kosmasdel Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πραγματικό. Υποψιάζομαι ότι πολύς κόσμος θα παραλάβει ένα άδειο κουτί.... Ο seller όμως είναι top-rated (βέβαια αν δεις τη φωτο του υποψιάζεσαι). Και τα άλλα items του είναι εξίσου φθηνά. Παίζει να είναι στημένο το όλο σύστημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfgr Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Το δικό μου φάνηκε στο αεροδρόμιο Παραγγελία 8/1, αποστολή 10/1 απο ipadalternative με singpost. Πότε θα παραλάβω; Γίνονται παραδόσεις Σαββατο ή μήπως μπορώ να παραλάβω εγω απο ΕΛΤΑ; :) και το δικο μου ακριβως μαζι φανηκανε,τωρα Σαββατο αυριο ,χλωμο το βλεπω,απο Δευτερα Τριτη το βλεπω,απο τα ελτα νομιζω δεν μπορεις να παραλαβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Ο seller όμως είναι top-rated (βέβαια αν δεις τη φωτο του υποψιάζεσαι). Και τα άλλα items του είναι εξίσου φθηνά. Παίζει να είναι στημένο το όλο σύστημα;; O Πωλητής μπορεί να έχει υψηλή βαθμολογία σε άλλα προϊόντα, αυτό δε σημαίνει - ούτε σε εξασφαλίζει - για το συγκεκριμένο. Η απλή λογική λέει ότι αν κάτι είναι φθηνότερο από το μέσο όρο - στα μεσαία tablets το θέτω γύρω στα $25 - υπάρχει υποψία ΟΕΜ. Στην περίπτωση του συγκεκριμένου - και επειδή έχουν παιχτεί ανάλογες φάσεις στο alibaba - παίζει να αγοράσεις το ωραιότερο κουτί tablet σε αυτή την τιμή (ή να σου έρθει καμιά θήκη). Edit: Nice b00bies btw ;) :) και το δικο μου ακριβως μαζι φανηκανε,τωρα Σαββατο αυριο ,χλωμο το βλεπω,απο Δευτερα Τριτη το βλεπω,απο τα ελτα νομιζω δεν μπορεις να παραλαβεις. Θα σας έρθει ειδοποιητήριο από τα ΕΛ.ΤΑ, οπότε το παραλαμβάνετε με αυτό από το κατάστημα της περιοχής σας (αυτό που αναγράφει η ειδοποίηση). 3 tablets έχω πάρει από iPadAlternative, τις 2 φορές μου τα έφερε ο ταχυδρόμος σπίτι απευθείας (τα καλά της επαρχίας :D), την 3η φορά έπρεπε να περιμένω την επόμενη ημέρα από τότε που πήρα την ειδοποίηση, για να παραλάβω το tablet (είμαι Χίο). Edited January 18, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Επειδή θέλω να πάρω θήκη για το ainol novo7 Fire...γιατί απτο ipadalternative δεν κάθεται καλά... έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο site αξιόπιστο μαγαζάκι; Θέλω μια θήκη με πληκτρολόγιο και μια απλή λεπτή για να το παίρνω παντού. Έχω στο νου μου για το banggood και το dinodirect... τι λέτε; ξανασκέψου τη θήκη με πληκτρολόγιο, είναι τα πιό πεταμένα λεφτά που έδωσα! Τα παρακάτω μετά από δοκιμή με 2 διαφορετικές θήκες στο window N70 από ebay: 1. η οθόνη σου θα είναι σε στενή επαφή με το πλαστικό πληκτρολόγιο όταν κλείνεις τη θήκη, 2. τελικά δεν βολεύει και πολύ, συνήθως δεν έχουν Ελληνικούς χαρακτήρες και το κυριότερο, δεν δουλεύουν συνοτμέυσεις όπως αλλαγή γλώσας κτλ πάρε μια κανονική-βιβλίο που να στέκεται και όρθια, να έχει λαστιχάκια στις γωνίες (γιατί αυτές με τα γαντζάκια δεν ταιριάζουν και πολύ) και να είσαι τυχερός και βρεις, να έχει τρυπούλα πίσω εκεί που είνια το ηχείο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Επικοινώνησε μαζί τους και δείξε τους το link του Pandawill. Ελπίζω να είδες αυτό που αναγράφει το Pandawill: Κοινώς, δεν το έχει το Pandawill διαθέσιμο. Αυτο το γραφει απο μεσα Νοεμβριου που εψαχνα το Fire. Οτι να ναι στις περιγραφες οι Κινεζοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Νομίζω οτι μερικοί φίλοι δεν έχουν ξεκάθαρο τον βασικό κανόνα αγορών από Κίνα: δεν υπάρχει ούτε after sales support, ούτε κάποια "προστασία" του αγοραστή από μη αληθη specs, μη αληθή διαθεσιμότητα, μη τήρηση κάποιον υποσχέσεων-κράχτη, ακόμα ακόμα και μη ομαλή επικοινωνία. Αυτό ισχύει πάνω κάτω για όλα τα "μαγαζιά" της Ανατολής, τα οποία δεν έχουν και δεν θα έχουν το επίπεδο των "κανονικών" μαγαζιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Δεν φταίνε αυτά, φταίνε όσοι έχουν λάθος αντίληψη και προσδοκίες για το ψωνίζω από Κίνα στο 1/3 της τιμής αλλά περιμένω το ίδιο επίπεδο με τα κανονικά μαγαζιά... Η αλήθεια είναι ότι διαβάζωντας εδώ μέσα για το ipadalternative μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ξεχώριζε από τα υπόλοιπα κινεζομάγαζα. Δυστυχώς διαψεύστηκα. Ελπίζω τώρα να αλλάξουν τα πράγματα. Οπότε ας χαλαρώσουμε όσοι επικεντρωνόμαστε πρώτα τα αρνητικά, το trusted sellers υπάρχει και σε άλλα φόρουμ, ας το δούμε τουλάχιστον θετικά - δεν είναι όλα τα μαγαζιά αρκετά θαραλέα να "εκτίθενται" μέσω κάποιου φόρουμ σε δυνητικούς πελάτες, το έχει κάνει κανένα από τα Ελληνικά μήπως και δεν το έχω δει; Πράγματι η απευθείας επικοινωνία στη γλώσσα μας θα βοηθήσει. Ελπίζω πέρα από τη γλώσσα να υπάρχει και ανάλογη ανταπόκριση στο εμπορικό κομμάτι. Εγώ πάντως εκτιμώντας την κίνηση και παρά τη προηγούμενη κακή εμπειρία, στο μέλλον θα επανερχόμουν για αγορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Παραμένει βέβαια το θέμα του αν κάποιοι παρουσιάζονται εδώ μέσα με 2 διαφορετικά ψευδώνυμα και του αν δεν αποκαλύπτονται εμπορικές σχέσεις με το ipadalternative ή με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Να πω ότι το βρίσκω εκτός των άλλων και χαζό κάτι τέτοιο. Γιατί εγώ θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο τον αντιπρόσωπο του ipadalternative ή του pandawil, παρά ένα τυχαίο άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frontier Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Παραμένει βέβαια το θέμα του αν κάποιοι παρουσιάζονται εδώ μέσα με 2 διαφορετικά ψευδώνυμα και του αν δεν αποκαλύπτονται εμπορικές σχέσεις με το ipadalternative ή με οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Να πω ότι το βρίσκω εκτός των άλλων και χαζό κάτι τέτοιο. Γιατί εγώ θα εμπιστευόμουν πολύ περισσότερο τον αντιπρόσωπο του ipadalternative ή του pandawil, παρά ένα τυχαίο άγνωστο. Καλό απόγευμα, Σε παρακαλώ να ονοματίσεις δημόσια αυτούς που γράφουν με διπλά nicknames ή λειτουργούν ως "αντιπρόσωποι" του iPadAlternative. Διότι εδώ απ'όσο ξέρω, με το nick "iPadAlternative" γράφει η Jamie με Google translator, δεδομένου ότι δεν μιλά/καταλαβαίνει από Ελληνικά. Εάν δεν μπορείς δημόσια, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον διαχειριστή του forum (π.χ Mythozz). Και το λέω αυτό όσο πιο ξεκάθαρα/ειλικρινά γίνεται, διότι μου προκαλεί εντύπωση αυτό με τα διπλά nicknames, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί κάτι τέτοιο μας εξαπατά όλους και είναι πολύ εύκολο να βρεθεί. Ασφαλώς και κάποιοι από εδώ ενοχλήθηκαν/εκνευρίστηκαν από την παρουσία του εκπροσώπου του καταστήματος αυτού - εκτιμώ λόγω κακής εμπειρίας - αλλά δεν κατάλαβα να συμβαίνει κάτι διαφορετικό :worry: Edited January 18, 2013 by Frontier Παράθεση No matter where you go, there you are! https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Ενημερωτικά ο χρήστης iPadAlternative[/member] έχει την άδειά μου να εκπροσωπεί την εταιρία ΕΠΙΣΗΜΑ στο φόρουμ. Για αυτό και έχει αναβαθμιστεί στο Group των Marketing Affiliates. Επομένως έχει κάθε δικαιοδοσία να παρέχει support/Q&A στο συγκεκριμένο thread. Δεν τίθεται ΚΑΝ θέμα διπλών accounts, από τη στιγμή που έχει λάβει άδεια να κάνει επίσημο Customer Support. Κάθε OFF TOPIC post θα διαγράφεται από τους Moderators. Σχόλια, παρατηρήσεις, απορίες με PM σε αυτούς. Edited January 18, 2013 by Mythozz Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 εγω παντως βγαζω το καπελο στον κυριο/κυρια που ειχε την τολμη να ερθει και να δηλωσει οτι θελει να γινει μελος εδω!! πολλοι κατα καιρους παραπονιουνται οτι δεν εχουν καλο after sale service η επικοινωνια τα διαφορα κινεζομαγαζα,ε λοιπον εδω ειναι το ipadalternative οποιος θελει να υποβαλει παραπονα/προβληματα ας το κανει..μακαρι να ερχοντουσαν και αλλοι στην κοινοτητα εδω μεσα και να εκαναν κατι αναλογο,απο το να κρυβωνται πισω απο ενα απροσωπο chat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 18-01-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) το καλυτερο δωρο...στην γιορτη μου!!αχχαχαχαχαχαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Τα προβλήματα εμφανίστηκαν την περίοδο που απεβίωσε ο Richard και λίγο μετά. Μέχρι να ανασυνταχθούν τους πήρε γύρω στο μήνα. Είναι λογικό όταν μια επιχείρηση βασίζονταν κυρίως σε έναν άνθρωπο. Νομίζω από τις αρχές προς μέσα Δεκεμβρίου, ότι ομαλοποιήθηκε η κατάσταση. Εγώ έκανα την παραγγελία μου τέλος Δεκεμβρίου και μετά από 10 μέρες, είχα το tablet στα χέρια μου. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις μου, είναι άριστες. Καλή αρχή να έχετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Έχει παραλάβει κανείς από το cube-tablet με swiss post; Μη παραβλέπετε το πολύ μεγάλο πρόβλημα της αναξιοπιστίας της swiss post. Εδώ και μερικούς μήνες που παρακολουθώ το θέμα με τα κινέζικα tablets δεν νομίζω ότι έχω συναντήσει αναφορές για περισσότερο αναξιόπιστη ταχυδρομική υπηρεσία. Και δυστυχώς το cube-tablet στέλνει με swiss post. ΜΑΚΡΙΑ. Το δέμα μου εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης ότι τάχα έφυγε από τη Ζυρίχη στις 29-12. Επικοινώνησα με τα ΕΛΤΑ και μου απάντησαν ότι στο δικό τους σύστημα εμφανίζεται ότι το δέμα μπήκε σε σάκκο αποστολής για την Ελλάδα στις 1-1. Παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι το δέμα δεν έφτασε ποτέ στην Ελλάδα. Κάτι που ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ δεν μπορεί να το εξηγήσει μιας και θα έπρεπε σε 3-4 μέρες να το είχα στα χέρια μου. Και το ίδιο έχει συμβεί με αρκετούς ακόμη. Εγώ αύριο που είναι η τελευταία μέρα της προθεσμίας προχωράω σε dispute στο paypal. Και επαναλαμβάνω: ΜΑΚΡΙΑ από την τάχα αξιόπιστη, ευρωπαϊκή swiss post. Είναι αρκετός λόγος για να μη ψωνίσετε τον κύβο σας από το cube-tablet.com.[/QUOTe] Συνεχίζω την ενημέρωση για την αγορά μου από το cube-tablet.com με αποστολή μέσω swiss post. Για να μη τη πατήσουν κι άλλοι όπως την πάτησα εγώ (και άλλοι) από την αξιόπιστη-ευρωπαϊκή swiss post. Μετά την διαβεβαίωση που είχα από τα ΕΛΤΑ ότι το δέμα που τάχα έφυγε από τη Ζυρίχη στις 29-12-2012, δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα (τους πιστεύω), επικοινώνησα με swiss post. Παραθέτω και σχολιάζω την απάντησή τους. Dear Sir, Thank you for your request. According to our system your item has left the transit country on 29 December 2012 and has been forwarded to Greece. The postal administration will deliver the item to you within approximately 10-15 working days. If this is not the case, the sender of the shipment can start a written investigation in the country of origin. Yours sincerely Karin Lehmann Customer Service Swiss Post PostMail Customer Service International Mingerstrasse 12 P.O Box 3030 Berne Switzerland Και μόνο που μου γράφουν ότι ένα αεροπορικό δέμα χρειάζεται 10-15 εργάσιμες για να φτάσει από τη Ζυρίχη στην Αθήνα, εμένα μου φτάνει για να καταλάβω την ποιότητα των υπηρεσιών τους. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SWISS POST. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Και μόνο που μου γράφουν ότι ένα αεροπορικό δέμα χρειάζεται 10-15 εργάσιμες για να φτάσει από τη Ζυρίχη στην Αθήνα, εμένα μου φτάνει για να καταλάβω την ποιότητα των υπηρεσιών τους. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SWISS POST. τι λενε ρε? ΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 :) και το δικο μου ακριβως μαζι φανηκανε,τωρα Σαββατο αυριο ,χλωμο το βλεπω,απο Δευτερα Τριτη το βλεπω,απο τα ελτα νομιζω δεν μπορεις να παραλαβεις. @velos06, @wolfgr : να και ο τρίτος της παρέας με fire από ipadalternative, έφυγε από εκεί 10/1 και εμφανίστηκε σήμερα στο ΚΔ Αεροδρόμιου (είσοδος 15.50 έξοδος 16.30 γιατί είναι και Παρασκευή τώρα και που να φωνάξουμε τον τελώνη!!). Γιαυτό το ipadalternative εμφανίστηκε και στο φόρουμ μας, έχει πελάαατες!! Μάλλον Τρίτη μας βλέπω, αν σκεφτούμε οτι Δευτέρα πρωί θα ανοίξουν τις κούτες και πρέπει να γράψουν τα χαρτάκια.... υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 ωραια κινηση ας ελπισουμε πλεον οτι θα υπαρξει μια μετα iPadAlternative εποχη οσο αναφορα το επισημο support της εταιριας προς τους πελατες της βλεπω βεβαια οτι οι τιμες τους δεν ειναι και οτι καλυτερο και θα ηθελα μια εξηγηση,καποιες φορες ειναι και 20% παραπανω, εαν ειναι δυνατον thanks in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 βλεπω βεβαια οτι οι τιμες τους δεν ειναι και οτι καλυτερο και θα ηθελα μια εξηγηση,καποιες φορες ειναι και 20% παραπανω, εαν ειναι δυνατον thanks in advanceΑυτό είναι το βασικό θέμα και έχει συζητηθεί σε διάφορα ποστ. Ένα κατάστημα που έχει σαφώς υψηλότερες τιμές από τα άλλα, μπορεί να το δικαιολογήσει μόνο με την αξιοπιστία του και με το να λύνει τα after sales προβλήματα. Όταν έχουν αναφερθεί παρόμοια προβλήματα με άλλα, φθηνότερα καταστήματα, δεν βλέπω τον λόγο να ψωνίσει κάποιος από εκεί. Γι'αυτό και καλώ,πάλι, όσους είχαν προβλήματα να αναφέρουν εδώ,αν αυτά λύθηκαν και αν είχαν δίκιο ή όχι (γιατί υπάρχει και αυτή η πιθανότητα) για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι, αν υπάρχει λόγος να πληρώσουμε ένα προϊόν ακριβότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Πρωτα θα ηθελα να σας εκφρασω τα συγχαρητηρια μου για την κινηση σας αυτη.Ειναι θετικη. Τωρα επι προσωπικου πριν να προχωρήσω στην παραγγελεια μου ειχαμε μια πολυ γρηγορη επικοινωνια και εισασταν ευγενικοτατοι και αμεσοι σε ολες τις ερωτησεις που εθεσα.Αλλα δεν αγορασα απο εσας λογω του οτι είσαστε ακριβότεροι 40 δολαρια στο ιδιο ταβλετ. Θεωρητικά εξοικονομοντας 40 δολαρια και προσθετοντας αλλα 20 μπορουσα να αγορασω ενα χαμηλου κοστους ταμπλετ για τα παιδια μου.Στον αντιποδα ειναι η πιο γρηγορη παραλαβη.Ναι ειναι σημαντικο, αλλα η οικονομικη διαφορα υπερτερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εγώ προσωπικά θα κάνω καλή οποιαδήποτε κακή εμπειρία που είχατε. Ελπίζω ικανοποιημένους πελάτες μας μιλούν πάρα πολύ, σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_7 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Παρέλαβα χθέ ςαπο cube.com. Όλα καλα μια χαρα το μηχανημα σε όλα εκτος απο ενα παραξενο θέμα που έχει μερικές φορές όταν μπαίνει σε sleep μετα δεν ανοιγει με τίποτα παρα μονο αν το βαλω στο ρευμα απλά για να ξυπνησει. Μπαταρία εννοείται πως είναι αρκετη και όταν ανοιγει είναι εκει που ειχε κλεισει. Αν γνωρίζετε κάτι δωστε μου τα φωτα σας. Λοιπόν όσον αφορά το θέμα με την swiss δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπινελικια του εχω ρίξει δεν ξερω ομως αν φταινε αυτοί. Εμφάνιση στην Ζυρίχη 29/12/2013 και φυσικά έκανα τα αναμενωμενα dispute,e-mail στην Κινακαι ολα. Και λεω δεν παω και εδω να δω τι γινετε;; Ακουστε λοιπον τι γινετε και επαθα πλακα. Λογω φθηνου τιμολογιου τα δεματα μας (το δικο μου τουλαχιστον) θεωρειτε Β-επιλογης που σημαίνει οτι οι σακοι θα ανοιξουν μετα την διαλογη των Α-επιλογης δεματων αφου τελειωσουν αυτα τα Α αν εχει αλλα Α απο αλλη αποστολη συνεχίζουν με τα Α της καινουριας αποστολης και φυσικα τα Β παραμενουν κλειστα στον σακο. Σε ερωτηση αν αυτο ειναι φυσιολογικο μου ειπαν ναι ειναι γιατι ειναι μηδεν αξιας και αρα παντα εξυπηρετουν παντα τα Α-επιλογης οσα και αν ειναι αυτα. Να μην τα πολυλογω αφου εκανα καποια φασαρια (οχι πολυ) πηγα και βρηκα μετα απο 2 ωρες ψαξιμο τον σακο μονος μου(με ειδικη αδεια και ταμπελακι) και μετα βρηκα και το δεματακι μου και να φανταστειτε, οτι πριν ψαξω και αφου ειδαμε οτι ο σακος ειχε ερθει ΕΛΛΑΔΑ ηδη και ξεραμε οτι ηταν εκει, μου ειχαν πει οτι θα τα ανοιγανε αυτα απο εβδομαδα για ελεγχο και αποστολες, οποτε καταλαβαινετε ποτε θα σταλουν. Επισης να πω οτι υπηρχαν πολλοι σακοι εκει με το ιδιο χρωμα με τον δικο μου που ειναι απο την swiis post. Καθε εταιρια εχει το δικο της χρωμα. Επίσης τα Α-επιλογης ηταν πολλα λογω και εορτων. Τα συμπερασματα δικα σας στο θεμα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pols Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εγώ προσωπικά θα κάνω καλή οποιαδήποτε κακή εμπειρία που είχατε. Ελπίζω ικανοποιημένους πελάτες μας μιλούν πάρα πολύ, σας ευχαριστώ Gould you please answer also in English?Cose the google translate not always give a meaning. Thank you. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest iPadAlternative Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) εμενα η εμπειρια μου ειναι παρα πολυ μικρη με το ipadalternative,μολις δυο ταμπλετ,αλλα μπορεσα και εβγαλα καποια συμπερασματα. και τις δυο φορες ειχα επικοινωνια μεσω facebook και με αυτον που μιλουσα ηταν ευγενεστατος και τα μηνυματα του αμεσα και κατατοπιστικοτατα.αποστολη και παραδοση παρα πολυ γρηγορα(τουλαχιστον στο πρωτο,το δευτερο το περιμενω).στο μελλον σιγουρα θα το ξαναπροτιμησω!! ευχαριστίες Πρωτα θα ηθελα να σας εκφρασω τα συγχαρητηρια μου για την κινηση σας αυτη.Ειναι θετικη. Τωρα επι προσωπικου πριν να προχωρήσω στην παραγγελεια μου ειχαμε μια πολυ γρηγορη επικοινωνια και εισασταν ευγενικοτατοι και αμεσοι σε ολες τις ερωτησεις που εθεσα.Αλλα δεν αγορασα απο εσας λογω του οτι είσαστε ακριβότεροι 40 δολαρια στο ιδιο ταβλετ. Θεωρητικά εξοικονομοντας 40 δολαρια και προσθετοντας αλλα 20 μπορουσα να αγορασω ενα χαμηλου κοστους ταμπλετ για τα παιδια μου.Στον αντιποδα ειναι η πιο γρηγορη παραλαβη.Ναι ειναι σημαντικο, αλλα η οικονομικη διαφορα υπερτερει. We are a little more expensive because we get the package to you with no custom fees. We are a little more expensive because we get the package to you with no custom fees. Είμαστε λίγο πιο ακριβά, επειδή έχουμε το πακέτο σας χωρίς έθιμο αμοιβές. Gould you please answer also in English?Cose the google translate not always give a meaning. Thank you. σας ευχαριστώ Edited January 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) :) και το δικο μου ακριβως μαζι φανηκανε,τωρα Σαββατο αυριο ,χλωμο το βλεπω,απο Δευτερα Τριτη το βλεπω,απο τα ελτα νομιζω δεν μπορεις να παραλαβεις. Και η δικια μου παραγγελια εγινε 8/1 εμφανιστηκε στο Singapure post στις 10/1 και σημερα 18/1 εφυγε απο το αεροδρομιο για το κεντρο διανομης περιστεριου, απο οπου και θα μου ερθει, το μεσημερι. Δυστυχως δεν το προλαβα σημερα στο αεροδρομιο αλλιως θα πηγαινα απο εκει να το παρω. Δεν πειραζει, απο εβδομαδα τωρα. Edited January 18, 2013 by nikosk31 Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Εχει ψωνισει κανεις απο Focalprice.com,για να μου πει εντυπωσεις και χρονο παραδοσης?:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 θετικη κινηση για οσους αγοραζουν απο το μαγαζι σας. Kαλη συνεχεια στο εργο σας. Να σας τονισω οτι εισαστε ακριβοτεροι περιπου 10% - 20% απο τους ανταγωνιστες σας και αυτοι τακτοποιουν το δεμα να μην εχει δασμους στο τελωνιο. Προτιμω για αυτο τον λογο το spemall.com, banggoood, pandawill και ολοι τους προσφερουν singapore post με ιδιες ταχυτατες παραδοσης. Κατι τελευταιο εχω παρατηρηση μαλλον λογω οτι η εδρα σας ειναι taiwan εισαστε τελευταιοι στο στοκαρισμα των πιο καινουργιων μοντελων. Εαν διορθωσετε αυτα τα 2 που σας ανεφερα, να ειστε σιγουροι οτι θα εχετε πολλους περισσοτερους ελληνες και οχι μονο πελατες. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Είμαστε λίγο πιο ακριβά, επειδή έχουμε το πακέτο σας χωρίς έθιμο αμοιβές. You are not just a little more expencive than other sites.... Your price for a N101 version 1.... is 192€ and Singapore Post 5€ TOTAL 197 € or DHL 16.85€ TOTAL 208.85 € and the same model Ν101 version 1 i found it with 158.26 €....... and Singapore Post registered 25.74€ TOTAL 184 € or EMS 32.85€ TOTAL 191.11 € Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts