akalos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-peas-dual-core-rk3066-android-4-0-tablet-pc-10-1-inch.html Display Technology: MVA Screen Hard Drive Capacity: 16GB διαλογος From Willem at 1/15/13 1:20 PM Iwant to order this tablet, or the 16gig version but i only want it with the IPS screen. how can I make sure I will get te IPS screen version? Dear Willem Yes. U30GT 16GB is the IPS screen. I recommend you the order the 16GB version. cube-tablet.com edit @ PANKAN κρατα το για την ips, και για παρηγορια @ Top 10 Fastest Tablets http://www.brightsideofnews.com/news/2012/7/20/top-10-fastest-tablets-arm-captures-the-tablet-throne.aspx Edited January 24, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κανόνας. Εμπιστευόμαστε αυτά που γράφει ένα κατάστημα στην ιστοσελίδα του περισσότερο από αυτά που λέει ένας υπάλληλος. Αυτό ισχύει για όλα τα καταστήματα κάθε χώρας. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Ναι μόνο που είναι παραπλανητική διαφήμιση. Γιατί σήμερα έλαβα απαντητικό mail που μου έγραφαν ότι δεν μπορούν να κάνουν price match για το Onda v972. Παρόλο που ζήτησα να κάνουν με το mcbub ή το merimobiles που το έχουν 259$ και όχι με το banggood που το έχει 251$ Στο site βέβαια διαφημίζει κανονικά ότι κάνει price match στο v972... Please ask your fellow forums users, do you get customer support with the other websites? Thanks. P.S Our company used to do a lot of business with merimobiles, we walked away for a reason. Ποια είναι τα ανταγωνιστικά site τα οποία το ipadalternative να θεωρεί "σοβαρά"; Με άλλα λόγια, σε σύγκριση με ποιους ανταγωνιστές ισχύει το price match; I won't tell you our competitors names, but I will say that you won't get the service from any other Chinese site that we provide. Thank you. Edited January 24, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 είναι γρηγορη πάντως στις αποστολές τους τα στέλνουνε γρήγορα αυτή δείχνει ότι είναι επαγγελματίες αν και με νευρίασε σήμερα κάποιος εκεί στο chat σε εμενα έφτασε γρήγορα πάντως το tablet Status Date Status Description 28-12-2012 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 29-12-2012 Despatched to overseas (Country code: GR) 04-01-2013 Arrived at overseas (Country code: GR) μεσολαβησαν και η γιορτές μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κανόνας. Εμπιστευόμαστε αυτά που γράφει ένα κατάστημα στην ιστοσελίδα του περισσότερο από αυτά που λέει ένας υπάλληλος. Αυτό ισχύει για όλα τα καταστήματα κάθε χώρας.Απ'τα κινέζικα μαγαζιά,δυστυχώς,δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε 100% κανένα από τα δυο. Πάντως PANKAN, αν τυχόν και σου περάσει λίγο η κοροϊδία που σου έκαναν και αν καταφέρεις και τίποτε με το dispute (εννοώ μήπως σου επιστρέψουν κάποια χρήματα), κράτα το,μόνο και μόνο για την οθόνη και δε θα το μετανοιώσεις, έστω και το παλιό (αυτό έχω κι εγώ και είναι μια χαρά) , γιατί το θέμα του ήχου, όπως είδες, λύνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αληθεια, υπαρχει τροπος μεσα απο το ταμπλετ να δει κανεις τι τεχνολογιας ειναι η οθονη του? Γιατι και εγω περιμενω ενα CUBE το οποιο πριν το στειλουν με διαβεβαιωσαν οτι θα εχει IPS, αλλα δεν τους εμπιστευομαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Αληθεια, υπαρχει τροπος μεσα απο το ταμπλετ να δει κανεις τι τεχνολογιας ειναι η οθονη του? Γιατι και εγω περιμενω ενα CUBE το οποιο πριν το στειλουν με διαβεβαιωσαν οτι θα εχει IPS, αλλα δεν τους εμπιστευομαι :lol: απο τις γωνιες θεασης και μονο θα το δεις δεν χρειαζεσαι κατι αλλο IPS panels display consistent and accurate color from all viewing angles. δεν και τοσο καταστροφικα τα mva ....νταξ When MVA panels are viewed off-perpendicular, colors will shift, but much less than for TN panels Edited January 24, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 απο τις γωνιες θεασης και μονο θα το δεις δεν χρειαζεσαι κατι αλλο IPS panels display consistent and accurate color from all viewing angles. δεν και τοσο καταστροφικα τα mva ....νταξ When MVA panels are viewed off-perpendicular, colors will shift, but much less than for TN panels Δεν έχει να κάνει με την γωνία θέασης μόνο!!Τα χρώματα τους είναι για τα μπάζα σε σχέση με το IPS χώρια το dithering,και αν τα δεις δίπλα δίπλα θα κλαις... Κάπου έχω ποσταρει κ ενα βιντεο,πρεπει να είναι σε αυτό το νημα...Εγω από εδώ και περα δεν θα συμβούλευα κανένα να αγοράσει το συγκεκριμένο.Εκτος και αν ειναι 100% οτι θα ειναι IPS. Το βιντεο τελικά πρέπει να είναι στο νήμα του συγκεκριμένου μοντέλου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κάπου έχω ποσταρει κ ενα βιντεο,πρεπει να είναι σε αυτό το νημα...Εγω από εδώ και περα δεν θα συμβούλευα κανένα να αγοράσει το συγκεκριμένο.Εκτος και αν ειναι 100% οτι θα ειναι IPS. . απλα λεω οτι δεν ειναι και τοσο χαλια οσο τα tn panels τα ξερω αυτα απο πρωτο χερι,εχω χρονια μια S-ips panel HP LP2065 που ζει και βασιλευει και μια toshiba tv με E-ips panel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 I won't tell you our competitors names, but I will say that you won't get the service from any other Chinese site that we provide. Thank you. You are right my friend. But if you don't do price match then don't advertise it on your website. There is no meaning to advertise something you don't offer. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 @ PANKAN κρατα το για την ips, και για παρηγορια @ Top 10 Fastest Tablets http://www.brightsideofnews.com/news/2012/7/20/top-10-fastest-tablets-arm-captures-the-tablet-throne.aspx Ευχαριστώ για τη παρηγοριά. Πάντως να σου πω ότι αν το cube είναι στη λίστα με τα γρηγορώτερα tablets, τότε στην ίδια λίστα έπρεπε να είναι και το Pipo M1. Να μη σου πω και ψηλότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ευχαριστώ για τη παρηγοριά. Πάντως να σου πω ότι αν το cube είναι στη λίστα με τα γρηγορώτερα tablets, τότε στην ίδια λίστα έπρεπε να είναι και το Pipo M1. Να μη σου πω και ψηλότερα. Η λίστα φυσικά είναι ελλειπής. Έχει το Cube, καθώς είναι πιο γνωστό Brand name. Αλλιώς θα χε και κινέζικα με τετραπύρηνους exynos κλπ που θα πιαναν τις πρώτες θέσεις Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ευχαριστώ για τη παρηγοριά. Πάντως να σου πω ότι αν το cube είναι στη λίστα με τα γρηγορώτερα tablets, τότε στην ίδια λίστα έπρεπε να είναι και το Pipo M1. Να μη σου πω και ψηλότερα. Δεν έχει να κάνει με παρηγοριά, είσαι πολύ τυχερός που πήρες το παλιό...το θέμα με την οθόνη είναι πολύ πιο σημαντικό από το ηχείο...Με 2 μικρά ηχεία με δική τους προενισχυση από την θύρα ακουστικών έχεις καθαρίσει.Να σε δω πως θα καθάριζες μετά με την μάπα οθόνη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εχω βρει ταμπλετα απο merimobiles.Μου δινει την επιλογη στην αποστολη singapore με 6 ευρω και Yanwen/Ems με 16 ευρω.Επιλεγω το δευτερο?Ειναι το EMS ετσι?Αυτο το Yanwen μπροστα δεν ειναι κατι αλλο σωστα?Ζηταω "gift" και "below 50" ή το βαζουν μονοι τους?Προχωραω και ο θεος βοηθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Εχω βρει ταμπλετα απο merimobiles.Μου δινει την επιλογη στην αποστολη singapore με 6 ευρω και Yanwen/Ems με 16 ευρω.Επιλεγω το δευτερο?Ειναι το EMS ετσι?Αυτο το Yanwen μπροστα δεν ειναι κατι αλλο σωστα?Ζηταω "gift" και "below 50" ή το βαζουν μονοι τους?Προχωραω και ο θεος βοηθος? ποιο τάμπλετ; Καλύτερα singapore επέλεξε. Ο χρόνος που κάνει είναι λίγες μέρες παραπάνω απ το EMS, ή και ίδιος, και δεν αξίζει να πληρώσεις 10€ παραπάνω και να χεις κ πιθανές καθυστερήσεις στο τελωνείο λόγω ανευθυνότητας των ελτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δεν έχει να κάνει με παρηγοριά, είσαι πολύ τυχερός που πήρες το παλιό...το θέμα με την οθόνη είναι πολύ πιο σημαντικό από το ηχείο...Με 2 μικρά ηχεία με δική τους προενισχυση από την θύρα ακουστικών έχεις καθαρίσει.Να σε δω πως θα καθάριζες μετά με την μάπα οθόνη... Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός, πάντως εγώ δεν αισθάνομαι έτσι και σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω. Ή αν το θέλει κανεις να του το πουλήσω. Να γλυτώσω κι εγώ τα μπρος-πίσω, να γλυτώσει κι αυτός την ταλαιπωρία του ταχυδρομείου. Εχω βρει ταμπλετα απο merimobiles.Μου δινει την επιλογη στην αποστολη singapore με 6 ευρω και Yanwen/Ems με 16 ευρω.Επιλεγω το δευτερο?Επιλέγεις το πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός, πάντως εγώ δεν αισθάνομαι έτσι και σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω. Ή αν το θέλει κανεις να του το πουλήσω. Να γλυτώσω κι εγώ τα μπρος-πίσω, να γλυτώσει κι αυτός την ταλαιπωρία του ταχυδρομείου. Βάλτο αγγελία σε 5-6 site. σε μια δυο βδομάδες θα το χεις πουλήσει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Πολύ δύσκολο να το δεχτούν πίσω.Να το πουλήσεις λογικά θα βρεις,αλλά δεν θα είναι εύκολο να δοθεί στην τιμή που το αγορασες.Κανε φυσικά την προσπάθεια σου στο buy and sells.Που ξέρεις... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 [...]αλλά δεν θα είναι εύκολο να δοθεί στην τιμή που το αγορασες.[...] και ακριβότερα να το δώσει, πάλι θα πουλήσει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 και ακριβότερα να το δώσει, πάλι θα πουλήσει Ίσως σε κάποιο άλλο σιτε αλλά εδώ που ο κόσμος γνωρίζει λίγο δύσκολο...Αν και ποτέ δεν ξέρεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Η δυνατοτητα bill me later που εχουν μερικα κινεζομαγαζα τι ειναι? Εκανε κανεις χρηση αυτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Δεν ξέρω αν είμαι τυχερός, πάντως εγώ δεν αισθάνομαι έτσι και σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω. Ή αν το θέλει κανεις να του το πουλήσω. Να γλυτώσω κι εγώ τα μπρος-πίσω, να γλυτώσει κι αυτός την ταλαιπωρία του ταχυδρομείου. οκ,τα παραταω,απλα ηθελα να σε μεταπεισω δεν φταιει η συσκευη να την πληρωσει αλλα το μαγαζι η λιστα φυσικα και δεν τα εχει ολα αλλα μια γευση απο cpu+gpu την εχεις,ετσι; αφου σε εκνευρισε τοσο πολυ το ολο θεμα και δεν εισαι ευχαριστημενος,δωστο το Edited January 25, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Η δυνατοτητα bill me later που εχουν μερικα κινεζομαγαζα τι ειναι? Εκανε κανεις χρηση αυτης? Bill me later = πίστωση μέσω paypal https://www.paypal.com/webapps/mpp/billmelater-productoverview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλησπέρα βρε παιδιά βρήκα αυτό το tablet http://www.androidmall.co.uk/ainol-novo-10-captain-quad-core-android-4-1-jelly-bean-gps-bluetooth-tablet-pc-10-1-inch-ips-8gb.html πολύ καλό μήπως γνωρίζει κανείς μπορώ να το παραγγείλω η κανένα άλλο μαγαζί αξιόπιστο να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλησπέρα βρε παιδιά βρήκα αυτό το tablet http://www.androidmall.co.uk/ainol-novo-10-captain-quad-core-android-4-1-jelly-bean-gps-bluetooth-tablet-pc-10-1-inch-ips-8gb.html πολύ καλό μήπως γνωρίζει κανείς μπορώ να το παραγγείλω η κανένα άλλο μαγαζί αξιόπιστο να το παρω δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και μάλλον δεν αναμένεται σύντομα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts