Jump to content

Panos_nuke

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panos_nuke

  1. Η gpu είναι όντως η 544 και όχι η mali-450;;;κακώς αν είναι έτσι δεν το θέλω!! :)
  2. Το βραδυ που θα γυρισω απο δουλεια ετοιμαστειτε!!Περιμενω να τα στησουμε με το pipo :) ... και γω εχω περιεργια η αληθεια ειναι!!!
  3. Τελικά παρέλαβα σήμερα το u30gt2 μου.Μετά από μία βδομάδα που έφτασε Ελλάδα.Θα γράψω και το review μου με την πρώτη ευκαιρία.
  4. Αναφορικα με την εξυπηρετηση και γω την ιδια αντιμετωπιση ειχα παντως(παγκρατι και κεντρικα).Εκει που θες να βρισεις που αργουν σε σκλαβωνουν με την ευγενεια τους... Καποιοι τουλαχιστον κανουν σωστα τη δουλεια τους... Προσωπικα μιλησα και με την κεντρικη διανομη της περιοχης μου και μου ειπαν να παρω τηλ αυριο πρωι ωστε αν παραλαβουν να παω να το παρω για να μη χασω κι αλλο χρονο.
  5. Ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση.Εχω μιλησει με ολα τα Ελτα... Μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε!!!Αν εχεις κανα νεο ενημερωσε μας.
  6. Παιδια ελπίζω να μην την πάτησα με το τελωνείο. Η παραγγελία είναι Arrived at overseas (Country code: GR) στο singpost απο προχθές 22/4 στις 7 το πρωι. Στο ελτα τρακιν τιποτα.Παίρνω τηλ μου λενε οτι δεν το βρισκουν και οτι μπορει να εχει κολλησει στο τελωνειο.:cry: Μπορώ να κάνω τιποτα άλλο; (εκτός από το να κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα) Σε άλλες περιπτώσεις είδα αυθημερόν ενημέρωση των ελτα.:cry::cry: Μήπως τα παραλέω;; :wacko::wacko:
  7. Ναι υποσχομαι εκτενες review :) και να λυσω ολες τις αποριες οπως κανενας αλλος μεχρι τωρα!!
×
×
  • Create New...