bronco Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εχουμε καποια ενημερωση ποτε θα ερθει Ελλαδα εκτος απο Vodafone? Αυτο θα ηθελα να μαθω και εγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εχω τη γνωμη οτι η κυκλοφορια του evo θα περιορισει το sensation Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 συμφωνω γιατι εχει οτι λειπει απο το sensation + το 3D.Θα ανακοινωθει η ευρωπαικη εκδοση του EVO 3D στις 27 ιουνιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Εχω τη γνωμη οτι η κυκλοφορια του evo θα περιορισει το sensation Και εμένα αυτή είναι η γνώμη μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishsticky97 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Πήγα και το πήρα σήμερα... Φοβερή συσκευή και δε μετανιώνω που άφησα το iOS για android. Δυστυχώς είμαι από τους άτυχους που έχουν death grip αλλά το παρατηρώ μόνο στο wifi και μόνο όταν ούτως ή άλλως δεν έχει και πολύ καλό σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 τελικά δεν είχει κανείς ασχοληθεί με την κάμερα?με ενδιαφέρει η συσκευή αλλά εχω καεί με κάποιες συσκευές που αν τραβήξεις βίντεο σε περιβάλλον με δυνατό θόρυβο παραμορφώνουν τον ήχο. Με αυτή την συσκευή τι παίζει?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια βοηθεια! Μολις πριν 2 ωρες πηρα το HTC Sensation και αντιπετωπιζω το εξης προβλημα: Συνδεομαι κανονικα στο ασυρματο δικτυο μου αλλα οταν ανοιγω τον browser στο κινητο μου δεν κατεβαζει τιποτα. Προσπαθω επισης τοση ωρα να συνδεθω στο gmail λογαριασμο μου και δεν γινεται με τιποτα. Το κινητο ειναι VODAFONE και εγω εχω WIND συνδεση αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να φταιει κατι τετοιο. Ισως ομως καποιες ρυθμισεις...;;; Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι μπορει να συμβαινει. Παρακαλω οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του! Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια βοηθεια! Μολις πριν 2 ωρες πηρα το HTC Sensation και αντιπετωπιζω το εξης προβλημα: Συνδεομαι κανονικα στο ασυρματο δικτυο μου αλλα οταν ανοιγω τον browser στο κινητο μου δεν κατεβαζει τιποτα. Προσπαθω επισης τοση ωρα να συνδεθω στο gmail λογαριασμο μου και δεν γινεται με τιποτα. Το κινητο ειναι VODAFONE και εγω εχω WIND συνδεση αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να φταιει κατι τετοιο. Ισως ομως καποιες ρυθμισεις...;;; Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι μπορει να συμβαινει. Παρακαλω οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του! Να υποθέσω ότι το κινητό βρίσκει το router και συνδέεται μαζί του... Αν ναι πες μου λίγο ποιο router έχεις γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα με κάποια συγκεκριμένα router τα οποία λύνονται με ένα απλό firmware update. Επίσης αν μπορείς δοκίμασε και σε κάποιο άλλο router να δούμε τι θα κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Να υποθέσω ότι το κινητό βρίσκει το router και συνδέεται μαζί του... Αν ναι πες μου λίγο ποιο router έχεις γιατί έχουν αναφερθεί προβλήματα με κάποια συγκεκριμένα router τα οποία λύνονται με ένα απλό firmware update. Επίσης αν μπορείς δοκίμασε και σε κάποιο άλλο router να δούμε τι θα κάνει. Εχω το speedtouch που μου εδωσε ο ΟΤΕ με την συνδεση conn-x. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Τελικά δεν κρατήθηκα και το παρήγγειλα unbranded από handtec.:p Ελπίζω μέχρι Τετάρτη να το 'χω στα χέρια μου..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια βοηθεια! Μολις πριν 2 ωρες πηρα το HTC Sensation και αντιπετωπιζω το εξης προβλημα: Συνδεομαι κανονικα στο ασυρματο δικτυο μου αλλα οταν ανοιγω τον browser στο κινητο μου δεν κατεβαζει τιποτα. Προσπαθω επισης τοση ωρα να συνδεθω στο gmail λογαριασμο μου και δεν γινεται με τιποτα. Το κινητο ειναι VODAFONE και εγω εχω WIND συνδεση αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να φταιει κατι τετοιο. Ισως ομως καποιες ρυθμισεις...;;; Πραγματικα δεν εχω ιδεα τι μπορει να συμβαινει. Παρακαλω οποιος ξερει ας μου δωσει τα φωτα του! Φιλε μου το speedtouch ειναι.παρε 1242 και ζητα τις ρυθμισεις για σταθερη IP .θα τις βαλεις στο κινητο και θα δουλεψει.στο κινητο οι ρυθμισεις οχι στο μοντεμ. Ta speedtouch. Εχουν θεμα με την 2.3 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Malous Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result ευχαρηστω πολυ...μου εφτιαξεσ τη μερα...κερναω μπυρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Φιλε μου το speedtouch ειναι.παρε 1242 και ζητα τις ρυθμισεις για σταθερη IP .θα τις βαλεις στο κινητο και θα δουλεψει.στο κινητο οι ρυθμισεις οχι στο μοντεμ. Ta speedtouch. Εχουν θεμα με την 2.3 Πηρα τηλεφωνο και τιποτα. Σημερα δοκιμασα και σε αλλο router και ενω δειχνει οτι συνδέεται δεν κατεβαζει τιποτα! Υπαρχει καποια λυση; Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Παντός mediamark το έχουν σκέτη συσκευή χωρίς Vodafone Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Πηρα τηλεφωνο και τιποτα. Σημερα δοκιμασα και σε αλλο router και ενω δειχνει οτι συνδέεται δεν κατεβαζει τιποτα! Υπαρχει καποια λυση; εβαλες σταθερη IP? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bronco Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Παντός mediamark το έχουν σκέτη συσκευή χωρίς Vodafone Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι WWE και unbranded? Τσαμπα η βολτα..... Vodafone εκδοση εχει και το Mediamarkt Edited June 24, 2011 by bronco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 handtec -expansys μονο αυτα εχουν unbranded http://www.expansys.com.gr/htc-sensation-android-smartphone-eu-217482/ εριξε και την τιμη Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παίδες, βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα... Εκεί που έλεγα να πάω να το πάρω αρχές τις επόμενης βδομάδας, σκάει η είδηση για το EVO 3D. Εσείς τι λέτε? Αξίζει να το πάρω ή καλύτερα να περιμένω μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου πιθανολογείται η κυκλοφορία του EVO 3D στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Στην Ελλάδα είναι σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα ;. Κοίτα να δεις, περίμενε μέχρι τις 27 Ιουνίου, όταν θα γίνει και γνωστό το πότε και που θα κυκλοφορήσει. Σίγουρα όμως θα είναι ανώτερο από το Sensation το 3D EVO. Kαι αν πάρεις το Sensation τώρα θα το πάρεις branded. Ούτως η άλλως θα περιμένεις για να μη το πάρεις unbraded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο ο σχεδιασμός του sensation. Απλώς με το EVO 3D θα έχεις περισσότερη ευελιξία σε σχέση με την RAM 768MB VS 1GB, αλλά και στις κάμερες. 8ΜΡ για το sensation στην πίσω vs 5ΜΡ για το evo, αλλά με δυνατότητα 3D recording. Όπως επίσης παρατηρείται και στην μπροστινή διαφορά VGA(Sensation) vs 1.3MP(evo 3d). Χωρίς να γνωρίζω κάτι, ούτε να έχω ασχοληθεί με το sensation καθόλου πιστεύω οτι θα είναι και πιο άνετο στο χέρι καθώς είναι πιο ελαφρύ. 148gr (Sensation) vs 170gr (HD2). Τέλος ο σκελετός του sensation είναι απο αλυμινένια επένδυση, ενώ του EVO 3D είναι φουλ πλαστικοποιημένο. Αυτές είναι οι απόψεις μου για τα 2 κινητά, ελπίζω να μην έχω βγει εκτός θέματος. Απλώς ήθελα να παραθέσω τις απόψεις μου, γιατί μπορεί να λύνουν κάποιους προβληματισμούς τους οποίους μπορεί να έχει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 εβαλες σταθερη IP? Λοιπον πηρα τηλεφωνο στο 1242 και μιλησα με καποιον και μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει τις ρυθμισεις για σταθερη IP εφοσον εχω dynamic IP address. Και μου εδωσε τις ρυθμισεις για dynamic ΙP. Μου εδωσε λοιπον καποιες οδηγιες... Στις ιδιοτητες TCP/IP αλλαξα την διευθυνση IP, την μασκα υποδικτυου, την προεπιλεγμενη πυλη, τον προτιμωμενο διακομιστη DNS και τον εφεδρικο διακομιστη DNS. Τωρα που εχω αυτες τις ρυθμισεις μπορω να κανω κατι; Να τονισω οτι το SENSATION συνδεθηκε κανονικα σε αλλο router και κατεβαζε δεδομενα. Σε δευτερο speedTouch που δοκιμασα παλι τα ιδια εκανε. Συνδεθηκε αλλα δεν κατεβασε δεδομενα. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Λοιπον πηρα τηλεφωνο στο 1242 και μιλησα με καποιον και μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει τις ρυθμισεις για σταθερη IP εφοσον εχω dynamic IP address. Και μου εδωσε τις ρυθμισεις για dynamic ΙP. Μου εδωσε λοιπον καποιες οδηγιες... Στις ιδιοτητες TCP/IP αλλαξα την διευθυνση IP, την μασκα υποδικτυου, την προεπιλεγμενη πυλη, τον προτιμωμενο διακομιστη DNS και τον εφεδρικο διακομιστη DNS. Τωρα που εχω αυτες τις ρυθμισεις μπορω να κανω κατι; Να τονισω οτι το SENSATION συνδεθηκε κανονικα σε αλλο router και κατεβαζε δεδομενα. Σε δευτερο speedTouch που δοκιμασα παλι τα ιδια εκανε. Συνδεθηκε αλλα δεν κατεβασε δεδομενα. Τη σταθερή ip δεν την βάζεις στο router, αλλά στο τηλέφωνο. Από την άλλη όμως να ξέρεις ότι βάζοντας σταθερή ip στο τηλέφωνο μπορεί να μην μπορείς να συνδεθείς σε άλλα ασύρματα δίκτυα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Θέλω να δω επιτέλους πότε στο καλό θα κυκλοφορήσει unbranded...Εχουνε πει απο εβδομάδα ξέρει κανεις κάτι άλλο? Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 παιδια 2 ερωτηεις απο μενα.εω να το παρω.κανω δηλαδη μια πρωτη σκεψη μιας και μου κλεψανε το htc desire hd και πλεον ειχα καλομαθει.... παμε λοιπον.καποιος που να ειχε και τα 2 να μου πει γνωμες και γενικα τι λετε αναμεσα στα δυο? ποιες οι ουσιαστικες διαφορε οταν λεμε βονταφον συσκευη?παιζει ενα ρολο γιατι εχω 11ο ευρω απο βονταφον τραβαει hd video σωστα? θα ρθει συντομα οπως λετε κανονικο και οχι βονταφον και στην ελλαδα η διαφορα της τιμης του? ευχαριστω πολυ και τα κινητα στις τσεπες,μια φορα θα ειμαστε απροσεκτοι και θα γινει η μακακια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsixis Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Τη σταθερή ip δεν την βάζεις στο router, αλλά στο τηλέφωνο. Από την άλλη όμως να ξέρεις ότι βάζοντας σταθερή ip στο τηλέφωνο μπορεί να μην μπορείς να συνδεθείς σε άλλα ασύρματα δίκτυα. Και ποια IP θα περασω στο τηλεφωνο; Αυτη που πηρε το router οταν συνδεθηκε; Παράθεση Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts