mol Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Σε κανέναν. Επιμένω ότι ξόδεψα τζάμπα χρόνο για να την δω. Μέχρι και το walking dead πιο πολύ μαρεσει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Καλά χαλαρώστε. Οκ ήταν μέτριο το τελευταίο επεισόδιο,αλλά δεν αναιρεί την ποιότητα όλης της σειράς σε σύνολο. Και σίγουρα θα περάσει καιρός να δούμε τέτοιες μάχες, σκηνικά, κουστούμια ξανά στην μικρή οθόνη. Αυτά για όσους καταλαβαίνουν από σκηνοθεσία και δίνουν έμφαση στην λεπτομέρεια. Οι υπόλοιποι που δεν ασχολούνται πολύ, δεν έχει νόημα να το αναλύουν. Ενδεικτικά, η σειρά είχε γυρίσματα σε πάνω από 4 χώρες. Τέλος ο αριθμός βραβείων που πήρε δεν είναι τυχαίος. Αντικειμενικά, πέρασε, ακούμπησε και ανέβασε τον πήχη και πολύ ψηλά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2019 ο τελευταιος κυκλος ηταν το απολυτο σκουπιδι ! το δε τελευταιο επεισιοδιο ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ! ντρεπομαι πλεον να πω σε αλλο κοσμο να την δει την σειρα! αλλοίωσαν ακομη και τους ιδιους τους χαρακτήρες απο την βαση τους! βασικα δεν ειχε κανενα νοημα οτι ειδαμε μεχρι τωρα ! τα κατέστρεψαν ολα ! κριμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Escribis Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Αποτυχία η 8η σεζόν μου κλέψανε 7 χρόνια από την ζωή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikinas Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Πολύ ωραία σειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_1976 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Όλα καλά μέχρι την προτελευταία σεζόν. Η τελευταία μου φάνηκε για πολύ ξεπέτα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Συμφωνω. Επρεπε να κλεισουν πολλα story lines σε λιγο χρονο και η έκβασή τους κατεληξε βεβιασμενη και τσαπα******κη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelispr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Περιμενουμε να βγει τουλαχιστον κανενα prequel της προκοπης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouisBailey Δημ. June 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2022 Το Game of Thrones είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά που έχω δει ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jenkins Evangeline Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου I really liked the series, I was just disappointed by the last episode (( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts