durutti Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εγώ πάλι τους είπα να βάλουν μικρή τιμή κ είπαν δεν μπορούσαν στο buyincoins. Όπως επίσης είπαν κ για Hong Kong post κ τελικά το έστειλαν με κινέζικο... Γενικά κι από αλλά μαγαζιά όχι hi tech που ακούω, λόγω πολιτικών εξελίξεων και γιορτών είχαν θέμα με τα κινέζικα ταχυδρομεία κ οι καλές εταιρείες το έψαχναν για άλλους τρόπους αποστολής... Άλλοι άρχισαν να χρεώνουν ενώ δεν χρεωναν, άλλοι αύξησαν χρεώσεις...Τώρα αν σου πληρώνει το μαγαζί DHL αλλά εμείς είναι αυτό που δεν θέλουμε με τίποτα, τι σου φταίει ο έμπορος.. Κατά τ' άλλα μετράω τις 12 μέρες σε ώρες... :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Εγώ μόλις ζήτησα refund ή 2η αποστολή της παραγγελίας με EMS από το buyincoins διότι ήδη μετράω κάμποσες μέρες από τις 30 Οκτωβρίου που το έστειλαν. Tragic... Hong Kong αναφερόταν στα στοιχεία του ταχυδρομείου, αλλά τελικά ήταν απλό κινέζικο. Γιούχου. Άντε να δούμε τώρα αν θα επιστρέψουν τα χρήματα ή αν θα ναυλώσουνε βαπόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 μηπωσ εχει κανενασ αγοραση tablet απο αυτο το σιτε?http://www.chinavasion.com/ εχει πολυκαλες τιμεσ κ δεχετε κ paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 (edited) μηπωσ εχει κανενασ αγοραση tablet απο αυτο το σιτε?http://www.chinavasion.com/ εχει πολυκαλες τιμεσ κ δεχετε κ paypalκαλό ειναι. αλλά χωρίς ποικιλία, κι οι συσκευές που χει δεν ειναι απ τις δημοφιλής κι αξιόπιστες Εγώ πάλι τους είπα να βάλουν μικρή τιμή κ είπαν δεν μπορούσαν στο buyincoins. Όπως επίσης είπαν κ για Hong Kong post κ τελικά το έστειλαν με κινέζικο...[...]ε είναι καραγκιοζηδες. όλα τα σωστά καταστήματα δηλωνουν ψευτικη τιμη. Αν δεν θελουν στο buyincoins, πες τους γεια. Υπάρχουν κι αλλου καταστηματα,και καλύτερα. Όσο για την επιλογή τους να το στειλουν με china post μες στις γιορτες, ενω έχουν κι άλλες επιλογες, δείχνει πόσο κακό κατάστημα είναι. Μακρυά Edited December 6, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 πειτε κανα καλο σιτε με κινεζικα ταμπλετ που ειναι δοκιμασμενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 πειτε κανα καλο σιτε με κινεζικα ταμπλετ που ειναι δοκιμασμενα... merimobiles, pandawill, tinydeal, ipromarket, geekbuying Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 βασικα θελω 9.7 οθονη αλλα να εχει κ 3g...μπορει να προτεινει καποιος ?κανα δοκιμασμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 βασικα θελω 9.7 οθονη αλλα να εχει κ 3g...μπορει να προτεινει καποιος ?κανα δοκιμασμενο..Το Pipo M2 αλλα ρωτα αν εχουν στοκ, γιατι η pipo εχει σταματησει την παραγωγη νομιζω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxidriver109 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι, ενώ μέχρι τώρα μου λεγανε ότι το pipo m1 δεν υπάρχει τώρα μου λένε ότι κανανε λάθος και έχθες μου το στειλανε με τρακιν RF113754444SG αυτό ποτέ θα μου εμφανίση κάποιο αποτέλεσμα ότι κινητε γιατί ακόμη δεν μου δείχνει τιποτε? Τελικα μπηκα εχθες στο sao.cn που έχει πει ο Σταυρός και έλεγε ship οπότε πιστεύω σε καμμια 10-15 μέρες να το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Τελικα μπηκα εχθες στο sao.cn που έχει πει ο Σταυρός και έλεγε ship οπότε πιστεύω σε καμμια 10-15 μέρες να το εχω υπομονή παραπάνω. Αφού δεις να λεει overseas, τότε μέτρα 12-15 μέρες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Για να κάνετε track τις παραγγελίες σας μέσα από το κινητό σας ;) TrackChecker Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 ε είναι καραγκιοζηδες. όλα τα σωστά καταστήματα δηλωνουν ψευτικη τιμη. Αν δεν θελουν στο buyincoins, πες τους γεια. Υπάρχουν κι αλλου καταστηματα,και καλύτερα. Όσο για την επιλογή τους να το στειλουν με china post μες στις γιορτες, ενω έχουν κι άλλες επιλογες, δείχνει πόσο κακό κατάστημα είναι. Μακρυά Εννοείται το κατάλαβα αφού το έστειλαν.. Και το είχαν στα 150 ευρώ το cube 32 που για μένα ήταν ψυχολογικό όριο... Πρέπει να γράψει κ shipped?? Τώρα έχω κ θέμα με το geek που παρήγγειλα θήκη κ 3 μερες μετά δεν το έχουν στείλει... Κάι για τι cubetablet την ομώνυμη σελίδα που λέτε καλά λόγια έχει πέσει πολύ θάψιμο στο ξένο Φορουμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κάι για τι cubetablet την ομώνυμη σελίδα που λέτε καλά λόγια έχει πέσει πολύ θάψιμο στο ξένο Φορουμ... Τι ακριβώς τους χαλάει; Μπορείς να δώσεις link; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbel Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλημέρα Έκανα μια παραγγελία από το ainolstore.com στις 29 Νοεμβρίου και σήμερα στο tracking του singpost μου δίνει INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article). Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εννοείται το κατάλαβα αφού το έστειλαν.. Και το είχαν στα 150 ευρώ το cube 32 που για μένα ήταν ψυχολογικό όριο... Πρέπει να γράψει κ shipped?? Τώρα έχω κ θέμα με το geek που παρήγγειλα θήκη κ 3 μερες μετά δεν το έχουν στείλει... Κάι για τι cubetablet την ομώνυμη σελίδα που λέτε καλά λόγια έχει πέσει πολύ θάψιμο στο ξένο Φορουμ... τέλος πάντων. τι σου λεει στο τρακινγκ? και για τη θήκη, περίμενε μέχρι 5 μέρες να το στειλουν. όσο για το θάψιμο, όλοι τρώνε θάψιμο. δεν λέει κάτι αυτό. Μια χαρά είναι Καλημέρα Έκανα μια παραγγελία από το ainolstore.com στις 29 Νοεμβρίου και σήμερα στο tracking του singpost μου δίνει INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article). Μήπως ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτό?Σημαίνει ότι έχει καταγραφεί απ το ταχυδρομιο, και συντομα θα φύγει για ελλάδα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 παιδια εγω παρηγγειλα απο το Pandawill 23 νοεμβρη και τωρα βλεπω στο tracking despach to overseas (country code GR) αυτο σημαινει οτι ερχεται? και κατι ακομα. ξεχασα να τους πω να βαλουν χαμηλη τιμη. θα το κανουν απο μονοι τους η τελωνειο? με sing post ερχεται. Και εγω 23/11 πηρα απο pandawill ενα Hyundai Rock X , to tracking επιμενει να λεει οτι το δεμα εχει παραδωθει σε δ/νση στην Αργεντινη ??????? :( Τι κανω; ειναι νωρις να το ψαχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Και εγω 23/11 πηρα απο pandawill ενα Hyundai Rock X , to tracking επιμενει να λεει οτι το δεμα εχει παραδωθει σε δ/νση στην Αργεντινη ??????? :( Τι κανω; ειναι νωρις να το ψαχνω. :blink: δωσε το τρακινγκ ναμπερ σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joechris Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Το παράγγειλα το ταμπλετακι (Window Ν70s) με 71€ από το pandawill παιδιά χθες το μεσημέρι σε happy hour. Βασικά τους εστειλα μηνυμα ότι το βρήκα στο merimobilies πιο φτηνά και το έβγαλαν σε happy hour κάποια κομμάτια 61€ και κάποια 71€!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Το παράγγειλα το ταμπλετακι (Window Ν70s) με 71€ από το pandawill παιδιά χθες το μεσημέρι σε happy hour. Βασικά τους εστειλα μηνυμα ότι το βρήκα στο merimobilies πιο φτηνά και το έβγαλαν σε happy hour κάποια κομμάτια 61€ και κάποια 71€!!!ωραίος είσαι:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Φίλος αποφάσισε να πάρει το Hyundai Hold X, το ipadalternative απο το οποίο σκόπευα να το αγοράσω το έχει out of stock... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο e-shop για να κάνουμε την αγορά; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Φίλος αποφάσισε να πάρει το Hyundai Hold X, το ipadalternative απο το οποίο σκόπευα να το αγοράσω το έχει out of stock... Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο e-shop για να κάνουμε την αγορά; :)το πήρα πριν λίγες μέρες από pandawill κι έχει σταλθεί Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karafu Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εγώ μόλις ζήτησα refund ή 2η αποστολή της παραγγελίας με EMS από το buyincoins διότι ήδη μετράω κάμποσες μέρες από τις 30 Οκτωβρίου που το έστειλαν. Tragic... Hong Kong αναφερόταν στα στοιχεία του ταχυδρομείου, αλλά τελικά ήταν απλό κινέζικο. Γιούχου. Άντε να δούμε τώρα αν θα επιστρέψουν τα χρήματα ή αν θα ναυλώσουνε βαπόρι. Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται... Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τη διαδικασία για dispute στο paypal και ενώ έγραφα το μήνυμα σκέφτηκα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στα ΕΛΤΑ μπας και δω κάτι διαφορετικό από χτες το βράδυ που είχα ξαναδεί... Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 12:56:58 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 4:51:43 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το τραγούδι του ρίκυ μάρτιν, go go go. :lol::lol::lol: Κερνάω καφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Άντε με το καλό να το δεχτείς! Λογικά μέχρι το τέλος εβδομάδας το αργότερο θα το έχεις στα χέρια σου.Το συντομότερο πιστεύω θα είναι να το πάρεις Τρίτη με Τετάρτη. Αντε αναμένουμε και εντυπώσεις μόλις παραλάβεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Η συγκίνησή μου δεν περιγράφεται... Σήμερα το πρωί ξεκίνησα τη διαδικασία για dispute στο paypal και ενώ έγραφα το μήνυμα σκέφτηκα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια στα ΕΛΤΑ μπας και δω κάτι διαφορετικό από χτες το βράδυ που είχα ξαναδεί... Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 12:56:58 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 4:51:43 μμ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το τραγούδι του ρίκυ μάρτιν, go go go. :lol::lol::lol: Κερνάω καφέ! Mε το καλό να το παραλάβεις λοιπόν! Τι να πούμε και ΄μεις που ακόμα να φύγει απο Κίνα... @tarantules: Απο περιέργεια, έχεις ακόμα ανοικτό το dispute για το cube; Ρωτάω γιατί αν ναι, αυτός είναι ένας παράγοντας για να επισπεύσουν την αποστολή οι Κινέζοι...:lol: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 @tarantules: Απο περιέργεια, έχεις ακόμα ανοικτό το dispute για το cube; Ρωτάω γιατί αν ναι, αυτός είναι ένας παράγοντας για να επισπεύσουν την αποστολή οι Κινέζοι...:lol: Ναι ακόμα ανοιχτό το έχω :) Κι εγώ για τον ίδιο λόγο που σκέφτηκες το έχω αφήσει έτσι :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts