efthimis31 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Τι θες και ασχολείσαι όταν έχεις 1% ?:lol: Αν έχεις κλειστο το GPS μην δίνεις σημασία. Ναι βρε Κώστα δίκιο έχεις αλλά όσο εμβαθύνουμε μας πιάνει κι άλλη περιέργεια...απλά το προηγούμενο βράδυ παρατήρησα οτι κάτι μου έκανε αφύπνιση την συσκευή και χθες το έβαλα για τεστ και είχε μια λεπτή γραμμή μες την νύχτα στην αφύπνιση και υποθέτω ότι είναι κάτι από τα 2 ή και τα 2... αλλά ναι δίκιο έχεις, δουλειά δεν είχε ο διάολος που λένε :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ που τώρα πλέον δεν το σκαλίζω τόσο όσο στην αρχή (που μου κράταγε 2 μέρες) και απενεργοποιώντας το fast domancy (ή κάπως έτσι τέλος πάντων! :p) κατάφερα να το κρατήσω 3 μέρες!! :D Περισσότερο φωνητικές κλήσεις, αρκετά SMS, λίγο WiFi, καμιά-2 φώτο... Όταν έκανα το screenshot μόλις μου είχε βγάλει το μήνυμα για να το φορτίσω..στο 15% δλδ... Για να καταφέρω να το αδειάσω τελείως έπαιξα DragRacing (που καταπίνει αβέρτα μπαταρία) online (WiFi ανοιχτό) για περίπου 40' !! :X Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την αυτονομία του πλέον! Αν κάνουν και βελτιστοποιήσεις με το ICS τότε θα πετάει! Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ που τώρα πλέον δεν το σκαλίζω τόσο όσο στην αρχή (που μου κράταγε 2 μέρες) και απενεργοποιώντας το fast domancy (ή κάπως έτσι τέλος πάντων! :p) κατάφερα να το κρατήσω 3 μέρες!! :D Περισσότερο φωνητικές κλήσεις, αρκετά SMS, λίγο WiFi, καμιά-2 φώτο... Όταν έκανα το screenshot μόλις μου είχε βγάλει το μήνυμα για να το φορτίσω..στο 15% δλδ... Για να καταφέρω να το αδειάσω τελείως έπαιξα DragRacing (που καταπίνει αβέρτα μπαταρία) online (WiFi ανοιχτό) για περίπου 40' !! :X Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την αυτονομία του πλέον! Αν κάνουν και βελτιστοποιήσεις με το ICS τότε θα πετάει! Εγώ τέτοια νούμερα δεν τα εχω δει ποτέ στο κινητό μου. Κάθε βράδυ μπαίνει στην πρίζα :( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ τέτοια νούμερα δεν τα εχω δει ποτέ στο κινητό μου. Κάθε βράδυ μπαίνει στην πρίζα :( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι ε? Γιατί όμως τόση διαφορά? Μήπως οφείλεται στην custom rom (φοράς έτσι δεν είναι?) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArchengelGR Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδια βρηκα στο mobilecenter.gr αυτη τη μπαταρια : http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32841 Την εχει δοκιμασει κανεις? αξιζει τον κοπο να την παρω? Επισης ξερει κανεις το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το καταστημα?? (εψαξα ολο το θεμα και δεν βρηκα σχετικο ποστ οποτε ειπα να ρωτησω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Εγώ τέτοια νούμερα δεν τα εχω δει ποτέ στο κινητό μου. Κάθε βράδυ μπαίνει στην πρίζα :( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Γιατι πολύ απλά χρησιμοποιείς το κινητό σου σαν smartphone και οχι σαν σκέτο phone! Με χρήση μόνο σαν κανονικό τηλέφωνο (μονο ομιλία + SMS), οι 3 μέρες είναι ενα φυσιολογικό όριο. Αλλά αν μαζί με το τηλέφωνο μπείς και στο δίκτυο, facebook, σέα μέα παιχνίδια κλπ, σε 12 ώρες θα πάρεις την μπαταρία στο χέρι... Πάντως κι εγώ καθε βράδυ το βάζω στην πρίζα, απλά τη μία μέρα έχει 30%, την άλλη 80% γιατί δεν έπαιξα καθόλου μαζί του, κ.ο.κ. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Την μπαταρία την απορυθμιζει το συνεχές σκαλισμα της συσκευής. Δηλαδη εγκατάσταση απεγκατάσταση tweaks, που απαιτούν recovery flashing κλπ. Εκτός οτι απο συντονίζουν, καταναλώνουν ενέργεια. Πολλές φορές χάνουμε λιγότερο βλέποντας YouTube για μια ώρα απο όταν κάνουμε κάτι απ αυτο που περιγράφω παραπάνω. Αν τωρα κάποιος χρησιμοποιει την συσκευη σαν tablet, θα μείνει στο 12 ωρο όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Σε τεστ που είχα κάνει παλιότερα είχε αντέξει 9 ωρες απο τις οποίες οι 7 με ανοικτη οθόνη με συνεχές σερφαρισμα, twitter, Facebook και ραδιόφωνο όσο ήταν κλειστη η οθόνη. Ειναι απόλυτα ικανοποιητικά νούμερα. Προσωπικά οι μοναδική φορα που ανησυχισα μην ξεμείνει ήταν σε αεροπορικό ταξίδι όπου το ριμαξα γιατι δεν είχα μαζι μου το iPad. Πολυ σερφαρισμα, games κλπ. Οπότε η δεύτερη μπαταρία μόνο για εκει μου χρειαζεται. Αν όμως κάποιος ειναι όλη μέρα έξω και έχει πολυ χρόνο στην διάθεση του, σίγουρα θα πρέπει να έχει μια δεύτερη μπαταρία στο τσεπάκι του τζην.;) Πάντως και με το iphone 4 που ονομαστικά τουλάχιστον έχει καλυτερη αυτονομία, δεν μ έβγαζε παραπάνω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Eνας ακόμη τρόπος για μείωση της κατανάλωσης είναι να βάλετε να κλείνει η οθόνη μετά απο 15 δευτερόλεπτα. Μην ξεχνάτε οτι η οθόνη καταλώνει αρκετή ποσότητα ενέργειας. Μπορεί τα 15 δεύτερα να είναι πολύ λίγο για κάποιους, (εγώ στην αρχή το είχα στα 30), αλλά ακόμη και 10 λεπτά να εξοικονομήσετε συνολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, αξίζει τον κόπο. Σε μετρήσεις που έκανα με το power tutor, είδα οτι η ενέργεια που καταναλώνεται για το ξύπνημα της συσκευής είναι λιγότερη απο το να μείνει η οθόνη ανοιχτή για μερικά δευτερόλεπτα. Δηλαδή συμφέρει να μας σβήσει η οθόνη έστω και για μερικά δευτερόλεπτα... π.χ. όταν σερφάρουμε κλπ. ΥΓ: Τα παραπάνω αποτελούν προσωπική έρευνα/άποψη, με κάποιες μετρήσεις που έκανα σήμερα. Όσοι έχετε όρεξη/χρόνο μπορείτε να το ψάξετε κι εσείς...:) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σήμερα μου ήρθε η μπαταρία anker. Στο χαρτάκι που έχει μέσα γράφει ότι πρέπει να την φορτίσω και να την αποφορτίσω πέντε φορές. Όταν είχα πάρει πιο παλιά μια της mugen για το desire, έγραφε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποφορτιστεί η μπαταρία. Ποιον να πιστέψεις τώρα... θα πάω με το αυτό που λέει η anker μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σήμερα μου ήρθε η μπαταρία anker. Στο χαρτάκι που έχει μέσα γράφει ότι πρέπει να την φορτίσω και να την αποφορτίσω πέντε φορές. Όταν είχα πάρει πιο παλιά μια της mugen για το desire, έγραφε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποφορτιστεί η μπαταρία. Ποιον να πιστέψεις τώρα... θα πάω με το αυτό που λέει η anker μου φαίνεται. Δεν εννοεί να την βάλεις σε καμία λάμπα μα αποφορτιστεί όπως έκανε κάποιος γνωστός μου μ ένα ΝΟΚΙΑ το 1995. Απλά εννοεί για πλήρη απόδοση χρειάζεται 4-5 πλήρης κύκλους. Θα την αφήνεις να πέφτει στο 5% και να φορτώνει στο 100% Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Όταν λέει full discharge εγώ νομίζω ότι εννοεί πλήρη αποφόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Όταν λέει full discharge εγώ νομίζω ότι εννοεί πλήρη αποφόρτιση Οι περισσότεροι συνιστούν να αφήνουμε την μπαταρία να πέσει λίγο κάτω απο το 5% αλλα όχι να κλείνει η συσκευη. Μετα την βάζουμε για φόρτιση και στις 5 πρώτες φορτίσεις, την αφήνουμε 2-3 ακόμα απο την στιγμη που θα δείξει 100%. In order to obtain the full capacity of your battery, we highly recommend that you leave the battery/your phone on the charger for an additional 2-3 hours after the charging indicator turns green or the battery status shows full. Continue for 5-6 charging cycles for optimal performance. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν γράφει έτσι στο χαρτάκι με τις οδηγίες της μπαταρίας πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν γράφει έτσι στο χαρτάκι με τις οδηγίες της μπαταρίας πάντως Δεν ξέρω τι γράφει. Αυτο που ανέφερα εγω αφορα τις οδηγίες των περισσότερων κατασκευαστών. Έξ αλλου δεν παρέθεσε κανεις το ακριβές κείμενο της συσκευασίας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν ξέρω τι γράφει. Αυτο που ανέφερα εγω αφορα τις οδηγίες των περισσότερων κατασκευαστών. Έξ αλλου δεν παρέθεσε κανεις το ακριβές κείμενο της συσκευασίας. Αν και στις οδηγίες λέει για full charge discharge, νομίζω ότι υπάρχει σύγχυση επειδή μπορεί να εννοούν full charge και μετά discharge με τη χρήση, χωρίς να εννοούν full.Έτσι όπως είναι γραμμένο, μπορείς να το διαβάσεις και με τους 2 τρόπους. Το σωστό είναι όμως αυτό που λέει ο Te_salat. Τις μπαταρίες ιόντων λιθίου δε πρέπει να τις αφήνουμε να αποφορτίζονται τελείως. Γι αυτό και στις οδηγίες γράφει ότι κάθε 3 μήνες πρέπει να την φορτίζουμε, ακόμα και να την έχουμε αχρησιμοποίητη. Αυτό επειδή με τον καιρό χάνει και δε πρέπει να αδειάσει εντελώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charsta800 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) Χαίρεται και από εμένα! Πρώτο post στο forum και σε ένα topic που νομίζω αφορά πολλούς από εμάς! Εγώ το κινητό δεν το έχω πάνω από ένα μήνα. Τις πρώτες μέρες η μπαταρία δεν μου άντεχε περισσότερο από μια μέρα γιατί είχα κατεβάσει ότι παιχνίδι/εφαρμογή υπήρχε και ήμουν συνεχώς συνδεδεμένος με το WiFi. Μετά από 1 εβδομάδα εξερεύνησης αποφάσισα να του κάνω χρήση σαν ένα απλό κινητό και να προσπαθήσω να δω πόσο διαρκεί η μπαταρία του. Κατάφερα να το κάνω να πάει 3,5 μέρες!! :p Δεν του έκανα υπερβολική χρήση: Καμια 10ρια μηνύματα, 2-3 τηλεφωνήματα, λίγο Wifi και λίγο gaming. Το είχα σε System Power Saving mode Σε μόνο GSM δίκτυα και με όλες τους αυτόματους συγχρονισμούς κλειστούς. Επίσης την φωτεινότητα της οθόνης την είχα στο τελείως χαμηλό επίπεδο. Δεν είχα κάποια (απαιτητικά) widget ανοικτά ούτε κάποια live wallpapers. Το μόνο που υπήρχε στην κεντρική σελίδα ήταν το Power savings widget και μερικά application shortcuts. Τώρα κάνοντας του μια πιο "κανονική" χρήση σαν smartphone μου πάει 1,5 - 2 μέρες. (Το Power saving mode είναι σχεδόν συνεχώς ενεργοποιημένο και την φωτεινότητα στο τελείως χαμηλό επίπεδο.) Δεν χρησιμοποιώ κάποια custom rom. Έχω την official 2.3.5. Δεν μπόρεσα να διαβάσω ΟΛΑ τα posts αυτού του topic (45 σελίδες!!) αλλά τα τελευταία που διάβασα αφορούσαν την φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρίας. Εγώ μέχρι τώρα άφηνα την μπαταρία να τελειώσει τελείως μέχρι να σβήσει το κινητό! Πίστευα ότι είναι πιο σωστό αλλά τώρα διάβασα άλλες απόψεις! Αυτά από εμένα! Edited January 19, 2012 by charsta800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Σήμερα μου ήρθε η μπαταρία anker. Στο χαρτάκι που έχει μέσα γράφει ότι πρέπει να την φορτίσω και να την αποφορτίσω πέντε φορές. Όταν είχα πάρει πιο παλιά μια της mugen για το desire, έγραφε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποφορτιστεί η μπαταρία. Ποιον να πιστέψεις τώρα... Κανένα :lol: Γιατί ΑΝ έφτιαχναν πραγματικά σοβαρές μπαταρίες η Anker και η Mugen, δε θα έπρεπε να τους απασχολεί ούτε το ένα ούτε το άλλο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 εγώ ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με τις επιδοσεις της μπαταριας μου. http://img638.imageshack.us/img638/9848/sc20120119174452.pnghttp://img848.imageshack.us/img848/1228/sc20120119174506.png 1-2 ωρες τηλεφωνήματα 2-3 ώρες facebook-tapatalk-internet 5-6 emails. φωτεινότητα οθόνης στο αυτοματο wifi πάντα ενεργοποιημενο network mode gsm only καθόλου gps και data roaming απενεργοποιημένο με μαμα rom 2.3.5 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Παρέλαβα πριν 2-3 μερούλες την πολυσυζητημένη Anker των 1900mah και όπως υποσχέθηκα θα γράψω ένα μινι-review..... http://dl.dropbox.com/u/17413068/anker.jpg Μου ήρθε και μένα σήμερα η μπαταρία, σε πολύ καλή/ασφαλή συσκευασία και όλο το πακέτο φαίνεται να είναι πολύ περιποιημένο!! Μέχρι και η μπαταρία μέσα στην συσκευασία είναι σε ζελατίνα! Επίσης (όπως γράφει πάνω στο κουτί - δείτε και την φώτο από κάτω) έχει 12 μήνες εγγύηση σε αντίθεση με την εργοστασιακή που έχει 6 αν δεν κάνω λάθος! Περίεργο πάντως είναι πως σε σχέση με του Stinger από πάνω , που γράφει 6 μήνες, άσχετα αν το πήρα από τον ίδιο πωλητή! Ίσως πήρα από την καινούργια παρτίδα!! Θα την βάλω στο κινητό σήμερα το βράδυ και θα σας πω εντυπώσεις σύντομα! *μετά από μερικές φορτίσεις/αποφορτίσεις!! :!::!: Παρακαλώ ΜΗΝ κάνετε παράθεση το μήνυμά μου και γεμίσει η σελίδα με φωτομπαταρίες!!!!:p http://img688.imageshack.us/img688/8771/anker.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Κώτσο τον έπιασαν τον Stinger.Κι εμένα 12 γράφει :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τι εγινε βρε παιδια ολοι σημερα παραλαβαμε την anker? θα την βαλω το βραδυ και εγω να φορτισει και θα αναφερω και εγω αυριο μεθαυριο εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τι εγινε βρε παιδια ολοι σημερα παραλαβαμε την anker? θα την βαλω το βραδυ και εγω να φορτισει και θα αναφερω και εγω αυριο μεθαυριο εντυπωσεις. Ποτέ την παραγγείλατε παιδιά ;Εγώ την έχω παραγγείλει από 9/1 και ακόμα να μου έρθει :( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ποτέ την παραγγείλατε παιδιά ;Εγώ την έχω παραγγείλει από 9/1 και ακόμα να μου έρθει :( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 8/1 και μου ήρθε χτες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 8/1 και μου ήρθε χτες Από το laptopmate την πήρα εσύ ;Ελπίζω να έρθει αύριο κι εμένα Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 9/1 την παρειγγειλα και γω και ηρθε σημερα λογικα αυριο θα την εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts