FoT1s Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εμένα όπως το έχω προσέξει 2-2.30 μέρες μου πηγαίνει η μπαταρία. Απλά, όταν κλέινει από μπαταρία κάνει κάπου 3 ώρες για να φορτίσει. Δεν ξέρω άμα είναι ταχείας ο φορτιστής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Εμένα όπως το έχω προσέξει 2-2.30 μέρες μου πηγαίνει η μπαταρία. Απλά, όταν κλέινει από μπαταρία κάνει κάπου 3 ώρες για να φορτίσει. Δεν ξέρω άμα είναι ταχείας ο φορτιστής. Και γρήγορα φορτίζει.. ;) Εμενα κανει σιγουρα 3.5.. και οχι απο αδειο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Και γρήγορα φορτίζει.. ;) Εμενα κανει σιγουρα 3.5.. και οχι απο αδειο Σόρρυ, τώρα πρόσεξα τι έγραψα. :lol: Σήμερα κιόλας συγκεκριμένα το έβαλα άδειο 6 ώρα και τελείωσε κάπου 9 και κάτι. (Γι'αυτό και έγραψα σήμερα σε αυτό το thread). Άρα, κάπου στις 3 ώρες και κάτι είμαι κι εγώ με τελείως άδειο. Όταν έχει λίγο μέσα δεν ξέρω γιατί δεν το έχω φορτίσει ποτέ από τότε που το αγόρασα. Edited February 21, 2012 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 1η εβδομάδα χρήσης...Προς το παρόν είμαι στις 73 ωρες και έχω ακόμη 3%....δεν το περίμενα, να πώ την αλήθεια... Πάω για τη 2η του φόρτιση....Η εργοστασιακή ήταν στο 64% και κράτησε 28ώρες νομίζω... Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 1η εβδομάδα χρήσης...Προς το παρόν είμαι στις 73 ωρες και έχω ακόμη 3%....δεν το περίμενα, να πώ την αλήθεια... Πάω για τη 2η του φόρτιση....Η εργοστασιακή ήταν στο 64% και κράτησε 28ώρες νομίζω... Ανάλογα και τι τρέχει στις υπειρεσίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 1η εβδομάδα χρήσης...Προς το παρόν είμαι στις 73 ωρες και έχω ακόμη 3%....δεν το περίμενα, να πώ την αλήθεια... Πάω για τη 2η του φόρτιση....Η εργοστασιακή ήταν στο 64% και κράτησε 28ώρες νομίζω... Χρήση οθόνης?? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S2, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S2, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) Τα φόρουμ είναι για να διαβάζονται. Όλες οι προηγούμενες σελίδες μιλάνε γι' αυτό που ρωτάς. Πρώτα διαβάζουμε και αν κάτι δεν έχει απαντηθεί είμαστε εδώ για οτιδήποτε θελήσεις. Μπαίνω από το κινητό και βλέπω κάθε μέρα την ίδια ερώτηση. Τι να πω... Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γεια σας παιδιά, μία ερώτηση για τους κατόχους του S2, η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική; Περισσότερο ενδιαφέρομε για το πόσο θα αντέχει όταν θα βάζω ταινίες και σειρές για να περνάω την ώρα μου σε διάφορα ταξίδια. Ευχαριστώ. :) παίρνεις και μια δευτερη μπαταρία anker ή το πακέτο των δύο με φορτιστή και έχεις λύσει το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 παίρνεις και μια δευτερη μπαταρία anker ή το πακέτο των δύο με φορτιστή και έχεις λύσει το πρόβλημα σου. Σε μια ταινια 90 λεπτων ποσο πεφτει η μπαταρια? Εγω λεω 25-30% αλλα παντα μετρα η φωτενοτητα της οθονης..Αχιλλεα καλημερα!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 παιδες να ρωτησω μου τρωει τη μιση μπαταρια το λειτουργικο συστημα android μου ειπε καποιος να βγαλω την ενημερωση λογισμικου οπως και εκανα με ροοτ explorer αλλα βλεπω τωρα στις εφαρμογες που εκτελουντε οτι τρεχει το syncml ds , ειναι η ιδια η εφαρμογη που εβγαλα η αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Η ενημερωση λογισμικου δεν ειναι μια εφαρμογη απλη αλλα στο συστεμ αποτελειται απο 3 παρτ. εαν την απενεργοποιησεις ετσι θα προκαλεσεις μεγαλυτερη απωλεια μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Σε μια ταινια 90 λεπτων ποσο πεφτει η μπαταρια? Εγω λεω 25-30% αλλα παντα μετρα η φωτενοτητα της οθονης..Αχιλλεα καλημερα!! Sent from my Galaxy Note Σε επεισόδιο σειράς πέφτει περίπου 10% εμενα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 αν δεν ασχολούμαι καθόλου πάω 4 μερούλες άνετα. όταν ασχολούμαι με νετ στη μια μέρα θέλει φόρτιση. είναι οκ;(πρώτο smartphone κινητό δεν έχω ανάλογες εμπειρίες απο άλλα..) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 αν δεν ασχολούμαι καθόλου πάω 4 μερούλες άνετα. όταν ασχολούμαι με νετ στη μια μέρα θέλει φόρτιση. είναι οκ;(πρώτο smartphone κινητό δεν έχω ανάλογες εμπειρίες απο άλλα..) Άψογα! Όλα τα smartphones, αν τα χειρίζεσαι σαν smartphones και όχι σαν απλά κινητά, αποκλείεται να κρατήσουν πάνω από μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Η ενημερωση λογισμικου δεν ειναι μια εφαρμογη απλη αλλα στο συστεμ αποτελειται απο 3 παρτ. εαν την απενεργοποιησεις ετσι θα προκαλεσεις μεγαλυτερη απωλεια μπαταριας. ποιες ειναι οι αλλες?γιατι οντως εχω πολυ μεγαλυτερη απωλεια τωρα , εβγαλα κ αλλη μια που βρηκα αλλα την τριτη δεν ειδα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevotedAngel Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Σε επεισόδιο σειράς πέφτει περίπου 10% εμενα. 10%; τι επισόδειο είναι αυτό; εκτός αν λες τα 20λεπτα - μισάωρα. Γιατί εγώ με CM7, siyah και το config που προτείνεται στο xda δεν έχω καταφέρει να μην χάσω πάνω από 30-35% σε 2ωρη ταινία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Άψογα! Όλα τα smartphones, αν τα χειρίζεσαι σαν smartphones και όχι σαν απλά κινητά, αποκλείεται να κρατήσουν πάνω από μέρα.για να είμαι ακριβής,σήμερα το πρωί με 52 ώρες λειτουργίας είχε φτάσει στο 62%. οπότε μάλλον καλά είμαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που κάποιοι νιώθουν ευχαριστημένοι που κατορθώνουν να έχει αυτονομία το κινητό τους 40,50,60, και δεν ξέρω κι' εγώ πόσες ώρες. Τα πράγματα είναι απλά. Αν πήρατε το s2 για να τα έχετε όλα κλειστά, συγχρονισμό κλειστό, ίντερνετ κλειστό και τη μισή μέρα σε flight mode, τότε πολύ απλά δώσατε 600€ χωρίς να υπάρχει λόγος. Με ένα απλό τηλέφωνο των 150€ θα κάνατε τα ίδια. Ξέχασα να σας πω ότι το δικό μου s2 μου βγάζει 6 μήνες αυτονομία όταν το έχω κλειστό, και ένα χρόνο όταν το έχω στο κουτί του μέσα :D:D:D:D Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που κάποιοι νιώθουν ευχαριστημένοι που κατορθώνουν να έχει αυτονομία το κινητό τους 40,50,60, και δεν ξέρω κι' εγώ πόσες ώρες. Τα πράγματα είναι απλά. Αν πήρατε το s2 για να τα έχετε όλα κλειστά, συγχρονισμό κλειστό, ίντερνετ κλειστό και τη μισή μέρα σε flight mode, τότε πολύ απλά δώσατε 600€ χωρίς να υπάρχει λόγος. Με ένα απλό τηλέφωνο των 150€ θα κάνατε τα ίδια. Ξέχασα να σας πω ότι το δικό μου s2 μου βγάζει 6 μήνες αυτονομία όταν το έχω κλειστό, και ένα χρόνο όταν το έχω στο κουτί του μέσα :D:D:D:D ε αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό για νετ εφ'οσον έχω διαθέσιμο υπολογιστή σε δουλειά και σπίτι,ποιος ο λόγος να έχω wifi κλπ ανοιχτά; για να κοιτάω αυτάρεσκα την οθόνη και να λέω χαλάλι τα λεφτά που έδωσα; απο το να τα έχω ολα ενεργα τις πρώτες μέρες ήμουν μονίμως στον φορτιστή. λυπάμαι αλλά δεν το χρυσοπλήρωσα για να γίνει το καλώδιο του φορτιστή προέκταση του. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Εγω παντως καθε μερα τρεχω περιπου δυο φορες το fast reboot και κανω και ενα κλεισιμο εφαρμογων με το task manager. Υστερα χρησιμοποιω και το widget locker πριν σβησω την οθονη και μετα απο λιγο το ανοιγω, μπαινω στο cpu spy και βλεπω αν εχει πεσει σε deep sleep mode η οχι. Απαξ και μπει σε deep sleep, σε ενα 8ωρο περιπου χανεις γυρω στα 3% μπαταρια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 ε αν δεν χρησιμοποιώ το κινητό για νετ εφ'οσον έχω διαθέσιμο υπολογιστή σε δουλειά και σπίτι,ποιος ο λόγος να έχω wifi κλπ ανοιχτά; για να κοιτάω αυτάρεσκα την οθόνη και να λέω χαλάλι τα λεφτά που έδωσα; απο το να τα έχω ολα ενεργα τις πρώτες μέρες ήμουν μονίμως στον φορτιστή. λυπάμαι αλλά δεν το χρυσοπλήρωσα για να γίνει το καλώδιο του φορτιστή προέκταση του. Skype? Viber? Push mails? (προσωπικά που δεν θέλεις να βάλεις στον Η/Υ της δουλειάς σου). Άσε που με μια ματιά στα widget έχεις πλήρη ενημέρωση από καιρό μέχρι πόσο % παίρνει το μπατσόκ αν γίνουν αύριο εκλογές (λέμε τώρα). Και σίγουρα 1002 άλλες χρήσεις που δεν έχω σκεφτεί εγώ αλλά χρειάζονται σε κάποιον άλλο. Σε εμένα με Wifi 24/7 (εταιρία+σπίτι) εκτός 5 ώρες flight mode όταν κοιμάμαι το βράδυ βγάζω 2 μέρες χρήσης. Φυσικά δεν κάθομαι να το κοιτάω, όλη μέρα σχεδόν είμαι στο χέρι με αυτό. Ακόμα και κάθε βράδυ να το κούμπωνα για φόρτιση πως είναι αυτό προέκταση του καλωδίου του φορτιστή? Έχουμε μπερδέψει κάποια πράγματα μου φαίνεται.. Εγω παντως καθε μερα τρεχω περιπου δυο φορες το fast reboot και κανω και ενα κλεισιμο εφαρμογων με το task manager. Υστερα χρησιμοποιω και το widget locker πριν σβησω την οθονη και μετα απο λιγο το ανοιγω, μπαινω στο cpu spy και βλεπω αν εχει πεσει σε deep sleep mode η οχι. Απαξ και μπει σε deep sleep, σε ενα 8ωρο περιπου χανεις γυρω στα 3% μπαταρια. Γιατί όλο αυτό?... Εγώ δεν κλείνω ποτέ τίποτα, ούτε κάνω reboot φυσικά δεν έχω task killer, και μια χαρά πέφτει σε deep sleep. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick84 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Ευχαριστημενως αρκετα με την μπαταρια για χρηση μονο τηλεφωνου και wifi αντεχει 2 μερες + ωρες, ομως η οθονη ειναι στο 45% φωτεινοτητα κλειστο gps. θα μπορουσα να πω οτι θα ηταν καλυτερο να ητανε η μπαταρια 2000mA και οχι η 1650mA (εαν δεν κανω λαθος), βεβαια μπορω να την αγορασω αλλα σε λιγους μηνες θελω να δω εαν αληθευει οτι μετα απο 3/4 μηνες η μπαταρια τα φτυνει πολυ ωστε να την αλλαξω τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Ευχαριστημενως αρκετα με την μπαταρια για χρηση μονο τηλεφωνου και wifi αντεχει 2 μερες + ωρες, ομως η οθονη ειναι στο 45% φωτεινοτητα κλειστο gps. θα μπορουσα να πω οτι θα ηταν καλυτερο να ητανε η μπαταρια 2000mA και οχι η 1650mA (εαν δεν κανω λαθος), βεβαια μπορω να την αγορασω αλλα σε λιγους μηνες θελω να δω εαν αληθευει οτι μετα απο 3/4 μηνες η μπαταρια τα φτυνει πολυ ωστε να την αλλαξω τοτε. Δεν τα φτύνει μετά από 3-4 οπότε μην περιμένεις άδικα ;) Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο και άνοιξε το gps έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιεί μόνο όταν το ζητήσεις εσύ. Επίσης υπάρχει η Anker από μπαταρίες (1900Mah) που όλοι έχουν να λένε μόνο καλά λόγια και δεν χρειάζεται μεγαλύτερο καπάκι! (~15ευρ με τα μεταφορικά ψάξε να βρεις έχουν γίνει πολλά ποστ). Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Δεν τα φτύνει μετά από 3-4 οπότε μην περιμένεις άδικα ;) Βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο και άνοιξε το gps έτσι και αλλιώς το χρησιμοποιεί μόνο όταν το ζητήσεις εσύ. Επίσης υπάρχει η Anker από μπαταρίες (1900Mah) που όλοι έχουν να λένε μόνο καλά λόγια και δεν χρειάζεται μεγαλύτερο καπάκι! (~15ευρ με τα μεταφορικά ψάξε να βρεις έχουν γίνει πολλά ποστ). Οντως, αυτη ειναι μια πολυ καλη επιλογη σε περιπτωση που καποια στιγμη η μπαταρια αρχισει να λιγωνει. Υπαρχει και με 1750 mah στα 9 δολλαρια, αλλα εννοειται οτι θα χτυπησει καποιος την μεγαλυτερη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts