Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με το ίδιο tracking number κοιτάς στο site των ΕΛΤΑ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το δέμα έφυγε σήμερα για Ελλάδα

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα παιδια !Ειμαι πλεον σιγουρος οτι σας εχω σπασει τα νευρα με τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι πολυ καινουριοσ κ στο παρελθον την εχω πατησει με κινεζομαγαζο!παραγγειλα στο ipadalternative.com στο tracking της singapore post σημερα γραφει

Item No: RF***********

Despatch No.: 40**

Beat No.:

Status Date Status Description

04-02-2013 INFORMATION RECEIVED

(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

05-02-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

Σημαινει οτι εχει φυγει απο κινα ή οτι ειναι σε αναμονη?Ξερει κανεις ποτε μπορει να φτασει ελλαδα?Περιμενω πωσ κ πωσ να το παρω!!Οποιος γνωριζει θερμοπαρακαλω να απαντησει!A και κατι ακομα....οταν φτασει ελλαδα (ελτα) παρακολουθω την πορεια με το ιδιο tracking number?An οχι πωσ γινεται?Ευχαριστω προκαταβολικα!!

εχει φυγει για ελλαδα!σε 6 μερες θα ειναι στο μερος σου,αν δεν τον π@ιξουν οι κινεζοι...

Δεν εφυγε ακομα. Απλα το παρελαβε το ταχυδρομειο.

Εμενα μετα απο αυτο το update στο status εκανε μια μερα για να βγαλει "shipped overseas", 5 μερες για ελλαδα και 1 μερα για θεσσαλονικη

Τελικα περασα την 10.1 αλλα ακομα βγαζει πρασινη οθονη στην καμερα, ειτε skype ειτε φωτογραφιες και βιντεο. Απ'οτι διαβασα στο slatedroid αρκετοι ειχαν το ιδιο προβλημα και θελει να κανω εγχειρηση να ενωσω καποιο καλωδιο που κουνηθηκε.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάμερα..cube u30gt.όταν ανοιγω την φωτογραφική εφαρμογή είναι πράσινη η κάμερα..μόλις βγάλω μια φωτογραφία φτιάχνει άλλα όταν κάνω επανεκινηση το ταμπλετ ξανάγινετε πράσινη ..

Παιδια το εχει κανεις να πει εντυπωσεις???

http://www.pandawill.com/ramos-w28-tablet-pc-dual-core-7-inch-ips-screen-android-40-16gb-camera-white-p69530.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχας θα σου προτεινα να αποφυγεις το εν λογω σαιτ λογω πολλων παραπονων

Κατα δευτερον εχε κατα νου οτι οι κινεζοι εχουν γιορτες αυτη την περιοδο, κατι σαν τα δικα μας χριστουγεννα νομιζω, και η παραγγελια σου θα παει τουλαχιστον καμια 10αρια μερες πισω.

Τελος θα σου προτεινα καλυυτερα να αγορασεις καποιο ainol η onda που ειναι brands στην κινα. Ειδικα για την ainol ακουω απ ολους τα καλυτερα. Και μπορεις και να αγορασεις και μεσω του επισημου site...

Και μπορεις και να αγορασεις και μεσω του επισημου site...

Δε νομίζω πάντως οτι υπάρχει κάτι τέτοιο.

Μεταπώληση κάνουν όλοι....

Alex

Βασικά όντως δεν είναι επίσημο σάιτ. Αλλά πρέπει να είναι κάτι σαν το βασικό αντιπρόσωπο. Όπως και να χει, το σάιτ των ainol novo είναι απ τα καλύτερα για αγορά ainol εφόσον και δεν παρουσιάζεται πρόβλημα με το τελωνείο και δεν ξεφεύγουν στις τιμές.

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για ναμην μπλεξω....θα παραγγειλω ενα tablet απο pandawill και μου εχει το registerded airmail με 5.59 δολλαρια ή με ΕΜΣ με 23 δολλαρια express shiping.

Πιο να επιλεξω καλυτερα?

Just Perfect...NEXUS 4

Με EMS έρχεται σε λιγότερες μέρες αλλά αυξάνεις το κίνδυνο να περάσει τελωνείο. Αν δεν το βιάζεσαι τόσο, καλύτερα επέλεγε registerded airmail. Βέβαια αν θυμάμαι καλά κάποτε ήταν τσάμπα, δεν ζήταγε κοντά 6 δολλάρια...

παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για ναμην μπλεξω....θα παραγγειλω ενα tablet απο pandawill και μου εχει το registerded airmail με 5.59 δολλαρια ή με ΕΜΣ με 23 δολλαρια express shiping.

Πιο να επιλεξω καλυτερα?

Ο χρόνος παράδοσης στην ελλάδα μ αυτά τα 2 είναι σχεδόν ίδιος, η EMS είναι πιο ασφαλής όμως, γιατί στην Ελλάδα η κλοπή και απώλεια πακέτων αλληλογραφίας στα ΕΛΤΑ είναι συνήθες φαινόμενο. Για να μην ταλαιπωρήσε, θα σου πρότεινα ΕΜS, εκτός κι αν το κοστος ειναι σημαντικότερος παράγοντας

Με EMS έρχεται σε λιγότερες μέρες αλλά αυξάνεις το κίνδυνο να περάσει τελωνείο. Αν δεν το βιάζεσαι τόσο, καλύτερα επέλεγε registerded airmail. Βέβαια αν θυμάμαι καλά κάποτε ήταν τσάμπα, δεν ζήταγε κοντά 6 δολλάρια...
Στην Ελλάδα singapore post και EMS κάνουν συνήθως 10-18 ημέρες, δεν έχει διαφορά. Τα 6 δολλάρια που ζητάει ειναι για το shipping insurance, απλά το χει υποχρεωτικό το pandawill

Παιδιά καλησπέρα. Σκέπτομαι να πάρω το PIPO S1 για τον αδελφό μου από το banggood.com γιατί το βρήκα πιο φθηνά.

Στο Your Preferred Shipping Method όπως λέτε είναι καλύτερα να βάλω Air Parcel Register (Free shipping & 7-15 business days) και όχι EMS or Expedited Shipping Service (Please choose your country) για θέμα Τελωνείου ? To EMS εχει χρέωση 36$ ανεβάζει πολύ το κόστος ..

Επίσης για το paypal τι πρέπει να προσέξω για την μετατροπή του νομίσματος για να μην χρεωθώ πολλά έξοδα από την μετατροπή? Ευχαριστώ

Hello there and congratulations about your move to contact us via our forum

I am facing a problem with a tablet i purchased from you.The tablet i ordered had problems with its screen and after i contacted you i posted it back to you for replacement.It left Greece on 12-12-2012 and as of today i havent had any news from you.Only reassurements that you would search for it and that you would email me for further information...In track-chinapost.com the package seems to be IN China and its final destination since 15-01-2013....Please search and sort this out...Its been 2 months since i posted it back to you...

Tracking number RE003682816GR

Order number #000874

Hello there and congratulations about your move to contact us via our forum

I am facing a problem with a tablet i purchased from you.The tablet i ordered had problems with its screen and after i contacted you i posted it back to you for replacement.It left Greece on 12-12-2012 and as of today i havent had any news from you.Only reassurements that you would search for it and that you would email me for further information...In track-chinapost.com the package seems to be IN China and its final destination since 15-01-2013....Please search and sort this out...Its been 2 months since i posted it back to you...

Tracking number RE003682816GR

Order number #000874

Στο track-trace.com (βάζεις το tracking σου στο EMS πεδίο), λέει ότι παρελήφθη στις 25-1-2013.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Στο track-trace.com (βάζεις το tracking σου στο EMS πεδίο), λέει ότι παρελήφθη στις 25-1-2013.

Λοιπον.Μολις το ειδα και εγω και οντως αυτο λεει.Εγω το εψαχνα στο track-chinapost.com οπου η τελευταια ενημερωση ηταν στις 15-01 και ελεγε final destination.Κοιταξτε οσοι δεν πιστευετε ακομα και τωρα αυτο γραφει.Εκτος των αλλων εχω μιλησει πανω απο 10 φορες με το live chat με τελευταια σημερα και με mail με το support και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.Δεν εχω λογο να πω ψεμματα εχω και τα mail με τις καταγεγραμμενες συνομιλιες.

Λοιπον.Μολις το ειδα και εγω και οντως αυτο λεει.Εγω το εψαχνα στο track-chinapost.com οπου η τελευταια ενημερωση ηταν στις 15-01 και ελεγε final destination.Κοιταξτε οσοι δεν πιστευετε ακομα και τωρα αυτο γραφει.Εκτος των αλλων εχω μιλησει πανω απο 10 φορες με το live chat με τελευταια σημερα και με mail με το support και ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ.Δεν εχω λογο να πω ψεμματα εχω και τα mail με τις καταγεγραμμενες συνομιλιες.

Δεν είπε κανείς πως λες ψέμματα.

Στο σύστημα φαίνεται πως το έχουν παραλάβει, οπότε θα πρέπει να σου απαντήσουν για την αποστολή του αντικαταστάτη.

Δεν είπε κανείς πως λες ψέμματα.

Στο σύστημα φαίνεται πως το έχουν παραλάβει, οπότε θα πρέπει να σου απαντήσουν για την αποστολή του αντικαταστάτη.

Ρε συ πριν απο μια ωρα μιλησα με το live chat και μου ειπαν οτι ΔΕΝ το εχουν παραλαβει και οτι υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει ΧΑΘΕΙ η να εχει παει σε ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.Στα σιγουρα παντως δεν το εχουν παραλαβει.Τωρα αν η κοπελα στο live chat ελεγε οτι ναναι δε φταιω εγω.Και αυτο που πραγματικα με τσατιζει ειναι οτι οσες φορες μιλησαμε με διαβεβαιωσαν οτι θα στειλουν mail ακομα και αν δεν το εχουν παρει,απλα και μονο για να με ειδοποιησουν.Ε ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ.Ξερω οτι δεν ειναι δικο τους προβλημα αλλα ειναι τουλαχιστον ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ

Ρε συ πριν απο μια ωρα μιλησα με το live chat και μου ειπαν οτι ΔΕΝ το εχουν παραλαβει και οτι υπαρχει και το ενδεχομενο να εχει ΧΑΘΕΙ η να εχει παει σε ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.Στα σιγουρα παντως δεν το εχουν παραλαβει.Τωρα αν η κοπελα στο live chat ελεγε οτι ναναι δε φταιω εγω.Και αυτο που πραγματικα με τσατιζει ειναι οτι οσες φορες μιλησαμε με διαβεβαιωσαν οτι θα στειλουν mail ακομα και αν δεν το εχουν παρει,απλα και μονο για να με ειδοποιησουν.Ε ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ.Ξερω οτι δεν ειναι δικο τους προβλημα αλλα ειναι τουλαχιστον ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ

Στείλε και ένα e-mail στο support@ipadalternative.com, αλλά θα σου απαντήσει και ο Jamie εδώ.

Στείλε και ένα e-mail στο support@ipadalternative.com, αλλά θα σου απαντήσει και ο Jamie εδώ.

Αν στειλω θα ειναι ή το 6ο ή το 7ο.Δεν βγαζω ακρη ουτε με το support ουτε με το Live chat πιστεψε με.Τοσες φορες επικοινωνησα μαζι τους.Θα απαντησει ο ανθρωπος εδω και βλεπουμε.

Ξερω οτι δεν ειναι δικο τους προβλημα αλλα ειναι τουλαχιστον ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ
Το πρόβλημα είναι, σαφώς, δικό τους, από τη στιγμή που το china post αναφέρει final delivery.

Πρέπει να αποζημιώσουν εσένα κι έπειτα ας ψάξουν αυτοί, αν το παρέδωσε αλλού το China post.

Αν είχες αγοράσει κάτι εσύ και το ταχυδρομείο έγραφε ότι παραδόθηκε κι εσύ τους έλεγες ότι δεν το παρέλαβες θα δέχονταν να σου κάνουν refund;

Το πρόβλημα είναι, σαφώς, δικό τους, από τη στιγμή που το china post αναφέρει final delivery.

Πρέπει να αποζημιώσουν εσένα κι έπειτα ας ψάξουν αυτοί, αν το παρέδωσε αλλού το China post.

Αν είχες αγοράσει κάτι εσύ και το ταχυδρομείο έγραφε ότι παραδόθηκε κι εσύ τους έλεγες ότι δεν το παρέλαβες θα δέχονταν να σου κάνουν refund;

Δεν θα μπορουσες να εχεις περισσότερο δικιο...Περιμενω απαντηση του ipadalt και παω για προπονηση να χαλαρωσω λιγο :lol:

¨εχουν βγάλει ανακοίνωση κανονικότατα

Κοίτα να δεις πως θα πάεις όλα τα χήματά σου πίσω ακόμα και το κόστος επιστροφής:

Θα μπεις στο resellerratings θα τα χωσεις άγρια και μετά θα επικοινωνήσει μαζί σου ο jay και θα σου βρει λύση. Προσπάθησε πριν να μιλήσεις στο chat αλλά μονο με τον John. Αυτό με το 20% μου το είχαν πει και μένα αλλά να ξέρεις οτι οι περισσότεροι είναι άσχετοι. Εμένα μου τα επέστρεψαν όλα αλλά και το κόστος να το στείλω πίσω κάτι που δεν κάνουν άλλοι.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Ευχαριστώ. Έγραψα κριτική στο resellerratings και περιμένω να δω τι θα γίνει καθώς από το merimobiles δεν απαντούν στα email μου τις τελευταίες μέρες (ίσως βέβαια είναι κλειστά λόγω των εορτών τους)

Ο χρόνος παράδοσης στην ελλάδα μ αυτά τα 2 είναι σχεδόν ίδιος, η EMS είναι πιο ασφαλής όμως, γιατί στην Ελλάδα η κλοπή και απώλεια πακέτων αλληλογραφίας στα ΕΛΤΑ είναι συνήθες φαινόμενο. Για να μην ταλαιπωρήσε, θα σου πρότεινα ΕΜS, εκτός κι αν το κοστος ειναι σημαντικότερος παράγοντας

Στην Ελλάδα singapore post και EMS κάνουν συνήθως 10-18 ημέρες, δεν έχει διαφορά. Τα 6 δολλάρια που ζητάει ειναι για το shipping insurance, απλά το χει υποχρεωτικό το pandawill

ευχαριστω....και ξεχασα να αναφερω οτι ειναι registered air mail singapore post...τζαμπα ειναι με hong kong post

Just Perfect...NEXUS 4

Φίλε έχω το ίδιο πρόβλημα.. το στείλα 7 Ιανουαρίου, είδα οτι παραδόθηκε στις 25,

και με έχουν στο περίμενε... κ σήμερα μόλις κλείσαμε 1 μήνα απο τότε. Πολύ αρνητικό

για μένα αυτό.

Φίλε έχω το ίδιο πρόβλημα.. το στείλα 7 Ιανουαρίου, είδα οτι παραδόθηκε στις 25,

και με έχουν στο περίμενε... κ σήμερα μόλις κλείσαμε 1 μήνα απο τότε. Πολύ αρνητικό

για μένα αυτό.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω, εκτιμώ ότι πέσατε στην περίπτωση με την Κινέζικη πρωτοχρονιά, τουλάχιστον για την περίπτωση της υποτιθέμενης παράδοσης στις 25 Ιανουαρίου. Κάτι αντίστοιχο έπαθα όταν επέστρεφε το Fire μου, όπου η Singpost έλεγε ότι έφυγε 29 Σεπτεμβρίου, τα ΕΛ.ΤΑ (η εξυπηρέτηση πελατών) έλεγαν ότι δεν έφυγε ακόμα και η πραγματικότητα ήταν ότι το πακέτο έφυγε στις 11 Οκτωβρίου (και τότε αργία είχαν) οπότε ήρθε 23 Οκτωβρίου.