Jump to content

FoRMat MaSTer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

FoRMat MaSTer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έρχονται έτοιμα με υποστήριξη ελληνικών στο spen ή υπάρχει τρόπος να το περάσεις εσύ; Γιατί κάπου διάβασα ότι γίνεται να τα περάσεις εσύ αλλά πουθενά δεν διάβασα να έρχονται με υποστήριξη έτοιμα. Όποια περίπτωση κι αν ισχύει αν κάποιος γνωρίζει πως γίνεται να τα περάσουμε εμείς ας μας πει ή ας μας δώσει λινκ με τον ιστότοπο που έχει τις οδηγίες. Μερικά ποστ πιο πίσω αναφέρθηκε ότι μπορούμε, από συμφορουμίτη, αλλά δεν μας είπε πως γίνεται.
  2. Μακριά από kingsoug. Πολλές κακές κριτικές στο google. Το mygsm .me είναι καλό αλλά πρέπει να συνεννοηθείς μαζί τους μήπως μπορέσουν να στο στείλουν με απλό ταχυδρομείο ή EMS γιατί με DHL θα φας στο κεφάλι τελωνείο. Υπάρχουν μερικές καλές περιπτώσεις στο ebay που στέλνουν μέσω Αγγλίας (δεν ξέρω τι πατέντα έχουν βρει γιατί το δέμα ξεκινάει από Ασία). Για περισσότερες επιλογές δες εδώ
  3. Άντε μεγειές μεγειές :D . Εγώ περιμένω εναγωνίως το δίκαρτο 920C(D) με 64GB να κυκλοφορήσει για να το χτυπήσω.
  4. Δεν βλέπω να σου απαντάει ο Γιώργος οπότε σου απαντάω εγώ πως ναι θέλει αντάπτορα καθώς είναι ο αμερικάνικος ταχυφορτιστής και δυστυχώς δεν ταιριάζει με τις πρίζες μας.
  5. Αφού σου δουλεύει με την Kasty μια χαρά απόλαυσέ το και μην παιδεύεσαι :) . Το ίδιο θα κάνω κι εγώ με την Generick. Αν πάντως σου κάτσει στα χέρια boot.img της δικής σου rom νομίζω ότι αξίζει να ξαναπεράσεις Generick και Metrobleach να δεις αν δουλεύει το μικρόφωνο και αν συνεχίζουν να έχουν το lag. Όσον αφορά το αν είναι memory leak ή διαφορετικός τρόπος διαχείρισης δεν παίζει ρόλο. Αν είναι διαφορετικός τρόπος διαχείρισης δεν θα έπρεπε να επιτρέπει να μηδενίσει η μνήμη με αυτό τον τρόπο και να κρασάρει το μηχάνημα.
  6. Ίσως κάτι να παίζει με το boot.img. Εμένα με τον τρόπο που παρέθεσα στο slatedroid (έχοντας περάσει δηλαδή την custom του YuanDao με το δικό του original boot.img) στη Generick έχω μικρόφωνο κανονικά. Στη Lunatic δεν είχα κι εγώ μικρόφωνο αλλά την είχα περάσει με το δικό της boot.img. Για το Χ900 δεν έχουν βγάλει custom rom με το boot.img για να το πάρεις και να περάσεις Generick και Metrobleach και να δεις αν το μικρόφωνο δουλεύει. Τι να πεις... Εγώ θα παραμείνω στην Generick εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Και οι δύο οι Kasty σε HD εμένα μου λαγκάρανε πολύ χειρότερα από την Generick κι έχουν και το memmory leak.
  7. Δεν γνωρίζω πως γίνεται μήπως μπορώ να το κάνω εγώ. Θα πρέπει να πάρω πρώτα backup όμως για να κάνω factory restore. Αν μπορείς λίγο να με καθοδηγήσεις ως προς το πως να το κάνω (γιατί δεν έχω χρόνο να ψάχνω αυτή τη στιγμή) μέχρι το βράδυ θα στο dumpάρω εγώ κάπου.
  8. Το mixeshop το ξέρω εγώ και είναι εντάξει. Έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί. Θέλει μόνο να υπολογίσεις κι ένα 4% PayPal έξτρα χρέωση όταν θα παραγγείλεις επί του συνολικού ποσού (μαζί με το κόστος μεταφορικών)
  9. Frontier είδα στο slatedroid ότι πεδεύεσαι με το parameter2GB. Άσε το 1GB αρχείο και προχώρα με την εγκατάσταση της Generick V6. Θα πάθεις πλάκα.
  10. Κι εμένα η Lunatic μου μπλοκάρει το μικρόφωνο και δεν δουλεύει πουθενά. Μάλλον θα πάω στην stock rom και θα την rootάρω και βλέπουμε.
  11. Γιατί υπάρχει rom που υποστηρίζει σταθερό HD; :p . Όλες στο HD γονατίζουν λόγω του memmory bug. Εδώ μετά από ώρα γονατίζουν και στο SD. Η συγκεκριμένη μπορεί να μην υποστηρίζει HD αλλά δεν γονατίζει από το bug και ο Darkrickpr έχει ανεβάσει το density στο 160dpi που την κάνει μεταξύ SD και HD οπότε αν δεν βρεθεί κάτι καλό με αυτή θα μείνω.
  12. You are right my friend. But if you don't do price match then don't advertise it on your website. There is no meaning to advertise something you don't offer.
  13. Τελικά πέρασα τη Lunatic του Darkrickpr (μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ http://d-h.st/s1K ) που δεν έχει το πρόβλημα με το memmory leak και θα περιμένω μέχρι να βγει μια bug free έκδοση.
  14. Και τις δύο που ανέβασες έβαλα, και οι δύο έχουν το πρόβλημα με το memory leak. Είναι ένας Ρώσος που έχει ανεβάσει βίντεο με rom χωρίς το bug αυτό αλλά τη δουλεύει μόνο σε SD στο βίντεο που ακολουθεί http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5o07WO9Xx5I . Memory leak δεν έχει και η Lunatic του Darkrickpr αλλά δεν έχει καθόλου HD mode καθώς βασίζεται στην rom του Momo8
×
×
  • Create New...