Και να σημειωσω οτι αυτη δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο!!!Τι μπορει να φταιει; :confused: Κάποια εφαρμογή που έβαλες δημιουργεί πρόβλημα στην κατανάλωση ενέργειας. Αυτό το θέμα με τη σκόνη που διάβασα παραπάνω είναι γενικό σε όλες τις συσκευές? Έχει κάποιος καιρό την συσκευή και να μην του έχει εμφανίσει σκόνη ρωτάω γιατί χθες το αγόρασα και ξενέρωσα λίγο με αυτό που διάβασα στα προηγούμενα posts..και είναι πάρα πολύ καλό κινητό για να έχει τέτοια προβλήματα :/ Επίσης ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση που έχετε? Με το που το άνοιξα σήμερα έκανε 2 απανωτά updates.. Το κινητό το έχω από Ιούνιο 2011 δεν έχει το παραμικρό ίχνος σκόνης η οθόνη του. Τελευταία έκδοση Official είναι η 1.50.401.1 για unbranded συσκευή. Edited February 7, 2012 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Η ένταση του ηχείο πως σας φαίνεται?? Όσο για την τελική επίσημη ως τώρα έκδοση εμένα λέει 1.52.720.3 Edited February 7, 2012 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Πλάκα κάνεις τώρα; Πάω να το πουλήσω! Ε εννοείται. Μα τί να απαντήσεις σε μια (ακόμα) τέτοια ερώτηση. :mad: Καταλαβαίνεις φαντάζομαι. ;) Η ένταση του ηχείο πως σας φαίνεται?? Η ένταση του ηχείου, έχει αναφερθεί, πως κατά γενική ομολογία, δεν είναι κι από τα δυνατά σημεία της συσκευής. Κινείται σε μέτρια επίπεδα. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο gvuser και ειναι απιστευτα εκνευριστικο!!!Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια,χθες το βραδυ το φορτισα κανονικα και οταν πηγα να κοιμηθω το αφησα διπλα μου,η μπαταρια ηταν στο 100% και δε το πειραξα καθολου,το πρωι ομως που ξυπνησα το κινητο ηταν κλειστο,εμεινε απο μπαταρια,ελεος!!!Και να σημειωσω οτι αυτη δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο!!!Τι μπορει να φταιει; :confused: Το χω και γω αυτό το θέμα αλλά ακόμη το ψάχνω. Πλήρης φόρτιση στις 7 το πρωί και στις 13: είναι off. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts