tpal Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Βλέπεις και την διαφορά ανάμεσα στις 2 αδελφές. Η Αρυα σκοτώνει από την αγανάκτηση για την οικογένεια της και η Σανσα μόνο κλαψουριζει. Καλα εισαι χαχαχαχ πλην της αχρηστης σκηνης με την Σανσα στο.. Ιερο δασος, ηταν καλο επεισοδιο. Η Σάνσα στην ουσία είναι η αφελής αδελφή που παραμυθιαστηκε από την δόξα. Κλασικη γυναίκα χαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Όσοι είδαν το 2 μην κάνουν σποιλερ παρακαλώ πολύ. Είμαι έτοιμος να μην μπω σε κανενα μέσο κοινωνικής δικτύωσης γιαγι γίνεται χαμός Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μου αρεσε πολυ το τελος:cool: δεν λεω τιποτα αλλο:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 μου αρεσε πολυ το τελος:cool: δεν λεω τιποτα αλλο:) Ασε το εμαθα.Προσπαθησα να μην γινει αλλα ολο το fb twiter γιαυτο λεει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Επεισοδιαρα απλα.Χαμος θα γινει γενικα σε ολη την τριτη σεζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ασε το εμαθα.Προσπαθησα να μην γινει αλλα ολο το fb twiter γιαυτο λεει δεν κρατηθηκες βλεπω:) καλα να παθει το ***** μου ειχε σπασει τα νευρα:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeh7 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν σχολιάζω άλλο, άξιζε το επεισόδιο για την τελευταία σκηνή. Απλά, όμορφα και ωραίααααα. :up: Παράθεση Ολυμπιακός Θύρα 7 - Ultras Gate 7! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το σπόιλερ θα ήταν να πούμε ποιος το έκανε. Το γεγονός ήταν γνωστό. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Λογικα το εχουν δει οι περισσοτεροι.Το ηθελα πιο θεαματικο εγω. ΚΑ ιετσι καλο ηταν:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Εμένα πάντως θα μου λείψει. Έδινε λόγο στη σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Ήλπιζα σε έναν πιο αργό και βασανιστικό θάνατο. Αυτόν δηλαδή που θα άρμοζε σε έναν του είδους του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυτό που περιμέναμε 4 σεζόν έγινε επιτέλους πραγματικότητα!!! Στο μεταξύ φτάσανε στον Θεό την αποκρουστικοτητα του χαρακτήρα σε αυτό το επεισόδιο, λες και θέλανε να το ευχαριστηθουμε όσο δεν πάει! :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Σειρά έχει ο μπάσταρδος τού προδότη του Rob, αυτός δηλαδή που έφτασε τώρα στο winderfell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danzaf Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Σειρά έχει ο μπάσταρδος τού προδότη του Rob, αυτός δηλαδή που έφτασε τώρα στο winderfell Έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αυτός, αλλά τον περιμένουν χειρότερα :) Παράθεση Αξέχαστη, στην καρδιά μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Καλιση απλά δεν υπάρχει. Και δεν την συμπαθώ γενικά σαν χαρακτήρα σειράς αλλα δεν υπάρχει λεμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 τι λες ρε γουσταρουμε τρελα καλισι και να τα καψει ολα με τους δρακους:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Έτσι, δείχνει λίγο από Μαμά Δρακο, αλλά αυτό το λίγο πάντα μαμαει και σπέρνει!! :-) :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Δεν μου αρέσουν οι γυναικες στρατηγοί γιαυτο αλλα έχει μακράν τον καλύτερο στρατό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danzaf Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Δεν μου αρέσουν οι γυναικες στρατηγοί γιαυτο αλλα έχει μακράν τον καλύτερο στρατό Και που να μεγαλώσουν τα δρακουλίνια τι έχει να γίνει :) :lol::lol: Παράθεση Αξέχαστη, στην καρδιά μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Και που να μεγαλώσουν τα δρακουλίνια τι έχει να γίνει :) :lol::lol: ολοκαυτωμα:cool: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Και ποιος άλλος θα καβαλήσει δράκο ε; :p Είναι tease αυτό όχι spoil :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 εχω ψιλοξενερωσει με την 4η σεζον. μολις ειδα και το 4ο επισοδειο. καποιος που γνωριζει τι παιζει με αυτο που εδειξε στην τελευταια σκηνη;;;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα απο οτι καταλαβαινω μαλλον φτιαχνουν στρατο οι λευκοι οδοιποροι Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πείτε μου κάτι. Οι walkers είναι από την έξω πλευρά του τοίχου, έτσι; Τότε, πώς βρέθηκαν από αυτή την πλευρά η παρέα του παραλυτου Stark; Δεν θυμάμαι να πέρασαν κάπως το τοίχος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Γενικά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο επεισόδιο που να μην μου άρεσε.Ολοι οι χαρακτήρες αλλάζουν σιγά σιγά αν δεν έχουν πεθάνει σε κάποιο επεισόδιο πριν. Πολύ καλή αναμένετε και η συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts