Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε June 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2011 (edited) Εδώ συζητάμε αποκλειστικά με ότι έχει να κάνει με τη μπαταρία του Galaxy S II. Παρακαλώ να περιορίσουμε τις off-topic συζητήσεις. Save energy tips Edited June 3, 2012 by Tyxerakias Ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Προς Moderators/admin ευχαριστώ :) Παρακαλώ μην βγαίνετε από το θέμα. Το πρόβλημα για μερικούς είναι Σοβαρό. Όσοι θέλετε να γράψετε την καταστασή σας δώστε όλα τα στοιχεία για να κάνουμε συγκρίσεις... μιλήσα με κάποια άτομα και συμφωνήσαμε ότι μερικά SG II έχουν διαφορετική απόδοση σε σχέση με την μπαταρία. Κάνω ξεχωριτό τόπικ γιατί το θέμα της μπαταρίας είναι άκρως σημαντικό και εμενά προσωπικά με δυσκολεύει αρκετά. Υποτίθετε το SG II έχει πολύ καλή διάρκεια και απόδοση. Παρακαλώ παραθέστε τα στοιχεία σας, το firmware, τι εφαρμογές χρησιμοποίειτε καθώς και την διάρκεια σας Θα αρχίσω εγώ Firmware: WEKS2 Data on/off: 2G - GPRS GPS: off Bluetooth: off WI-Fi: On only at home Background Data : ON Brightness: 10% Screen TimeOut: 30 secs Sync : YES What SYNCS: MS EXCHANGE(contacts, calendar,Email), Open Apps: Whatsapp, Facebook, Open widgets: Accuweather and AP with 3 hours interval Battery usage: Display 33% Android OS20% Voice Calls 18%(Voice Calls) - 45 mins 34 secs Android system 9% Cell standby 9% Wi-Fi sharing 4% Μετά από 5 ώρες το τηλέφωνο ήταν στο 21% Δεν μπορώ να έχω ένα τηλεφώνο για 1/4 της ημέρας και να είμαι με τον φορτιστή στο χέρι. Να προσθέω κάτι. χθες το βράδυ το έβγαλα και είχα 2 τηλεφωνημάτα 45 λεπτών. τότε η μπαταρία πήγε 90%. Όταν το κινητό είναι Σπίτι και παίρνει τα δεδομένα μέσω Wi-fi και όχι 3G τότε η μπαταρία κρατάει Δεν πιστεύω ότι φταίει η ΡΟΜ(αλλιώς θα είχαν και κάποιοι άλλοι θέμα) Σημείωση: ξαναγύρισα στο BB γιατί κινητό για 6 ώρες δεν νοείται. Είμαι στην Δουλειά και με τον φορτιστή.... Edited June 10, 2011 by Zanat0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 χωρις πολλα πολλα,απλα αλλαξε ρομ και βαλε την Κ7,δεν νοητε με ολα σχεδον κλειστα αποτι βλεπω να εισαι μετα απο 5 ωρες με 21%. εγω με τα παντα ανοικτα 3g/wifi οταν υπαρχει (σπιτι κτλπ),push email,τα παντα ανοικτα εν ολιγης βγαζω την μερα ετσι για αστειο. τελος σου προτεινω να κανεις root και να βαλεις το setcpu,επειτα να βαλεις χαμηλοτερη συχνοτητα 200 και μεγαλητερη τα 1200,τελος να κανεις ενα νεο profile στο setcpu που να εχει 200 min και 500 max οταν μπαινει το κινητο σε sleep mode (δηλαδη οταν κλεινει η οθονη),λεω μεγαλυτερη 500 γιατι οταν το ειχα 200 min ,200 max το κινητο εσβηνε. εσυ δοκιμασε και τα 2 200 min-max στο profile και να σου δουλεψει ακομα καλυτερα. με αυτα λοιπον θα σου πω πως αποψε με ανοικτο το κινητο με 100% μπαταρια στις 3.30 το βραδυ,το πρωι ηταν στο 97% στις 9.45. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Και εγω το ιδιο. Με 3g ανοικτο συνεχεια WiFi στο σπιτι bluetooth, push email, Social Hub ενεργο, 3 λογαριασμους email..... δειτε: [ATTACH]20810[/ATTACH] Και να σημειωσω οτι δεν ηταν 100% φορτισμενο οταν το εβγαλα απο τον φοτριστη. Μολις 95% ηταν. Επισης κατι ακομα που μπορει να φανει χρησιμο σε πολλους που εχουν προβλημα με την μπαταρια. Χτες το απογευμα εκανα Freeze την εφαρμογη: Ενημερωση Λογισμικου. Ειναι ενσωματωμενη εφαρμογη του λογισμικου και τρεχει συνεχεια στο παρασκηνιο με αποτελεσμα κια RAM να δεσμευει αλλα και να τρωει αρκετη μπαταρια. Αν θελετε να την κανετε Freeze θα πρεπει αρχικα να εχετε κανει Root την συσκευη σας. Απο εκει και περα με καποιο προγραμμα που εχει την δυνατοτητα να κανει Freeze εφαρμογες συστηματος (Titanium Backup, AntTek App Manager (ειναι free στο Market).....) μπορειτε πολυ ευκολα να το κανετε. Αλλα καλο ειναι πριν να την κανετε ενα backup.... Edited June 9, 2011 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 ναι δεν παιζει,σιγουρα πρεπει να κανει αλλαγη ρομ και αν θελει ροοτ και τα παρακατω που ανεφερα. (Γιωργος και Αεκ φυσικα,Ακης και αεκ φυσικα,πονεμενοι και οι 2) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 χωρις πολλα πολλα,απλα αλλαξε ρομ και βαλε την Κ7,δεν νοητε με ολα σχεδον κλειστα αποτι βλεπω να εισαι μετα απο 5 ωρες με 21%. εγω με τα παντα ανοικτα 3g/wifi οταν υπαρχει (σπιτι κτλπ),push email,τα παντα ανοικτα εν ολιγης βγαζω την μερα ετσι για αστειο. τελος σου προτεινω να κανεις root και να βαλεις το setcpu,επειτα να βαλεις χαμηλοτερη συχνοτητα 200 και μεγαλητερη τα 1200,τελος να κανεις ενα νεο profile στο setcpu που να εχει 200 min και 500 max οταν μπαινει το κινητο σε sleep mode (δηλαδη οταν κλεινει η οθονη),λεω μεγαλυτερη 500 γιατι οταν το ειχα 200 min ,200 max το κινητο εσβηνε. εσυ δοκιμασε και τα 2 200 min-max στο profile και να σου δουλεψει ακομα καλυτερα. με αυτα λοιπον θα σου πω πως αποψε με ανοικτο το κινητο με 100% μπαταρια στις 3.30 το βραδυ,το πρωι ηταν στο 97% στις 9.45. βγήκε οφίσιαλ έκδοση για ελλάντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 γιατι πρεπει να ειναι official για ελλαδα για να την βαλεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 γιατι πρεπει να ειναι official για ελλαδα για να την βαλεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 ουφ :( μα δεν θέλω να το χτυπήσω.. η να το κάνω μπρικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) να το κολησεις δεν υπαρχει περιπτωση πιστεψε με.για αρχη βαλε την ρομ Κ7 και μετα βλεπουμε.δεν βγαινεις εκτος εγγυησεις καθως μιλαμε για official rom. σχετικα με το edit ου εκανες στο αρχικο ποστ σου και αναφερεσε πως δεν τυθεται θεμα ρομ,1ον σχεδον ολοι μας εχουμε την 7 και 2ον ειμαι σχεδον σιγουρος πως φταιει η ρομ.εδω με τον root kernel 7 και μονο με αυτο βελτιωθηκε ακομα περιοσσοτερο η μπαταρια. Edited June 9, 2011 by SAXOVTS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Βγαίνει εκτός εγγύησης γιατί βάζει ROM που δεν είναι για τη συσκευή του. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι πριν το στείλει για επισκευή εντός εγγύησης να του ξαναπεράσει μέσω ODIN την δική του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 μπορεί να πείτε τι θα κάνετε με τις μπαταρίες σας? έχετε θέμα με αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Έχεις δίκιο φίλε μου βγήκαμε offtopic: Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα με τη μπαταρία. Με 3G/WiFi/GMail Sync συνέχεια ανοικτό, μέτρια χρήση (~1 ώρα κλήσεων, λίγο gaming, youtube, 5-10 SMS, αρκετό browsing, twitter, gtalk etc.etc.) μου βγάζει άνετα 2 μέρες. Δηλαδή το βγάζω το ένα πρωί από το φορτιστή, το βράδυ σε airplane mode και μένει 15-20% όταν το βάζω να φορτίσει το 2ο βράδυ. "Φοράω" KE7 stock/rooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Aloha παιδια!!!Εχθες μου συνεβει το εξης κουλο...ενω πριν πεσω για υπνο το κινητο ειχε μπαταρια περι του 80-85% το πρωι που ξυπνησα βρισκοταν στο 24%...πωσ στο καλο γινεται αυτο???Υποσημιωση οτι εχω παντα κλειστα 3g wifi gps bluetooth data auto brightness on κανενα απολυτως widget περα του ρολογιου κ εχω πεταξει μεσα και το juice defender για παν ενδεχομενο...μηπως ξερετε τι συμβαινει?Το εχω εδω κ 2 βδομαδες περιπου κ δεν μ το εχει ξανακανει κ με προβληματισε αρκετα σημερα αυτο... Παράθεση Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Βγαίνει εκτός εγγύησης γιατί βάζει ROM που δεν είναι για τη συσκευή του. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι πριν το στείλει για επισκευή εντός εγγύησης να του ξαναπεράσει μέσω ODIN την δική του... παραληψη μου το βημα που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Aloha παιδια!!!Εχθες μου συνεβει το εξης κουλο...ενω πριν πεσω για υπνο το κινητο ειχε μπαταρια περι του 80-85% το πρωι που ξυπνησα βρισκοταν στο 24%...πωσ στο καλο γινεται αυτο???Υποσημιωση οτι εχω παντα κλειστα 3g wifi gps bluetooth data auto brightness on κανενα απολυτως widget περα του ρολογιου κ εχω πεταξει μεσα και το juice defender για παν ενδεχομενο...μηπως ξερετε τι συμβαινει?Το εχω εδω κ 2 βδομαδες περιπου κ δεν μ το εχει ξανακανει κ με προβληματισε αρκετα σημερα αυτο... Μπορεί κάποια εφαρμογή να προσπαθούσε να κάνει sync και να μη μπορούσε λόγω έλλειψης data. Αν στο ξανακάνει τσέκαρε αν κάποια εφαρμογή συγκεκριμένα σου έφαγε όλη τη μπαταρία κοιτάζοντας το log. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVaNeZoS001 Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Μηπως θα μπορουσες να μου πεις πως να δω το log που λες μιας κ ειμαι νεος κ δεν γνωριζω πολλα?Πηγα στο applications στο battery usage για να δω τι μ τρωει μπαταρια κ πρωτη εφαρμογη εδειχνε το τηλεφωνο αλλα μπηκα κ ειδα οτι ειχα μιλησει μολισ 55 λεπτα ολη μερα σιγα την ωρα για να μ φαει αυτο μπαταρια... Παράθεση Smartphone : iPhone 3G / iPhone 4 / Samsung Galaxy S2 / iPhone 4s / Samsung Galaxy S3 / iPhone 5 / iPhone 5s / iPhone 6 Tablet : iPad 2 32GB + 3G / Motorola Xoom Wifi only / iPad mini 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xakou Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) να το κολησεις δεν υπαρχει περιπτωση πιστεψε με.για αρχη βαλε την ρομ Κ7 και μετα βλεπουμε.δεν βγαινεις εκτος εγγυησεις καθως μιλαμε για official rom. σχετικα με το edit ου εκανες στο αρχικο ποστ σου και αναφερεσε πως δεν τυθεται θεμα ρομ,1ον σχεδον ολοι μας εχουμε την 7 και 2ον ειμαι σχεδον σιγουρος πως φταιει η ρομ.εδω με τον root kernel 7 και μονο με αυτο βελτιωθηκε ακομα περιοσσοτερο η μπαταρια. Καλησπέρα, Έχω και εγώ πρόβλημα με την μπαταρία. Θέλω να πάω στη Κ7. Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το link απευθείας γιατί έχω λίγο μπερδευτεί με τις εκδόσεις... Έχω: Έκδοση βασικού φάσματος: I9100XXKDJ Έκδοση Kernel: 2.6.35.7.-I9100XWKE2-CL187606 root@DELL101 #2 Αριθμός κατασκευής: GINERBREAD.XWKE2 Και μια τελευταία ερώτηση... Θα υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά (επαφές, κτλ) edit: θέλω να πάρω backup τις επαφές, εφαρμογές κτλ ώστε να μην τα ξαναβάζω από την αρχή. Γίνετε; Edited June 9, 2011 by xakou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Καλησπέρα, Έχω και εγώ πρόβλημα με την μπαταρία. Θέλω να πάω στη Κ7. Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το link απευθείας γιατί έχω λίγο μπερδευτεί με τις εκδόσεις... Έχω: Έκδοση βασικού φάσματος: I9100XXKDJ Έκδοση Kernel: 2.6.35.7.-I9100XWKE2-CL187606 root@DELL101 #2 Αριθμός κατασκευής: GINERBREAD.XWKE2 Και μια τελευταία ερώτηση... Θα υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά (επαφές, κτλ) edit: θέλω να πάρω backup τις επαφές, εφαρμογές κτλ ώστε να μην τα ξαναβάζω από την αρχή. Γίνετε; Φλασάρεις το παρακάτω μεσω odin/backup με την εφαρμογη titanium backup/τις επαφες συγχρονισε τις με το gmail http://www.multiupload.com/IBRBHDUDXI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Κατεβάστε αυτο το πρόγραμμα: SystemPanel App / Task Manager https://market.android.com/details?id=nextapp.systempanel.r1 http://android.nextapp.com/site/systempanel/doc/systemmonitor Solve your battery life problem by enabling the background monitoring service to record long-term CPU usage by individual apps. System Monitor: The system monitor can be enabled to record device usage history over a period of time (up to one week), such that you can determine what applications and usage patterns have the greatest impact on battery life. This feature is commonly used to help track down which applications are having major negative effects on battery life. The system monitor records CPU usage for each process, overall CPU usage, display usage, battery level, and battery charging status. Ενεργοποιήστε το System Monitor, και δείτε σε ενα βάθος χχρόνου 3 ημερών τι γινεται και ποια processes ίσως ευθύνονται, γιαυτο το battery drain που χετε. Ή έχετε ελλατωματική μπαταρία ή κάποια εφαρμογη καταναλώνει resources και παράλληλα μπαταρία. 2. Επίσης φροντίστε απο τα SAMSUNG apps να κάνετε update αν εχει για τα hubs etc, γιατι μπορει να έχουν bugs. 3. Καντε και τις παρακάτω κινήσεις : (from XDA) - change network from 3G to 2G (GSM only) - deactivate My location/Use wireless network - log off from Latitude - disable/enable fast dormancy Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Gingerbread Battery Drain Άνοιξα θέμα, όσοι πιστοί προσέλθετε. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Εμενα κραταει 3 μερες σχεδον!!!3g ανοιχτο οπως και bluetooth και απλα οταν κοιμαμαι ειναι airplane mode.Α και εχω και την ΚΕ2... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παρακαλώ μην βγαίνετε από το θέμα υπάρχει άλλον thread για odin. Εγώ σήμερα με 3G ON, στις 5 ώρες είμαι στα 66% display 33% (brightness 11%) android OS 15% Wifi sharing 13( ξέρετε τι είναι αυτό?) voice calls 10%( 7 λεπτά) αυτό.... σχόλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 απο οσο με εχει πει ο κολλητος μου, 23 ωρες ειναι το μεγιστο που του χει κρατησει στην εβδομαδα πανω οποτε... thumps down... μαλλον θα παρει καμια μεγαλυτερη απο ebay Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Παρακαλώ μην βγαίνετε από το θέμα υπάρχει άλλον thread για odin. Εγώ σήμερα με 3G ON, στις 5 ώρες είμαι στα 66% display 33% (brightness 11%) android OS 15% Wifi sharing 13( ξέρετε τι είναι αυτό?) voice calls 10%( 7 λεπτά) αυτό.... σχόλια? Σήμερα με 3g ΟΝ στις 10 ώρες είμαι στα 78% display 32% (29 λεπτά auto brightness) 18 λεπτά κλήσεις ( με call recording ) 19% OS 15% OS 13% αναμονή 7% live walpaper (accuweather ανεμόμυλος ) 2% Me k7 και root είμαι. απλά για την ώρα έχω μόνο προσεγμένες εφαρμογές ( καμιά 50ρια ) Άρα μάλλον κάτι παίζει στραβά σε σένα Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 κατεβασα το SystemPanel App και βλεπω στο κοινη χρηση wifi η μπαρα να ανεβοκατεβαίνει εωω εχω κλειστο το wifi!!! επισης το cpu παει στο 100% και μενει εκει σταθερο για αρκετη ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts