Jump to content

iOS 5

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από πολύ ψάξιμο για το πώς θα καταφέρω να ενεργοποιήσω το iTunes Match, βρήκα αυτό το site που δείχνει και είναι -απ'όσο διαβάζω- αξιόπιστο: https://www.usunlocked.com/blog/?p=431 Λέτε να δοκιμάσω; :p Το καλό είναι ότι αποκτάς πρόσβαση και σε άλλες υπηρεσίες όπως Hulu Plus, Spotify Premium κλπ... Edited by valeria

• Απαντήσεις 795
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, εάν κάνει όντως αυτό που λέει ίσως και να αξίζει τον κόπο... Η τελική απόφαση είναι δικιά σου!

Μα ρε παιδιά δεν χρειάζεται να πληρώσει έξτρα από τα 25 ευρώ του iTunes match. Αν φτιάξεις ένα λογαριασμό στο us iTunes και εγκαταστήσει σε το τελευταίο iTunes 10.5 beta 8 θα έχει προσβάση στο iTunes match. Εγώ με το account στο αμερικανικό iTunes έχω ενα έξτρα tab στα αριστερά του iTunes που μπορώ να κάνω κλικ πάνω και να ενεργοποιήσω το iTunes match
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Για κάνε το και πες μας...:lol::lol:

Δεν θα σε αφήσει... χρειάζεται πιστωτική κάρτα με registered US Address για να παίξει...:!:

AAA ok παω πασο δεν το εχω φτασει μεχρι εκει:D
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

το i-phone 5 θα παρουσιαστεί

στης 4 οκτωβρίου. τότε θα βγει

και το επίσημο ios5 και για το

δικό μας το τεσσάρι ? έχει γίνει

jailbreak για το ios 5 ?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

το i-phone 5 θα παρουσιαστεί

στης 4 οκτωβρίου. τότε θα βγει

και το επίσημο ios5 και για το

δικό μας το τεσσάρι ? έχει γίνει

jailbreak για το ios 5 ?

Αν δεν δοθεί αύριο μεθαύριο η Golden έκδοση στους developers, δεν νομίζω ότι θα βγει η τελική στις 4/10.

Το GB του ios5 είναι σε καλο δρόμο απ ότι λέγεται. Θα δούμε. Προς το παρών υπάρχει tethered.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χωρίς να δωθει gm δεν γίνεται να δωθει κατευθείαν η final?

Υπομονή δυστυχώς, αυτή είναι η σειρά των αναβαθμίσεων στην Apple.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Κατα πάσα πιθανότητα η GM θα δοθεί αμέσως μετά το Event - όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και με το λανσάρισμα το νέων (!):X συσκευών θα βγει και η Final.

Λιγο ακόμα αναμονή παιδιά... τον φάγαμε τον γάιδαρο!:lol:

Κατα πάσα πιθανότητα η GM θα δοθεί αμέσως μετά το Event - όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και με το λανσάρισμα το νέων (!):X συσκευών θα βγει και η Final.

Λιγο ακόμα αναμονή παιδιά... τον φάγαμε τον γάιδαρο!:lol:

H GM Γιωργο θα παιζει κανονικα χωρις UDID σε ολους...?

Όχι από όσο ξέρω.

Σε όλους θα παίζει όταν βγει με την κανονική κυκλοφορία του iOS5 και του νέου iDevice.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ναι:). Ετσι γίνονταν σε όλες τις προηγούμενες GM... τώρα εάν αλλάξουν κάτι δεν ξέρω...

Ναι:). Ετσι γίνονταν σε όλες τις προηγούμενες GM... τώρα εάν αλλάξουν κάτι δεν ξέρω...

Αυτο θυμάμαι κι εγω για αυτο ρώτησα. Για να δούμε...

Εγώ πάλι θυμάμαι, που ρωτάγανε αν η GM είναι το ίδιο built ή όχι με την "κανονική" για να δουν αν θα την περάσουν....

----------------

Now playing on iTunes: SuperHeavy - Miracle Worker

via FoxyTunes

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Αυτή η ερώτηση παίζει πάντα! αλλα πάντα η GM έχει το ίδιο built number με την final.

Now installing a clean install of iOS 5 GM. Ελπίζω να γίνεται sync με το ήδη περασμένο iTunes.

Οταν πας να βγαλεις φωτογραφια, υπάρχει software stabilizer και face detection. Στο 4αρι θα ναι διαθεσιμα αυτα ή μονο στο 4ΕΣ;
Samsung S21 Ultra

Δεν νομιζω... αυτα ειναι "νεα" features του 4S... ή τουλάχιστον στην GM που τρεχω, δεν υπαρχουν...

Καλημέρα. Λογικά αυτά τα χαρακτηριστικά είναι άμεσα συνδεδεμένα με το hw της κάμερας του 4S και δεν θα προστεθούν αργότερα στο 4άρι.

Θεωρητικά: Εαν η Apple έχει σκοπό να δώσει το stabilizer, το face detection και το Siri στο 4άρι, αυτό θα πραγματοποιηθεί μερικούς μήνες μετά την επίσημη διάθεση του 4S (για προφανείς και ευνόητους λόγους). Η μόνη μας, ίσως, ελπίδα, θα ήταν κάποιο tweak από το Cydia, εν δυνάμει ικανό να υπερκεράσει τους περιορισμούς.

Παιδια εχει κανεις καποιο λινκ για το iTunes 10.5 beta 7 για να βαλω την GM γιατι δεν το βρισκω πια και να δουλευει και να βλεπει το iPad μου.

Επισης καποιος που εχει βαλει GM μπορει να μου πει αν λυθηκε το προβλημα που τα videos του YouTube στο FaceBook ειναι πιο μεγαλα σε μεγεθος απο τo iOs 4 και μου καλυπτουν τα γραμματα απο πισω.

Το κανει και σε Safari και σε Terra.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Παιδια εχει κανεις καποιο λινκ για το iTunes 10.5 beta 7 για να βαλω την GM γιατι δεν το βρισκω πια και να δουλευει και να βλεπει το iPad μου.

Επισης καποιος που εχει βαλει GM μπορει να μου πει αν λυθηκε το προβλημα που τα videos του YouTube στο FaceBook ειναι πιο μεγαλα σε μεγεθος απο τo iOs 4 και μου καλυπτουν τα γραμματα απο πισω.

Το κανει και σε Safari και σε Terra.

Δεν πειράζει βάλε το beta 9!! Links για όλες τις εκδόσεις παντός υπάρχουν εδώ http://imzdl.com

• The title was changed to iOS 5