tpal Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Τι να πω και εγω που οταβ ειπα πως ξεκίνησα να το βλέπω ξεκίνησαν ολα τα σποιλερς απο παντού. Τι είναι αυτοι ρε; χαχαχα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εχουμε το spoiler bbcode για αυτόν ακριβώς τον λόγο βρε ;) Το ξερω για το σαιτ αλλα τωρα γραφω απο το tapa talk. :) Να κανω και ενα αστειακι. Θα βγουν τα wp10 και ακομα ο χειμωνας δεν θα εχει ερθει... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Το ξερω για το σαιτ αλλα τωρα γραφω απο το tapa talk. :) Να κανω και ενα αστειακι. Θα βγουν τα wp10 και ακομα ο χειμωνας δεν θα εχει ερθει... Και από tapatalk πιάνει. Βάζε χειροκίνητα το [σποιλερ] [/σποιλερ] και θα δουλεύει. (Στα αγγλικά προφανώς το spoiler). :p Στο θέμα μας όμως. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και αφού βλέπω την σειρά λέω να μην το κάνω ακόμα. Ίσως μετά το τέλος της να τα ξεκινήσω. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Και από tapatalk πιάνει. Βάζε χειροκίνητα το [σποιλερ] [/σποιλερ] και θα δουλεύει. (Στα αγγλικά προφανώς το spoiler). :p Στο θέμα μας όμως. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και αφού βλέπω την σειρά λέω να μην το κάνω ακόμα. Ίσως μετά το τέλος της να τα ξεκινήσω. Μην το κάνεις γιατι τοτε δεν θα θες να δεις την ταινία. Άτομα που διαβάζουν ξέρουν τι θα γίνει να πούμε Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μην το κάνεις γιατι τοτε δεν θα θες να δεις την ταινία. Άτομα που διαβάζουν ξέρουν τι θα γίνει να πούμε Ετσι ακριβώς... Πάντως την "μεταμόρφωση" της Αρυα δεν την πέρασαν σωστά, δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μην το κάνεις γιατι τοτε δεν θα θες να δεις την ταινία. Άτομα που διαβάζουν ξέρουν τι θα γίνει να πούμε Ναι το ίδιο μου λένε όλοι. Κλασσική περίπτωση που ένα βιβλίο (η σειρά βιβλίων) δεν περνάει καλά στην TV. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Ναι το ίδιο μου λένε όλοι. Κλασσική περίπτωση που ένα βιβλίο (η σειρά βιβλίων) δεν περνάει καλά στην TV. Δεν είναι εύκολο να περάσεις αυτήν την σειρά. Συμβαίνουν πάρα πολλά και έχει παρα πολλούς χαρακτήρες σε σημείο που λες πόσοι είναι οι πρωταγωνιστές, κάτσε να κάνω μια περίληψη! Αλλά, προσωπικά νομίζω πως μιλάμε για πολύ καλή μεταφορά ειδικά η 1η σαιζόν ήταν απο τις καλύτερες για μένα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Δεν είναι εύκολο να περάσεις αυτήν την σειρά. Συμβαίνουν πάρα πολλά και έχει παρα πολλούς χαρακτήρες σε σημείο που λες πόσοι είναι οι πρωταγωνιστές, κάτσε να κάνω μια περίληψη! Αλλά, προσωπικά νομίζω πως μιλάμε για πολύ καλή μεταφορά ειδικά η 1η σαιζόν ήταν απο τις καλύτερες για μένα. Προσωπικά την θεωρώ τοπ σε όλες τις σαιζόν της. Ειδικά η πρώτη ναι, έπαιζε και ο Stark! :) Φαντάζομαι λοιπόν αν την έχουν περάσει τόσο καλά (για εμένα) πως θα είναι τα βιβλία. ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Είναι τεράστια! Το 3ο βιβλίο βγήκε σε 2 τόμους και είναι 1.000+ σελίδες!! Αλλά αξίζουν γιατί αν και βιβλία δεν τα βαριέσαι! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πιστεύω μπήκαμε πολύ γερά! :-) :-) Ο στρατός της Καλισι τεράστιος και γενικά καλύπτει το πρώτο επεισόδιο όλους τους χαρακτήρες. Και δεν το κουράζουν με πολιτικές συζητήσεις. Ετοιμάζονται γερές μάχες!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ο στρατός της Καλισι τεράστιος και γενικά καλύπτει το πρώτο επεισόδιο όλους τους χαρακτήρες. τοσο τεραστιος που στην οθονη δεν τους καλυπτε ολους:lol: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πιστεύω μπήκαμε πολύ γερά! :-) :-) Ο στρατός της Καλισι τεράστιος και γενικά καλύπτει το πρώτο επεισόδιο όλους τους χαρακτήρες. Και δεν το κουράζουν με πολιτικές συζητήσεις. Ετοιμάζονται γερές μάχες!! Και εγω έπαθα πλάκα. Ασε που είναι οι πιο κουλ στρατιώτες. Χαχαχα Εμενα το πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Λογικό δεν ειχε και τίποτα άξιο προσοχής Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και εγω έπαθα πλάκα. Ασε που είναι οι πιο κουλ στρατιώτες. Χαχαχα Εμενα το πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Λογικό δεν ειχε και τίποτα άξιο προσοχής Χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία και να ξερω τι γινεται παρακάτω έτσι όπως πάει η καλισι έχει μακράν τον πιο ισχυρό στρατό και φυσικά και 3 δράκους.. Αν και με αυτή τη σειρά δεν ξέρεις τι να περιμένεις.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Είχα τις επιφυλάξεις μου για το καστ του Oberyn Martell αλλά τελικά τζάμπα ανησυχούσα. Και ο Daario ξέρει πώς να μιλάει στις γυναίκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και εγω έπαθα πλάκα. Ασε που είναι οι πιο κουλ στρατιώτες. Χαχαχα Εμενα το πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε. Λογικό δεν ειχε και τίποτα άξιο προσοχής Ενταξει ηταν μια εισαγωγη. Ουτε και εγω εμεινα κολλημενος στην οθονη αλλα απο καπου πρεπει να αριχσει η ιστορια για την νεα season. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ηταν ενα σεβαστο opnening για τη νεα σεζον δεν περιμεναμε και παπαδες απο την αρχη:) Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ναι ρε σεις ωραίο ήταν. Όντως η Καλισι έχει στρατό ισως και τον πιο δυνατό όπως τα παρουσιάζουν. Θα γίνει χαμός είναι το μόνο σίγουρο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomous Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όχι κάτι το συνταρακτικό, αλλά αντάξιο αυτών που περιμέναμε ρε σεις. ΟΚ καλό ήταν για αρχή. Τα δρακουλίνια μεγάλωσαν λίγο ή μου φαίνεται? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Δεν τους βλέπω καλά τους δράκους.. Θα σαλτάρουν και θα τους σκοτώσει/κυνηγήσει μετά η καλισι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εμενα πάλι μκυ φαίνεται οτι θα κάνουν παιχνίδι μόνοι τους οι δράκοι. Άγριους τους είδα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Και ο Καλ άγριος ηταν και είδαμε τι έγινε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Και ο Καλ άγριος ηταν και είδαμε τι έγινε Καλα δεν νομίζω οτι μπορεί να σκοτώσει και τους δράκους χαχαχα. Βασικα η ατάκα του ιππότη με έκανε να το σκεφτώ λέγοντας οτι δεν μπορείς να τους ενημερώσεις τους δράκους και οτι ειναι η φύση τους επιθετική. Θα δούμε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλα δεν νομίζω οτι μπορεί να σκοτώσει και τους δράκους χαχαχα. Βασικα η ατάκα του ιππότη με έκανε να το σκεφτώ λέγοντας οτι δεν μπορείς να τους ενημερώσεις τους δράκους και οτι ειναι η φύση τους επιθετική. Θα δούμε. Και τι θα την κάνουν; Θα φυσήξουν φωτιά. Κι αυτή δράκος είναι. Δεν καταλαβαίνει... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 πλην της αχρηστης σκηνης με την Σανσα στο.. Ιερο δασος, ηταν καλο επεισοδιο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 πλην της αχρηστης σκηνης με την Σανσα στο.. Ιερο δασος, ηταν καλο επεισοδιο. Βλέπεις και την διαφορά ανάμεσα στις 2 αδελφές. Η Αρυα σκοτώνει από την αγανάκτηση για την οικογένεια της και η Σανσα μόνο κλαψουριζει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts