vitriolis Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Hard reset εννοουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;Αμα ειναι να του κανω κανενα μπας και στρωσει λιγο η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Hard reset εννοουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Ναι... αυτό εννοούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) Mε τις ρυθμισεις αυτες στο tegrak overclock και την 2.3.4 ΚG3 νομιζω οτι ειναι πολυ καλα με αρκετη χρηση. http://img829.imageshack.us/img829/601/sc20110730235539.th.pnghttp://img696.imageshack.us/img696/3329/sc20110730234140.th.pnghttp://img828.imageshack.us/img828/6500/sc20110730234236.th.pnghttp://img810.imageshack.us/img810/711/sc20110730235354.th.png Edited July 30, 2011 by giogio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgl Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 (edited) http://img217.imageshack.us/img217/6526/sc20110731012734.th.jpg εβαλα το power tutor για να δω τι μου τρωει την μπαταρια το φορτισα μεχρι 100% και μετα το εβαλα να δουλευει.γιατι το digital clock τρωει τοσο πολυ ειναι φυσιολογικο? Edited July 30, 2011 by billgl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 http://img217.imageshack.us/img217/6526/sc20110731012734.th.jpg εβαλα το power tutor για να δω τι μου τρωει την μπαταρια το φορτισα μεχρι 100% και μετα το εβαλα να δουλευει.γιατι το digital clock τρωει τοσο πολυ ειναι φυσιολογικο? Το power tutor προγραμματακι ειναι γιατι δεν το βρισκω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Το power tutor προγραμματακι ειναι γιατι δεν το βρισκω.. https://market.android.com/details?id=edu.umich.PowerTutor&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 (edited) https://market.android.com/details?id=edu.umich.PowerTutor&feature=search_result δεν το εγραφα σε μια λεξη αλλα με κενο και δεν μου το εβγαζε... :p Ευχαριστω! http://img217.imageshack.us/img217/6526/sc20110731012734.th.jpg εβαλα το power tutor για να δω τι μου τρωει την μπαταρια το φορτισα μεχρι 100% και μετα το εβαλα να δουλευει.γιατι το digital clock τρωει τοσο πολυ ειναι φυσιολογικο? Γιατι kernel και system καταναλωνουν τοσο πολυ μπαταρια? Ξερει κανεις?? Edited August 3, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Γιατι kernel και system καταναλωνουν τοσο πολυ μπαταρια? Ξερει κανεις?? Ποια είναι η εφαρμογή πού βλέπεις την κατανάλωση σέ ιστορικό ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2011 Ποια είναι η εφαρμογή πού βλέπεις την κατανάλωση σέ ιστορικό ? Αναφέρεται ακριβώς από πάνω... PowerΤutor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη το συγκεκριμένο, το τηλέφωνο το έχω από τη Πέμπτη και προφανώς ψάχνομαι ακόμα. Παρατηρώ οτι το Android System τρώει τη μπαταρια μου, και το battery drain ειναι υψηλό... πχ από το βράδυ ως σήμερα τις 11 ηταν στο 55%.. (!) ... εχετε καμία συμβουλή; Edited August 20, 2011 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 γενικά το android απ' όσο γνωρίζω είναι αρκετά λαίμαργο στο θέμα μπαταρίας, αλλά για να σε βοηθήσουν όσοι θα ξέρουν περισσότερα (και κυρίως οι κάτοχοι του ίδιου κινητού) καλό είναι να πεις και τι χρήση του έχεις κάνει, ώστε να είμαστε σίγουροι αν η κατανάλωση μπαταρίας είναι λογική Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Καλημέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη το συγκεκριμένο, το τηλέφωνο το έχω από τη Πέμπτη και προφανώς ψάχνομαι ακόμα. Παρατηρώ οτι το Android System τρώει τη μπαταρια μου, και το battery drain ειναι υψηλό... πχ από το βράδυ ως σήμερα τις 11 ηταν στο 55%.. (!) ... εχετε καμία συμβουλή; Πόσο καιρό το χρησιμοποιείς; Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης παρατηρείται σημαντική βελτίωση στην αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Καλημέρα παιδιά, Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη το συγκεκριμένο, το τηλέφωνο το έχω από τη Πέμπτη και προφανώς ψάχνομαι ακόμα. Παρατηρώ οτι το Android System τρώει τη μπαταρια μου, και το battery drain ειναι υψηλό... πχ από το βράδυ ως σήμερα τις 11 ηταν στο 55%.. (!) ... εχετε καμία συμβουλή; ποια stock (προφανως) rom εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Σωστα, δεν έδωσα αρκετές πληροφορίες. Προκαταβολικά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και επιφυλάσσομαι να απαντήσω σε ότι μπορώ με τη σειρά μου όταν έχω αντιστοιχα τη δυνατότητα να απαντήσω. Τώρα.. σε ότι αφορά τη χρήση .. .μιλάμε για απλά πράγματα : λίγο 3G / για email και messaging, λίγο - ως ελάχιστο browsing. Αυτό που ανέφερα επίσης ειναι οτι το έβαλα το βράδυ για φόρτιση και το πρωί ειχε φαει σχεδον τη μισή μπαταρια , αυτό το θεωρώ τρελλό. Εχω βγάλει -πλέον- το αυτόματο sync και το gps, όπως και το auto rotate, την αυτόματη ρυθμιση της εικόνας, και ακολούθησα ένα τρικ για το φόρτισμα της μπαταρίας (full ως 100%, κλείσιμο και φορτισμα με κλειστό το κινητό εως να πάει στα 100%) και τώρα το παρατηρώ. Εβαλα και το system panel (ναι, το αγόρασα) για να δω αν θα μου πει κάτι. Σε ότι αφορά τα στοιχεια του κινητού... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Εγω μετα απο 1 βδομαδα παιδεμα με λειτουργικα και kernel ομολογω οτι ειμαι μια χαρα. Ολη μερα το Wifi ανοιχτο πολλες ωρες και το ραδιοφωνο. Ειμαι συνδεδεμενος σε 5 λογαριασμους messenging συν skype συν voip και 4 λογαριασμους email και ειμαι στο 46% που σημαινει τον στοχο μου να βγαζω τη μερα με μια βραδυνη φορτιση τον πετυχα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Εγω μετα απο 1 βδομαδα παιδεμα με λειτουργικα και kernel ομολογω οτι ειμαι μια χαρα. Ολη μερα το Wifi ανοιχτο πολλες ωρες και το ραδιοφωνο. Ειμαι συνδεδεμενος σε 5 λογαριασμους messenging συν skype συν voip και 4 λογαριασμους email και ειμαι στο 46% που σημαινει τον στοχο μου να βγαζω τη μερα με μια βραδυνη φορτιση τον πετυχα. Καμία σχέση με τη δική μου εικόνα. Εγώ έχω το Android πάνω πάνω με πρόβλημα suspend και event/0. Εχτές έβαλα τη πρώτη μου custom ROM αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Που με κάνει να πιστεύω ότι ίσως να φταίει κάτι στις εφαρμογές που έχω. Η ROM που έχω βάλει είναι η Lite'ning ROM v6.1 XXKH3 με kernel 2.6.35.11-ninphetamine-2.0.5+ ninpo@titan #20 και baseband ΧΧΚΗ3 (android 2.3.4). Edited August 24, 2011 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μμμ οντως το 74% ειναι εξωπραγματικο ποσοστο μετα απο 2 ωρες λειτουργιας. Προτεινω να κανεις factory reset/wipe cache/dalvik cache και να περασεις Leomar ROM + speedfrey kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 (edited) Μμμ οντως το 74% ειναι εξωπραγματικο ποσοστο μετα απο 2 ωρες λειτουργιας. Προτεινω να κανεις factory reset/wipe cache/dalvik cache και να περασεις Leomar ROM + speedfrey kernel. Σε ευχαριστώ. Εχεις κάπου κάποιο link για το πως να το κάνω αυτό; Ειμαι πολύ νεος σε όλα αυτά... Το odin έχω μάθει (ως ένα βαθμό) να χρησιμοποιώ, και αυτό χρησιμοποιησα για το ROM που έχω. [Edit]Τελικά έβγαλα άκρη. Ευχαριστώ, έβαλα Leomar και speedfrey με stock voltage και βλέπω πως πάει[/edit] Edited August 24, 2011 by aroutis Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Πάντως, προσωπικά έχω μείνει (σχεδόν) έκπληκτος με την μπαταρία του... Επανέρχομαι σε λίγο με ανάλογα screenshot http://img638.imageshack.us/img638/5180/sc20110826165234.th.jpg http://img508.imageshack.us/img508/1158/sc20110826165252.th.jpg Το τηλέφωνο έχει αφεθεί να αδειάσει εντελώς 3 φορές, έχει γίνει root και έχω απενεργοποιήσει διάφορα που (θεώρησα εγώ ότι) ήταν άσκοπο να φορτώνουν με το bootάρισμά του. Επίσης, έχω βάλει το SetCPU με ένα "οικονομικό" προφίλ όταν η οθόνη είναι κλειστή. Είναι ανοικτό από εχθές το πρωί ~8:00 το πρωί και έχω χαζολογήσει και με wifi, έχω κάνει 4-5 GSM κλήσεις (μικρές όμως), και 3 κλήσεις με Viber και έχω τραβήξει 2-3 pix την κοράκλα μου και έχει ακόμα ~60% juice! Α... είχε μπει σε flight mode από τις 1.30 εχθές βράδυ μέχρι τις 07.30 σήμερα. Το βρίσκω τουλάχιστον ικανοποιητικό, για να μην φανώ υπερβολικός! Από την άλλη, ίσως η χρήση που έχει καταγραφεί να μην είναι αντιπροσωπευτική, καθώς είναι μάλλον "μέτρια", αλλά έχοντας ακούσει τόσα για το εν λόγω τηλέφωνο, δεν μπορώ να μην το εκτιμήσω για αυτό που βλέπω μέχρι στιγμής... Edited August 26, 2011 by costasp screenshots Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 γεια σας πριν λιγες ημερες πηρα και εγω το gs2 με 2.3.3 και k7 και απο θεμα μπαταριας ειναι τραγικο το τηλεφωνο. εγκατεστησα 3-4 παιχνιδακια απο το market και με καμια ωρα παιχνιδου μερικα τηλ. και λιγο ψαξιμο να το μαθω το τηλεφωνο η μπαταρια κραταει μια μερα :mad:. εχω απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις κτλ που διαβασα εδω αλλα τιποτα. απο θεμα αλλαγης μπαταριας με μια μεγαλυτερη τι γινεται γιατι δεν ειδα κατι (εκτος αν δεν το προσεξα το θεμα) δεν θα υπαρξει διαφορα? και κατι αλλο...μολις παω να συνδεθω στο market μου βγαζει το μνμ "τα δεδομενα φοντου απενεργοποιηθηκαν. για την ενεργοποιηση του market χρειαζονται δεδομενα φοντου" και μολις παταω ενεργοποιηση μου βγαζει το μενου να ενεργοποιησω τον αυτοματο συγχρονισμο. τι ειναι παλι αυτο? στην αρχικη οθονη εχω αφησει μονο μερικες συντομευσεις. και τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Εμένα μου βγάζει γύρω στις 14-16 ώρες με αρκετό browsing (1-1μιση ώρα), μισή ώρα τηλέφωνο και καμια 30αρια sms, κανένα μισάωρο κλήσεις στο skype (και με video), λιγο chatting στο whatsapp και λίγο gaming γύρω στη μισή - 1 ώρα. Καλά είμαι? Το κινητό είναι stock, ούτε root ούτε custom rom και με widgets για α)καιρό β)3g watchdog γ)youtube και με ανοιχτό 3g και wifi καθόλη τη διαρκεια. Α, και λίγο internet radio στο tune in Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Παιδιά το ξερω οτι θα γίνω γραφικος στο τέλος αλλα αν θελετε να χαρειτε την ΚΙΝΗΤΑΡΑ που έχουμε παρτε μια δευτερη μπαταρία με εξωτερικο φορτιστη. Οσους κερνελ και να αλλάξετε οσες ρομς κτλ(δεν λεω κάνουν δουλειά αλλα με την χρηση που κανω εγω πχ δεν με σωζει τίποτε χεχεχε) δεν θα χαρειτε το κινητο στο μέγιστο. Πχ τωρα στις διακοπες μου( ακόμη ειμαι απο το κινητο ποσταρω τωρα) τελείωνε η μπαταρια γυρνουσα στο ξενοδοχείο εβαζα την δεύτερη και την αλλη την αφηνα να φορτιζει. Κτλ κτλ κτλ. Το αποτέλεσμα? Το κινητο δεν εσβησε ποτε:):) έχουμε την απίστευτη ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να αλλαζουμε την μπαταρια μας σε αντίθεση με n8 πχ η iPhone:) Και ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που αγορασα αυτο το κινητό:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmygtc Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 (edited) ναι ειναι μια λυση και αυτη αλλα σε ξενερωνει εντελως να ειναι ολα τελεια εκτος απ την μπαταρια και να πρεπει να την φορτιζεις καθημερινα η να την αλλαζεις αλλα τι να κανουμε... :( εχω βρει μπαταρια 3500mAh στο ebay με εξωτερικο φορτιστη αλλα το φοβαμαι απο θεμα αξιοπιστιας Edited August 28, 2011 by jimmygtc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 ναι ειναι μια λυση και αυτη αλλα σε ξενερωνει εντελως να ειναι ολα τελεια εκτος απ την μπαταρια και να πρεπει να την φορτιζεις καθημερινα η να την αλλαζεις αλλα τι να κανουμε... :( μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη εχεις βρει πουθενα? απο δω τα πήρα.. διαλεξε ενα απο τα τρια και θα βρεις την υγεία σου belive me:) http://www.expansys.com.gr/samsung-battery-charger-stand-for-galaxy-s-ii-battery-not-included-218553/ http://www.expansys.com.gr/samsung-charger-stand-for-galaxy-s-ii+battery-220539/ http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-s-ii-battery-1650-mah-217877/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 γεια σας πριν λιγες ημερες πηρα και εγω το gs2 με 2.3.3 και k7 και απο θεμα μπαταριας ειναι τραγικο το τηλεφωνο. εγκατεστησα 3-4 παιχνιδακια απο το market και με καμια ωρα παιχνιδου μερικα τηλ. και λιγο ψαξιμο να το μαθω το τηλεφωνο η μπαταρια κραταει μια μερα :mad:. εχω απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις κτλ που διαβασα εδω αλλα τιποτα. απο θεμα αλλαγης μπαταριας με μια μεγαλυτερη τι γινεται γιατι δεν ειδα κατι (εκτος αν δεν το προσεξα το θεμα) δεν θα υπαρξει διαφορα? και κατι αλλο...μολις παω να συνδεθω στο market μου βγαζει το μνμ "τα δεδομενα φοντου απενεργοποιηθηκαν. για την ενεργοποιηση του market χρειαζονται δεδομενα φοντου" και μολις παταω ενεργοποιηση μου βγαζει το μενου να ενεργοποιησω τον αυτοματο συγχρονισμο. τι ειναι παλι αυτο? στην αρχικη οθονη εχω αφησει μονο μερικες συντομευσεις. και τιποτα αλλο Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης θα δεις βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας. Δώστου λίγο χρόνο. Όσον αφορά την extra μπαταρία είναι και αυτό μια λύση ανάγκης αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος όσον αφορά τη συναρμογή της συσκευής μετά από συνεχόμενα βάλε/βγάλε στο πίσω καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts