Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα pipo m6 έχει κανείς να μου προτείνει κανένα αξιόπιστο site εκτός από το dealsprime? Και επίσης επειδή το βιάζομαι αρκετά αν γίνει αποστολή με ems η κάποια άλλη courier εκτός απλού ταχυδρομείου έχω τρελό κίνδυνο με τελωνείο?

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καμια γνωμη για αυτο υπαρχη?

http://www.geekbuying.com/item/Ampe-A10-Quad-Core-10-1-inch-3G-Tablet-PC-IPS-1280-800-Qualcomm-MSM8625Q-1GB-4GB-GPS-Bluetooth---White-317239.html

σε σχεση με το Ainol hero 1 που εχω αξιζει να το αλαξω?

καμια γνωμη για αυτο υπαρχη?

http://www.geekbuying.com/item/Ampe-A10-Quad-Core-10-1-inch-3G-Tablet-PC-IPS-1280-800-Qualcomm-MSM8625Q-1GB-4GB-GPS-Bluetooth---White-317239.html

σε σχεση με το Ainol hero 1 που εχω αξιζει να το αλαξω?

Όχι ,στα ίδια χρήματα παίρνεις 10άρι με RK3188 που ναι πάρα πολύ καλύτερος του Qualcomm MSM8625Q

και με 3g ?

ποιο εννωεις?

υγ. χρονια πολλα για χθες

Α το 3G δεν το πρόσεξα. Τότε δεν έχεις άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα, αλλά καλύτερα να βολευτείς με στικάκι εξωτερικό και otg που θα σου κοστίσει το πολύ 25$, κι ένα cube u30gt1 με ~185$ με RK3188 Android 4.2.2 και multiwindow και σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις

ΥΓ. ευχαριστώ!

hi i have made the order 3081904 but still it has not been shipped and i don;t know when it will , could you please help me?

check out this communication and tell me what to do

Hello!

46.190.122.1358:36:23 πμ

hi

Order Number: #3081904

Order Date: 9/12/2013

Order Status: Payment Confirmed(Processing)

8:36:59 πμ

can you tell me whn the order will be shipped?

customer service018:37:07 πμ

Please allow me just a moment to check into that for you.

8:38:17 πμ

Pipo M9 10.1 inch Android 4.2 Quad Core Tablet PC RK3188 IPS 1280*800 2GB RAM 1 out of stock now,we have it black black color,would you like to change it ?

46.190.122.1358:40:25 πμ

i did not understand that could you please explain

8:41:09 πμ

what is black black colour?

customer service018:41:33 πμ

ok,i mean you ordered is black -grey ,and now we just have the black -black color in stock

8:41:48 πμ

just all black

46.190.122.1358:43:17 πμ

is there any other diference because i ordered Pipo Max M9 10.1 inch Android 4.2 Quad Core Tablet PC RK3188 IPS 1280*800 2GB RAM 16GB

customer service018:43:55 πμ

no,don't worry,just different from the color

46.190.122.1358:45:22 πμ

i repeat i ordered pipo max m9 and not just Pipo M9 10.1 inch Android 4.2 Quad Core Tablet PC RK3188 IPS 1280*800 2GB RAM that you typed earlier

customer service018:47:44 πμ

yes,i see,i give you the link that your order,http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-10-1-inch-Android-4-1-Quad-Core-Tablet-PC-RK3188-IPS-1280-800-2GB-RAM-16GB-314318.html

8:48:01 πμ

this model right?

46.190.122.1358:50:35 πμ

ok right link, is there a white coloured pipo?

customer service018:51:08 πμ

sorry,just have the black color

46.190.122.1358:51:40 πμ

do you have a link ?

customer service018:53:18 πμ

http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-10-1-inch-Android-4-2-Quad-Core-Tablet-PC-RK3188-1280-800-IPS-Capcaitive-Screen-2GB-16GB-317385.html

46.190.122.1358:58:32 πμ

it is not just the colour the diference in the product specifications pipo max cpu speed is 1.8 and the other one is 1.6 check it please yourself

9:00:55 πμ

that is why they call it pipo max i suppose

customer service019:01:49 πμ

ok,but the pipo max out of stock now,and will out of a few days

46.190.122.1359:06:21 πμ

i have already paid for it so what will it be i believe it is not my fault becaause you should know your stock

customer service019:07:25 πμ

ok,you can inform us your order number,and then we'll proceed with you order first

46.190.122.1359:08:23 πμ

did you find it? #3081904

customer service019:10:18 πμ

yes,cause your ordered is black-grey,this color out of stock,and now we are just have the all black color in stock,

9:10:45 πμ

just different from the color,would you like to change it ?

46.190.122.1359:11:32 πμ

it is not just the colour the diference in the product specifications pipo max cpu speed is 1.8 and the other one is 1.6 check it please yourself

9:12:32 πμ

when pipo max be available? do you know?

9:14:46 πμ

if you send me this one instead it is ok http://www.geekbuying.com/item/Pipo-M9-3G-Android-4-1-Quad-Core-3G-Tablet-PC-RK3188-1-6Ghz-10-1--IPS-Capacitive-Touch-Screen-1280-800-2GB-16GB-BT-HDMI-WCDMA-315160.html

customer service019:16:07 πμ

if you want to change it,there are some different price you need to pay

46.190.122.1359:19:41 πμ

give me some discount to think over it

9:22:24 πμ

and also you are not answering to the fact that the two tablets have other differences but the colour

customer service019:23:05 πμ

we just can give you 3 usd coupon,cause the profit is very low

46.190.122.1359:24:38 πμ

forget it and try to find if and when pipo max will be available 1or 2 days or 15 days?

ανθρωποι χαιρετε.

λοιπον εχω ενα σοβαρο προβλημα με μια παραγγελια.

παρηγγειλα λοιπον πριν 15 μερες διαφορα καλωδια και μικροπραγματα αξιασ 90 ευρω απο το FOCALPRICE.COM .πληρωσα και ems courier για να παραλαβω γρηγορα.και πριν λιγες μερες με πηρανε απο εδω ελλαδα απο την dhl και μου ειπανε οτι το ανοιξανε στο τελωνειο και οτι θελουν μια 150αρα ακομα...πραγμα αδυνατο.

ωστοσο απο το focalprice.com απο την αρχη τησ παραγγελιασ δεν μου απαντουσανε σε κανενα μειλ και εκαναν και 4 μερες να το αποστειλουνε..

και μου απαντησαν τωρα να μου πουν οτι εχει φτασει το δεμα μου και οτι ειναι στην ουγκαντα..οτι να ναι ομως ε?

εγω μιλησα με DHL και θα κανονισω αποστολη για πισω να παρω τα λεφτα μου πισω μεσω Paypal σωστα?

απο dhl μου ειπανε οτι το αποστελουν πισω τσαμπα εφοσον το δεχτει και η εταιρια..

για προτεινετε αμεσα αν γινεται πωσ να κινηθω και τι διαδικασια να ακολουθησω και με το paypal και με το focalprice.com και με την κουριερ...???

ξερω οτι το θεμα μου δεν ταιριαζει τοσο με το νημα αυτο αλλα ειναι διαδικαστικο το θεμα και σιγουρα θα υπαρχουν εδω ειδικοι.ευχαριστω πολυ...

εγω τελοσ εχω να σασ προτεινω να μην αγοραζετε απο το http://WWW.FOCALPRICE.COM γτ μασ κοροιδευουνε.

ανθρωποι χαιρετε.

λοιπον εχω ενα σοβαρο προβλημα με μια παραγγελια.

παρηγγειλα λοιπον πριν 15 μερες διαφορα καλωδια και μικροπραγματα αξιασ 90 ευρω απο το FOCALPRICE.COM .πληρωσα και ems courier για να παραλαβω γρηγορα.και πριν λιγες μερες με πηρανε απο εδω ελλαδα απο την dhl και μου ειπανε οτι το ανοιξανε στο τελωνειο και οτι θελουν μια 150αρα ακομα...πραγμα αδυνατο.

ωστοσο απο το focalprice.com απο την αρχη τησ παραγγελιασ δεν μου απαντουσανε σε κανενα μειλ και εκαναν και 4 μερες να το αποστειλουνε..

και μου απαντησαν τωρα να μου πουν οτι εχει φτασει το δεμα μου και οτι ειναι στην ουγκαντα..οτι να ναι ομως ε?

εγω μιλησα με DHL και θα κανονισω αποστολη για πισω να παρω τα λεφτα μου πισω μεσω Paypal σωστα?

απο dhl μου ειπανε οτι το αποστελουν πισω τσαμπα εφοσον το δεχτει και η εταιρια..

για προτεινετε αμεσα αν γινεται πωσ να κινηθω και τι διαδικασια να ακολουθησω και με το paypal και με το focalprice.com και με την κουριερ...???

ξερω οτι το θεμα μου δεν ταιριαζει τοσο με το νημα αυτο αλλα ειναι διαδικαστικο το θεμα και σιγουρα θα υπαρχουν εδω ειδικοι.ευχαριστω πολυ...

εγω τελοσ εχω να σασ προτεινω να μην αγοραζετε απο το http://WWW.FOCALPRICE.COM γτ μασ κοροιδευουνε.

Στο έστειλαν με DHL αντί EMS,γιατί τους κοστίζει λιγότερο, κι είναι και πολύ ταχύτερη. Ωστόσο στην ελλάδα η DHL είναι καρααπαταιώνες και μας πίνουν το αίμα στο τελωνείο. Πολύ απλά γράψ τους και μην το παραλάβεις, και κάνε dispute στο paypal ότι δεν παρελαβες το δέμα.

ευχαριστω ρε συ για την γρηγορη απαντηση.απλα τωρα περιμενω τηλεφωνο απο την DHL να δουμε τι θα κνουμε..να μην τουσ πω να το αποστειλουν πισω?

και στο παυπαλ τι ακριβως να δηλωσω?

και πωσ γινεται η διαδικασια?υπαρχει καποιο λινκ να μου το στειλεις να την ξεκινησω?

ευχαριστω ρε συ για την γρηγορη απαντηση.απλα τωρα περιμενω τηλεφωνο απο την DHL να δουμε τι θα κνουμε..να μην τουσ πω να το αποστειλουν πισω?

και στο παυπαλ τι ακριβως να δηλωσω?

και πωσ γινεται η διαδικασια?υπαρχει καποιο λινκ να μου το στειλεις να την ξεκινησω?

Μην απαντήσεις στους κλέφτες της DHL, πέρα απ το να πεις οτι δε δέχεσαι το δέμα και ας το επιστρεψουν στον αποστολέα. Πήγαινε στο transaction πληρωμής στο paypal κ κάτω κατω πάτα dispute, resolution center τι λεει δε θυμαμαι.

Αν σου πει κάτι το κατάστημα, πες να σου κανουν refund μολις φανεί στο tracking της DHL οτι επιστρέφεται, κ να ξέρουν να μην ξαναστείλουν με DHL στην ελλάδα, μονο με EMS (όχι οτι ειν υποχρεωμένοι να ξερουν οτι εδώ μας κλέβει η DHL, το μαγαζί δεν φταίει και σε τίποτα). Όταν πλησιάζει το όριο λήξης του dispute, αν δεν έχεις πάρει τα χρήματα πίσω κάνε escalate to claim.

Κι άλλη φορά να προτιμάς απλό ταχυδρομείο, γιατί και με EMS θα πλήρωνες 23% ΦΠΑ το πιθανότερο, καμια 20αριά ευρώ παραπάνω δηλαδή

οκ ευχαριστω πολυ για τισ οδηγιες σου.

εκανα την διαδικασια και περιμενω μου λεει ως 6 οκτωβρη.αν δεν γινει κατι με το dispute και κλεισει χανω τα λεφτα μου και πρεπει νωριτερα να κανω escalαte ε?

ωραιος ρε συ.λογικα θα τα παρω αν και θα με παιδεψουνε.

κατι τελευταιο μπορειτε να μου πειτε τωρα απο ποιο site θα αγορασω τετοια μικροπραγματα οπωσ καλωδιακια.θηκεσ IPHONE η tablet ,οπως και ανταλακτικα για iphone (οπωσ βιδες οθονη αισθητηρεσ εσωτερικους και μικροφωνα.) και γενικα αξιοπιστο σιτε με διαφορα τετοια χρησιμα??

ευχαριστω πολυ κι παλι και παιδια να ξερετε πλεον μακρια απο focalprice.com και αν μπορειτε πειτε το και σε ξενα φορουμ...:(:(:mad:

Καλά μην είσαι και καρασίγουρος ότι θα πάρεις λεφτά πίσω από το dispute. Αν ελέγξουν ότι το δέμα έφτασε κανονικά και εσύ δεν το παρέλαβες, παίζει και να δικαιώσουν το focalprice. Μπορείς να αγοράζεις από focalprice, μιά χαρά είναι η εξυπηρέτησή τους, αλλά με απλό ταχυδρομείο (πλέον έρχεται με Sweden post και φτάνει σε 10 μέρες), για να μην περνάει τελωνείο. Εγώ έχω πάρει πάνω από 10 πακέτα χωρίς πρόβλημα, μόνο μιά ελλατωματική ταμπλέτα κάναν λίγο παραπάνω να μου την αλλάξουν, έπιασε 2 μήνες μαζί με την επιστροφή της στην Κίνα.

ΑΣ μου ειχανε πει τοτε dhl και οχι ems να τουσ ελεγα ακυρο απο την αρχη και τελος.

ασ απανταγανε σε 10 mails που τουσ εστελνα (αληθεια δεν ειναι υπερβολη) και απαντησαν μονο στο τελευταιο..χεχε ποσο ξεφτυλες μονο και μονο με αυτο..οταν εγραψα την λεξη paypal.

θα τα δωσουν γιατι εγω δεν ζητησα να πληρωσω τελωνειο 125 ευρω extra..

και ουτε πληρωσα κουριερ για να πραλαβω σε 15 μερες. δεν ξηγηθηκανε ωραια.

κατα τη γνωμη μου.

κανααλλο σιτε με αξεσουαρ και περιφερειακα???

Δεν σου είπα ότι δεν κάνανε μ@λ@κία, για το τι θα κάνει το Paypal είπα, πιθανόν να δούνε ότι το δέμα δεν παραδόθηκε με δική σου υπαιτιότητα και να αρνηθούν να πληρώσουν το dispute. Τους έγραψες ότι χρεώθηκες έξτρα έξοδα (τελωνείο) με την λάθος επιλογή shipment της Focalprice?

Τα ψιλολόγια πάρτα από Focal, δεν θα βρεις αλλού τέτοια ποικιλία. Και εγώ μετά την χαλασμένη ταμπλέτα, μόνο τέτοια ψιλολόγια παίρνω από αυτούς, κυρίως λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στο τμήμα service τους (κράτησαν την ταμπλέτα 11 μέρες μετά την επιστροφή και έπρεπε να τους κράξω για να αποφασίσουν να δώσουν κουπόνι για να πάρω άλλη, αυτοί ζητούσαν να μου την επισκευάσουν και να την ξαναστείλουν...). Αλλά για ψιλολόγια που δεν σκάω άμα βγουν off στο δεκαήμερο, δεν με ενοχλούν...

οχι δεν εγραψα για το τελωνειο δυστυχως..αλλα κανανε και τη ******* σημερα που μου δωσανε αλλο αριιθμο παραλαβης για ενα δεμα που ειχε αφιχθει στην ουγκαντα :blink: οποτε το χουν παρει γραμμη λογικα οτι θα στειλουνε πισω λεφτα.

τι να τουσ πω τωρα δηλαδη?παρτε πισω την παραγγελια και ξαναστειλτε το δεμα αλλιωσ?νομιζω δεν μπορω γιατι ξεκινησα την διαδικασια paypal..

θα ψαξω και αλλα απο αυτα που βλεπω εδω μεσα..αλλα και ελληνικα βλεπω φθηνα μεσω skroutz. ειδωμεν.τι να πω..χεχε..

Σε καθε περιπτωση δεν υπογραφεις τιποτα και για οποιοδηποτε λογο.Η DHL ειναι "εχθρος" αυτο να εχεις στο μυαλο σου.

Εσυ δεν περιμενεις τιποτα απο την DHL οποτε απλα τους λες να κανουν οτι τραβαει η ψυχη τους.

https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/cps/general/PPDisputeResolution-outside

Καλησπερα παιδια,

Ενδιαφερομαι για ενα ταμπλετ 10αρι το οποιο να εχει 3G και καλη αναλυση οθονης.Εχετε καποιο να μου προτεινεται ???απο ενα ψαξιμο που εκανα το μονο που με εντυποσιασε ειναι το PIPO M9PRO αλλα απ'οτι διαβασα εχει βγαλει πολλα προβληματα.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Α το 3G δεν το πρόσεξα. Τότε δεν έχεις άλλη επιλογή σε αυτά τα χρήματα, αλλά καλύτερα να βολευτείς με στικάκι εξωτερικό και otg που θα σου κοστίσει το πολύ 25$, κι ένα cube u30gt1 με ~185$ με RK3188 Android 4.2.2 και multiwindow και σχεδόν διπλάσιες επιδόσεις

ΥΓ. ευχαριστώ!

να υποθεσω οτι δεν προσεξες και το gps :p

αρχιζω και καλοκοιταζω και το pipo max m6

εχω καποιον που θελει να μου παρει το ainol και αμα ειναι να δωσω κανα 50αρικο ακομα να ανεβω επιπεδο :D

Καλησπερα σας παιδια, θα βγω λιγο offtopic αλλα απ οτι βλεπω αρκετοι εχετε παρει κινεζικο tablet. Λοιπον παιδια στο θεμα μου, εχω παραγγειλει ενα tablet pc και εγω απο το site minitake.com πριν απο ενα μηνα, τροπος αποστολης με China post Rergistered airmail, ακομα δεν το εχω παρει, οταν προσπαθω να το εντοπισω με το tracking number απο ενα ξενο μαλλον κινεζικο site μου λεει οτι απο τις 4 του μηνα εχει μεταφερθει στο αεροδρομιο της Κινας για να ερθει εδω, τους μιλησα στο livechat της σελιδας (minitake.com) και μου λενε οτι εχει ερθει ελλαδα, αλλα εγω δεν εχω παρει καμια ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ οτι εχει ερθει και στη σελιδα των ΕΛΤΑ οταν παω να εντοπισω το αντικειμενο μου λεει Παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο και ημερομηνια 24 Αυγουστου και καμια αλλη ενημερωση απο κει και υστερα, εχω μπερδευτει απιστευτα με αυτη την ιστορια, μηπως ειναι στο τελωνειο και μου ερθει μαζι με καμια λυπητερη που για να το παραλαβω θα πρεπει να πληρωσω παραπανω και απ οτι εδωσα για το tablet; Το tablet τo πληρωσα 52 ευρω μαζι με μια καρτα micro sd και αλλο ενα micro sd to usb adapter. Θα ηθελα να μου πειτε αν εχει συμβει σε κανεναν σας και αν τα δικα σας tablet οταν ηρθαν Ελλαδα περασαν τελωνειο; Εχει παραγγειλει κανεις απ αυτο το site; Η εχει χρησιμοποιησει κανεις Registered air mail να μου δωσει κανεις καμια πληροφορια;

Συγγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο Κινα και δεν ξερω τι παιζει. Σας παρακαλω μια βοηθεια.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπερα σας παιδια, θα βγω λιγο offtopic αλλα απ οτι βλεπω αρκετοι εχετε παρει κινεζικο tablet. Λοιπον παιδια στο θεμα μου, εχω παραγγειλει ενα tablet pc και εγω απο το site minitake.com πριν απο ενα μηνα, τροπος αποστολης με China post Rergistered airmail, ακομα δεν το εχω παρει, οταν προσπαθω να το εντοπισω με το tracking number απο ενα ξενο μαλλον κινεζικο site μου λεει οτι απο τις 4 του μηνα εχει μεταφερθει στο αεροδρομιο της Κινας για να ερθει εδω, τους μιλησα στο livechat της σελιδας (minitake.com) και μου λενε οτι εχει ερθει ελλαδα, αλλα εγω δεν εχω παρει καμια ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ οτι εχει ερθει και στη σελιδα των ΕΛΤΑ οταν παω να εντοπισω το αντικειμενο μου λεει Παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο και ημερομηνια 24 Αυγουστου και καμια αλλη ενημερωση απο κει και υστερα, εχω μπερδευτει απιστευτα με αυτη την ιστορια, μηπως ειναι στο τελωνειο και μου ερθει μαζι με καμια λυπητερη που για να το παραλαβω θα πρεπει να πληρωσω παραπανω και απ οτι εδωσα για το tablet; Το tablet τo πληρωσα 52 ευρω μαζι με μια καρτα micro sd και αλλο ενα micro sd to usb adapter. Θα ηθελα να μου πειτε αν εχει συμβει σε κανεναν σας και αν τα δικα σας tablet οταν ηρθαν Ελλαδα περασαν τελωνειο; Εχει παραγγειλει κανεις απ αυτο το site; Η εχει χρησιμοποιησει κανεις Registered air mail να μου δωσει κανεις καμια πληροφορια;

Συγγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο Κινα και δεν ξερω τι παιζει. Σας παρακαλω μια βοηθεια.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Περίμενε κάνα δεκαήμερο ακόμη, έτσι είναι τα κινέζικα ταχυδρομεία. Και μένα το κινητό μου που ήρθε με china post, έκανε 30 μέρες από την παραγγελία. Άλλη φορά ψώνια μόνο από τα μαγαζιά που στέλνουν με Singapore Post, ή άντε και Hong-Kong...

Περίμενε κάνα δεκαήμερο ακόμη, έτσι είναι τα κινέζικα ταχυδρομεία. Και μένα το κινητό μου που ήρθε με china post, έκανε 30 μέρες από την παραγγελία. Άλλη φορά ψώνια μόνο από τα μαγαζιά που στέλνουν με Singapore Post, ή άντε και Hong-Kong...

Ναι φιλε μου θα περιμενω αλλα ειδη εχει περασει ενας μηνας, γι αυτο ανησυχο, θελω να ειμαι κ εντος οριων, 45 ημερων, αν δεν μου ερθει εγκαιρα η αν μου ερθει καμια λυπητερη απ το τελωνειο να κανω refund μεσω paypal. Θα παρω αυριο και στα ΕΛΤΑ μηπως εχει ερθει και δεν με εχουνε ειδοποιηση η αν ξερουνε κατι αυτοι που βρισκεται το δεμα.

Ναι φιλε μου θα περιμενω αλλα ειδη εχει περασει ενας μηνας, γι αυτο ανησυχο, θελω να ειμαι κ εντος οριων, 45 ημερων, αν δεν μου ερθει εγκαιρα η αν μου ερθει καμια λυπητερη απ το τελωνειο να κανω refund μεσω paypal. Θα παρω αυριο και στα ΕΛΤΑ μηπως εχει ερθει και δεν με εχουνε ειδοποιηση η αν ξερουνε κατι αυτοι που βρισκεται το δεμα.

Θα έρθει μην ανησυχείς απλά στα ελτα επικρατεί χαος πλέον

5-10 μέρες πριν την λήξη του 45ημέρου, κάνεις dispute στο Paypal. Έτσι παίρνεις άλλες 20 μέρες μέχρι την τελική επίλυση. Αν έρθει το δέμα, κλείνεις την διαδικασία, αν όχι, κάνεις escalate να πάρεις πίσω τα λεφτά σου...