Jump to content

[Επίσημο] HTC Sensation

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανα νεοτερο για κανονικες κι οχι βονταφον συσκευες?

εχω 110 απο βοντα,μου κλεψαν το dhd και μαλλον κοιταω για sensatiom αλλα οχι απο βοντα αλλα απο οπου αλλου σε κανονικο.

οποιος το χει παρει κανονικο ας μοιυ στειλει ενα πμ

εχω 110 απο βοντα,μου κλεψαν το dhd και μαλλον κοιταω για sensatiom αλλα οχι απο βοντα αλλα απο οπου αλλου σε κανονικο.

παιδια ναι οποιοσ το εχει παρει να μασ πει απο που, εκτοσ βονταφον. περιμενουμε....

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Χμμμ, φοβαμαι -χωρις να εχω καμια διαθεση να σε αμφισβητησω- πως κι εδω θα ισχυσει το αντιστοιχο που ειχα θιξει και στο dell streak (κι εκει η ιδια ακριβως κατασταση, που ειχα πιστοποιησει με πολλα streak και αλλα 2 ατομα που γνωριζουν καλα το "αθλημα", αλλα οι περισσοτεροι απλα δεν παρατηρουν τιποτα).

Και το 80% των iphone 4 εχουν αυτο το θεμα (σε σαφως μικροτερο βαθμο, συγκριτικα με το sensation π.χ.), αλλα ελαχιστοι το εχουν θιξει.

Τελος παντων, ας θεωρηθει ως μη γενομενο το θεμα αυτο. Καλοριζικο φιλε μου...

Έχεις δίκιο αγαπητέ Βαγγέλη το παρατήρησα κ γω....κρίμα πετάμε λεφτά για κάτι καλύτερο και βρισκόμαστε πάλι απ την αρχή.....

Έχεις δίκιο αγαπητέ Βαγγέλη το παρατήρησα κ γω....κρίμα πετάμε λεφτά για κάτι καλύτερο και βρισκόμαστε πάλι απ την αρχή.....

Πραγματικα Παναγιωτη, hardwar-ικα εχω καιρο να δω συσκευη που να μην εχει κανενα απολυτως ψεγαδι - κριμα για αυτο καταδεικνυει περιτρανα ποσο εχει χαμηλωσει ο πηχυς της ολικης ποιοτητας (γιατι δεν περιοριζεται στο κατασκευαστικο κομματι) για ολες τις συσκευες τεχνολογιας...

Αυτό νομίζω πως ισχύει σε όλες τις συσκευές που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Δε νομίζω πως άγγιξε ποτέ καμία το τέλειο

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγώ μιλώ έχοντας το δίπλα μου. Αν μου επιτρέπεις λοιπόν:

Δεν είπα οτι αναγκαστικά θα έπρεπε να έχει περισσότερη ΡΑΜ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να την εξαντλήσω.

Δεν έχεις ομως την πεποίθηση ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά με το πως κάνει scroll το τηλέφωνο στις διάφορες οθονες/ εφαρμογές ;

Εγώ πιστεύω πως ναι. Δεν σκάω γιατί δε με νοιάζει αυτό, αλλα να μην το πω ;

Δίπλα σε ένα GS2 είναι εμφανές και από μόνο του το καταλαβαίνεις κιόλας.

Σε αυτό με το scroll έχεις απόλυτο δίκιο και δυστυχώς είναι κάτι που υπήρχε από την 1η έκδοση του sense, αλλά φυσικά δεν έχει να κάνει με την ποσότητα της ram σε καμία περίπτωση. Είναι θέμα του sense και του κώδικα της htc.

Και για να μην παρεξηγούμαι το σχόλιό μου δεν πήγαινε σε σένα αλλά σε όλους όσους ακούνε κάτι στο internet και χωρίς να έχουν προσωπική άποψη διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι όντως υπάρχει πρόβλημα και προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι τέτοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά, τέλειο κινητό δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ποτέ. Για ευνόητους μαρκετινιστικους λόγους. Κοιτάμε λοιπόν ποιο μας κάνει περισσότερο, το παίρνουμε, το χαιρόμαστε όσο γίνεται και πάμε γι αλλά. Αφού όλοι μας έχουμε την αρρώστια του γκατζετακια. Το επόμενο έχει κάτιτις παραπάνω και σκεφτόμαστε αμέσως μήπως κάναμε μακακια.. που δεν περιμέναμε λίγο ακόμα.

Εγώ μετά απο μα γυρα σε acer, Dell, ξαναγύρισα σε HTC, αποδεχόμενος το παιχνίδι του σκύλου με τη γάτα. Πάντα θα κυνηγαω το επόμενο που θα είναι λίγο καλύτερο.

Προς το παρον ξαναθυμηθηκα ποσο μπροστά είναι η HTC και δεν το μετανιωνω.

Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή συσκευή και η ram είναι ικανοποιητικοτατη. Όταν σκεφτώ για το επόμενο θα ξαναμπω στο τρυπακι των χαρακτηριστικών.

Έχετε την εντύπωση πως όταν βγουν custom roms (κάποια στιγμή θα γίνει, ελπίζω συντομα) το θηριακι μας δεν θα πετάει? Κι αν είναι λίγο πίσω στα benchmarks απο το evo 3D ( που παραδόξως τώρα δεν είναι !!!) θα καταλαβαίνουμε τη διάφορα?

Χαρείτε το. Είναι φανταστική συσκευή. Στο επόμενο βλέπουμε :-)

Κωνσταντίνος

καλησπερα.τελικα δεν υπαρχει κανεις που να εχει δουλεψει την καμερα να μου πει εντυπωσεις?βιντεο σε θορυβωδες χορο αν παιζει σωστα ο ηχος κτλ..

Κωστα,περα απο τη RAM θα επρεπε να εχουν δουλεψει και καλυτερα τη ROM, πριν κυκλοφορησει το κινητο. Για αυτα που ζητας πας για EVO 3D, αν και στη θεση σου θα επαιρνα ενα Galaxy S II, που υπαρχει σημερα και δουλευει πραγματικα καλα (κι επειδη ξερω οτι εισαι απαιτητικος χρηστης, δε θα σε προδωσει πουθενα - σε αντιθεση με τον πρωτο γαλαξια που επρεπε να περασει καιρος για να δουλεψει οπως επρεπε). Το μοναδικο κινητο που με εκανε να δωσω οριστικα το iphone 4 (μεχρι το 5 φυσικα)...

Για μένα η samsung έχει τελειώσει. Δεν την εμπιστεύομαι σε τίποτα εκτός τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών.

Χίλιες φορές HTC με τα οποία κακά στο hardware παρα beta software σε συσκευές που είναι ήδη σε κυκλοφορία.

Οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν κανένα ενδoιασμο να βγάλουν στην αγορα συκευες με εμφανή προβλήματα software.

Ασε που χρειάζεται ειδική θήκη με παγοκυστες στο πίσω μέρος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για μένα η samsung έχει τελειώσει. Δεν την εμπιστεύομαι σε τίποτα εκτός τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών.

Χίλιες φορές HTC με τα οποία κακά στο hardware παρα beta software σε συσκευές που είναι ήδη σε κυκλοφορία.

Οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν κανένα ενδoιασμο να βγάλουν στην αγορα συκευες με εμφανή προβλήματα software.

Ασε που χρειάζεται ειδική θήκη με παγοκυστες στο πίσω μέρος.

Χαχα, οκ Κωστα, δε διαφωνω επι της ουσιας. Δε νομιζω οτι ο ανταγωνισμος κανει διαφορετικα (π.χ. το Sensation κατ'εμε, με τις πρωτες αυτες εκδοσεις ROM δεν αποδιδει ουτε στο μισο των δυνατοτητων του ή ακομα ακομα και το Dell Streak που θιξαμε - με την 1.6 που κυκλοφορησε ηταν για πεταμα. Με τη 2.2 που βγηκε μετα απο μηνες ηταν αλλο τηλεφωνο) - παντως το galaxy s II ειναι απλα απολαυστικο στη χρηση του κι η πιο ολοκληρωμενη - συμπαγης συσκευη που εχει κυκλοφορησει ποτε η samsung, imo...

Βλέπω εντονους προβληματισμους σχρικά με την ποιοτητα του... μπορει καποιο φιλος να μου πει τι προβληματα υπάρχουν;
http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

• Administrators
Βλέπω εντονους προβληματισμους σχρικά με την ποιοτητα του... μπορει καποιο φιλος να μου πει τι προβληματα υπάρχουν;

Που τους είδες αυτούς τους προβληματισμούς στην ποιότητα; Και αν πάρεις απάντηση από έναν φίλο θα καλυφθείς; Μήπως είναι καλύτερα να διαβάσεις σε αυτό το θέμα και να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα (από εντυπώσεις κατόχων και όχι θεωρίες και υποψίες υποψήφιων κατόχων).

Modpic.gif

Το μεγαλυτερο θεμα μου με το Sensation δεν ειναι η ΡΑΜ, αλλα οτι δυστυχως ακομα χρησιμοποιει

την ιδια CPU με αυτη του DHD, φυσικα πλεον διπυρηνη. Αυτο σημαινει οτι ενω ολα τα καλα

android smartphones θα εχουν διπυηρνο CortexA9 το Sensation παραμενει CortexA8.

Kαι το γεγονος οτι εχει 768RAM ειναι γιατι το SoC ειναι σχεδον παρομοιο με του DHD, με προσθηκη

δευτερης CPU και της 220 Ardenno.

ΤΟ SoC του Sensation ειναι το 8260 και του Evo 3D το 8660, διαφορες δε γνωριζω, ειμαι σιγουρος

με βαση την εως τωρα πολιτικη της HTC oτι στους επομενους μηνες θα δουμε κινητο πιστολι απο την

HTC, οπως εγινε και με το Desire το απλο που κυκλοφορησε περσι τετοια εποχη και μετα απο μερικους

μηνες βγηκε DHD και DesireS με πολυ ανωτερα specs.

Με λιγα λογια οι εχοντες καλη συσκευη ας κανουν λιγο υπομοπνη ακομα, αλλιως καλυτερα να στραφουν

προς S II. Εγω που εχω και τα δυο η διαφορα ειναι χαωδης.

Σε σημερινη επικοινωνία με το Πλαισιο μου ειπαν οτι ανοιξαν κωδικό για τη συσκευή και την αναμένουν .Η Cosmote ακόμα δεν ξερει :X

Eπιλέγω να κάνω format σε μία microSD που βρήκα και όταν πατώ διαμόρφωση, γράφει:

Εξωτερικο μέσο σε άγνωστη κατάσταση και δεν κάνει τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eπιλέγω να κάνω format σε μία microSD που βρήκα και όταν πατώ διαμόρφωση, γράφει:

Εξωτερικο μέσο σε άγνωστη κατάσταση και δεν κάνει τίποτα.

Τι μπορώ να κάνω ;

Γιατί δεν τη φορμάρεις σε pc??

Δε βρίσκω πουθενά την επιλογή όταν συνδέω το τηλέφωνο να διαβάσει ο υπολογιστής την κάρτα ως εξωτερική μνήμη, μόνο ως htc sync, ιντερνετ απο πισι και ιντερνετ απο τηλέφωνο. Απο την άλλη card reader δεν παίζει οπότε είμαι σε αδιέξοδο :ninja:

Νιώθω χαζός !

ediT: Έβαλα μία 1giga (απο την 8αρα) πoυ δοκίμαζα και τη διάβασε με τη μία.

Τώρα ξέμεινα με τη μικρή...

Edited by zerow

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκεί στο μενού-->κάρτα SD και αποθηκ. χώρος τηλεφώνου σου διαβάζει κανονικά την κάρτα ;. Αν ναι, κάνε μια αφαίρεση και μετά προσθήκη ξανά.

EDIT

Μετάφερε ότι χρειάζεσαι από την 8αρα στον υπολογιστή και κάνε τις ένα φορμάτ....Η ξαναβάλε την 8αρα μέσα μήπως την δει τώρα

Edited by apitsakis

• Administrators
ΤΟ SoC του Sensation ειναι το 8260 και του Evo 3D το 8660, διαφορες δε γνωριζω, ειμαι σιγουρος

με βαση την εως τωρα πολιτικη της HTC oτι στους επομενους μηνες θα δουμε κινητο πιστολι απο την

HTC, οπως εγινε και με το Desire το απλο που κυκλοφορησε περσι τετοια εποχη και μετα απο μερικους

μηνες βγηκε DHD και DesireS με πολυ ανωτερα specs.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε 8260 και 8660 είναι ότι ο δεύτερος υποστηρίζει και τα CDMA δίκτυα της Αμερικής. Εντελώς αδιάφορα για τα δικά μας δεδομένα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)

Modpic.gif

καλησπέρα και εδώ :)

είμαι κάτοχος του HD2 και ενδιαφέρομαι να το αλλάξω, αλλά δε ξέρω με τι. είμαι σε αναζήτηση συσκευής. είχε κανείς από εσάς το HD2 πριν και μπορεί να μου πει εντυπώσεις από την καινούργια συσκευή? Η οθόνη είναι αυτό που λέμε LED ή είναι διαφορετικό τύπος οθόνης?

Σημείωση: και στο HD2 Android λειτουργικό έχω. Ρωτάω αν αξίζει η διαδικασία αλλαγής ή θα πάρω μια "ίδια" συσκευή?

• Administrators
καλησπέρα και εδώ :)

είμαι κάτοχος του HD2 και ενδιαφέρομαι να το αλλάξω, αλλά δε ξέρω με τι. είμαι σε αναζήτηση συσκευής. είχε κανείς από εσάς το HD2 πριν και μπορεί να μου πει εντυπώσεις από την καινούργια συσκευή? Η οθόνη είναι αυτό που λέμε LED ή είναι διαφορετικό τύπος οθόνης?

Σημείωση: και στο HD2 Android λειτουργικό έχω. Ρωτάω αν αξίζει η διαδικασία αλλαγής ή θα πάρω μια "ίδια" συσκευή?

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

Το έχω στα χέρια μου εδώ και καμιά ώρα...

Ενα έχω να πω...Το τηλέφωνο είναι ΚΟΡΥΦΗ!!!Η οθόνη καταπληκτική καμία σχέση με τις φωτογραφίες,και το τηλέφωνο πάει σφαίρα!! :D

Επίσης έχω εκπλαγεί πόσο όμορφα κάθεται στο χέρι παρόλο την τεράστια οθόνη του σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που έχω πιάσει (GS2,Desire HD).

Κανένα πρόβλημα με τη ram μέχρι τώρα,το λογισμικό είναι φτιαγμένο να γεμίζει τη μνήμη όπως έχει ξαναναφερθεί.Πράγμα που φαίνεται χρησιμοποιόντας task killer,και κλέινοντας τα πάντα μένει με 300mb free (ο stock task manager δε δείχνει σχεδόν καμία εφαρμογή που τρέχει).

Το έχω στα χέρια μου εδώ και καμιά ώρα...

Ενα έχω να πω...Το τηλέφωνο είναι ΚΟΡΥΦΗ!!!Η οθόνη καταπληκτική καμία σχέση με τις φωτογραφίες,και το τηλέφωνο πάει σφαίρα!! :D

Επίσης έχω εκπλαγεί πόσο όμορφα κάθεται στο χέρι παρόλο την τεράστια οθόνη του σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που έχω πιάσει (GS2,Desire HD).

Κανένα πρόβλημα με τη ram μέχρι τώρα,το λογισμικό είναι φτιαγμένο να γεμίζει τη μνήμη όπως έχει ξαναναφερθεί.Πράγμα που φαίνεται χρησιμοποιόντας task killer,και κλέινοντας τα πάντα μένει με 300mb free (ο stock task manager δε δείχνει σχεδόν καμία εφαρμογή που τρέχει).

:shock: ... Τόσο πολύ ; Τα περισσότερα που έχω δει είναι στα 200mb ... Είναι vodafone branded η συσκευή που έχεις ;

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Unbranded είναι.

Ναι με τόσο ξεκινάει και ο μαμά task manager είναι άδειος,αν βάλεις όμως task killer 3rd party θα πάθεις πλάκα με το τι τρέχει από πίσω...

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν προτρέπω να γίνει kill στις εφαρμογές,απλά θέλω να δείξω ότι είναι φτιαγμένο έτσι το σύστημα ώστε να τρέχει πράγματα από πίσω μέχρι να γεμίσει η μνήμη όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές.

(κι εγώ θα ήθελα να έχει 1gb για τα νούμερα αλλά στην πράξη το τηλέφωνο είναι μια χαρά)

Παρεπιπτόντως,επειδή είχε αναφερθεί νωρίτερα,συνδέθηκα σε speedtouch 585 v2 χωρίς φασαρίες.