giolanda1981 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Μόλις παρέλαβαν (όχι εγώ, είμαι Ιταλία) το Ainol Novo 10 Hero από spemall (και πάλι ευχαριστώ πολύ τον Analyzer για τα εκπτωτικά κουπονια ) Μου είπαν ότι είναι πολύ ωραίο αλλά... ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ :(:cry: Τι να κάνω παίδες ; Καμία ιδιαίτερη συμβουλή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ωχ!μου φτιάξατε τη διάθεση βρε παιδιά...Είχα αρχίσει να ανησυχώ. Παρεπιπτόντως το τάμπλετ που παρήγγειλα είναι το cube u30gt2.Δεν είδα κανένα αντίστοιχο thread στο φόρουμ. Να φανταστώ ότι είμαι από τους πρώτους; Απ τους πρώτους παγκοσμίους. Περιμένουμε νέο θέμα με σχολια και review:D Μόλις παρέλαβαν (όχι εγώ, είμαι Ιταλία) το Ainol Novo 10 Hero από spemall (και πάλι ευχαριστώ πολύ τον Analyzer για τα εκπτωτικά κουπονια ) Μου είπαν ότι είναι πολύ ωραίο αλλά... ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ :(:cry: Τι να κάνω παίδες ; Καμία ιδιαίτερη συμβουλή ; Πάνω δεξιά να φανταστώ; Ήταν κι άλλα κομμάτια του ainol 10 hero με πρόβλημα πάνω δεξιά, ή δεν ήταν κουμπωμένο καλά ή ραγισμένο κλπ, από merimobiles.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 εχει παρει κανεις απο αυτο το site? http://www.etbuying.com/index.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Δικοπο μαχαιρι,δυστυχως,μηπως να εβρισκες καποιον τεχνικο και αν μπορουσε να κανει εκτιμηση της βλαβης για κοστος και αν θα μπορουσε να στο επισκευασει?δυστυχως ετσι πως εχουν γινει τα πραγματα θα με τρομαζε η ιδεα να στειλω την ταμπλετα πισω στο αγνωστο! Edited April 22, 2013 by sotirakiss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 εχει παρει κανεις απο αυτο το site? http://www.etbuying.com/index.php Υποθέτω είναι αυτοί. Έχω αγοράσει απ αυτό, κι έχει άριστες αξιολογήσεις http://www.aliexpress.com/store/103919 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 ΑΣΧΕΤΟ καμοια γνωμη για http://www.ebay.com/itm/MK802III-Dual-Core-8GB-A9-Android4-1-Mini-PC-Google-TV-Box-2-4G-mouse-keyboard-/26112157 για παιχνιδομηχανη του μικρου ....το θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) να μαι παλι εδωωω... ηθελα να ρωτησω για το pipo max m9 με 3g .αξιζει στ 215 ευρω?και με κουπονι καπου στα 200 ευρω απο spemall.. εφοσον δεν ειναι η πρωτη εκδοση και εχει βγει η τελικη παντα μιλαμε ετσι..! αυτο το 3g λειτουργει με ελληνικα δικτυα..??δλδ θα βαλω την sim μου και να δουλεψω κανονικα..?? και γενικα γνωμες για το μηχανημα απο τουσ γνωστες.ευχαριστω. Edited April 22, 2013 by tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Εχεις δικιο...αν ξερει κανενας καποιον που επισκευαζει ταμπλετ ας μου το δωσει με μηνυμα (το τηλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 (edited) Εχεις δικιο...αν ξερει κανενας καποιον που επισκευαζει ταμπλετ ας μου το δωσει με μηνυμα Υπαρχει ενα μαγαζι στην Χαριλαου Θεσσαλονικης που επισκευαζει πασης φυσεως κινητα,ο τυπος ειναι πραγματικα πολυ καλος,θα σου δωσω σε pm το τηλ του,στειλε του ενα μυνημα και καντου μια ερωτηση,δεν εχεις να χασεις τιποτα! Edited April 23, 2013 by sotirakiss Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_nuke Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Απ τους πρώτους παγκοσμίους. Περιμένουμε νέο θέμα με σχολια και review:D Ναι υποσχομαι εκτενες review :) και να λυσω ολες τις αποριες οπως κανενας αλλος μεχρι τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 τελικα εβαλα παραγγελια για το Pipo M9 μεσω ebay.........αναμενω tracking number και μου εχουν δωσει κιολας χρονικο περιθωριο απο τις 25 Απριλιου μεχρι τις 10 Μαιου για να παραλαβω την ταμπλετα μου. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Τελικά το Pipo S1 που παράγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή, σύμφωνα το ταχυδρομείο τους έχει αποσταλεί και ειναι καθ οδόν για Ελλάδα. Πόσες μέρες λέτε να κάνει μέχρι να φτάσει Αθήνα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giolanda1981 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα από spemall.com ως απάντηση στο δικό μου που του είπα ότι η ταμπλέτα είναι σπασμένη "Dear friend We are so sorry to hear that! I am afraid it is damaged during the shipping, so it is urgent for you to contact your local postal office and let them put your case on records, then, you must offer photos of the parcel you first sight on it, including the damaged box with the address label ,thank you ! We will try our best to solve it with you , pls don't worry about it! Sorry for any inconvenience caused!" Ναι, και; Δε καταλαβαίνω τίποτα. Μπορεί να φταίει που τα'χω φτύσει στη δουλεία ; Παιδιά βοήθεια !!! Παίρνω πτυχίο και δουλεύω (είμαι Ιταλία) και στη Ελλάδα έχει έρθει η σπασμένη ταμπλέτα και είμαι να σκάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Υποθέτω είναι αυτοί. Έχω αγοράσει απ αυτό, κι έχει άριστες αξιολογήσεις http://www.aliexpress.com/store/103919 Και εγώ κλείνω σήμερα, με την παραλαβή της θήκης του Pipo U1 pro μου την 5η ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ αγορά από το eternal team μέσω του aliexpress..... το άλλο λινκ που έδωσε ο φίλος (etbuying) είναι όντως η ίδια εταιρία αλλά δεν το ήξερα... ίσως είναι καινούργιο τους μαγαζί και έχει και paypal, έχει καλές τιμές (π.χ. το Pipo U1 pro στα 114 έναντι των 135 στο aliexpress μαγαζί τους)... βεβαια στα περισσότερα tablets δεν έχει καθόλου ιστορικό πωλήσεων και reviews (όπως στο aliexpress) και με προβληματίζει... @centris: Όπως και να έχει, δες και το aliexpress store τους και αν η τιμή δεν είνια κραυγαλέα διαφορετική, σου προτείνω να παραγγείλεις από εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 (edited) Παιδια αν ξερετε και στην Αθηνα καποιον τεχνικο για tablet ασ τον αναφερατε(pm) μηπως γλυτωνα και γω την επιστροφη στο εν λογω μαγαζι. Edited April 23, 2013 by agiosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 http://www.aliexpress.com/store/product/Rikomagic-5th-MK802IIIS-Android-4-1-Dual-Core-Bluetooth-Mini-PC-TV-Box-2-4G-Wireless/10006_717875197.html παιζει αυτο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 http://www.aliexpress.com/store/product/Rikomagic-5th-MK802IIIS-Android-4-1-Dual-Core-Bluetooth-Mini-PC-TV-Box-2-4G-Wireless/10006_717875197.html παιζει αυτο ???? Είναι δημοφιλές και καλό μοντέλο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelonick Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 geekbuying ή aliexpress για αγορα THL W8 (με 8giga ROM) με δωρεάν μεταφορικά? Είμαι με τα φραγκα στο χέρι κ*****ς:X και προσπαθω να βγαλω ακρη απο ποιο μαγαζι να παραγκειλω!:cry: Όποιος ξέρει ας βοηθησει παίδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Jamie where are you??? Still nothing? Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Οταν εγω τα λεγα οτι οι τυποι καβαλισαν το καλαμι και απορουσα για το promotion που ειχαν σε ελληνικο site τεχνολογίας και μαλιστα τους επιτραπηκε να γραφτουν και μελη, καποιοι με εκραξαν. Οταν παλι ανεφερα για αλλο κινεζομαγαζο στο οποίο ειχα και εχω αψογη συνεργασία και εχω αγορασει πλεον των 10 tablets για μενα και φιλους, και μου εδωσαν κουπονια να μοιρασω χωρις να εχω οφελος, παλι καποιοι εξυπνακηδες θεωρησαν οτι παιρνω προμηθεια. Τεσπα ο παθων μαθων... Εγω ευτυχως 5 κομματια πηρα απο δαυτους στο ipadalternative και μετα αποσυρθηκα γιατι καταλαβα οτι μαλλον ειναι μασκαραδες ... ps. ας κανουν translate το "μασκαράδες" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinaki2002 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Είναι δημοφιλές και καλό μοντέλο το πηρα....για να δουμε καλη λυση για τον μικρο..........και τον μπαμπα !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 geekbuying ή aliexpress για αγορα THL W8 (με 8giga ROM) με δωρεάν μεταφορικά? Είμαι με τα φραγκα στο χέρι κ*****ς:X και προσπαθω να βγαλω ακρη απο ποιο μαγαζι να παραγκειλω!:cry: Όποιος ξέρει ας βοηθησει παίδες! Aπό minideal. (Το aliexpress δεν είναι ένα μαγαζί) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssspapadopoulos Δημ. April 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2013 Hello, I have sent you several mails, messages in the website, messages in facebook, telephone calls in the UK and US, "Live" chat service never works, here, PMs. No reply 8-9 days now and the "Express" DHL tracking number is wrong. I should worry. (not a question) Order number and date:#002297, 04/14/2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα από spemall.com ως απάντηση στο δικό μου που του είπα ότι η ταμπλέτα είναι σπασμένη "Dear friend We are so sorry to hear that! I am afraid it is damaged during the shipping, so it is urgent for you to contact your local postal office and let them put your case on records, then, you must offer photos of the parcel you first sight on it, including the damaged box with the address label ,thank you ! We will try our best to solve it with you , pls don't worry about it! Sorry for any inconvenience caused!" Ναι, και; Δε καταλαβαίνω τίποτα. Μπορεί να φταίει που τα'χω φτύσει στη δουλεία ; Παιδιά βοήθεια !!! Παίρνω πτυχίο και δουλεύω (είμαι Ιταλία) και στη Ελλάδα έχει έρθει η σπασμένη ταμπλέτα και είμαι να σκάσω Πρωτα απο ολα ψυχραιμια. Τα σημαντικα πραγματα ειναι 2 α)προσεχε την ημερομηνια αγορα και το διαστημα των 45 ημερων που σου δινει το paypal για να κανεις dispute (φανταζομαι οτι αγορασες μεσο paypal). β)ΑΞΙΩΜΑ :ειναι υποχρεωση του μαγαζιου να σου στειλει το ταμπλετ στα χερια σου πληρως λειτουργικο και χωρις προβληματα. Αν η ταχυδρομικη εταιρεια με την οποια συνεργαζεται το spemall εσπασε ,εκαψε ,κονιορτοποιησε ή εκανε βουντου στην ταμπλετα ειναι δικο τους προβλημα και οχι δικο σου ,στειλτους ενα "αυστηρο" μυνημα οτι δεν εχεις χρονο να ασχολεισαι με ταχυδρομικες και αλλες ανοησιες και οτι θα κυνηγησεις το θεμα στο paypal. Αν δεν εχεις αγορασει με paypal εισαι σε δυσκολη θεση ,κανε οτι σου λενε και πες οτι εισαι μελος σε τεχνολογικο φορουμ στην ελλαδα μπας και τους "συγκινησεις". Μην αφηνεις τον χρονο να περναει ,το να παιζουν καθυστερηση οι κινεζοι για να περναει το διαστημα των 45 ημερων ειναι συνηθης πρακτικη τους. Επισης μην δινεις καμια σημασια στις υποσχεσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts