Frontier Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Ανέφερες ψευδή στοιχεία. Από που και ως που ανέφερα ψευδή στοιχεία; Ποια; Το ότι η σύγκριση των τιμών γίνεται σε δολάρια γιατί οι ισοτιμίες σε € δεν είναι πάντα ακριβείς; Το ότι το iPadAlternative χρεώνει $6 το Singpost; Το ότι η EMS στο meri έχει $30 για 2Kg; Το ότι το cube-tablet.com κοροϊδευε τους πάντες ότι στέλνει γρήγορα με Swiss post και έκαναν μήνα και βάλε να έρθουν; Ξέχασες τις συζητήσεις σου (σεντόνια ολόκληρα) με τον PANKAN, εδώ και στο νήμα του U30GT; Και εγώ έλεγα ότι μάλλον δεν έφταιγε το cube-tablet, μέχρι που η ίδια η Cube τους έκραξε. Από πού κι ως πού; Έχει επιλογή και για Singapore post και για China post, φυσικά συστημένα. Ο πελάτης επιλέγει την μεταφορική φυσικά. Κι η EMS δεν είναι «πολύ ακριβότερη» όπως λες, ούτε 30$. Για δέμα 1.9KG πλήρωσα 22$ για EMS, κι αν θες δείχνω κι απόδειξη. Καλύτερη τιμή απ όλους. Πόσο μάλλον απ το ipadalt που δεν έχει καν EMS (και DHL δεν συζητάμε στην ελλάδα). Και εγώ έχω απόδειξη πέρσι τον Οκτώβρη από merimobiles για EMS delivery ενός PiPO M1 μαζί με θήκη για $30 (2Kg). Και πάλι όμως, δεν αναφέρθηκα σε αυτό, πόσο έχει το SingPost στο iPadAlternative είπα. Όσο για το cube-tablet (όμιλος focalandroid), ΠΟΥΘΕΝΑ δεν έλεγε ότι στέλνει με singpost. Εγώ που τους το ζήτησα στη δεύτερη αγορά, μου το έστειλαν μια χαρά με singpost κι ήρθε γρήγορα, κι είχα παραθέσει τότε στοιχεία. Και το fire μου ρθε με α' προτεραιότητας στην ώρα του με Swiss post, παρόλο που σε άλλους καθυστέρησε. Και δεν νομίζω να ειναι OEM τα προϊόντα που παρέλαβα, το U30GT ήταν άριστο και χωρίς πρόβλημα, όπως και το fire που ο κάτοχός του το χει τρελάνει στα flashαρίσματα, κι ήρθαν με τις κανονικές συσκευασίες και χαρτιά. Αν η Cube έβγαζε ελλατωματικά μοντέλα δεν φταίει ΚΑΝΕΝΑ Cube-tablet. Κι οι τιμές δεν είναι πολύ χαμηλότερες, αν βάλεις τα μεταφορικά είναι ελάχιστα φθηνότεροι απ' άλλους. Για το cube-tablet αναφέρθηκα στο κατά πόσο αξιόπιστο είναι, εδώ μέχρι και η Cube τους έκραξε. Το εάν εσένα σου φέρθηκαν άψογα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Cube τους έκραξε! Τα ίδια διαβάζω και για το geekbuying, τα οποία μεταφέρω από ξένα αξιόπιστα forums (tabletsrepublic, slatedroid και androidtablets.net). Όπως είπα, ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίσει από που θα αγοράσει. Αλλά να παραθέτουμε γεγονότα, όχι εντυπώσεις. Good luck to you. Το cube-tablet.com ποτέ δεν είχε χαμηλότερες τιμές. Απλά δεν βάζει στην αρχική τιμή τα έξοδα μεταφοράς, που είναι 20$ το λιγότερο (με swiss post) και φαίνεται, σαν πρώτη ματιά, φθηνότερο. Τα περισσότερα από τα άλλα λένε free shipping και η τιμή που φαίνεται είναι και η τελική (με free shipping, εννοείται). Αναφέρθηκα στο ότι το cube-tablet.com (και τα "συμβατά" του), παρουσιαζόταν ως αξιόπιστο, τη στιγμή που επισήμως είχαμε την Cube να τους κράζει. Kαι το κράξιμο δεν είχε να κάνει με τις τιμές, αλλά με τις τακτικές του να εμφανίζεται ως "επίσημο" κατάστημα, τη στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσε να πουλάει οτιδήποτε, αναφορικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαφήμιζε ότι είχε. Όμως και αυτό είχε - μαζί με τα μεταφορικά - χαμηλότερες τιμές από το meri (στα περισσότερα προϊόντα Cube), χώρια ότι παρουσίαζε να έχει "νεώτερες" εκδόσεις προϊόντων απ'ότι οι υπόλοιποι πωλητές (κάτι που απεδείχθη ότι ήταν ψέμα). Edited March 8, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ, με τα λεφτά που γλίτωσα, επειδή δεν πήρα κανένα από τα 4 τάμπλετ από Ipadalt, το πέμπτο μου βγήκε δωρεάν. Και κανένα από τα πρώτα,αν και από φθηνότερα καταστήματα, δεν είχε προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ, με τα λεφτά που γλίτωσα, επειδή δεν πήρα κανένα από τα 4 τάμπλετ από Ipadalt, το πέμπτο μου βγήκε δωρεάν. Και κανένα από τα πρώτα,αν και από φθηνότερα καταστήματα, δεν είχε προβλήματα. Μια χαρά :) Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Από που και ως που ανέφερα ψευδή στοιχεία; Ποια; «Merimobiles έχουν προβλήματα με τις αποστολές, γιατί χρησιμοποιούν EMS (συνήθως, η οποία είναι πολύ ακριβότερη) και υπάρχουν ξανά θέματα με τις μπαταρίες.». Αυτό τι είναι; Το πες λες και δεν έχει singapore post το merimobiles, οπότε να μην το πάρουμε από merimobiles, να το πάρουμε από ipadalt που χει 20€ παραπάνω 30$ για ems μια χαρά ήταν, όταν άλλοι την χρεώνουν 40$, ΑΛΛΑ το meri το έχει 16-22$ κι όχι 30$. Το ipadalt δεν δίνει καν δυνατότα κούριερ στην ελλάδα, κι είναι και πανάκριβο συνήθως :X Τέλος πάντων με singapore post το merimobiles βγαίνει 20€ φθηνότερο, επομένως αυτό που πες φάνηκε σαν προσπάθεια προπαγάνδας. Εγώ ήμουν ικανοποιημένος απ τα focalandroid. Το πρόβλημα με τις αποστολές αφορούσε την swiss post κι όχι το κατάστημα, παρόλο που σε μένα ήρθε γρήγορα. Τα προβλήματα με το U30gt ήταν της Cube κι όχι του καταστήματος. Απλά πράγματα. Όσο αφορά την εξυπηρέτηση, όλοι οι κινέζοι τα ίδια χάλια είναι πάνω κάτω. Το focalandroid μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερο σε μένα απ' ότι το merimobiles που μου χει βγάλει την ψυχή τελευταία στα email και τις καθυστερήσεις. Τους είπα θέλω singapore post και το έκαναν, κι απαντούσαν και γρήγορα στα email.- Edited March 8, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) «Merimobiles έχουν προβλήματα με τις αποστολές, γιατί χρησιμοποιούν EMS (συνήθως, η οποία είναι πολύ ακριβότερη) και υπάρχουν ξανά θέματα με τις μπαταρίες.». Αυτό τι είναι; Το πες λες και δεν έχει singapore post το merimobiles, οπότε να μην το πάρουμε από merimobiles, να το πάρουμε από ipadalt που χει 20€ παραπάνω Δεν υπονόησα τίποτα, είπα αυτά που ξέρω από προσωπική εμπειρία (αγορές), ούτε προέτρεψα κανέναν. Μπορούσες να συμπληρώσεις ότι το merimobiles κάνει Singpost και να αναφέρεις το ποσό, αλλά εσύ προτίμησες να μου επιτεθείς με χαρακτηρισμούς. 30$ για ems μια χαρά ήταν, όταν άλλοι την χρεώνουν 40$, ΑΛΛΑ το meri το έχει 16-22$ κι όχι 30$. Συνέχισε να το λες, αλλά η απόδειξη που έχω λέει $30. Και το κόστος πάει ανάλογα με το βάρος, για αντικείμενα άνω των 2,5Kg ξεφεύγει πολύ πάνω από τα $30. Το ipadalt δεν δίνει καν δυνατότα κούριερ στην ελλάδα, κι είναι και πανάκριβο συνήθως :X Το Mi-Two πάντως το έχει πολύ φθηνότερα από το meri :rolleyes: Courier έχει το iPadAlt, αλλά η DHL δεν συμφέρει στη χώρα μας λόγω των τακτικών που εφαρμόζει. Στην Κύπρο γνωστός πήρε δέμα σε 4 ημέρες, χωρίς τελωνείο. Τέλος πάντων με singapore post το merimobiles βγαίνει 20€ φθηνότερο, επομένως αυτό που πες φάνηκε σαν προσπάθεια προπαγάνδας. Εσύ το είδες έτσι, κανείς άλλος, ούτε καν ο φίλος που ρώτησε. Τέσπα.- Edited March 8, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Η απορία η δική μου είναι γιατί δεν αγοράζουμε με αποστολή China post που ειναι δωρεάν. Εγω έχω πάρει 6 φορές και τις 5 ήρθε σε 2 1/2 βδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση. Την 6 απλά έκανε ενα μηνα λογω εορτων που στα ΕΛΤΑ γινόταν χαμός. Προσωπικά θεωρώ καλή επιλογη το merimobiles απλά και μονο για την εξυπηρέτηση αλλά και τις χαμηλες τιμές. Επίσης μια αγορα που εκανα απο banggood μου αφησε καλές εντυπώσεις Edited March 8, 2013 by gechro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Η απορία η δική μου είναι γιατί δεν αγοράζουμε με αποστολή China post που ειναι δωρεάν. Εγω έχω πάρει 6 φορές και τις 5 ήρθε σε 2 1/2 βδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση. Την 6 απλά έκανε ενα μηνα λογω εορτων που στα ΕΛΤΑ γινόταν χαμός. Προσωπικά θεωρώ καλή επιλογη το merimobiles απλά και μονο για την εξυπηρέτηση αλλά και τις χαμηλες τιμές. Επίσης μια αγορα που εκανα απο banggood μου αφησε καλές εντυπώσεις Γιατί όπως είπες έκανε 2μιση βδομάδες, και συνήθως κάνει παραπάνω. Ενώ με singapore post κάνει 1-2 βδομάδες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Η απορία η δική μου είναι γιατί δεν αγοράζουμε με αποστολή China post που ειναι δωρεάν. Εγω έχω πάρει 6 φορές και τις 5 ήρθε σε 2 1/2 βδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση. Την 6 απλά έκανε ενα μηνα λογω εορτων που στα ΕΛΤΑ γινόταν χαμός. Η Chinapost σε εμένα είναι ό,τι κάτσει: σε άσ χετα ψιλολόγια (καλώδια κ.λπ) έρχονται σε 3-4 εβδομάδες, 2 φορές δεν μου ήρθαν καν τα πράγματα (τελευταίο παράδειγμα ένα tablet από tinydeal που από τις 10/1 και ακόμα να έρθει), το tracking τους είναι λίγο ό,τι να'ναι (το tracking της Singpost είναι χλιδή μπροστά του). Πρώτη φορά και τελευταία πήρα tablet με Chinapost και δεν το ξανακάνω, μόνο φθηνοπράγματα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Το chinapost πράγματι είναι όπως κάτσει.Ένα ψιλοπραγματάκι που πήρα σε κάθε στάση το ανοίγουν και έχει κολλήσει από τις 06/03. 2013-02-26 17:23 51603200 Collection 2013-03-01 22:34 广州国际 51003100 Opening 2013-03-02 16:44 广州国际 51003100 Dispatching 2013-03-06 11:29 北京国际 10010200 Departure from outward office of exchange 2013-03-06 14:16 北京国际 10010200 Opening Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 εγω πηρα απο banggood το pipo s2 91 euro με κουπονι βεβαια και free μεταφορικα ηρθε με Sweden Post σε 21 μερες και με tracking number κανενα προβλημα δεν ειχα ....ειναι φθηνο και αξιοπιστο σαιτ κατα την δικη μου γνωμη, ενω απο dinodirect (μακρυα απο εκει ) ειχα παραγγειλει το fire και κοροιδευαν 1 μηνα χωρις να το εχουν και εκανα disput στο pay pal και πηρα πισω τα λεφτα μου (αφου τα ειχε διαχειριστει και τοκισει για ενα μηνα ο κινεζος) ωραιο κολπο αυτο δεν το εχει σου λεει διαθεσιμο ,πληρωνεις εσυ σαν Μα@@@@κας παιρνει τα λεφτα ο κινεζος, και μετα περιμενεις tablet!!! .. θελω να ξερω το pay pal δεν ελενχει αυτα τα sait να τους αφαιρεσει την δυνατοτητα πληρωμης με pay pal???? εφοσον κοροιδευουνε τον κοσμο??.. ανοιγεις δηλαδει ενα ιντερνομαγαζο βαζεις pay pal και παιρνεις τα λεφτα και μετα απο 30-40 μερες τα βαζεις πισω ,αφου τα εχεις τοκισει αερα!!!!!;) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παντως απο εμενα αποφυγετε το merimobiles στελνει λαθος tracking number και λεει ψεμματα για το αποθεματικο της οταν λεει instock δεν σημαινει οτι το εχουν.Δυο εβδομαδες τωρα και δεν εχω παραλαβει τιποτα!Και δεν ξερω που ειναι το hyundai t7 παρολο που πληρωσα την singapore post για να εχω αριθμο και γρηγορη αποστολη!. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Μου εστειλε email to ipadalternative οτι το tablet μου το εστειλαν.Σας παραθετω τα δυο email που μου εστειλαν γτ δεν πολυβγαζω ακρη. Your order #2206 - In transit Your order #2206 is currently in transit.. Το λινκ δεν μου δειχνει τιποτα.Και μετα μου εστειλαν αλλο ενα. Your order #2206 has been shipped. You will soon receive a URL to track the delivery progress of your package. Please allow up to 3 days for the tracking number to appear on the system if you have opted for free delivery. Edited March 10, 2013 by KOSTAS_FILIPPOY Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παντως απο εμενα αποφυγετε το merimobiles στελνει λαθος tracking number και λεει ψεμματα για το αποθεματικο της οταν λεει instock δεν σημαινει οτι το εχουν.Δυο εβδομαδες τωρα και δεν εχω παραλαβει τιποτα!Και δεν ξερω που ειναι το hyundai t7 παρολο που πληρωσα την singapore post για να εχω αριθμο και γρηγορη αποστολη!. Κάνε τους dispute και ή θα εμφανιστεί το τάμπλετ ή τα λεφτά σου, με refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Μου εστειλε email to ipadalternative οτι το tablet μου το εστειλαν.Σας παραθετω τα δυο email που μου εστειλαν γτ δεν πολυβγαζω ακρη. Your order #2206 - In transit Your order #2206 is currently in transit.. You can track your package using the following link: http://www.singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber=RF130751615SG Το λινκ δεν μου δειχνει τιποτα.Και μετα μου εστειλαν αλλο ενα. Your order #2206 has been shipped. You will soon receive a URL to track the delivery progress of your package. Please allow up to 3 days for the tracking number to appear on the system if you have opted for free delivery. Περίμενε 1 ημέρα να εμφανισθεί στο σύστημα της Singpost. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Περίμενε 1 ημέρα να εμφανισθεί στο σύστημα της Singpost. Οκ οκ οκ....αναμενω,παντως μπραβο δεν τους το ειχα,χθες εγινε accepted η παραγγελια και η πληρωμη και σημερα κιολας shipped....μπραβο ταχυτητα Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παίδες καλησπέρα!! Σκέφτομαι να αγοράσω το ainol novo venus 7.. Το έχει πάρει κανείς αξίζει τα λεφτά του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Παίδες καλησπέρα!! Σκέφτομαι να αγοράσω το ainol novo venus 7.. Το έχει πάρει κανείς αξίζει τα λεφτά του?? Εδώ θα διαβάσεις γνώμες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347366 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Οκ οκ οκ....αναμενω,παντως μπραβο δεν τους το ειχα,χθες εγινε accepted η παραγγελια και η πληρωμη και σημερα κιολας shipped....μπραβο ταχυτητα πληρώνεις την παραγγελία σου --> δεσμεύουν προϊόν από την αποθήκη τους (η την αποθήκη του κατασκευαστή=dropship)-->δεσμεύουν κωδικό tracking απο vouchers που ήδη έχουν--> σου το ανακοινώνουν και βάζουν status SHIPPED - δεν σημαίνει οτι έφυγε. στανταρ διαδικασία σε όλα τα σοβαρά κινέζικα μαγαζιά, δεν θέλει πάνω από 2-3 ώρες αν τους πετύχεις σε εργάσιμες ώρες!! Στην πραγματικότητα το πακέτο σου θα πάει στο ταχυδρομείο 1-2 μέρες μετά και όταν ξεκινήσει το ταξίδι του το status θα λέει dispatched to overseas. Με το καλό να σου έρθει,και να μην είνια και "βλαμένο":rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 πληρώνεις την παραγγελία σου --> δεσμεύουν προϊόν από την αποθήκη τους (η την αποθήκη του κατασκευαστή=dropship)-->δεσμεύουν κωδικό tracking απο vouchers που ήδη έχουν--> σου το ανακοινώνουν και βάζουν status SHIPPED - δεν σημαίνει οτι έφυγε. στανταρ διαδικασία σε όλα τα σοβαρά κινέζικα μαγαζιά, δεν θέλει πάνω από 2-3 ώρες αν τους πετύχεις σε εργάσιμες ώρες!! Στην πραγματικότητα το πακέτο σου θα πάει στο ταχυδρομείο 1-2 μέρες μετά και όταν ξεκινήσει το ταξίδι του το status θα λέει dispatched to overseas. Με το καλό να σου έρθει,και να μην είνια και "βλαμένο":rolleyes: Ευχαριστω για την λεπρομερης ενημερωση σου....σημασια εχει οτι απο αλλα που εχω ψωνισει ουτε καν αυτο δεν ειχαν κανει.Αν ειμαι τοσο πολυ γκαντεμης και ειναι βλαμμενο θα το στειλω πισω.... Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Παντως απο εμενα αποφυγετε το merimobiles στελνει λαθος tracking number και λεει ψεμματα για το αποθεματικο της οταν λεει instock δεν σημαινει οτι το εχουν.Δυο εβδομαδες τωρα και δεν εχω παραλαβει τιποτα!Και δεν ξερω που ειναι το hyundai t7 παρολο που πληρωσα την singapore post για να εχω αριθμο και γρηγορη αποστολη!. H Hyundai καθυστέρησε το T7, δεν υπάρχει πουθενά. Ίσως αρχίσουν να στέλνουν από Δευτέρα. Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael19 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Will you ever have on sale this model Teclast P88 Quad Core Tablet PC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ; Το ότι το iPadAlternative χρεώνει $6 το Singpost; Το ότι η EMS στο meri έχει $30 για 2Kg; Το ότι το cube-tablet.com κοροϊδευε τους πάντες ότι στέλνει γρήγορα με Swiss post και έκαναν μήνα και βάλε να έρθουν; ... Και εγώ έχω απόδειξη πέρσι τον Οκτώβρη από merimobiles για EMS delivery ενός PiPO M1 μαζί με θήκη για $30 (2Kg). Και πάλι όμως, δεν αναφέρθηκα σε αυτό, πόσο έχει το SingPost στο iPadAlternative είπα. ... Για το cube-tablet αναφέρθηκα στο κατά πόσο αξιόπιστο είναι, εδώ μέχρι και η Cube τους έκραξε. Το εάν εσένα σου φέρθηκαν άψογα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Cube τους έκραξε! ... Τα ίδια διαβάζω και για το geekbuying, τα οποία μεταφέρω από ξένα αξιόπιστα forums (tabletsrepublic, slatedroid και androidtablets.net). Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ, με τα λεφτά που γλίτωσα, επειδή δεν πήρα κανένα από τα 4 τάμπλετ από Ipadalt, το πέμπτο μου βγήκε δωρεάν. «Αυτό τι είναι; Το πες λες και δεν έχει singapore post το merimobiles, οπότε να μην το πάρουμε από merimobiles, να το πάρουμε από ipadalt που χει 20€ παραπάνω 30$ για ems μια χαρά ήταν, όταν άλλοι την χρεώνουν 40$, ΑΛΛΑ το meri το έχει 16-22$ κι όχι 30$. Το ipadalt δεν δίνει καν δυνατότα κούριερ στην ελλάδα, κι είναι και πανάκριβο συνήθως :X Τέλος πάντων με singapore post το merimobiles βγαίνει 20€ φθηνότερο, επομένως αυτό που πες φάνηκε σαν προσπάθεια προπαγάνδας. ... αλλά εσύ προτίμησες να μου επιτεθείς με χαρακτηρισμούς. Η απορία η δική μου είναι γιατί δεν αγοράζουμε με αποστολή China post που ειναι δωρεάν. Εγω έχω πάρει 6 φορές και τις 5 ήρθε σε 2 1/2 βδομάδες χωρίς καμία επιβάρυνση. Την 6 απλά έκανε ενα μηνα λογω εορτων που στα ΕΛΤΑ γινόταν χαμός. Προσωπικά θεωρώ καλή επιλογη το merimobiles απλά και μονο για την εξυπηρέτηση αλλά και τις χαμηλες τιμές. Επίσης μια αγορα που εκανα απο banggood μου αφησε καλές εντυπώσεις Είδα τον σκυλοκαυγά και απόρησα. Προς τι τα μίση; Τους λίγους μήνες που παρακολουθώ το φόρουμ για τα κινέζικα ταμπλετ έχω διαβάσει αρκετά για να κρίνω ότι κάπου υπάρχουν αλήθειες αλλά και κάπου υπερβολές. Οι αναφορές των μελών είναι τόσες, που τα συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις και την προσωπική εμπειρία του καθενός μας. Σε ότι αφορά λοιπόν τις μεταφορικές, πράγματι οι θετικές αναφορές για την Singapore Post είναι πάρα πολλές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αρνητικές αναφορές ή ότι η China Post υστερεί. Και αυτή έχει πάρα πολλές θετικές αναφορές (και τη δική μου). Βάζω στοίχημα ότι αν μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε μεγάλο αριθμό στοιχείων, θα βλέπαμε ότι αυτές οι δύο πάνε δίπλα δίπλα. Με πλεονέκτημα για την CP ότι συνήθως είναι μέσα στη τιμή (τάχα τζάμπα) ενώ η SP συνήθως έχει επιπλέον χρέωση. Για την EMS έχει ακουστεί πολλές φορές ότι επιστρέφει δέματα λόγω μπαταρίας και δεν κατάλαβα να είναι και πιό γρήγορη. Και σαφώς είναι πανάκριβη σε σχέση με τις προηγούμενες. Για την Swiss Post οι αρνητικές αναφορές είναι τόσο πολλές που σε κάνουν να το βάλεις στα πόδια. Δεν συζητάμε φυσικά τις διάφορες κούριερ που περνάνε πάντα το δέμα από τελωνείο με αποτέλεσμα να διπλασιάζεται το κόστος της όποιας αγοράς. Αυτή είναι η αναμφισβήτητη πραγματικότητα που αναδεικνύεται από τις αναφορές των μελών, και ειλικρινά κάποιες εξαιρέσεις δεν νομίζω ότι την αλλάζουν. Σε ότι αφορά τα μαγαζιά όπου και εκεί υπάρχουν ...οπαδοί, πάλι μπορούμε εύκολα να διαμορφώσουμε μια γνώμη διαβάζοντας τις αναφορές των μελών. Ξεκινάμε από το βασικό συμπέρασμα ότι όλα μα όλα τα κινέζικα μαγαζιά έχουν σε σε μικρό ή μεγάλο βαθμό μια αναξιοπιστία που είναι ανήκουστη ακόμη και στη ψωροκώσταινα. Μιλάμε για αναξιοπιστία σε επίπεδο επέμβασης του εισαγγελέα ακόμη και για το καλύτερο μαγαζί. Αφού κατανοήσει κανείς αυτό το βασικό σημείο μπορεί να αρχίσει τις συγκρίσεις διαβάζοντας τις αναφορές των μελών. Και τι θα διαβάσει; Ότι το Ipadalternative είναι σαφώς το ακριβώτερο μαγαζί αλλά έχει τους πιο ευχαριστημένους πελάτες. Συνήθως οι παραγγελίες του φτάνουν γρηγορώτερα. Όχι γιατί χρησιμοποιεί την SG που είναι πιο γρήγορη, αλλά γιατί το ίδιο το κατάστημα πάει τις παραγγελίες στο ταχυδρομείο γρηγορώτερα από οποιοnδήποτε άλλο. Για πολύ καιρό έκανε ψεύτικη διαφήμηση ότι ισοφαρίζει τη χαμηλώτερη τιμή για να παρασύρει κάποιος να αγοράσουν από αυτό. Στη πραγματικότητα ούτε έκανε price match αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ούτε μπορούσε να ισοφαρίσει τη τιμή του κάθε απατεώνα. Συνεχίζουν να διαδίδουν ότι κάνουν έλεγχο πριν την αποστολή ενώ όπως έχει αποδειχθεί από κάποια χαρακτηριστικά γεγονότα, και αυτοί όπως όλοι κάνουν απλώς dropshipping κσι φυσικά κανένα ποιοτικό έλεγχο. Θυμίζω τα Pipo M1 που έστελνε με τον λεκέ στην οθόνη. Να μη ξεχάσω και τη παρουσία τους στο φόρουμ μας που δεν προσφέρει στα μέλη τίποτα ουσιαστικό φυσικά. Ως κίνηση μάρκετινγκ όμως προσφέρει πολλά στους ίδιους. Στη προτίμηση των μελών ακολουθεί το Merimobiles. Θα το έβαζα ένα σκαλί πιο κάτω από το ipadalt. Καλύτερες τιμές, σχετικά καλή επαφή με τους πελάτες. Πρόσφατα με εντυπωσίασε όταν έμαθα ότι σε περίπτωση προβλήματος επιστρέφει στον παθόντα και τα λεφτά της επιστροφής. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάζει και τα λεφτά με την αποστολή και όχι όταν η επιστροφή φτάσει μετά από 1-2 μήνες στη Κίνα! Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τους προτιμήσει κανείς. Από την άλλη, από πάρα πολλές αναφορές βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα ότι δεν θα πάει το δέμα σας στο ταχυδρομείο άμεσα, αλλά από 5 μέρες και πάνω μετά την πληρωμή σας. Και αν τύχει και δεν έχει κάτι διαθέσιμο (όχι συχνά) δεν θα σας ενημερώσει άμεσα για να αποφύγει να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων. Σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις έχει αναφερθεί στο φόρουμ ότι έστειλαν εσκεμένα άλλη ταμπλέτα από αυτή που παραγγέλθηκε (Ν101) και μετά πρότειναν στα θύματα να τους γυρίσουν λίγα δολλάρια πίσω. Προφανώς έστειλαν ότι είχαν. Για το Pandawill έχει ειπωθεί πάμπολλες φορές ότι ποτέ δεν θα σου πουν ότι δεν έχουν κάτι. Που δεν το έχουν 9 φορές στις 10. Και δεν είναι ότι θα σου φάνε τα λεφτά γιατί όπως έχει αναφερθεί πάντα τα γυρνάνε. Η καθυστέρηση όμως μέχρι να το πάρεις είδηση και να ζητήσεις επιστροφή και μέχρι να σου γυρίσουν τα λεφτά πίσω μπορεί να φτάσει τον μήνα. Ένα άλλο μαγαζί που ψωνίζουν αρκετοί γιατί είναι πολύ φτηνό είναι το banggood. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι καμμία αναφορά παραπονεμένου πελάτη. Από την άλλη όμως οι αγοραστές μιας ταμπλέτας συνήθως δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Δεν ξέρουν αν το Pipo που αγόρασαν από το banggood είναι ίδιο με το Pipo που πουλάει το merimobiles. Και το λέω αυτό γιατί το banggood στέλνει τις ταμπλέτες χωρίς την πρωτότυπη συσκευασία. Οι εξηγήσεις που δίνει είναι καταγέλαστες οπότε ο καθένας μπορεί εύλογα να υποθέσει ότι θέλει. Ότι στέλνει μαιμούδες, ότι στέλνει ΟΕΜ, ότι στέλνει επισκευασμένες επιστροφές και πάει λέγοντας Εγώ ήμουν ικανοποιημένος απ τα focalandroid. Το πρόβλημα με τις αποστολές αφορούσε την swiss post κι όχι το κατάστημα, παρόλο που σε μένα ήρθε γρήγορα. Τα προβλήματα με το U30gt ήταν της Cube κι όχι του καταστήματος. Απλά πράγματα. Όσο αφορά την εξυπηρέτηση, όλοι οι κινέζοι τα ίδια χάλια είναι πάνω κάτω. Το focalandroid μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερο σε μένα απ' ότι το merimobiles που μου χει βγάλει την ψυχή τελευταία στα email και τις καθυστερήσεις. Τους είπα θέλω singapore post και το έκαναν, κι απαντούσαν και γρήγορα στα email.- Και αφήνω τελευταία τα καταστήματα του focalandroid. Τα cube-tablet.com, ainol-novo.com και άλλα ανάλογα brand-name.com που έχουν ονομαστεί έτσι με πρόθεση να δώσουν την εντύπωση στα κορόιδα, ότι αγοράζουν κατευθείαν από το εργοστάσιο. Δεν θα πω πολλά, και μόνο ότι η ίδια η Cube έβγαλε ανακοίνωση γι' αυτούς στο site της, νομίζω ότι τα λέει όλα. Δεν θέλω εξάλλου να στενοχωρήσω και τον gerstavros που έχει υποσχεθεί ότι θα με βοηθήσει να φτιάξω το ελλατωματικό cube που μου έστειλε η cube-tablet.com. Ένα πράγμα θα πω μόνο για αυτούς: . Εννοείται φυσικά ότι όπως γράφτηκε και πιο πάνω, ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και ψωνίζει από όπου θέλει. Good luck to you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltcity Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 @ PANKAN :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Ένα άλλο μαγαζί που ψωνίζουν αρκετοί γιατί είναι πολύ φτηνό είναι το banggood. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι καμμία αναφορά παραπονεμένου πελάτη. Από την άλλη όμως οι αγοραστές μιας ταμπλέτας συνήθως δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Δεν ξέρουν αν το Pipo που αγόρασαν από το banggood είναι ίδιο με το Pipo που πουλάει το merimobiles. Και το λέω αυτό γιατί το banggood στέλνει τις ταμπλέτες χωρίς την πρωτότυπη συσκευασία. Οι εξηγήσεις που δίνει είναι καταγέλαστες οπότε ο καθένας μπορεί εύλογα να υποθέσει ότι θέλει. Ότι στέλνει μαιμούδες, ότι στέλνει ΟΕΜ, ότι στέλνει επισκευασμένες επιστροφές και πάει λέγοντας δεν θα το ειχαν ανακαλυψει; επισης υπαρχουν και αλλα μαγαζια τα οποια για καποιο λογο δεν προτιμωνται απο τα μελη οπως το DealExtreme,minideal.net και πολλα αλλα λες και οι επιλογες χαθηκαν στο meri και ipad Edited March 9, 2013 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Πρόσφατα με εντυπωσίασε όταν έμαθα ότι σε περίπτωση προβλήματος επιστρέφει στον παθόντα και τα λεφτά της επιστροφής. Και όχι μόνο αυτό αλλά βάζει και τα λεφτά με την αποστολή και όχι όταν η επιστροφή φτάσει μετά από 1-2 μήνες στη Κίνα! Και μόνο γι' αυτό αξίζει να τους προτιμήσει κανείς. Αυτό αφορά προϊόντα DOA ή που έχουν καταστραφεί κατά την παραλαβή - όπως αναφέρθηκε πρόσφατα - και είναι κάτι που όλα τα γνωστά καταστήματα κάνουν (αναφέρεται και στους όρους χρήσης): σου πιστώνουν ένα ποσό για την επιστροφή του προϊόντος σε αυτούς. Δεν το κάνει μόνο το merimobiles, μη δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις. Κανένα Κινέζικο e-shop δε σου πληρώνει τα έξοδα αποστολής για tablet που χάλασε μετά από κάποιο διάστημα και σε κάποιους που τους το έκαναν (στον thanos75x με ένα Fire που πήρε από buyincoins) τους παρακράτησαν το ποσό με το που έκαναν refund την αξία. Τα κέρδη τους είναι τόσο μικρά που αν το έκαναν, τα περισσότερα θα είχαν κλείσει. δεν θα το ειχαν ανακαλυψει; επισης υπαρχουν και αλλα μαγαζια τα οποια για καποιο λογο δεν προτιμωνται απο τα μελη οπως το DealExtreme,minideal.net και πολλα αλλα λες και οι επιλογες χαθηκαν στο meri και ipad Το ανακαλύπτουν όσοι ανοίγουν τα tablets και τα συγκρίνουν με φωτογραφίες από τα γνήσια μηχανήματα (π.χ δες στο νήμα του Xiaomi Mi-Two για το πως ξεχωρίζεις το ΟΕΜ από το αυθεντικό, αν και εδώ είναι εμφανείς οι αλλαγές και από το εξωτερικό της συσκευής). Δυστυχώς, οι περισσότεροι δεν ανοίγουμε τα tablets - και είναι λογικό γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε ζημιά. Για το DealExtreme είχαν γραφτεί αρκετά την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2012, αλλά οι περισσότεροι δεν πάνε τόσο πίσω στο νήμα για να διαβάσουν (τον Αύγουστο περιγράφω και εγώ την κομπίνα που μου έπαιξε το meri και από τότε τους αποφεύγω). Αυτό που πάντα κοιτάζω σε ένα e-shop είναι να αναφέρει ρητά τους όρους επιστροφής και εγγύησης, καθώς και τους υποστηριζόμενους τρόπους αποστολής. Το MiniDeal τι υποστηρίζει, γιατί δε βρίσκω τίποτα σχετικά με όρους εγγύησης και αποστολής/επιστροφών; Edited March 9, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts