parisal Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Η αλήθεια είναι ότ απορώ με τόσο κόσμο που επιμένει σε merimobiles (που η εξυπηρέτηση μπορεί να έιναι από φανταστική έως απαίσια!) ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα πολύ πιο αξιόπιστα siteΕδώ επιμένουν στο ipadalternative, που είναι και το πιο ακριβό, για την υποτιθέμενη υποστήριξη και στο νήμα του γίνεται ο χαμός απ'τα παράπονα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το δικο σου ειναι με china post. Αυτο με το ταχυδρομειο μη σε απασχολει, τον τελευταιο καιρο συμβαινει. Αφου το εχουν δωσει θα σου ερθει μια χαρα, μην ανησυχεις Ε και γω αυτό νομίζω...ύστερα ειδικά από αυτό που είπε και ο φίλος από πάνω, οτι απο τις 30/3 του έγινε dispatch 16/4....έχω μέλλον ακόμα! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Ε και γω αυτό νομίζω...ύστερα ειδικά από αυτό που είπε και ο φίλος από πάνω, οτι απο τις 30/3 του έγινε dispatch 16/4....έχω μέλλον ακόμα! γενικά εγώ όποτε έχω παραγγείλει προετοιμάζομαι για τεράστια αναμονή κι αν διαψευστώ (λίγες οι περιπτώσεις) είναι μια ευχάριστη έκπληξη Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris623 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Να σας πω την αλήθεια η αναμονή δεν με ανησυχεί ούτε με ενοχλεί ιδιαίτερα (με την έννοια οτι το περιμένεις ρε παιδί μου να συμβεί) δεν παραγγέλνεις απο ηλεκτρονικό κατάστημα στην ελλάδα παραγγέλνεις από κίνα και μάλιστα με free shipping οπότε λίγο πολύ ξέρεις τι πρόκειται να γίνει. Αυτό με ανησυχεί είναι το να μην έχει φύγει καθόλου το να μην έρθει το σωστό προϊόν η να έρθει ελαττωματικό κ.α. πολλά τέτοια. Τώρα το merimobiles το εμπιστεύτηκα γιατί την πρώτη φορά η εμπειρία μου από το ίδιο σιτε ήταν νορμαλ οπότε λέω οκ ! Τώρα τι να πώ λίγο πολύ νομίζω οτι όταν παραγγέλνεις από κινεζικό σιτε την παίζεις λίγο πολύ την ρώσικη ρουλέτα αλλά ρε παιδιά οκ αν δεν προσπαθήσεις δεν θα μάθεις...εξάλλου δεν είμαστε και μόνοι μας έχουμε και το paypal που απ' ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα έχει βοήθησει σε πάρα πολλές περιπτώσεις. Με λίγα λόγια λίγο πολύ υπάρχει δρόμος επιστροφής για μια αγορά που δεν πήγε καλα. Αυτό που ίσως δεν μπορούμε να γλυτώσουμε είναι την ταλαιπωρία. Αλλά (όσοι τουλ ειμαστε εδώ μέσα και έχουμε διαβασει έστώ και 5 από τις 200 σελίδες του thread) ξέρουμε τα ρίσκα και τους κινδύνους που ελλοχεύουν απο την ιντερνετική κινέζικη αγορά, ωστόσο και πάλι που μας χάνεις που μας βρίσκεις πάλι κινεζάκι αγοράζουμε :p και αμα αγοράσουμε για εμάς, μετά το προτείνουμε και σε ένα φίλο μας, και αν μείνει και αυτός ευχαριστημένος στην κοπέλα μας ή για δώρο στον κολλητό μας...οποτε τι merimobiles, ti pandawill, ti bandgood κλπ κλπ κλπ. Η ουσία είναι οτι μας έχει αηδιάσει η ακρίβεια στην ελλάδα και επιζητούμε το φθηνότερο με τα ίδια χαρακτηριστικά, το μόνο που δεν θέλουμε και σωστό το βρίσκω είναι να μην μας πιάνουν κοροϊδα! Τι να πω καλή τύχη σε όσους παραγγέλνουν από εξωτερικό να τους έρχονται όλα νορμαλ χωρίς τρελλές διαδικασίες! Καλή σας μέρα παιδία! Παράθεση There is no knowledge that is not power! Xiaomi Redmi Note 4, ASUS Pegasus 2 Plus X550, THL T11, Jiayu F1, Sony Xperia U, Onda V811, iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Η αλήθεια είναι ότ απορώ με τόσο κόσμο που επιμένει σε merimobiles (που η εξυπηρέτηση μπορεί να έιναι από φανταστική έως απαίσια!) ενώ υπάρχουν τόσα και τόσα πολύ πιο αξιόπιστα site Σαν ποιά δηλαδή; Όταν χαρακτηρίζεται εδώ μέσα ένα site ως αξιόπιστο ή όχι δεν θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα της καλής ή κακής εμπειρίας που είχαμε εμείς κι ο κολλητός μας. Αλλά της εμπειρίας που είχαν εκατοντάδες αγοραστές. Εννοείται βεβαια ότι ακόμη και σε μαγαζιά με πλήθος καλές αναφορές παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτά που διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό για το ipadalternative. Χωρίς όμως να αναιρούν τη συνολική εικόνα. Η αναλογία ευχαριστημένων-δυσαρεστημένων πελατών είναι που έχει σημασία και οπωσδήποτε το μέγεθος του δείγματος στο οποίο στηρίζουμε τον ισχυρισμό μας για την (σχετική) αξιοπιστία ενός μαγαζιού. Αν από ένα μαγαζί έχουν ψωνίσει πέντε άνθρωποι τι συμπέρασμα να βγάλουμε; Εννοείται ότι από αυτή τη διαδικασία αξιολόγησης που αφορά την καλή ή κακή εξυπηρέτηση, εξαιρώ προσπάθειες εξαπάτησης των πελατών. Πχ το cube-tablet και την ψευδή διαφήμιση περί διορθωμένου Cube, πχ την περίοδο που το ipadalternative διαφήμιζε ψευδώς ότι κάνει price match και πιθανόν και το banggood που με αστείες εξηγήσεις στέλνει προιόντα χωρίς τη πρωτότυπη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μπορεί να πουλάνε ακριβά οι Ελληνες, πως να γινόταν αλλιώς - αν γινόταν πιστεύω οτι θα το έκαναν, αλλά τα ηλεκτρονικά μας μαγαζιά θα έλεγα οτι είναι τα καλύτερα. Παράγγειλα πριν από εναμισυ χρόνο ένα ραδιοσιντι με usb και επειδή υποτείθεται με καθυστέρησε ο πωλητής, σπουδαία τα λάχανα για 3 μέρες, μου ζήτησε 1000 συγνώμη συν οτι μου έστειλε δώρο ένα usb 8gb. Παρακολουθώ τον κινέζο που του έκανα παραγγελία από το Σάββατο, με το δικό μου σκεπτικό οτι θα ανοίξει τη Δευτέρα και πάνε όλα πιο γρήγορα, αλλά αυτοί έχουν πάρει γραψαρχιδίνη και το παίζουν βαρύ πεπόνι... μέχρι τώρα η παραγγελία είναι στο "proccesing...". Ρε συ, 387€ πήρες παραγγελία, εδω αν έδινα τέτοιο ποσό θα χόρευαν και ένα τσάμικο, βλέπω από το πειπαλ οτι τα έχει τσεπώσει, τι περιμένει άραγε και δεν την σπρώχνει; Αλλά, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά... έστειλα μέϊλ, αν δεν μπει στον κόπο να μου απαντήσει θα φάει άκυρο σε οτι κατάσταση και να είναι η παραγγελία. Εμείς εδω κάνουμε κρα για να έχουμε δουλειά, αυτοί έχουν και πάνε αργα τα ζώα μου; Ελεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εγω παιδες, ebay και ξερο ψωμι. Τι memoribiles και πρασιν'αλογα. Ebay, με πανισχυρο νομικο τμημα, και paypal δικλειδα. Ετσι και γινει μ@@@κια, τον πηδ@@@ν τον seller. Κατσε καλα. Και τιμες χτυπανε και ολα τους. Τωρα γιατι ψαχνεται κοσμος δεξια κι αριστερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Pipo S1 ή Ainol Novo 7 Mars. Οτιδηποτε φθηνοτερο θα κολλαει και θα καταληξει σπασμενο στο πατωμα απ τα νευρα της μικρης Παράγγειλα απο το παραπανω link το Pipo S1 για την κόρη μου που είναι 6 ετων, στα 71 ευρω. Η αποστολή ζήτησα να γίνει με το ταχυδρομείο. Πιστεύετε οτι θα έχει έλθει μέχρι 20 Μαΐου που θα είμαστε Ελλάδα; Το έχει αγοράσει κανείς; Στα βίντεο που είδα για τα λεφτά του είναι μια χαρά αν εξαιρέσεις την ανάλυση και την αυτονομία. Ένταξη το κοριτσάκι παιχνίδια θα παίζει που είναι σχετικά ελαφριά, θα βλέπει cartoon στο YouTube και κάποιες ταινίες. Δεν θα το γεμίσει εφαρμογές. Σε περίπτωση DOA προβλήματος τι γίνεται; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Risperidone Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Έχω στειλει το tablet απο 13/3 για αντικατασταση ή επισκευη. Απο 17/4 που ελεγξα το tracking number μου δειχνει οτι εχει παραδωθει κανονικα. Υπαρχει καποιος σε αυτο site να απαντησει σε κανα email αν το εχει παραλαβει ή αν οχι να μου απαντηση που βρισκεται το tablet? Χάθηκε? φτιαχτηκε? Υπαρχει? Η αγορα του tablet ... Order #001735 - placed on 12/12/2012 το tracking number RE103594717GR και για να μην αρχισουμε τα "δεν εφτασε", "δεν ξερω που ειναι" κλπ... το αναζήτησα. 2013-04-17 10:36 Final delivery, Location:51802003 51802003 Το email μου που επικοινωνουσα με καποιον μεχρι τις 27/3. Μετα εξαφανιστηκαν για παντα ειναι.. rollusgr@yahoo.com Ελπίζω σε καποια απάντηση.. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εγω παιδες, ebay και ξερο ψωμι. Τι memoribiles και πρασιν'αλογα. Ebay, με πανισχυρο νομικο τμημα, και paypal δικλειδα. Ετσι και γινει μ@@@κια, τον πηδ@@@ν τον seller. Κατσε καλα. Και τιμες χτυπανε και ολα τους. Τωρα γιατι ψαχνεται κοσμος δεξια κι αριστερα... Διαβασα το σχολιο σου και ψαχτηκα λιγακι.Δηλαδη εγω που θελω να παραγγειλω το Pipo M9 να προτιμησω απο το ebay?Εχω βρει αυτο εδω στα ιδια λεφτα με το ipadalternative.....http://www.ebay.co.uk/itm/New-10-1-pipo-M9-Android-4-1-Quad-Core-RK3188-1-8GHz-Tablet-PC-RAM-2G-16G-5-0MP-/171015164548?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item27d14c5284 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εμένα πάντως έστειλε μέσα σε λίγες ώρες trucking number. Προφανώς το ετοίμασε. Δεν σημαίνει ότι πήγε στο ταχυδρομείο γιατί όσοι στέλνουν ποσότητες έχουν έντυπα στα γραφεία τους. Το ίδιο γίνεται με την DHL. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Διαβασα το σχολιο σου και ψαχτηκα λιγακι.Δηλαδη εγω που θελω να παραγγειλω το Pipo M9 να προτιμησω απο το ebay?Εχω βρει αυτο εδω στα ιδια λεφτα με το ipadalternative.....http://www.ebay.co.uk/itm/New-10-1-pipo-M9-Android-4-1-Quad-Core-RK3188-1-8GHz-Tablet-PC-RAM-2G-16G-5-0MP-/171015164548?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item27d14c5284 Τις δικλειδες ασφαλειας του ebay(&paypal μαζι), δεν μπορει να τις φτασει κανενα site.... Ετσι, για να κοιταζουμε να διασφαλιζομαστε. Αν βρεις αυτο που θες στο ebay, γνωμη μου, παρτο απο εκει. Τωρα αν καποιος βρει αλλου φτηνοτερα, και δεν τον πειραζει το ρισκο, ο καθενας κανει την επιλογη του. Για ιδια λεφτα κι εδω κι εκει, δεν το συζητω καν....ebay με κλειστα ματια. Αμα γινει βλακεια, τον @@@@αν τον seller, κι εσυ θα παρεις τα λεφτα σου πισω. Οποτε, no fear at all. Και με αυτα, σχεδον ολοι οι sellers εντος ebay, καθονται 'κλαρινο', αλλιως εχουν τρεχάματα και το ebay θα τους κλεισει το σπίτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εκ νέου καθαρισμός μηνυμάτων. Παρακαλώ να έχουμε μόνο μηνύματα με θέματα παραγγελιών/επιστροφών και όχι συζήτησης μεταξύ μας. Ευχαριστώ. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilbilis Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εκ νέου καθαρισμός μηνυμάτων. Παρακαλώ να έχουμε μόνο μηνύματα με θέματα παραγγελιών/επιστροφών και όχι συζήτησης μεταξύ μας. Ευχαριστώ. Frontier αντι να καθαρίζεις κάθε τρεις και λίγο το θέμα απο τη γκρίνια , δεν επικοινωνεις με τον Hank για να μάθουμε κι εμείς αν υπάρχουν και τι σκέφτονται να κάνουν για τα θέματα που έχουμε θέσει για τις παραγγελίες μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Frontier αντι να καθαρίζεις κάθε τρεις και λίγο το θέμα απο τη γκρίνια , δεν επικοινωνεις με τον Hank για να μάθουμε κι εμείς αν υπάρχουν και τι σκέφτονται να κάνουν για τα θέματα που έχουμε θέσει για τις παραγγελίες μας; Από που να επικοινωνήσω; Γιατί δεν επικοινωνείτε εσείς μαζί του; Δεν είμαι εκπρόσωπος/υπάλληλος του iPadAlternative, γνωρίζουν τα προβλήματα. Τελευταία φορά που έγραψαν εδώ ήταν στις 16 του μήνα. Για να είναι ενεργός ο λογαριασμός τους στο Paypal, προφανώς και υπάρχουν. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Από που να επικοινωνήσω; Γιατί δεν επικοινωνείτε εσείς μαζί του; Δεν είμαι εκπρόσωπος/υπάλληλος του iPadAlternative, γνωρίζουν τα προβλήματα. Τελευταία φορά που έγραψαν εδώ ήταν στις 16 του μήνα. Για να είναι ενεργός ο λογαριασμός τους στο Paypal, προφανώς και υπάρχουν. Ειναι περισσοτερο απο ξεκαθαρο οτι δεν εισαι εκπρόσωπος/υπάλληλος αλλα σαφεστατα αν του εκφραζες εναν προβληματισμο σου,λογο της ιδιοτητας και του κύρους σου στο site ισως να να το εβλεπε ποιο ζεστα το θεμα γενικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τις δικλειδες ασφαλειας του ebay(&paypal μαζι), δεν μπορει να τις φτασει κανενα site.... Ετσι, για να κοιταζουμε να διασφαλιζομαστε. Αν βρεις αυτο που θες στο ebay, γνωμη μου, παρτο απο εκει. Τωρα αν καποιος βρει αλλου φτηνοτερα, και δεν τον πειραζει το ρισκο, ο καθενας κανει την επιλογη του. Για ιδια λεφτα κι εδω κι εκει, δεν το συζητω καν....ebay με κλειστα ματια. Αμα γινει βλακεια, τον @@@@αν τον seller, κι εσυ θα παρεις τα λεφτα σου πισω. Οποτε, no fear at all. Και με αυτα, σχεδον ολοι οι sellers εντος ebay, καθονται 'κλαρινο', αλλιως εχουν τρεχάματα και το ebay θα τους κλεισει το σπίτι! Από το ebay δυστυχώς μιας κι εγώ αρχικά από κει το έψαξα βρίσκεις πολύ μεγάλες διάφορες τιμής. Όταν έψαχνα για το ainol μπορεί να είχε ο φθηνότερος και 70-90ευρώ διαφορά από τα καταστήματα οπότε αναγκαστικά πας με ένα ρίσκο. Τα καταστήματα πλην εξαιρέσεων ειναι όλα τόσο αξιόπιστα όσο και αναξιόπιστα όλα είναι θέμα τύχης. Εγώ παρήγγειλά από το pandawill που διάβαζα διαφορά και μου το έστειλαν άμεσα και σε 15ημέρες. Μπορεί την επόμενη φορά να κάνουν δύο μήνες ενώ σε έναν άλλο το merimobiles έκανα μήνες ενώ σε άλλον το έστειλε αμέσως. Άλλοι πλήρωσαν παραπάνω για το iPadalternative και τους έκανε δύο μήνες. Τα καταστήματα αυτα έχουν εκατομμύρια πωλήσεις οπότε δε τους πολύνοιάζει κι όλας γι αυτό είμαι της αποψής αφού το ρίσκο το παίρνεις κοιτάς πάντα για το φθηνότερο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Όπως πολλές φορές έγραψα, έχω γνωστοποιήσει τα προβλήματά σας στο Jamie και έχει απαντήσει πριν 3 ημέρες. Πέραν αυτού ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μπορειτε να ψωνισετε απο "κινεζικο" καταστημα ΑΛΛΑ μεσω PAYPAL . Ετσι εχεις την ιδια εξασφαλιση σε περιπτωση λαμογιας και πιο καλη/αμεση ανταποκριση , καθως ενας seller μπορει αμα αποκλειστει απο το ebay-paypal να ξαναμπει με αλλο ονομα - λογαριασμο . Ενω το καταστημα με καποιο αριθμο καταγγελιων αποβληθηκε ...... εγινε αυτο με το Aliexpress.com ...... Επισης πολλα "μεγαλα κινεζικα" εχου εφευρει τροπους αποστολης ( μεσω σουηδιας πχ τo Banggood ) που σχεδον μηδενιζουν την περιπτωση να την πατησεις στο τελωνειο ..... Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 (edited) Επισης πολλα "μεγαλα κινεζικα" εχου εφευρει τροπους αποστολης ( μεσω σουηδιας πχ τo Banggood ) που σχεδον μηδενιζουν την περιπτωση να την πατησεις στο τελωνειο ..... έτσι κι αλιιώς, το τελεωνείο είναι σπάνια το πρόβλημα Edited April 19, 2013 by navi55 Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 τελιακ αποφασισα να το παραγγειλω αποτο ebay.Εστειλα μνμ στον πωλητη για κατι λεπτομερειες σχετικα με την αποστολη και μολις παρω το οκ.....καταλαβαινετε. Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 τελιακ αποφασισα να το παραγγειλω αποτο ebay.Εστειλα μνμ στον πωλητη για κατι λεπτομερειες σχετικα με την αποστολη και μολις παρω το οκ.....καταλαβαινετε. Και μλκς να ειναι ο seller, ebay & paypal= εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Σαν ποιά δηλαδή; Όταν χαρακτηρίζεται εδώ μέσα ένα site ως αξιόπιστο ή όχι δεν θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα της καλής ή κακής εμπειρίας που είχαμε εμείς κι ο κολλητός μας. Αλλά της εμπειρίας που είχαν εκατοντάδες αγοραστές. Εννοείται βεβαια ότι ακόμη και σε μαγαζιά με πλήθος καλές αναφορές παρατηρούνται φαινόμενα όπως αυτά που διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό για το ipadalternative. Χωρίς όμως να αναιρούν τη συνολική εικόνα. Ο καθένας εδώ μέσα γράφει την όποια εμπειρία είχε από την συναλλαγή με κάποιο μαγαζί. Αυτό θα πρέπει να αποτελεί για τα υπόλοιπα μέλη πηγή πληροφόρησης αφού αξιολογηθεί βέβαια και όχι αφορμή να κάνει ο καθένας απερισκεπτα κάποιο σχόλιο, έτσι απλά γιατί ένιωσε την ανάγκη κάτι να πει. Δεν υπάρχει λόγος να πορωνομαστε με ένα κατάστημα είτε θετικά είτε αρνητικά. Κάθε συναλλαγή κρίνεται και αξιολογείται από τον άμεσο χρήστη. Το τι θα κάνουν οι άλλοι απέξω διαβάζοντας αυτές τις κριτικές (Καλές ή κακές) είναι μια άλλη συνάρτηση με πολλές μεταβλητές που δεν έχει νόημα να αναλύσω τώρα. Ας πάμε τώρα στο συγκεκριμένο κατάστημα που αναφέρεις. Εγώ αγόρασα ταμπλετ από εκεί αρχές Σεπτεμβρίου του 12. Όλα καλά, άψογα και από αυτό το ταμπλετ γράφω τώρα. Πάμε σε δεύτερο ταμπλετ που αγοράστηκε Ιανουάριο του 13, ήρθε χαλασμένο, επιστραφηκε και από 4 Φεβρουαρίου 13 βρίσκεται Κίνα. Από τότε κοροιδια και Άγιος ο Θεός. Την δική μου την άποψη θα την καθορίσει η δική μου εμπειρία, ή οι αναφορές άλλων χρηστών; Δεν ξέρω από πού ενημερώνεσαι και δεν πρόκειται να σου υποδείξω εγώ. Αν πραγματικά και αμερόληπτα ψάξεις επισταμενα, θα βρεις αρκετά θέματα :) Ο τελευταίος καιρός που αναφέρεις για το συγκεκριμένο μαγαζί είναι τουλάχιστον 3 μήνες που υπόλειτουργεί και τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθει παρα πολλά. Αυτό που λες για την συνολική εικόνα έχει να κάνει με την συνάρτηση που ανέφερα παραπάνω και δεν θέλω να επεκταθώ. Κλείνοντας θα πω ότι αυτή την στιγμή ΔΕΝ θα αγόραζα από εκεί. Θα περίμενα να ξαναρολαρει και ίσως μετά. Αυτό βέβαια αποτελεί προσωπική άποψη και δεν είναι απαραίτητα σωστή. :D Φιλικά πάντα μιας και δεν έχουμε οι χρήστες να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας :):) Εκτός και αν τα παίρνεις από αυτούς και θες να μας μπερδέψεις :lol::lol: (πλάκα κάνω ε..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μην μπερδευουμε την ασφαλεια της συναλλαγης με την υποστηριξη που μας παρεχει ενα μαγαζι ειτε ειναι κινεζομαγαζο ειτε πωλητης στο ebay. Δεν βλεπω πως μπορεις να χασεις τα χρηματα σου αν πληρωνεις με paypal ,ειλικρινα δεν καταλαβαινω οσα παιδια αφησαν το 45ημερο διαστημα που σου δινουν για να κανουν dispute και τρεχουν τωρα με τον καθε "τρεχαγυρευε" να τον παρακαλανε και να τον φοβεριζουν ,αν παιξεις σωστα με το paypal δεν θα βρεθεις σε δυσκολη θεση. Μπορει να μην παρεις ταμπλετ ή κινητο στα χερια σου :lol: αλλα λεφτα δεν χανεις. Τωρα η υποστηριξη αν κατι παει στραβα (ειδικα αν το προβλημα παρουσιαστει μετα απο 1-2 μηνες απο την αγορα) αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο ,σπανια κινεζος ασχολειται με αυτα τα πραγματα δεν ειναι στην κουλτουρα τους το θεμα εγγυηση και ειμαι σιγουρος οτι αναμεταξυ τους απορουν με αυτους τους χαζοευρωπαιους :rolleyes:και τα αμερικανακια :p που τους πριζουν επειδη κατι χαλασε μετα απο μηνες. Οποτε πρωτα δαγκωτο paypal και εισαι ασφαλης και μετα κανε και ενα ευχαιλεο να μην παθει τιποτα το μηχανημα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Δεν βλεπω πως μπορεις να χασεις τα χρηματα σου αν πληρωνεις με paypal ,ειλικρινα δεν καταλαβαινω οσα παιδια αφησαν το 45ημερο διαστημα που σου δινουν για να κανουν dispute και τρεχουν τωρα με τον καθε "τρεχαγυρευε" να τον παρακαλανε και να τον φοβεριζουν ,αν παιξεις σωστα με το paypal δεν θα βρεθεις σε δυσκολη θεση. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις. Η δεύτερη περίπτωση που αναφέρω, είναι πιο περίπλοκη μιας και το ταμπλετ είναι φίλου και το θέμα το χειρίστηκε αυτός κάνοντας τα μαντάρα. Εγώ απλώς προσπαθώ μέσα από εδώ να πιέσω όσο μπορώ, μιας και οι άλλες δικλειδες ασφαλείας χάθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts