Guest valeria Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Μετά από πολύ ψάξιμο για το πώς θα καταφέρω να ενεργοποιήσω το iTunes Match, βρήκα αυτό το site που δείχνει και είναι -απ'όσο διαβάζω- αξιόπιστο: https://www.usunlocked.com/blog/?p=431 Λέτε να δοκιμάσω; :p Το καλό είναι ότι αποκτάς πρόσβαση και σε άλλες υπηρεσίες όπως Hulu Plus, Spotify Premium κλπ... Edited September 25, 2011 by valeria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Καλημέρα, εάν κάνει όντως αυτό που λέει ίσως και να αξίζει τον κόπο... Η τελική απόφαση είναι δικιά σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Μα ρε παιδιά δεν χρειάζεται να πληρώσει έξτρα από τα 25 ευρώ του iTunes match. Αν φτιάξεις ένα λογαριασμό στο us iTunes και εγκαταστήσει σε το τελευταίο iTunes 10.5 beta 8 θα έχει προσβάση στο iTunes match. Εγώ με το account στο αμερικανικό iTunes έχω ενα έξτρα tab στα αριστερά του iTunes που μπορώ να κάνω κλικ πάνω και να ενεργοποιήσω το iTunes match Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Για κάνε το και πες μας...:lol::lol: Δεν θα σε αφήσει... χρειάζεται πιστωτική κάρτα με registered US Address για να παίξει...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 AAA ok παω πασο δεν το εχω φτασει μεχρι εκει:D Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 το i-phone 5 θα παρουσιαστεί στης 4 οκτωβρίου. τότε θα βγει και το επίσημο ios5 και για το δικό μας το τεσσάρι ? έχει γίνει jailbreak για το ios 5 ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 το i-phone 5 θα παρουσιαστεί στης 4 οκτωβρίου. τότε θα βγει και το επίσημο ios5 και για το δικό μας το τεσσάρι ? έχει γίνει jailbreak για το ios 5 ? Αν δεν δοθεί αύριο μεθαύριο η Golden έκδοση στους developers, δεν νομίζω ότι θα βγει η τελική στις 4/10. Το GB του ios5 είναι σε καλο δρόμο απ ότι λέγεται. Θα δούμε. Προς το παρών υπάρχει tethered. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Χωρίς να δωθει gm δεν γίνεται να δωθει κατευθείαν η final? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Χωρίς να δωθει gm δεν γίνεται να δωθει κατευθείαν η final? Υπομονή δυστυχώς, αυτή είναι η σειρά των αναβαθμίσεων στην Apple. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Κατα πάσα πιθανότητα η GM θα δοθεί αμέσως μετά το Event - όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και με το λανσάρισμα το νέων (!):X συσκευών θα βγει και η Final. Λιγο ακόμα αναμονή παιδιά... τον φάγαμε τον γάιδαρο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Κατα πάσα πιθανότητα η GM θα δοθεί αμέσως μετά το Event - όπως έχει γίνει και στο παρελθόν και με το λανσάρισμα το νέων (!):X συσκευών θα βγει και η Final. Λιγο ακόμα αναμονή παιδιά... τον φάγαμε τον γάιδαρο!:lol: H GM Γιωργο θα παιζει κανονικα χωρις UDID σε ολους...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 H GM Γιωργο θα παιζει κανονικα χωρις UDID σε ολους...? Όχι από όσο ξέρω. Σε όλους θα παίζει όταν βγει με την κανονική κυκλοφορία του iOS5 και του νέου iDevice. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 H GM Γιωργο θα παιζει κανονικα χωρις UDID σε ολους...? Ναι:). Ετσι γίνονταν σε όλες τις προηγούμενες GM... τώρα εάν αλλάξουν κάτι δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Ναι:). Ετσι γίνονταν σε όλες τις προηγούμενες GM... τώρα εάν αλλάξουν κάτι δεν ξέρω... Αυτο θυμάμαι κι εγω για αυτο ρώτησα. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Εγώ πάλι θυμάμαι, που ρωτάγανε αν η GM είναι το ίδιο built ή όχι με την "κανονική" για να δουν αν θα την περάσουν.... ---------------- Now playing on iTunes: SuperHeavy - Miracle Worker via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 Αυτή η ερώτηση παίζει πάντα! αλλα πάντα η GM έχει το ίδιο built number με την final. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Αυτή η ερώτηση παίζει πάντα! αλλα πάντα η GM έχει το ίδιο built number με την final. Now installing a clean install of iOS 5 GM. Ελπίζω να γίνεται sync με το ήδη περασμένο iTunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Για να περαστει σωστα η GM θα πρεπει να εχετε το iTunes beta 7 (και πανω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Οταν πας να βγαλεις φωτογραφια, υπάρχει software stabilizer και face detection. Στο 4αρι θα ναι διαθεσιμα αυτα ή μονο στο 4ΕΣ; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Δεν νομιζω... αυτα ειναι "νεα" features του 4S... ή τουλάχιστον στην GM που τρεχω, δεν υπαρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Καλημέρα. Λογικά αυτά τα χαρακτηριστικά είναι άμεσα συνδεδεμένα με το hw της κάμερας του 4S και δεν θα προστεθούν αργότερα στο 4άρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGK Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Θεωρητικά: Εαν η Apple έχει σκοπό να δώσει το stabilizer, το face detection και το Siri στο 4άρι, αυτό θα πραγματοποιηθεί μερικούς μήνες μετά την επίσημη διάθεση του 4S (για προφανείς και ευνόητους λόγους). Η μόνη μας, ίσως, ελπίδα, θα ήταν κάποιο tweak από το Cydia, εν δυνάμει ικανό να υπερκεράσει τους περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Και να γίνει κατι τέτοιο, δεν νομίζω οτι ο Α4 θα μπορέσει να ανταπεξελθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδια εχει κανεις καποιο λινκ για το iTunes 10.5 beta 7 για να βαλω την GM γιατι δεν το βρισκω πια και να δουλευει και να βλεπει το iPad μου. Επισης καποιος που εχει βαλει GM μπορει να μου πει αν λυθηκε το προβλημα που τα videos του YouTube στο FaceBook ειναι πιο μεγαλα σε μεγεθος απο τo iOs 4 και μου καλυπτουν τα γραμματα απο πισω. Το κανει και σε Safari και σε Terra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. October 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2011 Παιδια εχει κανεις καποιο λινκ για το iTunes 10.5 beta 7 για να βαλω την GM γιατι δεν το βρισκω πια και να δουλευει και να βλεπει το iPad μου. Επισης καποιος που εχει βαλει GM μπορει να μου πει αν λυθηκε το προβλημα που τα videos του YouTube στο FaceBook ειναι πιο μεγαλα σε μεγεθος απο τo iOs 4 και μου καλυπτουν τα γραμματα απο πισω. Το κανει και σε Safari και σε Terra. Δεν πειράζει βάλε το beta 9!! Links για όλες τις εκδόσεις παντός υπάρχουν εδώ http://imzdl.com Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts