cygamer Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Και σε εμας στην Ελλαδα τα πανεπιστημια κλεινουν τουλαχιστον 15 μερες. Γιορτες ειναι...στη κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες και χρονο και χρημα. Οποτε επειδη δεν το κανουν συχνα μενουν εστω και 14 μερες με την οικογενεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Πως το ρυθμίζεις αυτό; Απλά ορίζεις στις ρυθμίσεις της κάρτας στο PayPal να μην κάνει την μετατροπή από το ξένο νόμισμα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Και σε εμας στην Ελλαδα τα πανεπιστημια κλεινουν τουλαχιστον 15 μερες. Γιορτες ειναι...στη κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες και χρονο και χρημα. Οποτε επειδη δεν το κανουν συχνα μενουν εστω και 14 μερες με την οικογενεια του. Ακαιρο και ατοπο παραδειγμα. Δεν ψωνιζουμε απο τα πανεπιστημια ουτε εδω ουτε στην Κινα...νομιζω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 για το site αυτό γνωρίζεται κάτι γιατί διάβασα καλά λόγια (στο slatedroid) και οι τιμές πολύ χαμηλές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Καλημερα θελω να αγορασω δυο Ainol 10 για εμενα και εναν φιλο. Τι μου προτεινεται να αγορασω απο merimobiles η απο ipadalternative? Πως θα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ελεγχθουν στο τελωνειο? Να κανω μια παραγγελεια και για τα δυο η δυο ξεχωριστες? Ευχαριστω. μια μαζί, από όπου είναι φθηνότερο αυτό που θες, και ζήτα να τα στειλουν μαζι χωρις διπλα μεταφορικά. δεν πληρώνεις τελωνειο με ταχυδρομειο και ems Και σε εμας στην Ελλαδα τα πανεπιστημια κλεινουν τουλαχιστον 15 μερες. Γιορτες ειναι...στη κινα για να πας απο τη μια πολη στην αλλη θες και χρονο και χρημα. Οποτε επειδη δεν το κανουν συχνα μενουν εστω και 14 μερες με την οικογενεια του.για μαγαζια μιλαμε, οχι πανεπιστήμια:lol: για το site αυτό γνωρίζεται κάτι γιατί διάβασα καλά λόγια (στο slatedroid) και οι τιμές πολύ χαμηλές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως λειτουργεί ψάξε να μαθεις τι ειναι το tabao κλπ, στην ουσια ειναι μεσολαβητής για τα καταστήματα που αφορουν αποκλειστικά την αγορά της κίνας, κι είναι φθηνότερα απ τα διεθνή. υπόψιν, ότι ξεχνάς την εγγύηση συνήθως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 μια μαζί, από όπου είναι φθηνότερο αυτό που θες, και ζήτα να τα στειλουν μαζι χωρις διπλα μεταφορικά. δεν πληρώνεις τελωνειο με ταχυδρομειο και ems για μαγαζια μιλαμε, οχι πανεπιστήμια:lol: ψάξε να μαθεις τι ειναι το tabao κλπ, στην ουσια ειναι μεσολαβητής για τα καταστήματα που αφορουν αποκλειστικά την αγορά της κίνας, κι είναι φθηνότερα απ τα διεθνή. υπόψιν, ότι ξεχνάς την εγγύηση συνήθως ακόμα και για DOA ? ή τα ελέγχει αυτός πριν το στείλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ξέρει κανείς που έχει το Ainol novo 7 fire διαθέσιμο ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 ακόμα και για DOA ? ή τα ελέγχει αυτός πριν το στείλει ? δεν ξέρω, ψάξτο καλύτερα στους όρους κλπ. ένα άλλο αντίστοιχο που χα ψάξει για το tabao, δεν κάλυπτε τίποτα πέρα απ την αγορά και την αποστολή, δεν κάλυπταν την εγγύηση, έπρεπε να συννενοηθείς ο ίδιος με το εργοστάσιο, αλλά δεν ξέρω πλέον τι παίζει Ξέρει κανείς που έχει το Ainol novo 7 fire διαθέσιμο ? fastcardtech Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 fastcardtechΕίναι έμπιστο? Το έχει και στο pandawill είναι καλό site ? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Είναι έμπιστο? Το έχει και στο pandawill είναι καλό site ? έμπιστο, αρκεί να μην κοιτας εκει τα χαρακτηριστικά (δεν ειναι απαταιωνες, απλά ηλήθιοι. εχουν τη μπαταρία του fire 3000mAh πχ:lol:) Στο pandawill 99.9% θα σου πουν 5 μέρες μετά την παραγγελία ότι δεν υπαρχει στοκ, εκτός κι αν στείλεις email πριν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τα tracking numbers της μορφής: RB*********CN που τα κάνουμε track? Στο sao.cn?? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τα tracking numbers της μορφής: RB*********CN που τα κάνουμε track? Στο sao.cn?? Ναι αλλά κι εδώ http://www.track-trace.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τα tracking numbers της μορφής: RB*********CN που τα κάνουμε track? Στο sao.cn?? στο sao.cn trackάρεις τα ΠΑΝΤΑ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Thanks! Εδώ και τόσες μέρες λέει Notfound οπότε μάλλον δεν το έχουν ταχυδρομήσει ακόμα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Thanks! Εδώ και τόσες μέρες λέει Notfound οπότε μάλλον δεν το έχουν ταχυδρομήσει ακόμα... εχουν αργία. γύρω στις 20 θα φύγει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfreak Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 στο sao.cn trackάρεις τα ΠΑΝΤΑ ωραιος φιλε μου..δεν το ηξερα αυτο...σκεψου εδω λεει οτι το tablet εχει ερθει και ειναι προς παραδοση αυριο και στο singapore post ειναι κολλημενο στο εφυγε για ελλαδα εδω και 10 μερες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Hi, we are back at work part-time until the 18th. Any issues or out standing problems/ questions please e-mail me direct: jamie@ipadalternative.com thanks and have a great day :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katarasg Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Dear Jamie I have made an order no #2069 on 02-02-2013!You send me the tracking number !Here is the status Item No: RF#########SG Despatch No.: 4069 Beat No.: Status Date Status Description 04-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 05-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) I would like to ask you even in 05-02-2013 the order says that is despatched to overseas (Country code GR) i have no information till that!!I made a call to the local postal agency and gave my tracking nuber to seek by them and they says that the parcel is still in Singapore!!Why is all tha delay!!Can you solve my problem?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Dear Jamie I have made an order no #2069 on 02-02-2013!You send me the tracking number !Here is the status Item No: RF#########SG Despatch No.: 4069 Beat No.: Status Date Status Description 04-02-2013 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 05-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) I would like to ask you even in 05-02-2013 the order says that is despatched to overseas (Country code GR) i have no information till that!!I made a call to the local postal agency and gave my tracking nuber to seek by them and they says that the parcel is still in Singapore!!Why is all tha delay!!Can you solve my problem?? Φίλε μου τόσο και τόσα έχουν γραφτεί ότι οι Κινέζοι (και στη Σιγκαπούρη) λόγω της Πρωτοχρονιάς τους ΔΕΝ στέλνουν τίποτα από 4-18 Φεβρουαρίου. Το δέμα σου έχει παραδοθεί στη Singapore Post αλλά αυτοί δεν το έχουν στείλει ακόμα Ελλάδα. Το κατάστημα δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, διότι απλά δεν το έχει πια στα χέρια του. Υπομονή. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgor Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα σε όλους.Εδώ και σχεδόν 1 μήνα είμαι κάτοχος του Ainol Novo Fire 7.Δυστυχώς αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημμα του DEAD TOUCH SCREEN.Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση σε αυτή την περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα σε όλους.Εδώ και σχεδόν 1 μήνα είμαι κάτοχος του Ainol Novo Fire 7.Δυστυχώς αντιμετωπίζω κι εγώ το πρόβλημμα του DEAD TOUCH SCREEN.Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται επισκευή ή αντικατάσταση σε αυτή την περίπτωση. Δες στο νήμα του Fire για πιθανές λύσεις. Εφόσον δεν δουλέψει η touch με κάποιο fix και εφόσον το αγόρασες από το iPadAlternative, επικοινώνησε μαζί τους για να δείτε τι θα κάνετε (επισκευή ή αντικατάσταση). Το συγκεκριμένο νήμα είναι μόνο για τους πελάτες του iPadAlternative. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgor Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δες στο νήμα του Fire για πιθανές λύσεις. Εφόσον δεν δουλέψει η touch με κάποιο fix και εφόσον το αγόρασες από το iPadAlternative, επικοινώνησε μαζί τους για να δείτε τι θα κάνετε (επισκευή ή αντικατάσταση). Το συγκεκριμένο νήμα είναι μόνο για τους πελάτες του iPadAlternative. Το έχω πάρει από το iPadAlternative και έχω δοκιμάσει τα fix που υπάρχουν,αλλά τίποτα. Εκκρεμεί απάντηση από τον Kelly για το αν θα είναι επισκευή ή αντικατάσταση. Κάτι τελευταίο.Το RMA είναι κάποιος κωδικός που σου στέλνουν ή το απαντιτικό email (από iPadAlternative για επιστροφή) είναι το RMA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichaelGR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλημέρα σε όλους. Θέλω την βοήθεια σας μια και απο οτι έχω δεί στο forum είστε πολύ ψαγμένοι με τα κινέζικα μαγαζιά. Έχω καταλήξει στην αγορά του inol novo 7 venus και σε δυο "μαγαζιά" : ainolstore.com ή banggood.com. Οι τιμές τους είναι κοντά, αλλά το θέμα είναι η αξιοπιστία τους . Τι προτείνεται λοιπόν προκειμένου να λάβω οτι πληρώσω χωρίς προβλήματα και χωρίς τελωνεία κλπ; Ευχαριστώ προκαταβολικά τους φίλους που θα μπουν στον κόπο να με βοηθήσουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το RMA είνια διεθνής ορολογία για Return Merchandise Authorisation, είναι η έγκριση που σου δίνιε ο πωλητής για την επιστροφή - πρακτικά ένας αριθμός αναφοράς με τον οποίο συννενοείστε μεταξύ σας.... κάθε εταιρία έχει τη δική της διαδικασία επιστροφών (ή ΡΜΑ) και αυτή την πληροφορία περιμένουμε όλοι όσοι έχουμε χαμένο το touch screen μας - και είμαστε 3-4!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgor Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το RMA είνια διεθνής ορολογία για Return Merchandise Authorisation, είναι η έγκριση που σου δίνιε ο πωλητής για την επιστροφή - πρακτικά ένας αριθμός αναφοράς με τον οποίο συννενοείστε μεταξύ σας.... κάθε εταιρία έχει τη δική της διαδικασία επιστροφών (ή ΡΜΑ) και αυτή την πληροφορία περιμένουμε όλοι όσοι έχουμε χαμένο το touch screen μας - και είμαστε 3-4!! Στο site αναφέρει οτι χωρίς RMA δεν γίνονται δεκτές επιστροφές. Από τη στιγμή όμως που σου στέλνουν τη ΦΟΡΜΑ και τα στοιχεία για επιστροφή,αυτό δεν νοείται σαν RMA; Ας μας βοηθήσει ο φίλος Frontier που είναι γνώστης της διαδικασίας:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts