Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

;

Το ότι το iPadAlternative χρεώνει $6 το Singpost;

Το ότι η EMS στο meri έχει $30 για 2Kg;

Το ότι το cube-tablet.com κοροϊδευε τους πάντες ότι στέλνει γρήγορα με Swiss post και έκαναν μήνα και βάλε να έρθουν;

...

Και εγώ έχω απόδειξη πέρσι τον Οκτώβρη από merimobiles για EMS delivery ενός PiPO M1 μαζί με θήκη για $30 (2Kg).

Και πάλι όμως, δεν αναφέρθηκα σε αυτό, πόσο έχει το SingPost στο iPadAlternative είπα.

...

Για το cube-tablet αναφέρθηκα στο κατά πόσο αξιόπιστο είναι, εδώ μέχρι και η Cube τους έκραξε.

Το εάν εσένα σου φέρθηκαν άψογα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Cube τους έκραξε!

...

Τα ίδια διαβάζω και για το geekbuying, τα οποία μεταφέρω από ξένα αξιόπιστα forums (tabletsrepublic, slatedroid και androidtablets.net).

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ, με τα λεφτά που γλίτωσα, επειδή δεν πήρα κανένα από τα 4 τάμπλετ από Ipadalt, το πέμπτο μου βγήκε δωρεάν.

«Αυτό τι είναι; Το πες λες και δεν έχει singapore post το merimobiles, οπότε να μην το πάρουμε από merimobiles, να το πάρουμε από ipadalt που χει 20€ παραπάνω

30$ για ems μια χαρά ήταν, όταν άλλοι την χρεώνουν 40$, ΑΛΛΑ το meri το έχει 16-22$ κι όχι 30$. Το ipadalt δεν δίνει καν δυνατότα κούριερ στην ελλάδα, κι είναι και πανάκριβο συνήθως :X Τέλος πάντων με singapore post το merimobiles βγαίνει 20€ φθηνότερο, επομένως αυτό που πες φάνηκε σαν προσπάθεια προπαγάνδας.

... αλλά εσύ προτίμησες να μου επιτεθείς με χαρακτηρισμούς.

Η απορία η δική μου είναι γιατί δεν αγοράζουμε με αποστολή China post που ειναι δωρεάν. Εγω έχω πάρει 6 φορές και τις 5 ήρθε σε 2 1/2 βδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση. Την 6 απλά έκανε ενα μηνα λογω εορτων που στα ΕΛΤΑ γινόταν χαμός.

Προσωπικά θεωρώ καλή επιλογη το merimobiles απλά και μονο για την εξυπηρέτηση αλλά και τις χαμηλες τιμές. Επίσης μια αγορα που εκανα απο banggood μου αφησε καλές εντυπώσεις

Είδα τον σκυλοκαυγά και απόρησα. Προς τι τα μίση; Τους λίγους μήνες που παρακολουθώ το φόρουμ για τα κινέζικα ταμπλετ έχω διαβάσει αρκετά για να κρίνω ότι κάπου υπάρχουν αλήθειες αλλά και κάπου υπερβολές.

Οι αναφορές των μελών είναι τόσες, που τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις και την προσωπική εμπειρία του καθενός μας.

Σε ότι αφορά λοιπόν τις μεταφορικές, πράγματι οι θετικές αναφορές για την Singapore Post είναι πάρα πολλές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αρνητικές αναφορές ή ότι η China Post υστερεί. Και αυτή έχει πάρα πολλές θετικές αναφορές (και τη δική μου). Βάζω στοίχημα ότι αν μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε μεγάλο αριθμό στοιχείων, θα βλέπαμε ότι αυτές οι δύο πάνε δίπλα δίπλα. Με πλεονέκτημα για την CP ότι συνήθως είναι μέσα στη τιμή (τάχα τζάμπα) ενώ η SP συνήθως έχει επιπλέον χρέωση.

Για την EMS έχει ακουστεί πολλές φορές ότι επιστρέφει δέματα λόγω μπαταρίας και δεν κατάλαβα να είναι και πιό γρήγορη. Και σαφώς είναι πανάκριβη σε σχέση με τις προηγούμενες. Για την Swiss Post οι αρνητικές αναφορές είναι τόσο πολλές που σε κάνουν να το βάλεις στα πόδια. Δεν συζητάμε φυσικά τις διάφορες κούριερ που περνάνε πάντα το δέμα από τελωνείο με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται το κόστος της όποιας αγοράς.

Αυτή είναι η αναμφισβήτητη πραγματικότητα που αναδεικνύεται από τις αναφορές των μελών, και ειλικρινά κάποιες εξαιρέσεις δεν νομίζω ότι την αλλάζουν.

Σε ότι αφορά τα μαγαζιά όπου και εκεί υπάρχουν ...οπαδοί, πάλι μπορούμε εύκολα να διαμορφώσουμε μια γνώμη διαβάζοντας τις αναφορές των μελών.

Ξεκινάμε από το βασικό συμπέρασμα ότι όλα μα όλα τα κινέζικα μαγαζιά έχουν σε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό μια αναξιοπιστία που είναι ανήκουστη ακόμη και στη ψωροκώσταινα. Μιλάμε για αναξιοπιστία σε επίπεδο επέμβασης του εισαγγελέα ακόμη και για το καλύτερο μαγαζί.

Αφού κατανοήσει κανείς αυτό το βασικό σημείο μπορεί να αρχίσει τις συγκρίσεις διαβάζοντας τις αναφορές των μελών.

Και τι θα διαβάσει;

Ότι το Ipadalternative είναι σαφώς το ακριβώτερο μαγαζί αλλά έχει τους πιο ευχαριστημένους πελάτες. Συνήθως οι παραγγελίες του φτάνουν γρηγορώτερα. Όχι γιατί χρησιμοποιεί την SG που είναι πιο γρήγορη, αλλά γιατί το ίδιο το κατάστημα πάει τις παραγγελίες στο ταχυδρομείο γρηγορώτερα από οποιοnδήποτε άλλο. Για πολύ καιρό έκανε ψεύτικη διαφήμηση ότι ισοφαρίζει τη χαμηλώτερη τιμή για να παρασύρει κάποιος να αγοράσουν από αυτό. Στη πραγματικότητα ούτε έκανε price match αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ούτε μπορούσε να ισοφαρίσει τη τιμή του κάθε απατεώνα. Συνεχίζουν να διαδίδουν ότι κάνουν έλεγχο πριν την αποστολή ενώ όπως έχει αποδειχθεί από κάποια χαρακτηριστικά γεγονότα, και αυτοί όπως όλοι κάνουν απλώς dropshipping κσι φυσικά κανένα ποιοτικό έλεγχο. Θυμίζω τα Pipo M1 που έστελνε με τον λεκέ στην οθόνη. Να μη ξεχάσω και τη παρουσία τους στο φόρουμ μας που δεν προσφέρει στα μέλη τίποτα ουσιαστικό φυσικά. Ως κίνηση μάρκετινγκ όμως προσφέρει πολλά στους ίδιους.

Στη προτίμηση των μελών ακολουθεί το Merimobiles. Θα το έβαζα ένα σκαλί πιο κάτω από το ipadalt. Καλύτερες τιμές, σχετικά καλή επαφή με τους πελάτες. Πρόσφατα με εντυπωσίασε όταν έμαθα ότι σε περίπτωση προβλήματος επιστρέφει στον παθόντα και τα λεφτά της επιστροφής. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάζει και τα λεφτά με την αποστολή και όχι όταν η επιστροφή φτάσει μετά από 1-2 μήνες στη Κίνα! Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τους προτιμήσει κανείς. Από την άλλη, από πάρα πολλές αναφορές βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι δεν θα πάει το δέμα σας στο ταχυδρομείο άμεσα, αλλά από 5 μέρες και πάνω μετά την πληρωμή σας. Και αν τύχει και δεν έχει κάτι διαθέσιμο (όχι συχνά) δεν θα σας ενημερώσει άμεσα για να αποφύγει να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων. Σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις έχει αναφερθεί στο φόρουμ ότι έστειλαν εσκεμένα άλλη ταμπλέτα από αυτή που παραγγέλθηκε (Ν101) και μετά πρότειναν στα θύματα να τους γυρίσουν λίγα δολλάρια πίσω. Προφανώς έστειλαν ότι είχαν.

Για το Pandawill έχει ειπωθεί πάμπολλες φορές ότι ποτέ δεν θα σου πουν ότι δεν έχουν κάτι. Που δεν το έχουν 9 φορές στις 10. Και δεν είναι ότι θα σου φάνε τα λεφτά γιατί όπως έχει αναφερθεί πάντα τα γυρνάνε. Η καθυστέρηση όμως μέχρι να το πάρεις είδηση και να ζητήσεις επιστροφή και μέχρι να σου γυρίσουν τα λεφτά πίσω μπορεί να φτάσει τον μήνα.

Ένα άλλο μαγαζί που ψωνίζουν αρκετοί γιατί είναι πολύ φτηνό είναι το banggood. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι καμμία αναφορά παραπονεμένου πελάτη. Από την άλλη όμως οι αγοραστές μιας ταμπλέτας συνήθως δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Δεν ξέρουν αν το Pipo που αγόρασαν από το banggood είναι ίδιο με το Pipo που πουλάει το merimobiles. Και το λέω αυτό γιατί το banggood στέλνει τις ταμπλέτες χωρίς την πρωτότυπη συσκευασία. Οι εξηγήσεις που δίνει είναι καταγέλαστες οπότε ο καθένας μπορεί εύλογα να υποθέσει ότι θέλει. Ότι στέλνει μαιμούδες, ότι στέλνει ΟΕΜ, ότι στέλνει επισκευασμένες επιστροφές και πάει λέγοντας

Εγώ ήμουν ικανοποιημένος απ τα focalandroid. Το πρόβλημα με τις αποστολές αφορούσε την swiss post κι όχι το κατάστημα, παρόλο που σε μένα ήρθε γρήγορα. Τα προβλήματα με το U30gt ήταν της Cube κι όχι του καταστήματος. Απλά πράγματα. Όσο αφορά την εξυπηρέτηση, όλοι οι κινέζοι τα ίδια χάλια είναι πάνω κάτω. Το focalandroid μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερο σε μένα απ' ότι το merimobiles που μου χει βγάλει την ψυχή τελευταία στα email και τις καθυστερήσεις. Τους είπα θέλω singapore post και το έκαναν, κι απαντούσαν και γρήγορα στα email.-

Και αφήνω τελευταία τα καταστήματα του focalandroid. Τα cube-tablet.com, ainol-novo.com και άλλα ανάλογα brand-name.com που έχουν ονομαστεί έτσι με πρόθεση να δώσουν την εντύπωση στα κορόιδα, ότι αγοράζουν κατευθείαν από το εργοστάσιο. Δεν θα πω πολλά, και μόνο ότι η ίδια η Cube έβγαλε ανακοίνωση γι' αυτούς στο site της, νομίζω ότι τα λέει όλα. Δεν θέλω εξάλλου να στενοχωρήσω και τον gerstavros που έχει υποσχεθεί ότι θα με βοηθήσει να φτιάξω το ελλατωματικό cube που μου έστειλε η cube-tablet.com. Ένα πράγμα θα πω μόνο για αυτούς:

.

Εννοείται φυσικά ότι όπως γράφτηκε και πιο πάνω, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και ψωνίζει από όπου θέλει.

Good luck to you

Ένα άλλο μαγαζί που ψωνίζουν αρκετοί γιατί είναι πολύ φτηνό είναι το banggood. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι καμμία αναφορά παραπονεμένου πελάτη. Από την άλλη όμως οι αγοραστές μιας ταμπλέτας συνήθως δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Δεν ξέρουν αν το Pipo που αγόρασαν από το banggood είναι ίδιο με το Pipo που πουλάει το merimobiles. Και το λέω αυτό γιατί το banggood στέλνει τις ταμπλέτες χωρίς την πρωτότυπη συσκευασία. Οι εξηγήσεις που δίνει είναι καταγέλαστες οπότε ο καθένας μπορεί εύλογα να υποθέσει ότι θέλει. Ότι στέλνει μαιμούδες, ότι στέλνει ΟΕΜ, ότι στέλνει επισκευασμένες επιστροφές και πάει λέγοντας

δεν θα το ειχαν ανακαλυψει;

επισης υπαρχουν και αλλα μαγαζια τα οποια για καποιο λογο δεν προτιμωνται απο τα μελη οπως το DealExtreme,minideal.net και πολλα αλλα

λες και οι επιλογες χαθηκαν στο meri και ipad

Edited by akalos

Πρόσφατα με εντυπωσίασε όταν έμαθα ότι σε περίπτωση προβλήματος επιστρέφει στον παθόντα και τα λεφτά της επιστροφής. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάζει και τα λεφτά με την αποστολή και όχι όταν η επιστροφή φτάσει μετά από 1-2 μήνες στη Κίνα! Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τους προτιμήσει κανείς.

Αυτό αφορά προϊόντα DOA ή που έχουν καταστραφεί κατά την παραλαβή - όπως αναφέρθηκε πρόσφατα - και είναι κάτι που όλα τα γνωστά καταστήματα κάνουν (αναφέρεται και στους όρους χρήσης): σου πιστώνουν ένα ποσό για την επιστροφή του προϊόντος σε αυτούς. Δεν το κάνει μόνο το merimobiles, μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις.

Κανένα Κινέζικο e-shop δε σου πληρώνει τα έξοδα αποστολής για tablet που χάλασε μετά από κάποιο διάστημα και σε κάποιους που τους το έκαναν (στον thanos75x με ένα Fire που πήρε από buyincoins) τους παρακράτησαν το ποσό με το που έκαναν refund την αξία. Τα κέρδη τους είναι τόσο μικρά που αν το έκαναν, τα περισσότερα θα είχαν κλείσει.

δεν θα το ειχαν ανακαλυψει;

επισης υπαρχουν και αλλα μαγαζια τα οποια για καποιο λογο δεν προτιμωνται απο τα μελη οπως το DealExtreme,minideal.net και πολλα αλλα

λες και οι επιλογες χαθηκαν στο meri και ipad

Το ανακαλύπτουν όσοι ανοίγουν τα tablets και τα συγκρίνουν με φωτογραφίες από τα γνήσια μηχανήματα (π.χ δες στο νήμα του Xiaomi Mi-Two για το πως ξεχωρίζεις το ΟΕΜ από το αυθεντικό, αν και εδώ είναι εμφανείς οι αλλαγές και από το εξωτερικό της συσκευής). Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν ανοίγουμε τα tablets - και είναι λογικό γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά.

Για το DealExtreme είχαν γραφτεί αρκετά την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2012, αλλά οι περισσότεροι δεν πάνε τόσο πίσω στο νήμα για να διαβάσουν (τον Αύγουστο περιγράφω και εγώ την κομπίνα που μου έπαιξε το meri και από τότε τους αποφεύγω).

Αυτό που πάντα κοιτάζω σε ένα e-shop είναι να αναφέρει ρητά τους όρους επιστροφής και εγγύησης, καθώς και τους υποστηριζόμενους τρόπους αποστολής. Το MiniDeal τι υποστηρίζει, γιατί δε βρίσκω τίποτα σχετικά με όρους εγγύησης και αποστολής/επιστροφών;

Edited by Frontier

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Στο sao.cn οταν βαζω το tracking number Μου βγαζει αυτο το αποτελεσμα.Το ειχαν και αλλοι αν θυμαμαι καλα,δεν ειναι τπτ απλα προχωραει η διαδικασια κανονιακα ετσι?

Number Date-Time Events Status Tracking Details Send to

RF130751615SG 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Shipment Normal

Just Perfect...NEXUS 4

Στο sao.cn οταν βαζω το tracking number Μου βγαζει αυτο το αποτελεσμα.Το ειχαν και αλλοι αν θυμαμαι καλα,δεν ειναι τπτ απλα προχωραει η διαδικασια κανονιακα ετσι?

Number Date-Time Events Status Tracking Details Send to

RF130751615SG 2013-03-09 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Shipment Normal

Στο επόμενο βήμα θα γράψει "Dispatched to overseas".

Το ελέγχεις και από το Singpost.com, αυτό το site χρησιμοποιεί το sao για αναφορές.

Στο επόμενο βήμα θα γράψει "Dispatched to overseas".

Το ελέγχεις και από το Singpost.com, αυτό το site χρησιμοποιεί το sao για αναφορές.

Μπορεις να μου βαλεις ενα λινκ για αυτο που λες?Γτ κατι βαζω σε καποιο Tracking του Sing post αλλα μου βγαζει error.

Just Perfect...NEXUS 4

Το MiniDeal τι υποστηρίζει, γιατί δε βρίσκω τίποτα σχετικά με όρους εγγύησης και αποστολής/επιστροφών;

Customer Service

Shipping & Delivery

we can supply china post,hk post,sg post,EMS and DHL,china post is free shipping(15-30days to main countrys),also you can choose sg post and hk post,it is faster.

Returns & Replacements

thanks for you to deal with Minideal.net ,if your products have problem,u can return to us,then we can change it for you or repair it,our shipping address as follow:

Att:WANGYI

Address:RM5J SangDa Garden HuaFaBei Road Shenzhen China,

zipecode is 518028

Telephone number is 18688958253

when you return to us,please write your order number on it and write your problem on it.

περα απο αυτα που αναφερα τυχαια,υπαρχουν εκατονταδες

δεν θα κολησω στα δυο meri και ipad,προσωπικη μου αποψη

Edited by akalos

Μπορεις να μου βαλεις ενα λινκ για αυτο που λες?Γτ κατι βαζω σε καποιο Tracking του Sing post αλλα μου βγαζει error.

To singpost έχει υψηλό φορτίο αιτημάτων στους διακομιστές του και γιαυτό βγάζει σφάλμα.

Δοκίμασε αργότερα, σωστά το ψάχνεις.

To singpost έχει υψηλό φορτίο αιτημάτων στους διακομιστές του και γιαυτό βγάζει σφάλμα.

Δοκίμασε αργότερα, σωστά το ψάχνεις.

Οκ οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια....

Just Perfect...NEXUS 4

I would like to post a problem with my order (#002098) to Ipadalternative. All of the promo items were missing, except for the touch pen. I contacted support and I got the answer (on 28th of February): "Hi, sorry to hear about this. I will contact dispatch and find out what went wrong and see what they can do to fix it,". Since then I have got no response. Isn't that too long?

καλησπέρα σε όλους. Ξέρεις κανείς γτ το aliexpress βγάζει το ίδιο ταμπλετ καμμιά 10αρια φορές με άλλη τιμη όταν κανω αναζήτηση; εχω βρεί αυτό εδώ να το εμπιστευτώ; γτ μου φαινεται πολύ φθηνά σε σχέση με αλλα site..

http://www.aliexpress.com/...703677452.html

καλησπέρα σε όλους. Ξέρεις κανείς γτ το aliexpress βγάζει το ίδιο ταμπλετ καμμιά 10αρια φορές με άλλη τιμη όταν κανω αναζήτηση; εχω βρεί αυτό εδώ να το εμπιστευτώ; γτ μου φαινεται πολύ φθηνά σε σχέση με αλλα site..

Επειδή το aliexpress δεν είναι ΕΝΑ site....είναι κάτι σαν πολυκατάστημα με συστεγασμένα καταστήματα (κάτι σαν τα ενωμένα εργοστάσια) που εχουμε εδώ. Ετσι το κάθε μαγαζάκι έχει την δικιά του τιμή.

Οσο για το link που εβαλες ξεκινάει με error 404 page not found...αρα άστο καλύτερα

(εκτός αν το εγραψες λάθος).

Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock

MK802 IIIS

SONY Experia NEO V

Οσο για το link που εβαλες ξεκινάει με error 404 page not found...αρα άστο καλύτερα

(εκτός αν το εγραψες λάθος).

Τώρα το βγάζει Error.

Πριν δούλευε, το είχα δει κι εγώ.

είναι σαν το ebay.

Οπως μου τα ειπες φιλε Frontier,πεταει για Ελλαδα το πακετακι....

Item No. Posting Date Status Date Status Description

RF1307*****SG 10-03-2013 10-03-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

Edited by KOSTAS_FILIPPOY
Just Perfect...NEXUS 4

Εδώ με Chinapost, πάμε καλά; :)

RAxxxxCN 2013 Collection 51810302 GR 20130228 1930

RAxxxxCN 2013 Opening 51805300 GR 20130301 0910

RAxxxxCN 2013 Dispatching 51805300 GR 20130301 1525

RAxxxxCN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 GR 20130306 1129

RAxxxxCN 2013 Opening 10010200 GR 20130306 1416

Θα έρθει σύντομα;

Εδώ με Chinapost, πάμε καλά; :)

RAxxxxCN 2013 Collection 51810302 GR 20130228 1930

RAxxxxCN 2013 Opening 51805300 GR 20130301 0910

RAxxxxCN 2013 Dispatching 51805300 GR 20130301 1525

RAxxxxCN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 GR 20130306 1129

RAxxxxCN 2013 Opening 10010200 GR 20130306 1416

Θα έρθει σύντομα;

αν πιστεψω οτι η τελευταία καταχώριση ειναι σωστή, δεν εχει αναχωρίσει καν

Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει λίγο τι μπάλλα προσπαθώντας να παρακολουθήσω τα νέα από το κινέζικο παζάρι των τάμπλετς και επηδεί τα ποστ εδώ αφορούν στο 95% το τρόπο μεταφοράς και τις εταιρείες , μπορεί κάποιος εν τάχει να μου απαντήσει σε 2 απορίες;

Η 1 αφορά , ποιο από τα 2 hero 10 που κυκλοφορούν θεωρείται καλύτερο. Το ποιο πρόσφατο το Hero II ή το Hero I, λόγω chip γραφικών;

Και 2η ερώτηση και απορία; Υπάρχει κανείς φίλος (πέραν αυτών που μόλις το πιάνουν στα χερια τους και ποστάρουν ενθουσιασμένοι για το καινούργιο τους γκατζετ) που να έχει πάρει κάποιο Hero 10 και να το έχει δουλέψει κανένα 2μηνο -4μηνο ή και παραπάνω να μας πει τις εντυπώσεις του μετά από λίγο παραπάνω χρηση και αφού πέρασε ο ενθουσιασμός της 1ης στιγμής. Προσπάθησα αλλά δεν βρήκα κάποιον;

Ευχαριστώ Γιώργος

Ρε παιδιά επειδή έχω χάσει λίγο τι μπάλλα προσπαθώντας να παρακολουθήσω τα νέα από το κινέζικο παζάρι των τάμπλετς και επηδεί τα ποστ εδώ αφορούν στο 95% το τρόπο μεταφοράς και τις εταιρείες , μπορεί κάποιος εν τάχει να μου απαντήσει σε 2 απορίες;

Η 1 αφορά , ποιο από τα 2 hero 10 που κυκλοφορούν θεωρείται καλύτερο. Το ποιο πρόσφατο το Hero II ή το Hero I, λόγω chip γραφικών;

Και 2η ερώτηση και απορία; Υπάρχει κανείς φίλος (πέραν αυτών που μόλις το πιάνουν στα χερια τους και ποστάρουν ενθουσιασμένοι για το καινούργιο τους γκατζετ) που να έχει πάρει κάποιο Hero 10 και να το έχει δουλέψει κανένα 2μηνο -4μηνο ή και παραπάνω να μας πει τις εντυπώσεις του μετά από λίγο παραπάνω χρηση και αφού πέρασε ο ενθουσιασμός της 1ης στιγμής. Προσπάθησα αλλά δεν βρήκα κάποιον;

Ευχαριστώ Γιώργος

1. Το ένα είναι τετραπύρηνο το άλλο διπύρηνο. Προφανώς το τετραπύρηνο, ειναι λίγο καλύτερο σε επιδόσεις (όχι μεγάλη διαφορά) και καλύτερο σε αυτονομία επίσης.

2. Μια χαρά ειναι το ταμπλετ, τι λεπτομέρεις θες να μάθεις δηλαδη; Το μόνο που μπορεί να σε απασχολήσει ειναι η ποιότητα συναρμολόγησης. Ψιλοτρίζει, όπως και το ainol fire, κάτι που έχω παρατηρήσει μόνο στα ainol, αλλά το θεωρώ ασήμαντο κ δεν πιστεύω να παρουσιάζει προβληματα στο μέλλον, κι απ ότι φαίνεται κι απ όσους έχουν τα ταμπλετ της ainol μήνες, δεν έχουν πρόβλημα

Παιδια θελω να παραγγείλω το ainol novo 7 crystal απο το pandawill,τι πρεπει.να κανω για να μην πληρωσω τελωνειο;

Παιδια θελω να παραγγείλω το ainol novo 7 crystal απο το pandawill,τι πρεπει.να κανω για να μην πληρωσω τελωνειο;

δεν επιλέγεις DHL/TNT/FEDEX απλά. αλλά απέφυγε το pandawill, δεν θα το χουν διαθέσιμο

αν πιστεψω οτι η τελευταία καταχώριση ειναι σωστή, δεν εχει αναχωρίσει καν

Πωπω, Πάσχα τα βλέπω εδώ...

Καλά τι γίνεται εκεί πέρα άραγε; Αν δείξει οτι "φέυγει", θέλουμε καμία 10αριά μέρες να το δούνε εδώ, έτσι;