Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγω εχω θεμα με το merimobiles εχω κανει dispute στο paypal για μια "χαρακομενη" ταμπλετα που μου εστειλαν.

Το καλυτερο ηταν που μου ελεγαν να μην κανω dispute και οτι πρεπει να εμπιστευθει ο ενας τον αλλο :lol: και τα γνωστα μελισταλαχτα των κινεζων παραλιγο να μπηξω τα κλαματα με αυτα που ελεγαν (ειμαι και ευαισθητος ανθρωπος :whistle: ).

Στις 18 εγινε αποτυχημενη παραδοση στο ταμπλετ που τους εχω στειλει.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοιτα και στα spam, για μενα ειναι οι καλυτεροι, 5 παραγγελιες και partial refund σε κατι που δεν ειχαν stock, μεσα σε 48 ωρες.

Συμφωνω και επαυξανω...

Πως μπορώ να δω τα spam.

Καλημερα.Εχω παραγγειλει απο 10 Μαιου ενα ταμπλετ (Huyndai T7s) απο geekbuying.Εως σημερα δεν εχω κανενα νεο.Τι να κανω? Πρωτη μου παραγγελια απο Κινα.

Στο λογαριασμο μου γραφει

Order Date: 5/10/2013

Order Status: Payment Confirmed(Processing).Η πληρωμη εγινε με paypal.Εχω ανοικτο συνεχως το mail μου και μολις τους εστελα ενα για το τι γινεται.

Κοιτα και στα spam, για μενα ειναι οι καλυτεροι,

Hobit μην ακούς τίποτα. Η εμπειρία εδώ μέσα έχει δείξει ότι λίγο-πολύ όλοι οι κινέζοι ίδιοι είναι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν σου έχουν στείλει τη παραγγελία σου γιατί προφανώς δεν έχουν την ταμπλέτα. Θα σε τραινάρουν μέχρι να σου προτείνουν να πάρεις κάποια άλλη. Μη ψάχνεις λοιπόν στα σπαμ και κουράζεσαι.

Το Τ7 δεν είναι αυτό που είναι σε έλλειψη γιατί θα σταματήσει να κυκλοφορεί;

Αν το θές πολύ, ζήτα τους επειγόντως τα λεφτά σου πίσω μπας και το προλάβεις σε κανένα άλλο μαγαζί που είναι ακόμη διαθέσιμο. Κι αν δεις ότι καθυστερούν την επιστροφή περισσότερο από 1 μέρα, κάνε άμεσα dispute και ταυτόχρονα escalate στο paypal.

Παιδιά σας παρακαλώ τα φώτα σας.

Ενδιαφέρομαι για tablet με 10άρα ή 7άρα οθόνη και για χρήση gps αυτοκινήτου στα 150€.

Με τις κατάλληλες εφαρμογές θα παίζει το ίδιο με ένα συμβατικό pna gps;

Παρακαλώ υποδείξτε μου τα καλύτερα με links στο e-bay.

Ευχαριστώ.

Edited by rufous
"Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."

Παιδιά σας παρακαλώ τα φώτα σας.

Ενδιαφέρομαι για tablet με 10άρα ή 7άρα οθόνη και για χρήση gps αυτοκινήτου στα 150€.

Με τις κατάλληλες εφαρμογές θα παίζει το ίδιο με ένα συμβατικό pna gps;

Παρακαλώ υποδείξτε μου τα καλύτερα με links στο e-bay.

Ευχαριστώ.

Πήρα για φίλο το ainol novo her 1 απο mini deal τους ρώτησα αν έχουν την αγγλική έκδοση ειπαν ναι και έστειλαν την κινέζικη :lol:

Hobit μην ακούς τίποτα. Η εμπειρία εδώ μέσα έχει δείξει ότι λίγο-πολύ όλοι οι κινέζοι ίδιοι είναι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν σου έχουν στείλει τη παραγγελία σου γιατί προφανώς δεν έχουν την ταμπλέτα. Θα σε τραινάρουν μέχρι να σου προτείνουν να πάρεις κάποια άλλη. Μη ψάχνεις λοιπόν στα σπαμ και κουράζεσαι.

Αν το θές πολύ, ζήτα τους επειγόντως τα λεφτά σου πίσω μπας και το προλάβεις σε κανένα άλλο μαγαζί που είναι ακόμη διαθέσιμο. Κι αν δεις ότι καθυστερούν την επιστροφή περισσότερο από 1 μέρα, κάνε άμεσα dispute και ταυτόχρονα escalate στο paypal.

Τους εστειλα εχθες mail οτι θα κανω dispute και να τι μου απαντησαν.hi friend

thanks for ur waiting

so sorry for the misunderstanding

today when we checked the spam box and found ur emails

we know u must be worried , so we answer ur email asap

we checked the T7s tablet is hot and many people have ordered it

our workers waited for a night and got the tablet .

they are testing it , after they test it , and will ship u out asap

pls accept our apologise

thank s

anna.Να κανω dispute ή να περιμενω 2-3 ημερες.

Πήρα για φίλο το ainol novo her 1 απο mini deal τους ρώτησα αν έχουν την αγγλική έκδοση ειπαν ναι και έστειλαν την κινέζικη :lol:

Εντάξει μικρο το κακό σε 5 λεπτά θα το χεις γυρίσει στην international δεν είναι τίποτα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αδέρφια καλημέρα. Στο ainol novo hero 2 υπάρχει τρόπος να περάσουμε διαφορετική rom απο αυτη που έρχεται;
Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, εσύ είσαι χιονάνθρωπος.

Εγω δεν θα σου πω ακου ή μην ακους…… απλα το tablet που διαλεξες το θελουν πολοι. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι πετυχιμενο μοντελο ή οχι. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι:

1) Αν αλλαξες γνωμη ζητα refund, τα λεφτα σου πισω.

2) Αν εχεις περιθωριο αναμονης δωστους 1-2 μερες, αν δεν σου δωσουν tracking number, προχωρα με την διαδικασια του paypal.

3) Η προσωπικη μου εμπειρια μαζι τους, ηταν ακρως επαγγελματικη.

Υπερπροστατευτικη συσκευασια με αεροθαλαμους, ειδικη διαχειριση πακετου, τους ειπα οτι η θηκη που ελεβα δεν ηταν αυτη που ηταν στο site και απλα μου εκαναν refund τι ποσο της θηκης, χωρις να τη στηλω πισω. Μου την εκαναν δωρο. Εχω κανει 5 παραγγελιες, πανω απο 1200€ και δεν εχω να πω τιποτα κακο (ουτε κινεζικο) για αυτους. Αν. το tablet ειναι οκ θα το στηλουν αν οχι, διαλεγεις καποιο αλλο η ζητας refund.

Παντως…… .εχε και το νου σου τα spam e-mail.

Η τελικη αποφαση ειναι παντα δικη σου.

Μπορει να ειμαι η εξαιρεση, η απλα τυχερος.

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Εγω δεν θα σου πω ακου ή μην ακους…… απλα το tablet που διαλεξες το θελουν πολοι. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι πετυχιμενο μοντελο ή οχι. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι:

1) Αν αλλαξες γνωμη ζητα refund, τα λεφτα σου πισω.

2) Αν εχεις περιθωριο αναμονης δωστους 1-2 μερες, αν δεν σου δωσουν tracking number, προχωρα με την διαδικασια του paypal.

3) Η προσωπικη μου εμπειρια μαζι τους, ηταν ακρως επαγγελματικη.

Υπερπροστατευτικη συσκευασια με αεροθαλαμους, ειδικη διαχειριση πακετου, τους ειπα οτι η θηκη που ελεβα δεν ηταν αυτη που ηταν στο site και απλα μου εκαναν refund τι ποσο της θηκης, χωρις να τη στηλω πισω. Μου την εκαναν δωρο. Εχω κανει 5 παραγγελιες, πανω απο 1200€ και δεν εχω να πω τιποτα κακο (ουτε κινεζικο) για αυτους. Αν. το tablet ειναι οκ θα το στηλουν αν οχι, διαλεγεις καποιο αλλο η ζητας refund.

Παντως…… .εχε και το νου σου τα spam e-mail.

Η τελικη αποφαση ειναι παντα δικη σου.

Μπορει να ειμαι η εξαιρεση, η απλα τυχερος.

Λιγο πιο πανω γραφω τι μου απαντησαν σημερα.Εκανα dispute.Ουτε καιγομαι για το συγκεκριμενο tablet ουτε βιαζομαι.Θα περιμενω 2-3 μερες ακομα.Πως βλεπω τα spam e-mail

Edited by hobit

Λιγο πιο πανω γραφω τι μου απαντησαν σημερα.Εκανα dispute.Ουτε καιγομαι για το συγκεκριμενο tablet ουτε βιαζομαι.Θα περιμενω 2-3 μερες ακομα.Πως βλεπω τα spam e-mail

Μολις μου εστειλαν mail οτι η παραγγελια εφυγε και Tracking Number.Για να δουμε και ο αγιος φοβερα θελει?Ευχαριστω τα μελη για την βοηθεια τους.

Edited by hobit

τί έγινε ρε παιδιά? Το ipadalternative έκλεισε?

τωρα??? θεοςχωρεστο !!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

τί έγινε ρε παιδιά? Το ipadalternative έκλεισε?

Μην ακούς τις ψευδοφημες... Σαν το iPadalternative δεν έχει!!!

Πλάκα κάνω, έχει κλείσει εδώ και καιρό.

Παρήγγειλα το Chuwi V88 από την Eternal Team στο aliexpress και όλα πήγαν ρολόι. http://www.aliexpress.com/store/103919

Επίσης αν και αφορά τηλέφωνο, παρήγγειλα τον κλώνο του HTC Butterfly, το Legend X920 από την TOPPhone στο aliexpress και πάλι όλα πήγαν άψογα! http://www.aliexpress.com/store/407423

Και τα δυο μου ήρθαν με singapore post.

φίλε hobit για να μην κάθομαι και κοιτάω όλο το ενχειρίδιο για το paypal σε παρακαλώ πες μου dispute πως κανω ;; :wacko: :confused:

έχει γινει η πληρωμή για ένα tablet μέσω paypal και μου λένε οτι είναι ακόμα απλήρωτο ενώ έχει γίνει η χρέωση και στον λογαριασμό για αυτό . . . θα τ παρω τα λεφτά μου τουλάχιστον ή θεός χορές τα ;; :(

φίλε hobit για να μην κάθομαι και κοιτάω όλο το ενχειρίδιο για το paypal σε παρακαλώ πες μου dispute πως κανω ;; :wacko: :confused:

έχει γινει η πληρωμή για ένα tablet μέσω paypal και μου λένε οτι είναι ακόμα απλήρωτο ενώ έχει γίνει η χρέωση και στον λογαριασμό για αυτό . . . θα τ παρω τα λεφτά μου τουλάχιστον ή θεός χορές τα ;; :(

Απο την στιγμή που απο πίσω είναι το PayPal μην φοβάσαι τίποτα, απλα ακολούθησε την διαδικασία που θα σου πουν τα παιδιά...

Απο την στιγμή που απο πίσω είναι το PayPal μην φοβάσαι τίποτα, απλα ακολούθησε την διαδικασία που θα σου πουν τα παιδιά...

Φίλε μου τα λεφτά όμως έχουν σταλεί στην geekbuying.com εφόσον έτσι μου αναφερει και στην συναλλαγή το paypal "completed" οπότε τώρα . . .τι κάνω ;; πώς διασφαλίζω οτι θα μου το φέρουν ;; :confused:

Τους έστειλα χθές mail με φώτο ότι το πλήρωσα αλλά απο κει και πέρα δέν ξέρω αν απαντήσουν ή τι αλλο να κάνω . . .:(

Γεια σε όλους!

Μία ερώτηση: Σκέφτομαι να πάρω το ainol novo spark. Το βρίσκω στο minideal 230$ και στο merimobiles 225$ και με κουπόνι 5% (SEARCH) πάει 214$, δηλαδή σε € περίπου 180€ και 170€ αντίστοιχα. Αν έχω καταλάβει σωστά από τα σχόλιά σας, το minideal θεωρείται πιο αξιόπιστο (τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάποιο πολύ κακό σχόλιο - βέβαια δεν έχω διαβάσει και τις 200 τόσες σελίδες :wacko:). Έχουν σημαντική διαφορά αξιοπιστίας ώστε να προτιμήσω (για τη συγκεκριμένη αγορά) το minideal???

Αυριο το πρωι θα σε ενημερωσω.Μην ανησυχης κσι εγω "νεος" ειμαι και τα καταφερα.

"

Αυριο το πρωι θα σε ενημερωσω.Μην ανησυχης κσι εγω "νεος" ειμαι και τα καταφερα.

"

Μια χαρά αν και μ έστειλαν mail την Δευτέρα (σορρυ που δεν το ανεφερα)οτί έγινε η πληρωμή και θα με ενημερώσουν σε 1-3 εργάσιμες μέρες. αλλα στην σελίδα τους στο account μου μου το αναφέρει ακόμα ως unpaid για αυτό . . . Τελικά τι παίζει ούτε εγω δεν εχω καταλαβει ακόμα καλά αλλα πιστεύω να έχουμε καλό τέλος και να μήν τα έχασα τα λεφτά μου τελικά . . ;)

"

Ναιιιιιιιιι !!! :D

Μόλις μου έστειλαν mail (αν και μου έβγαλαν την ψυχή) :

Hello there,

good afternoon,

pls do not worry, we have confirmed it, and then we will ship to you asap.

We extend our sincere apologies to you for this inconvenience.

Thank you for your understanding

Regards

Amy

Οποτε τέλος καλό όλα καλά (θέλω να πιστεύω ) :up: :cool:

Ναιιιιιιιιι !!! :D

Μόλις μου έστειλαν mail (αν και μου έβγαλαν την ψυχή) :

Hello there,

good afternoon,

pls do not worry, we have confirmed it, and then we will ship to you asap.

We extend our sincere apologies to you for this inconvenience.

Thank you for your understanding

Regards

Amy

Οποτε τέλος καλό όλα καλά (θέλω να πιστεύω ) :up: :cool:

Και σε εμενα ειχαν στειλει ενα παρομοιο μηνυμα και μετα απο 7 ωρες ηρθε το μηνυμα οτι σταλθηκε και tracking number.Ενδιαμεσα ειχα κανει dispute,δεν ξερω αν αυτο επαιξε καποιο ρολο.Γνωμη μου περιμενε λιγο για να μη αρχισει να μετραει ο χρονος για claim.