Jump to content

Game of Thrones (HBO)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω και εγω που οταβ ειπα πως ξεκίνησα να το βλέπω ξεκίνησαν ολα τα σποιλερς απο παντού. Τι είναι αυτοι ρε; χαχαχα.
Θοδωρής

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχουμε το spoiler bbcode για αυτόν ακριβώς τον λόγο βρε ;)

Το ξερω για το σαιτ αλλα τωρα γραφω απο το tapa talk. :)

Να κανω και ενα αστειακι. Θα βγουν τα wp10 και ακομα ο χειμωνας δεν θα εχει ερθει...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Το ξερω για το σαιτ αλλα τωρα γραφω απο το tapa talk. :)

Να κανω και ενα αστειακι. Θα βγουν τα wp10 και ακομα ο χειμωνας δεν θα εχει ερθει...

Και από tapatalk πιάνει. Βάζε χειροκίνητα το [σποιλερ] [/σποιλερ] και θα δουλεύει. (Στα αγγλικά προφανώς το spoiler). :p

Στο θέμα μας όμως. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και αφού βλέπω την σειρά λέω να μην το κάνω ακόμα. Ίσως μετά το τέλος της να τα ξεκινήσω.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Και από tapatalk πιάνει. Βάζε χειροκίνητα το [σποιλερ] [/σποιλερ] και θα δουλεύει. (Στα αγγλικά προφανώς το spoiler). :p

Στο θέμα μας όμως. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και αφού βλέπω την σειρά λέω να μην το κάνω ακόμα. Ίσως μετά το τέλος της να τα ξεκινήσω.

Μην το κάνεις γιατι τοτε δεν θα θες να δεις την ταινία. Άτομα που διαβάζουν ξέρουν τι θα γίνει να πούμε

Θοδωρής

Μην το κάνεις γιατι τοτε δεν θα θες να δεις την ταινία. Άτομα που διαβάζουν ξέρουν τι θα γίνει να πούμε

Ετσι ακριβώς... Πάντως την "μεταμόρφωση" της Αρυα δεν την πέρασαν σωστά, δεν ξέρω αν συμφωνείτε.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Ναι το ίδιο μου λένε όλοι. Κλασσική περίπτωση που ένα βιβλίο (η σειρά βιβλίων) δεν περνάει καλά στην TV.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Ναι το ίδιο μου λένε όλοι. Κλασσική περίπτωση που ένα βιβλίο (η σειρά βιβλίων) δεν περνάει καλά στην TV.

Δεν είναι εύκολο να περάσεις αυτήν την σειρά. Συμβαίνουν πάρα πολλά και έχει παρα πολλούς χαρακτήρες σε σημείο που λες πόσοι είναι οι πρωταγωνιστές, κάτσε να κάνω μια περίληψη! Αλλά, προσωπικά νομίζω πως μιλάμε για πολύ καλή μεταφορά ειδικά η 1η σαιζόν ήταν απο τις καλύτερες για μένα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Δεν είναι εύκολο να περάσεις αυτήν την σειρά. Συμβαίνουν πάρα πολλά και έχει παρα πολλούς χαρακτήρες σε σημείο που λες πόσοι είναι οι πρωταγωνιστές, κάτσε να κάνω μια περίληψη! Αλλά, προσωπικά νομίζω πως μιλάμε για πολύ καλή μεταφορά ειδικά η 1η σαιζόν ήταν απο τις καλύτερες για μένα.

Προσωπικά την θεωρώ τοπ σε όλες τις σαιζόν της. Ειδικά η πρώτη ναι, έπαιζε και ο Stark! :) Φαντάζομαι λοιπόν αν την έχουν περάσει τόσο καλά (για εμένα) πως θα είναι τα βιβλία. ;)

Είναι τεράστια! Το 3ο βιβλίο βγήκε σε 2 τόμους και είναι 1.000+ σελίδες!! Αλλά αξίζουν γιατί αν και βιβλία δεν τα βαριέσαι!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

• 8 months later...

Πιστεύω μπήκαμε πολύ γερά!

:-) :-)

Ο στρατός της Καλισι τεράστιος και γενικά καλύπτει το πρώτο επεισόδιο όλους τους χαρακτήρες.

Και δεν το κουράζουν με πολιτικές συζητήσεις.

Ετοιμάζονται γερές μάχες!!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ο στρατός της Καλισι τεράστιος και γενικά καλύπτει το πρώτο επεισόδιο όλους τους χαρακτήρες.

τοσο τεραστιος που στην οθονη δεν τους καλυπτε ολους:lol:

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Πιστεύω μπήκαμε πολύ γερά!

:-) :-)

Και δεν το κουράζουν με πολιτικές συζητήσεις.

Ετοιμάζονται γερές μάχες!!

Και εγω έπαθα πλάκα. Ασε που είναι οι πιο κουλ στρατιώτες. Χαχαχα

Εμενα το πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Λογικό δεν ειχε και τίποτα άξιο προσοχής

Θοδωρής

Εμενα το πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Λογικό δεν ειχε και τίποτα άξιο προσοχής

Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία και να ξερω τι γινεται παρακάτω έτσι όπως πάει η καλισι έχει μακράν τον πιο ισχυρό στρατό και φυσικά και 3 δράκους.. Αν και με αυτή τη σειρά δεν ξέρεις τι να περιμένεις..

Είχα τις επιφυλάξεις μου για το καστ του Oberyn Martell αλλά τελικά τζάμπα ανησυχούσα. Και ο Daario ξέρει πώς να μιλάει στις γυναίκες...

Ενταξει ηταν μια εισαγωγη. Ουτε και εγω εμεινα κολλημενος στην οθονη αλλα απο καπου πρεπει να αριχσει η ιστορια για την νεα season.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

ηταν ενα σεβαστο opnening για τη νεα σεζον

δεν περιμεναμε και παπαδες απο την αρχη:)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ναι ρε σεις ωραίο ήταν. Όντως η Καλισι έχει στρατό ισως και τον πιο δυνατό όπως τα παρουσιάζουν. Θα γίνει χαμός είναι το μόνο σίγουρο
Θοδωρής

Όχι κάτι το συνταρακτικό, αλλά αντάξιο αυτών που περιμέναμε ρε σεις. ΟΚ καλό ήταν για αρχή. Τα δρακουλίνια μεγάλωσαν λίγο ή μου φαίνεται? :p

Εμενα πάλι μκυ φαίνεται οτι θα κάνουν παιχνίδι μόνοι τους οι δράκοι. Άγριους τους είδα
Θοδωρής

Και ο Καλ άγριος ηταν και είδαμε τι έγινε

Καλα δεν νομίζω οτι μπορεί να σκοτώσει και τους δράκους χαχαχα. Βασικα η ατάκα του ιππότη με έκανε να το σκεφτώ λέγοντας οτι δεν μπορείς να τους ενημερώσεις τους δράκους και οτι ειναι η φύση τους επιθετική. Θα δούμε.

Θοδωρής

Καλα δεν νομίζω οτι μπορεί να σκοτώσει και τους δράκους χαχαχα. Βασικα η ατάκα του ιππότη με έκανε να το σκεφτώ λέγοντας οτι δεν μπορείς να τους ενημερώσεις τους δράκους και οτι ειναι η φύση τους επιθετική. Θα δούμε.

Και τι θα την κάνουν; Θα φυσήξουν φωτιά. Κι αυτή δράκος είναι. Δεν καταλαβαίνει...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

πλην της αχρηστης σκηνης με την Σανσα στο.. Ιερο δασος, ηταν καλο επεισοδιο.

πλην της αχρηστης σκηνης με την Σανσα στο.. Ιερο δασος, ηταν καλο επεισοδιο.

Βλέπεις και την διαφορά ανάμεσα στις 2 αδελφές.

Η Αρυα σκοτώνει από την αγανάκτηση για την οικογένεια της και η Σανσα μόνο κλαψουριζει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max