skoulikomirmigot Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ποση διαφορα σε σχεση με την εργοστασιακη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Η εργοστασιακη σταματαγε στις 2 ωρες οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα. Εχω ενα galaxy s2. Τον τελευταιο καιρό έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Παράγγειλα καινούργια απο το ebay, αλλά απο το πρωί στις 8, στις 16.00 το αργότερο θέλει φόρτιση. Επίσης, κάνει ένα εξής κουφό, που μόλις μου το ξαναέκανε. Δείχνει 50% μπαταρία, του κάνω restart και έχει πάει κάτω απο 20% και χτυπάει "χαμηλή μπαταρία". Εχει 4.1.2 στοκ rom και δεν εχω κανει root. και με τις δύο μπαταρίες, το ίδιο κάνει. Κάποιες φορές ζεσταίνεται υπερβολικά η πλάτη του κινητού, και τότε του κάνω restart και ισιώνει. Καμιά ιδέα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Μαλλον η συσκευη σου δεν μπαινει σε deep sleep. Για να δεις ποια εφαρμογη η τι το προκαλει πρεπει να εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Μαλλον η συσκευη σου δεν μπαινει σε deep sleep. Για να δεις ποια εφαρμογη η τι το προκαλει πρεπει να εισαι root. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για να γίνει root όπως η 4.1.2 νομίζω πως είναι ιδιαίτερα μπελαλίδικο σε σχέση με άλλες rom. Υπάρχει κάποιο link που να περιγράφει αναλυτικά την διαδικασία? Τρέχω αυτή την στιγμή το Nova Battery Tester , με την μπαταρία που έφερα απο το ebay, και την βγάζει 1125mah λίγες στιγμές πριν τελειώσει και κολλήσει! Ειναι αξιόπιστο γενικά το συγκεκριμένο προγραμματάκι? ή δείχνει ότι του καπνίσει? Το Gsam Battery Monitor την αναφέρει σαν 1668mA. Η έκδοση Android που έχω είναι η παρακάτω : 4.1.2 Εκδοση Βασικού φάσματος i9100XXMS3 Εκδοση Kernel 3.0.31-1211311 dpi@DELL251 #3 SMP PREEMPT Thu May 16 10:05:20 KST 2013 Edited June 14, 2014 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Μαλλον η συσκευη σου δεν μπαινει σε deep sleep. Για να δεις ποια εφαρμογη η τι το προκαλει πρεπει να εισαι root. Κατάφερα και το έκανα root. Πώς θα δω ποια εφαρμογή δεν το αφήνει να να μπει σε deep sleep? Επίσης, υπάρχει κάπου να δω τι μπορω να κάνω uninstall απο αυτά που έχει μέσα το κινητό? Χίλιες μπούρδες τρέχουν... Edited June 14, 2014 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Κατάφερα και το έκανα root. Πώς θα δω ποια εφαρμογή δεν το αφήνει να να μπει σε deep sleep? Επίσης, υπάρχει κάπου να δω τι μπορω να κάνω uninstall απο αυτά που έχει μέσα το κινητό? Χίλιες μπούρδες τρέχουν... Αφού είσαι ρουτ, θα πρέπει να κατεβάσεις το Better battery stats και να παίξεις λίγο μαζί του. Γράφει σχεδόν τα πάντα. Αυτό για την μπαταρία το κάνει και σε μένα. Όταν είμαι κάτω από 50% μετά από restart πέφτει στο 20%, αλλά κρατάει περισσότερο από ότι εάν έφτανε μόνο του σε τέτοιο επίπεδο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 (edited) Κατάφερα και το έκανα root. Πώς θα δω ποια εφαρμογή δεν το αφήνει να να μπει σε deep sleep? Επίσης, υπάρχει κάπου να δω τι μπορω να κάνω uninstall απο αυτά που έχει μέσα το κινητό? Χίλιες μπούρδες τρέχουν... Betterbatterystats και από εμένα συν το titanium για διαγραφή/backup/πάγωμα εφαρμογών κτλ.. Περισσότερα σχετικά με το root, τη λίστα εφαρμογών που ζητάς κτλ στο ανάλογο θέμα - Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy S2 -. :-) Edited June 14, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Δεν ξερω αν εκανα δουλεια με την μπαταρία, (αν και νομίζω ναι, γιατί έπεσε 12% σε 2μιση ωρες, αντί για 10% την ώρα), αλλά μόνο και μόνο που ξήλωσα οτι μπούρδα βρήκα μπροστά μου, μαζί με το τρισκατάρατο google+ , chaton και περιπτερο google, με το cleanmaster, αξιζε τον κόπο! Πήρε τα πάνω του το τηλέφωνο, και στην ταχύτητα που σκρολάρει και που ανταποκρίνεται. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Δεν ξερω αν εκανα δουλεια με την μπαταρία, (αν και νομίζω ναι, γιατί έπεσε 12% σε 2μιση ωρες, αντί για 10% την ώρα), αλλά μόνο και μόνο που ξήλωσα οτι μπούρδα βρήκα μπροστά μου, μαζί με το τρισκατάρατο google+ , chaton και περιπτερο google, με το cleanmaster, αξιζε τον κόπο! Πήρε τα πάνω του το τηλέφωνο, και στην ταχύτητα που σκρολάρει και που ανταποκρίνεται. Και να συμπληρώσω. Εβγαλα το κινητο απο τον φορτιστη στις 8 ακριβώς το πρωί. Αυτή την στιγμή, με ανοιχτό μόνιμα τα data, wifi, συγχρονισμος, η μπαταρία είναι στο 28% Το πρόβλημα της μπαταρίας λύθηκε για μένα. Απορώ γιατί γεμίζουν τα κινητά με σκουπίδια... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/330716646920?_trksid=p2059210.m2749.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT την πήρα κι εγω και θα σας πω αν το πωλητής πουλάει κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους Από άλλους που πήρα δεν ήταν καλές οι gold. Για να δουμε από αυτόν πως πάει... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Αυτό που έχω καταλάβει για τις μπαταρίες του ebay είναι ότι παίζει 90% σαβούρα και υπάρχουν μερικές μάρκες γνωστές που είναι γκαραντί και κάποιοιες noname που απλά είναι τίμιες...Γενικά σε μπαταρίες στο ebay παίζει ότιναναι...υπάρχουν στοιχεία 18650 που πωλούνται και ισχυρίζονται οι πωλητές ότι είναι 5000-6000mAh όταν την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη εμπορικά ευρέως διαθέσιμη που παίζει από την Panasonic είναι 3400mAh....τί να πεί κανείς....ο κόσμος τσιμπάει... H extended 2000mAh της Samsung εχει όντως καταργηθεί ? Πέραν αυτής ( που είχε κανα 30ρικο αν θυμάμαι καλά) , από τις άλλες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα είναι η Anker 1900mAh και η Andida 2000mAh... Ποιά από τις 2 αξίζει περισσότερο σαν ποιότητα ? Δηλαδή, έστω ότι σε αρχική χωρητικότητα είναι παραπλήσιες, σε βάθος χρόνου αντέχουν ? Υπάρχει κάποιος που να έχει άνω του ενός έτους με κάποια από τις 2 ? Ευχαριστώ Edited July 17, 2014 by felix_w Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αυτό που έχω καταλάβει για τις μπαταρίες του ebay είναι ότι παίζει 90% σαβούρα και υπάρχουν μερικές μάρκες γνωστές που είναι γκαραντί και κάποιοιες noname που απλά είναι τίμιες...Γενικά σε μπαταρίες στο ebay παίζει ότιναναι...υπάρχουν στοιχεία 18650 που πωλούνται και ισχυρίζονται οι πωλητές ότι είναι 5000-6000mAh όταν την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη εμπορικά ευρέως διαθέσιμη που παίζει από την Panasonic είναι 3400mAh....τί να πεί κανείς....ο κόσμος τσιμπάει... H extended 2000mAh της Samsung εχει όντως καταργηθεί ? Πέραν αυτής ( που είχε κανα 30ρικο αν θυμάμαι καλά) , από τις άλλες που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα είναι η Anker 1900mAh και η Andida 2000mAh... Ποιά από τις 2 αξίζει περισσότερο σαν ποιότητα ? Δηλαδή, έστω ότι σε αρχική χωρητικότητα είναι παραπλήσιες, σε βάθος χρόνου αντέχουν ? Υπάρχει κάποιος που να έχει άνω του ενός έτους με κάποια από τις 2 ? Ευχαριστώ Η Anker μέχρι να το πουλήσω με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Σου προσθέτω επίσης ότι κάποια στιγμή που νόμιζα λανθασμένα ότι είχε πρόβλημα λίγο μετά την αγορά της, μου έκαναν refund χωρίς καν να μου ζητήσουν να στείλω πίσω την μπαταρία, η οποία τελικά ήταν οκ :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Η Anker μέχρι να το πουλήσω με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Σου προσθέτω επίσης ότι κάποια στιγμή που νόμιζα λανθασμένα ότι είχε πρόβλημα λίγο μετά την αγορά της, μου έκαναν refund χωρίς καν να μου ζητήσουν να στείλω πίσω την μπαταρία, η οποία τελικά ήταν οκ :rolleyes: Μια από τα ίδια.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Μπήκε κανείς στη διαδικασία να τις μετρήσει ? Ήταν αισθητή η διαφορά από τη μαμά των 1650mAh ? Υπάχει αξιόπιστο εργαλείο για μέτρηση εντός κινητού, ή να στραφώ σε πατέντα με εξωτερικό φορτιστή για να δώ τί παίζει ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους! Η απορία μου είναι η εξής: σε μια νέα μπαταρια, όταν την παίρνουμε στα χέρια μας, είναι καλύτερο να την βάζουμε να φορτίζει κατευθείαν με κλειστό κινητό ή να χρησιμοποιήσουμε το κινητό κανονικά και όταν σβήσει μόνο του να το βάλουμε να φορτίσει; Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους! Η απορία μου είναι η εξής: σε μια νέα μπαταρια, όταν την παίρνουμε στα χέρια μας, είναι καλύτερο να την βάζουμε να φορτίζει κατευθείαν με κλειστό κινητό ή να χρησιμοποιήσουμε το κινητό κανονικά και όταν σβήσει μόνο του να το βάλουμε να φορτίσει; Το δεύτερο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Το δεύτερο :) Ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Παρήγγειλα μια ίδια με τον φίλο dkats παραπάνω. Ελπίζω σε μιάμιση μέρα διάρκεια μπαταρίας :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Θα ηθελα την γνωμη σας παρακαλω για την παρακατω μπαταρια Galaxy S2 PLUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Θα ηθελα την γνωμη σας παρακαλω για την παρακατω μπαταρια Galaxy S2 PLUS Αν μισείς το κινητούλι, πάρε τη :) Εννοώ πάντα εμφανισιακώς... δεν τη γνωρίζω τη μπαταρία αυτή. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εμφανιση ειναι καλη μωρε ενταξει,συμβατη θα ειναι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Το Battery Widget Monitor μέχρι στιγμής σε 3 πλήρεις κύκλους φόρτισης μου έχει μετρήσει 1648mAh για τη μαμά μπαταρία... Να βασιστώ σε αυτό άραγε, γιατί μου φαίνεται περίεργο, 2 χρόνια μετά να είναι τόσο κοντά στην ονομαστική τιμή.. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) καλημέρα σε όλους.Λοιπόν μετα απο 6 περίπου μήνες η συγκεκριμένη μπαταρία φαίνεται να αντέχει στο χρόνο http://www.ebay.com/itm/2300mAh-High-Capacity-Replacement-Battery-for-Samsung-Galaxy-S-2-S2-i9100-S-/360762770612?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item53ff2304b4.Μερικά screenshot.Να πω οτι το κινητό φοράει official rom 4.1.2 και συγκεκριμενα την nordic I9100XWMS1. Edited September 27, 2014 by vaggelisp17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 καλημέρα σε όλους.Λοιπόν μετα απο 6 περίπου μήνες η συγκεκριμένη μπαταρία φαίνεται να αντέχει στο χρόνο http://www.ebay.com/itm/2300mAh-High-Capacity-Replacement-Battery-for-Samsung-Galaxy-S-2-S2-i9100-S-/360762770612?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item53ff2304b4.Μερικά screenshot.Να πω οτι το κινητό φοράει official rom 4.1.2 και συγκεκριμενα την nordic I9100XWMS1. Καλησπερα! Μετά από αυτή που έχεις και εσύ και μετά από μια ακόμη "μούφα", πλέον του φοράω μια Samsung και είμαι άρχοντας με 2 μέρες μπαταρία. Έδωσα 10 ευρώ και άπειρες μέρες αναμονή μέχρι να μου έρθουν ενώ τη γνήσια την πήρα 14 ευρώ από κατάστημα στην Γλυφάδα. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Καλησπερα! Μετά από αυτή που έχεις και εσύ και μετά από μια ακόμη "μούφα", πλέον του φοράω μια Samsung και είμαι άρχοντας με 2 μέρες μπαταρία. Έδωσα 10 ευρώ και άπειρες μέρες αναμονή μέχρι να μου έρθουν ενώ τη γνήσια την πήρα 14 ευρώ από κατάστημα στην Γλυφάδα. όταν λες τη γνήσια εννοείς την 2000mh?? η την εργοστασιακή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts