kek Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 PIPO M9 (Ανευ GPS ομως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359716 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myalx Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 PIPO M9 (Ανευ GPS ομως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=359716 σε αυτο ειχα καταληξει στην πρωτη ερευνα που εκανα. μονο που δεν ηξερα αν τελικα ειναι καλο στα τεχνικα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binix Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Γεια σας παιδιά, ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο tablet από 7 ίντσες και πάνω, με 2gb ram, μπροστινή κάμερα και 3g built in; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) σε αυτο ειχα καταληξει στην πρωτη ερευνα που εκανα. μονο που δεν ηξερα αν τελικα ειναι καλο στα τεχνικα. Ευχαριστω. το gps δεν ειναι προβλημα εφοσον εχει bluetooth παιρνεις ενα bluetooth gps πολυ καλο sirf 3 και πολυ φθηνο μαλιστα εχω τετοιο και το δουλευω σε ενα pipo s2 που εχω και κανεις την δουλεια σου .. εχω βαλει gps igo -navigon -sigic -dont panic ολα δουλευουνε αψογα μεσω του blouetooth gps που εχω παρει απο ebay ο κωδικος ζευξης του ειναι 0183 πρεπει να βαλεις οταν κανεις ζευξη την πρωτη φορα με το pipo μεσω blouetooth και πρεπει να εχεις μαρκαρισμενο τον εντοπισμο σφαλματων και το να επιτρεπονται η ψευδεις τοποθεσιες στις ρυθμησεις του tablet το link εδω http://www.ebay.co.uk/itm/320770135904? ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 και την εφαρμογη gps provider απο το play αυτη παιζει καλα και εισαι οκ.... Edited May 17, 2013 by viotos Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 το gps δεν ειναι προβλημα εφοσον εχει bluetooth παιρνεις ενα bluetooth gps πολυ καλο sirf 3 και πολυ φθηνο μαλιστα εχω τετοιο και το δουλευω σε ενα pipo s2 που εχω και κανεις την δουλεια σου .. εχω βαλει gps igo -navigon -sigic -dont panic ολα δουλευουνε αψογα μεσω του blouetooth gps που εχω παρει απο ebay ο κωδικος ζευξης του ειναι 0183 πρεπει να βαλεις οταν κανεις ζευξη την πρωτη φορα με το pipo μεσω blouetooth και πρεπει να εχεις μαρκαρισμενο τον εντοπισμο σφαλματων και το να επιτρεπονται η ψευδεις τοποθεσιες στις ρυθμησεις του tablet το link εδω http://www.ebay.co.uk/itm/320770135904? ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 και την εφαρμογη gps provider https://play.google.com/st....mobilej.btgps αυτη παιζει καλα...... Πολύ ενδιαφέρων ακούγεται αυτό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το gps του κινητού μου μέσω bluetooth για να χρησιμοποιήσω την οθόνη του tablet; Είναι εφικτό; Εχω Sony ericsson xperia neo v και το Sygic και Igo Primo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 το bluetooth gps δουλευει και με ainol hero 10.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myalx Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 το gps δεν ειναι προβλημα εφοσον εχει bluetooth παιρνεις ενα bluetooth gps πολυ καλο sirf 3 και πολυ φθηνο μαλιστα εχω τετοιο και το δουλευω σε ενα pipo s2 που εχω και κανεις την δουλεια σου .. εχω βαλει gps igo -navigon -sigic -dont panic ολα δουλευουνε αψογα μεσω του blouetooth gps που εχω παρει απο ebay ο κωδικος ζευξης του ειναι 0183 πρεπει να βαλεις οταν κανεις ζευξη την πρωτη φορα με το pipo μεσω blouetooth και πρεπει να εχεις μαρκαρισμενο τον εντοπισμο σφαλματων και το να επιτρεπονται η ψευδεις τοποθεσιες στις ρυθμησεις του tablet το link εδω http://www.ebay.co.uk/itm/320770135904? ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 και την εφαρμογη gps provider απο το play αυτη παιζει καλα και εισαι οκ.... Α ευχαριστω για την βοηθεια για το GPS. αν και καπου ειδα οτι λειτουργει αυτος ο τροπος,δεν ηξερα το μοντελο που προτεινες. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Πολύ ενδιαφέρων ακούγεται αυτό. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το gps του κινητού μου μέσω bluetooth για να χρησιμοποιήσω την οθόνη του tablet; Είναι εφικτό; Εχω Sony ericsson xperia neo v και το Sygic και Igo Primo. για το κινητα να κανεις (σκαντζα gps ) στο tablet ειναι πολυ δυσκολα το ειχα δοκιμασει και τα παρατησα...με αυτο που σου λεω εγω εισαι αρχοντας και η μπαταρια κραταει ωρες 4-5 εγγυημενα ηρθε σε 7 ημερες σπιτι απο uk ειναι ανακατασκευασμενο αλλα σαν καινουργιο και τσαμπα οταν τα καινουργια με sirf 3 (το κορυφαιο cip gps) κανουν 50-60-και βαλε ..το μονο μειον ας το πω ετσι ειναι οτι ερχεται με φορτιστη αυτοκινητου ,δεν εχει ρευματος ,και πηρα εδω εναν auto /home adaptor απο 220v σε 12v πληρωσα 11 ευρω αν θυμαμαι καλα και ειμαι οκ!!!!!!!! το bluetooth gps δουλευει και με ainol hero 10.1 ? δουλευει με ολα τα tablet (ακομα και στο pc laptop που εχω δουλευει) που εχουν bluetooth εαν το tablet εχει bluetooth ,κανενα προβλημα εχεις και gps.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 17, 2013 by navi55 Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giolanda1981 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Γεια σας παιδιά Θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Εν συντομία: Είχα ανοίξει dispute στο PayPal για μια ταμπλέτα που είχα πάρει απ'το spemall, την οποία είχα στείλει πίσω γιατί ήταν σπασμένη. Δεν συμφωνούσαν για μέρες να μου κάνουν full respond κι έτσι τους έκανα escalte to a claim. Μου γράφει λοιπόν το PayPal: "Status After careful review, we have determined that you are eligible for a refund. To qualify for this refund, please ship the items whose claims were granted back to the seller in their original condition and keep your tracking information. You are responsible for shipping and handling costs. Please mail to:8A2 Buxin Building, Luohu District, shenzhen, Guangdong Province 518000 China How would you like to respond? Provide tracking information or Cancel claim. What happens next Please provide online tracking information by May 26, 2013. Once we confirm that the merchandise was delivered, we'll process a refund based on our protection policies. If the item is €200.00 EUR or more, you must request that the package is signed for when it is delivered. If you've resolved this problem, you can cancel this claim anytime." Μα δεν μπορώ να καταλάβω... Εγώ την σπασμένη ταμπλέτα την έχω στείλει ήδη πίσω και την έχουν ήδη παραλάβει οι κινέζοι. Και μάλιστα όλα αυτά είναι γραμμένα μέσα στη συνομιλία του dispute Τι θέλουν λοιπόν να τους στείλω πίσω; Βέβαια απ΄την άλλη έχει γίνει μία χαζομάρα. Μαζί με τη ταμπλέτα είχα αγοράσει με κουπόνι 4 αξεσουάρ απ'τα οποία μονο τα 2 εστάλησαν πίσω με τη ταμπλέτα (γιατί απλά ο αραβωνιαστικός μου είναι ΑΦΗΡΗΜΕΝΟΣ και τα ξέχασε, είναι ένα screen protector κι ένα καλωδιάκι) Υπαρχει περίπτωση να ενοούν αυτά;;; ΤΙ ΜΠΕΛΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Χαλαρωσε εχει σχεδον τελειωσει. Απλα διαλεξε provide tracking number και δωσε το τρακινγκ που εχεις ,ειναι σε μορφη RE424455968589GR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 για το κινητα να κανεις (σκαντζα gps ) στο tablet ειναι πολυ δυσκολα το ειχα δοκιμασει και τα παρατησα...με αυτο που σου λεω εγω εισαι αρχοντας και η μπαταρια κραταει ωρες 4-5 εγγυημενα ηρθε σε 7 ημερες σπιτι απο uk ειναι ανακατασκευασμενο αλλα σαν καινουργιο και τσαμπα οταν τα καινουργια με sirf 3 (το κορυφαιο cip gps) κανουν 50-60-και βαλε ..το μονο μειον ας το πω ετσι ειναι οτι ερχεται με φορτιστη αυτοκινητου ,δεν εχει ρευματος ,και πηρα εδω εναν auto /home adaptor απο 220v σε 12v πληρωσα 11 ευρω αν θυμαμαι καλα και ειμαι οκ!!!!!!!! Ωραίος! Το ανακατασκευασμένο το φοβάμαι λιγάκι γιατί μπορεί να σου βγει μάπα αλλά για τόσα λίγα λεφτά νομίζω θα το παραγγείλω όταν μου έρθει το ainol hero I και όταν δω αν είναι καλό και αξιόπιστο το tablet και δεν αναγκαστώ να αγοράσω από Ελλάδα κανένα επώνυμο στα 450 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ωραίος! Το ανακατασκευασμένο το φοβάμαι λιγάκι γιατί μπορεί να σου βγει μάπα αλλά για τόσα λίγα λεφτά νομίζω θα το παραγγείλω όταν μου έρθει το ainol hero I και όταν δω αν είναι καλό και αξιόπιστο το tablet και δεν αναγκαστώ να αγοράσω από Ελλάδα κανένα επώνυμο στα 450 ευρώ. Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι είμαι κάτοχος αυτού του gps και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι πάμφθηνο στα 10,67+1,78 Ταιριάζει με ένα πολυφορτιστή για κινητά που έχω και έτσι το φορτίζω και στο σπίτι. Βέβαια ο φορτιστής λέει ότι είναι 5.5v και το gps λέει ότι θέλει 5v, αλλά φαίνεται ότι το μισό volt παραπάνω δεν κάνει πρόβλημα. Το δουλευω με το bluetooth gps provider. Υπαρχουν αρκετές εφαρμογές στο Google play, διαλέξτε οποία ταιριάζει καλύτερα στη ταμπλέτα σας και στις εφαρμογές πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Και το καλύτερο το έχω αφήσει για το τέλος. Πιάνει βρε παιδιά από το κέντρο του σαλονιού μου στον 1ο όροφο!!! Να μη σας πω βέβαια πόσο γρήγορα συνδέεται εκτός σπιτιού γιατί θα στενοχωρήσω κάτι κατόχους ταμπλετών με ενσωματωμένο gps. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από 12 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Ακομη δεν μου ηρθε το ταμπλετ, και ψωνιζω περιφερειακα! Μολις παρηγγειλα το gps του ΡΑΝΚΑΝ και ψαχνομαι για δεκτη digit tv για Ελλαδα (οποιος ξερει...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι είμαι κάτοχος αυτού του gps και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι πάμφθηνο στα 10,67+1,78 Ταιριάζει με ένα πολυφορτιστή για κινητά που έχω και έτσι το φορτίζω και στο σπίτι. Βέβαια ο φορτιστής λέει ότι είναι 5.5v και το gps λέει ότι θέλει 5v, αλλά φαίνεται ότι το μισό volt παραπάνω δεν κάνει πρόβλημα. Το δουλευω με το bluetooth gps provider. Υπαρχουν αρκετές εφαρμογές στο Google play, διαλέξτε οποία ταιριάζει καλύτερα στη ταμπλέτα σας και στις εφαρμογές πλοήγησης που χρησιμοποιείτε. Και το καλύτερο το έχω αφήσει για το τέλος. Πιάνει βρε παιδιά από το κέντρο του σαλονιού μου στον 1ο όροφο!!! Να μη σας πω βέβαια πόσο γρήγορα συνδέεται εκτός σπιτιού γιατί θα στενοχωρήσω κάτι κατόχους ταμπλετών με ενσωματωμένο gps. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από 12 ευρώ; ακριβως κλειδωνει δορυφορους και μενα μεσα στο σπιτι!!!!!!!! εαν βγω εξω κλειδωνει αμεσως, μεσα στο σπιτι θελει λιγο ..... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλημερα.Εχω παραγγειλει απο 10 Μαιου ενα ταμπλετ (Huyndai T7s) απο geekbuying.Εως σημερα δεν εχω κανενα νεο.Τι να κανω? Πρωτη μου παραγγελια απο Κινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλημερα.Εχω παραγγειλει απο 10 Μαιου ενα ταμπλετ (Huyndai T7s) απο geekbuying.Εως σημερα δεν εχω κανενα νεο.Τι να κανω? Πρωτη μου παραγγελια απο Κινα.Στο λογαριασμό σου, τι γράφει στην παραγγελία; έχεις ελέγξει τα email σου; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Στο λογαριασμό σου, τι γράφει στην παραγγελία; έχεις ελέγξει τα email σου; Στο λογαριασμο μου γραφει Order Date: 5/10/2013 Order Status: Payment Confirmed(Processing).Η πληρωμη εγινε με paypal.Εχω ανοικτο συνεχως το mail μου και μολις τους εστελα ενα για το τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Καλησπερα! Τελικα πηρα αποφαση να παραγγειλω το Cube U30GT2 απο Κινα. Εχω βρει τις καλυτερες τιμες ειτε στο merimobiles ειτε στο geekbuying. Ποιο ειναι πιο αξιοπιστο? Πρεπει να κανω καμια διευκρινηση στους κινεζους να γραψουν για μικροτερη αξια στο δεμα ωστε να αποφυγω το τελωνειο? Και τελος υπαρχει επιλογη με ποια εταιρια θα ερθει το tablet? Ευχαριστω! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MERIMOBILES !!! Οι τύποι είναι απατεώνες! Δεν παρέχουν ουτε την ελάχιστη εγγύηση ! Δες εδώ τα 2 τελευταία post που έχω γράψει για να καταλάβεις τί τάπα μου έπαιξαν. Το ίδιο ακριβώς έπαθε και ενας άλλος συμφορουμίτης στο ίδιο νήμα και τον κορόιδεψαν κι αυτόν. KEEP AWAY FROM MERIMOBILES !!!! (τα αγγλικά είναι σκόπιμα, του το είπα οτι θα τους εκδικηθώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Εμένα το merimobiles μου στειλε διπύρηνο μοντέλο αντί για το τετραπύρηνο που χα παραγγείλει, κι ευτυχώς μόλις τους το στειλα πίσω, μου έστειλαν τα χρήματα στο paypal χωρίς καν να το παραλάβουν,κ μου πλήρωσαν και 10€ για την επιστροφή. Κι είχα αγχωθεί, γιατί δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, αλλά μου κανε εντύπωση που στειλαν λεφτά χωρίς να το χουν παραλάβει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MERIMOBILES !!! Οι τύποι είναι απατεώνες! Δεν παρέχουν ουτε την ελάχιστη εγγύηση ! Δες εδώ τα 2 τελευταία post που έχω γράψει για να καταλάβεις τί τάπα μου έπαιξαν. Το ίδιο ακριβώς έπαθε και ενας άλλος συμφορουμίτης στο ίδιο νήμα και τον κορόιδεψαν κι αυτόν. KEEP AWAY FROM MERIMOBILES !!!! (τα αγγλικά είναι σκόπιμα, του το είπα οτι θα τους εκδικηθώ) Με ένα ταμπλετ πριν μερικούς μήνες και ένα κινητό από εκεί πριν 2 βδομάδες κανένα πρόβλημα πάντως. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Έχει κανείς παραγγείλει από minideal.net; Εγώ παράγγειλα το Ainol 10 Hero I με ημερομηνία αποστολής 10/5 και στις 20/5 είναι στο Κέντρο διανομής Αθήνας με Singapure Post. Πιστεύω μέσα στη βδομάδα να το παραλάβω και να σας πω εντυπώσεις. Επιφυλάσομαι λίγο με όσα διαβάζω εδώ μέσα για τα κινέζικα eshop αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και άξιζε το ρίσκο. Εν πάσει περιπτώσει αν δεν βγει καλό δεν θα ξανακάνω άλλη αγορά από Κίνα. Θα πάω σε Samsung Note 8 όταν κυκλοφορήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Έχει κανείς παραγγείλει από minideal.net; Εγώ παράγγειλα το Ainol 10 Hero I με ημερομηνία αποστολής 10/5 και στις 20/5 είναι στο Κέντρο διανομής Αθήνας με Singapure Post. Πιστεύω μέσα στη βδομάδα να το παραλάβω και να σας πω εντυπώσεις. Επιφυλάσομαι λίγο με όσα διαβάζω εδώ μέσα για τα κινέζικα eshop αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και άξιζε το ρίσκο. Εν πάσει περιπτώσει αν δεν βγει καλό δεν θα ξανακάνω άλλη αγορά από Κίνα. Θα πάω σε Samsung Note 8 όταν κυκλοφορήσει. Είναι το πλέον έμπιστο κατάστημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 (edited) Εμένα το merimobiles μου στειλε διπύρηνο μοντέλο αντί για το τετραπύρηνο που χα παραγγείλει, κι ευτυχώς μόλις τους το στειλα πίσω, μου έστειλαν τα χρήματα στο paypal χωρίς καν να το παραλάβουν,κ μου πλήρωσαν και 10€ για την επιστροφή. Κι είχα αγχωθεί, γιατί δεν έχουν και την καλύτερη φήμη, αλλά μου κανε εντύπωση που στειλαν λεφτά χωρίς να το χουν παραλάβει Ήσουν απλά τυχερός, όπως και εγώ με το iPadAlternative και την αποστολή νέου Fire χωρίς να έχουν παραλάβει το παλιό. Δυστυχώς πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι με τα Κινέζικα μαγαζιά είναι ό,τι κάτσει: κατευθείαν από eBay είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα (αρκετά ακριβότερα όμως) αλλά σε θέματα εγγύησης και εκεί πάσχουν. Από το merimobiles έχω αγοράσει 5 φορές, δεν είχα πρόβλημα αν και τη μία φορά πήγαν να μου πουλήσουν pre-sell Pipo U1 ως 'in stock' και για 15 ημέρες προσπαθούσα να πάρω τα χρήματά μου πίσω (τα πήρα). Όπως και να έχει, η αγορά Κινέζικων προϊόντων (tablets, κινητά) είναι μια συνειδητοποιημένη αγορά. Edited May 20, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Ήσουν απλά τυχερός, όπως και εγώ με το iPadAlternative και την αποστολή νέου Fire χωρίς να έχουν παραλάβει το παλιό.παραείμαι τυχερός, τόσο που φοβάμαι:p Δυστυχώς πλέον έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι με τα Κινέζικα μαγαζιά είναι ό,τι κάτσει: κατευθείαν από eBay είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα (αρκετά ακριβότερα όμως) αλλά σε θέματα εγγύησης και εκεί πάσχουν. αυτό ισχύει με κάθε μαγαζί του εξωτερικού πιστεύω, καθώς έχω κάνει κι αγορές από αμερική πχ, ή γερμανία, και δεν θα λεγα ότι ήταν καλύτερα απ τα κινέζικα..όσο για το ebay έχω αντίθετη άποψη. Η καλύτερη ασφάλεια για αγορά είναι το aliexpress, από εγγύηση παντού τα ίδια είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 [quote=hobit;4712734… .ο λογαριασμο μου γραφει Order Date: 5/10/2013 Order Status: Payment Confirmed(Processing).Η πληρωμη εγινε με paypal.Εχω ανοικτο συνεχως το mail μου και μολις τους εστελα ενα για το τι γινεται. Κοιτα και στα spam, για μενα ειναι οι καλυτεροι, 5 παραγγελιες και partial refund σε κατι που δεν ειχαν stock, μεσα σε 48 ωρες. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ MERIMOBILES !!! Οι τύποι είναι απατεώνες! Δεν παρέχουν ουτε την ελάχιστη εγγύηση ! Δες εδώ τα 2 τελευταία post που έχω γράψει για να καταλάβεις τί τάπα μου έπαιξαν. Το ίδιο ακριβώς έπαθε και ενας άλλος συμφορουμίτης στο ίδιο νήμα και τον κορόιδεψαν κι αυτόν. KEEP AWAY FROM MERIMOBILES !!!! (τα αγγλικά είναι σκόπιμα, του το είπα οτι θα τους εκδικηθώ) Συμφωνω και επαυξανω... Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts