Jump to content

Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με το Galaxy S II

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ηδη ρωτησει σε εκεινο το φορουμ αλλα καμια απαντηση ακομα οποτε.....

Δεν χρειαζόταν να ρωτήσεις. Στο πρώτο post γράφει ποιες θήκες ταιριάζουν με τη διχίλιαρη.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ισως αλλα απο αυτες που λεει δεν ειδα καμια να ειναι του στυλ που ζηταω κοινως να ανοιγει απο αριστερα και να ειναι slim.

Ολες ειναι αλλου στυλ οποτε....

Εγώ είχα αγοράσει τις 2 Anker 1900mAh μαζί με τον φορτιστή.

Δεν ξετρελάθηκα με την απόδοση τους.

Η εργοστασιακή μπαταρία νομίζω κρατούσε περισότερο.

Εκτός αν φταίει το λειτουργικό γιατί έχω ακόμα το επίσημο 4.0.3 που είναι για τα ανάθεμα!

Εγώ είχα αγοράσει τις 2 Anker 1900mAh μαζί με τον φορτιστή.

Δεν ξετρελάθηκα με την απόδοση τους.

Η εργοστασιακή μπαταρία νομίζω κρατούσε περισότερο.

Εκτός αν φταίει το λειτουργικό γιατί έχω ακόμα το επίσημο 4.0.3 που είναι για τα ανάθεμα!

Κι εγω δεν τρελαθηκα με την ανκερ.

Κι εγω δεν τρελαθηκα με την ανκερ.

To άλλο αρνητικό είναι οτι για να φορτίσει με τον φορτιστή στην μπρίζα θέλει αρκετες ώρες, περισότερες και από όταν φορτίζει και με το usb

To άλλο αρνητικό είναι οτι για να φορτίσει με τον φορτιστή στην μπρίζα θέλει αρκετες ώρες, περισότερες και από όταν φορτίζει και με το usb

Κλειστο κ τελειως αδειο εμενα κανει 4 κ κατι ωρες. Γενικα εχει 250+ mah κ διαφορα δεν υπαρχει.

Οποτε υποθετω ολοι θα συμφωνεισετε οτι η επισημη 2000mah θα εχει πολυ καλητερες επιδοσεις το μονο μειον ειναι οτι πρεπει να αλλαχτει το καπακι πισω που αυτο ειναι και το δικο μου κολλημα αφου δεν θα μπορω να βαλω την θηκη που εχω ηδη και με εχει βολεψει απιστευτα και ειναι slim flip/wallet case.

Αν βρω μια τετοιου ειδους θηκη που να υποστηριζει και αυτη την επισημη μπαταρια 2000mah εννοειτε οτι θα αγορασω και τα δυο(μπαταρια και θηκη)

Ποιος ξερει ποσες ωρες θα κανει να φορτισει...οσο για το καπακι...ειναι λιγο θεμα

Με τη συσκευή στο standby και τον εργοστασιακό φορτιστή υπολόγισε περίπου 4 ώρες απ'το 5-10% μέχρι την πλήρη φόρτιση. Κι επειδή το είπαν για την lsn και το παρατήρησα κιόλας, υπολόγισε 15-20 λεπτά λιγότερο..:)

σήμερα άλλαξα έκδοση Android στο S2 μου. απο την 2.3.3 πήγα στην 4.0.4...

το πρώτο που με ενόχλησε είναι οτι χάθηκε η δυνατότητα να αλλάζω τη φωτεινότητα της οθόνης με ένα χάιδεμα της μπάρας ειδοποιήσεων.

το δεύτερο και ΠΟΛΥ σημαντικότερο είναι οτι μου φαίνεται πως η μπαταρία μου πλέον καταναλώνεται σε τρομερά γρήγορους ρυθμούς. απο το απόγευμα ως τώρα, άδειασε!!!

υπάρχει κάτι σχετικό εδώ μέσα να διαβάσω ή κανά άρθρο στο ίντερνετ;;; πείτε μου παρακαλώ οτι με αλλαγή ρυθμίσεων θα στρώσει...

σε συγκριση με

Galaxy Nexus (412)

Xperia S (404)

το Σ2 με 412 νομιζω εχει τη καλυτερη μπαταρια απο τα παραπανω δυο ενω εχει μικροτερη χωρητικοτητα. Ειδικα οταν βλεπω σειρες/ταινιες ειναι σαφεστατα καλυτερη, αρκετα ικανοποιημενος

All it takes is a swipe...

Η διαφορα της ανκερ 1900 με την μαμα μπαταρια 1650 ειναι καθαρα και μονο 5-6% παραπανω μπαταρια εχεις με την ανκερ. Και οι δυο μπαταριες που δοκιμασα με 100% η μαμα ειχε πεσει 88% σε 40 λεπτα διαρκεια ενω η ανκερ ηταν στο 95% σε 40 λεπτα διαρκεια. Αυτη την διαφορα μονο ειδα. (Και τις δυο εκανα ακριβως τα ιδια πραγματα).

• 2 weeks later...
σήμερα άλλαξα έκδοση Android στο S2 μου. απο την 2.3.3 πήγα στην 4.0.4...

το πρώτο που με ενόχλησε είναι οτι χάθηκε η δυνατότητα να αλλάζω τη φωτεινότητα της οθόνης με ένα χάιδεμα της μπάρας ειδοποιήσεων.

το δεύτερο και ΠΟΛΥ σημαντικότερο είναι οτι μου φαίνεται πως η μπαταρία μου πλέον καταναλώνεται σε τρομερά γρήγορους ρυθμούς. απο το απόγευμα ως τώρα, άδειασε!!!

υπάρχει κάτι σχετικό εδώ μέσα να διαβάσω ή κανά άρθρο στο ίντερνετ;;; πείτε μου παρακαλώ οτι με αλλαγή ρυθμίσεων θα στρώσει...

Και εμένα μια από τα ίδια.

Και πολλά άλλα κολλήματα.

Σχεδόν μέρα παρά μέρα κολλάει εντελώς το κινητό και πρέπει να βγάλω μπαταρία για να ξεκολλήσει.

Αυτό με την φωτεινότητα γίνεται ακόμα αλλά μια πιάνει μία δεν πιάνει

Περιμένω την Jellybean μπας και βελτθιωθεί η κατάσταση

Σχεδόν μέρα παρά μέρα κολλάει εντελώς το κινητό και πρέπει να βγάλω μπαταρία για να ξεκολλήσει.

Εχει βγει εδω και ποσο καιρο η jb. Εκτος κι αν περιμενεις την eur. Οσο για μπαταρια κτλ, μολις περνας μια καινουργια εκδοση στο κινητο σου, ετσι γινεται με την μπαταρια. Μετα απο καποια φορτισματα κτλ, στρωνει.

Ρε παιδιά, διαβάζω αυτό το thread καθώς και πολλά σκόρπια εδώ κι εκεί ποστ με θέμα την μπαταρία, οτι κρατάει 1 μέρα ο ένας, ότι κρατάει 1,5 μέρα με λίγο πασπάτεμα και με κλεισμένες κιόλας εφαρμογές (makis206) κ.λ.π και τρελαίνομαι.

εγώ με την ωμέγα (όλες τις εκδόσεις από την 2.36 έως και τώρα με την 4.1.2 ) και ξηλωμένες τις "άχρηστες" (προσοχή, ξηλωμένες όχι απενεργοποιημένες η ότι άλλο) με 9 ώρες την ημέρα ανοικτά data, πάμπολλα sms, και e-mails (λόγω δουλειάς) λίγο internet μέσω wi fi, αρκετό παιχνίδι (pba bowling) την φωτεινότητα στην μέση πως γίνεται να μου κρατάει εύκολα 3 μέρες και κάποιες ώρες;

H πολύ τυχερός είμαι και έπεσα σε "καλό" κομμάτι η ο Γιάννης (ioathe) κάνει τόσο καλή δουλειά στις rom του (αν και δεν κρατάω ποτέ τον κέρνελ που βάζει) η το στήνω τόσο τέλεια πια; :p

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Τελικα βρηκε κανεις θηκη τυπου flip που να ανοιγει απο αριστερα και να μπορεις να βαλεις το κινητο με την επισημη extended 2000mah μπαταρια της samsung?

Ρε παιδιά, διαβάζω αυτό το thread καθώς και πολλά σκόρπια εδώ κι εκεί ποστ με θέμα την μπαταρία, οτι κρατάει 1 μέρα ο ένας, ότι κρατάει 1,5 μέρα με λίγο πασπάτεμα και με κλεισμένες κιόλας εφαρμογές (makis206) κ.λ.π και τρελαίνομαι.

εγώ με την ωμέγα (όλες τις εκδόσεις από την 2.36 έως και τώρα με την 4.1.2 ) και ξηλωμένες τις "άχρηστες" (προσοχή, ξηλωμένες όχι απενεργοποιημένες η ότι άλλο) με 9 ώρες την ημέρα ανοικτά data, πάμπολλα sms, και e-mails (λόγω δουλειάς) λίγο internet μέσω wi fi, αρκετό παιχνίδι (pba bowling) την φωτεινότητα στην μέση πως γίνεται να μου κρατάει εύκολα 3 μέρες και κάποιες ώρες;

H πολύ τυχερός είμαι και έπεσα σε "καλό" κομμάτι η ο Γιάννης (ioathe) κάνει τόσο καλή δουλειά στις rom του (αν και δεν κρατάω ποτέ τον κέρνελ που βάζει) η το στήνω τόσο τέλεια πια; :p

Το θεμα με την jb ειναι οτι για να τρεχει το κινητο γρηγορα και να σου δινει επιδωσεις που θελεις, ειναι λογικο να ρουφαει μπαταρια...μιλαω για στοκ.

..H πολύ τυχερός είμαι και έπεσα σε "καλό" κομμάτι η ο Γιάννης (ioathe) κάνει τόσο καλή δουλειά στις rom του (αν και δεν κρατάω ποτέ τον κέρνελ που βάζει) η το στήνω τόσο τέλεια πια; :p

Η δεν βρίσκεσαι όλη μέρα στο myphone όπως εγώ κι όταν το κάνεις μπαίνεις από pc.!:p

Χωρίς πλάκα, για να βγάλει τρεις μέρες πρέπει να το'χω συνέχεια στην αναμονή και αν.. κι έχω κι εγώ μπόλικα stock "ξηλωμενα" από μέσα..;)

Η δεν βρίσκεσαι όλη μέρα στο myphone όπως εγώ κι όταν το κάνεις μπαίνεις από pc.!:p

Χωρίς πλάκα, για να βγάλει τρεις μέρες πρέπει να το'χω συνέχεια στην αναμονή και αν.. κι έχω κι εγώ μπόλικα stock "ξηλωμενα" από μέσα..;)

Όλη μέρα είμαι στον δρόμο ρε συ Μάκη, (οδηγός φορτηγού, γαρ) που να μπω στο myphone :p

απο το κινητό μπαίνω όταν είμαι σε καμιά καφετέρια και τέτοια, στο σπίτι και στο γραφείο είναι πιο άνετο το pc :lol:

Πάντως παίζω πολύ παιχνίδια οπως προείπα και σίγουρα αυτά υποτίθεται είναι μπαταριοφάγα :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Εγώ χτες έπαιξα παιχνίδια όλη μέρα.. κανά δύωρο συνολικά.. και μαζί με την υπόλοιπη χρήση του κινητού η μπαταρία άντεξε περίπου 10 ώρες. Οι 3 μέρες δεν ακούγονται απλά υπερβολικές αλλά μάλλον σαν αστείο :p

Εγώ χτες έπαιξα παιχνίδια όλη μέρα.. κανά δύωρο συνολικά.. και μαζί με την υπόλοιπη χρήση του κινητού η μπαταρία άντεξε περίπου 10 ώρες. Οι 3 μέρες δεν ακούγονται απλά υπερβολικές αλλά μάλλον σαν αστείο :p

Φιλε μου εσυ που παιζεις πολλες ωρες παιχνιδια και τα σχετικα,ποια rom φορας?Αν φορας την LSN(NEE) Nordic εχεις παρατηρησει υψηλες θερμοκρασιες στην περιοχη της καμερας(εκει ψηλα τελοσπαντων)?

Παλικάρια να κανετε factory reset και να ξαναστησετε τη συσκευη σας!!

Εγω οταν εβαλα την 4.1.2 ξεχασα να κανω και μου αδειασε σε 10 ωρες.Μετα ομως που εκανα και το ξαναεστησα μου κραταγε περιπου 1,5 με 2 μερες σε αντιθεση με την 4.0.3 που κραταγε 2 με 2,5 μερες βεβαια!!

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχομενων μηνυματων

Φιλε μου εσυ που παιζεις πολλες ωρες παιχνιδια και τα σχετικα,ποια rom φορας?Αν φορας την LSN(NEE) Nordic εχεις παρατηρησει υψηλες θερμοκρασιες στην περιοχη της καμερας(εκει ψηλα τελοσπαντων)?

Όλα stock, την LSD φοράω και δεν έχω κάνει ούτε καν root...

το ροοτ γτ το αναφερεις, που μπορει να κολλαει?

Πραγματικά πουθενά, πιθανολογώ ότι ο φίλος ήθελε απλά να τονίσει ότι έχει τη συσκευή εντελώς stock..;)