Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι έτσι όπως τα λέτε με το paypal.

Σε περίπτωση που το τιμολόγιο είναι σε δολάρια και πληρώσεις σε ευρώ τότε τη μετατροπή θα τη κάνει το paypal με κάποιο κόστος που είναι μικρό αλλά όχι αμελητέο.

Η επιπλέον χρέωση που κάνει το paypal δεν είναι άμεσα εμφανής γιατί το paypal την ενσωματώνει στη τσιμπημένη ισοτιμία που χρησιμοποιεί.

Αναφέρεις ότι η επιπλέον χρέωση του paypal σε περίπτωση νομισματικής μετατροπής είναι 2,5% αλλά εγώ το υπολογίζω στα 4,3% (207 με χρεώνει το merimobiles, 216 πληρώνω στο paypal). Μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και συγκρίνωντας την ισοτιμία που χρησιμοποιεί το paypal με έναν currency converter.

Πιθανόν το καλύτερο είναι να πληρώνεις στο νόμισμα του τιμολογίου και να αφήνεις την τράπεζα-πιστωτική να κάνει τις μετατροπές και να χρεώσει τα συναλλαγματικά έξοδα. Ελπίζοντας ότι έχει μικρότερο κόστος από το paypal

Εδώ έχω ακόμη μια απορία. Ας πούμε οτι αφήνουμε το paypal να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ και άρα να χρεώσει τη τράπεζα-κάρτα μας σε ευρώ. Θα υπάρχουν άλλα έξοδα από τη κάρτα; Πχ για συναλλαγή εκτός Ευροζώνης; Που βρίσκεται το paypal;

Για μενα που έχω υπόλοιπο σε ευρώ στο paypal τι γίνεται αν του ζητήσω η συναλλαγή να γίνει σε δολάρια; Θα αφήσει ήσυχο το υπόλοιπό μου και θα χρεώσει τη κάρτα μου δολάρια ή θα τα τραβήξει υποχρεωτικά από το υπόλοιπό μου στο paypal αφού κανει τη μετατροπή με την ισοτιμία του; Ή μπορώ να το ελέγξω κι αυτό;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πιθανόν το καλύτερο είναι να πληρώνεις στο νόμισμα του τιμολογίου και να αφήνεις την τράπεζα-πιστωτική να κάνει τις μετατροπές και να χρεώσει τα συναλλαγματικά έξοδα. Ελπίζοντας ότι έχει μικρότερο κόστος από το paypal

Εδώ έχω ακόμη μια απορία. Ας πούμε οτι αφήνουμε το paypal να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ και άρα να χρεώσει τη τράπεζα-κάρτα μας σε ευρώ. Θα υπάρχουν άλλα έξοδα από τη κάρτα; Πχ για συναλλαγή εκτός Ευροζώνης; Που βρίσκεται το paypal;

Για μενα που έχω υπόλοιπο σε ευρώ στο paypal τι γίνεται αν του ζητήσω η συναλλαγή να γίνει σε δολάρια; Θα αφήσει ήσυχο το υπόλοιπό μου και θα χρεώσει τη κάρτα μου δολάρια ή θα τα τραβήξει υποχρεωτικά από το υπόλοιπό μου στο paypal αφού κανει τη μετατροπή με την ισοτιμία του; Ή μπορώ να το ελέγξω κι αυτό;

Ετσι ακριβως ειναι - αφήνεις στην Τράπεζα (κάρτα) να κάνει τις μετατροπές (συμφέρει περισσότερο από τις άλλες λύσεις)

Εχει έδρα και στην Ευρώπη (Λουξεμβούργο), δεν κάνει άλλες χρεώσεις!

Αν έχεις υπόλοιπο σε άλλο νόμισμα, θα προσπαθήσει να σου χρεώσει την κάρτα, ΕΚΤΟΣ αν ΠΡΙΝ την χρέωση κάνεις εσωτερική μετατροπή (εντός ΡΡ, με τον ΡΡ Currency converter ) το υπόλοιπο σου, στο νόμισμα που θα γίνει η χρέωση!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Συνήθως έχουν μικρότερα έξοδα, ειδικά οι VISA και Mastercard (όχι όμως οι Electron εκδόσεις τους).

To Paypal έχει έδρα - για τους εντός Ε.Ε πελάτες - το Λουξεμβούργο, πάλι δεν είναι εντός Ευρωζώνης.

Γιατί όμως να αφήσεις το Paypal να κάνει μετατροπή του νομίσματος τιμολογίου σε Ευρώ; Εκτός εάν η κάρτα σου δεν το υποστηρίζει, πάντα θα έχεις προμήθειες για τη μετατροπή απ'το Paypal.

Δεν αφήνω υπόλοιπο στο Paypal, δεν περισσεύουν :lol:

Λογικά, θα μπορείς να επιλέξεις να χρεώσεις την κάρτα στο νόμισμα του τιμολογίου ($ εν προκειμένω), αλλά δεν ξέρω αν μπορείς αυτό να το ορίζεις για κάθε συναλλαγή γενικά (εγώ το έχω ορίσει να ισχύει πάντα και ησύχασα).

Δεν κάνεις μια ερώτηση στο customer care του Paypal και να μας πεις και εμάς (για να ξέρουμε);

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Λογικά, θα μπορείς να επιλέξεις να χρεώσεις την κάρτα στο νόμισμα του τιμολογίου ($ εν προκειμένω), αλλά δεν ξέρω αν μπορείς αυτό να το ορίζεις για κάθε συναλλαγή γενικά (εγώ το έχω ορίσει να ισχύει πάντα και ησύχασα).

Δεν κάνεις μια ερώτηση στο customer care του Paypal και να μας πεις και εμάς (για να ξέρουμε);

υπάρχει με το που κάνεις login στο paypal για να πληρώσεις (στα ψιλά - other conversion options κάτω από τα στοιχεία της κάρτας)

βέβαια δεν ξέρω αν φταίει το ότι είχα βάλει σαν currency και το gbr και με τον 2ο τρόπο (που τελικά πλήρωσα) μου εμφανίζει μόνο GBR (στην απόδειξη) οπότε δεν ξέρω ακριβώς την διαφορά

(εγώ το έχω ορίσει να ισχύει πάντα και ησύχασα).

Από που το αλλάζουμε μια και καλή , για να μην το κάνουμε σε κάθε συναλλαγή θυμάσαι ?

Από που το αλλάζουμε μια και καλή , για να μην το κάνουμε σε κάθε συναλλαγή θυμάσαι ?

paypal.com

my account -> profile -> my money -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources

paypal.com

my account -> profile -> my money -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources

Εμένα δεν έχει την επιλογή SetAvailable Funding Sources.

Στο My preapproved payments λεει : Manage the automatic payments, subscriptions, and installment plan payments I send to merchants και έχει μια επιλογή δίπλα Update που αν την πατήσω έχει επιλογή preapproved payment plans page και εαν πατήσω και εκεί μου λέει You haven't set up any Preapproved Payments yet.

Πως το αλλάζω;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Στην παραγγελία που έκανα άλλαξε το status σε shipped.Το link του singpost όμως με πάει σε μια σελίδα η οποία ουσιαστικά είναι κενή.Ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα δεν έχει την επιλογή SetAvailable Funding Sources.

Στο My preapproved payments λεει : Manage the automatic payments, subscriptions, and installment plan payments I send to merchants και έχει μια επιλογή δίπλα Update που αν την πατήσω έχει επιλογή preapproved payment plans page και εαν πατήσω και εκεί μου λέει You haven't set up any Preapproved Payments yet.

Πως το αλλάζω;

Πατάς

Update

Set Available Funding Sources

Conversion Options

Πατάς

Update

Set Available Funding Sources

Conversion Options

ΔΕΝ έχει επιλογή Set Available Funding Sources

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Ωραια και τι συμφερει να βαλουμε για να μας ερχεται φθηνοτερα η συναλλαγη?

Το 1. Use PayPal's conversion process to complete my transaction using my card's currency

ή

το 2.Bill me in the currency listed on the seller's invoice.?????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον το 2.Bill me in the currency listed on the seller's invoice

Το paypal χρέωσε τη μετατροπή σε δική μου συναλλαγή με ισοτιμία 4,3% ψηλότερη από αυτή που εμφάνιζαν διάφοροι currency converters. Ενσωματώνει προφανώς στην ισοτιμία που χρησιμοποιεί κάποια έξοδά του ή κέρδος του από την συναλλαγματική μετατροπή.

Αν η πληρωμή γίνει στο νόμισμα του τιμολογίου τότε η συναλλαγματική μετατροπή θα γίνει από τη τράπεζά σου και ελπίζεις τα έξοδα να είναι λιγώτερα.

ΔΕΝ έχει επιλογή Set Available Funding Sources

Όταν πατάς το update θα πρέπει να σου βγάλει τα παρακάτω

My preapproved payments

Use this page to manage your payments for:

Subscriptions

Automatically billed payments

Installment plan payments

Can’t find what you need? Try the preapproved payment plans page.

Filter By:Filter By:

Filter status by: ........................................................................................ Set Available Funding Sources

Merchant .......Description.....Start..... Expires.... Last billed amount .... Status..........Status Icons .........Details

.....................................................................There's no data available

Αυτό έχω επιλέξει, το πέτυχες.

Πληρώνεις με το Paypal στο νόμισμα του πωλητή και αφήνεις την πιστωτική σου να βγάλει άκρη με τις ισοτιμίες.

Προσοχή: πρέπει η πιστωτική σας να υποστηρίζει αγορές σε ξένο νόμισμα, π.χ η VISA Electron δεν το υποστηρίζει και πρέπει υποχρεωτικά να τη χρεώνεις σε Ευρώ.

Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως θα έπρεπε να γράψουμε κάτι σχετικό με τις αγορές με Paypal απ'το internet και τις νομισματικές ισοτιμίες; Πολύς κόσμος "την πατάει" και είναι κρίμα.

Υπάρχει έτσι και αλλιώς σχετικό θέμα για το Paypal.

Για το Ipadalternative.com

να πω και εγώ την εμπειρία μου.

Το τάμπλετ έφτασε στα χέρια μου σε 8 εργάσιμες μέρες (Αθήνα), χωρίς πρόβλημα τελωνείο, αλλά με λάθος φορτιστή, που φορτίζει το τάμπλετ πιο αργά από ό,τι πρέπει.

Περιμένω να στείλουν άλλον, αλλά η μέχρι τώρα επικοινωνία μαζί τους είναι θετική.

Γενικά το συνιστώ απόλυτα ως μαγαζί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ TABLET AΠΟ ΚΙΝΑ KAI EΦΤΑΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (16.22)- ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΜΕ 4PX . ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ TRACKING NUMBER ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ : HELD AT CUSTOMS DESTINATION (ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 16.45) . ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ????

Υπάρχουν πολλές αναφορές αυτό τον καιρό για χαμένα δέματα που δεν φτάνουν ποτέ στους κατόχους από παραγγελίες ebay,amazon κλπ από ΕΛΤΑ.Έχει γίνει αναφορά σε αντίστοιχο τεχνολογικό ελληνικό forum.Σας έχει συμβεί και σε εσάς; Εμένα κάτι παραγγελίες από ebay ενώ πάντα έφταναν στην ώρα τους , τώρα δεν μου έρχονται ούτε στο μήνα και αναγκάζομαι να ζητάω refund από paypal

Κάποιο θέμα υπάρχει μάλλον

Χτες, στο exduct.com (πουλάει μαχαίρια) διάβασα το ακόλουθο

News of China Post' shipping option : (Everyone should Know before new purchase)

Unfortunately, in Sep, we met problem from China post shipping option, Hundreds of packages were returned,so everyone should know this situation, Currently the China post shipping option are not in stable,in orde to safety,now we have disabled the China post shipping option Except only 20 countries.

Due to upcoming "The 18th National Congress of the Communist Party of China" (CPC) from China.Beijing now improving security level, More than 300,000 China post'packages returned from Beijing in last September.because of this problem,we have disabled the China post shipping method of the countires which need transport goods to Beijing.

http://www.exduct.com/Shipping-Question/What-s-the-China-Post-Problem-start-from-Sep2012.html

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Υπάρχουν πολλές αναφορές αυτό τον καιρό για χαμένα δέματα που δεν φτάνουν ποτέ στους κατόχους από παραγγελίες ebay,amazon κλπ από ΕΛΤΑ.Έχει γίνει αναφορά σε αντίστοιχο τεχνολογικό ελληνικό forum.Σας έχει συμβεί και σε εσάς; Εμένα κάτι παραγγελίες από ebay ενώ πάντα έφταναν στην ώρα τους , τώρα δεν μου έρχονται ούτε στο μήνα και αναγκάζομαι να ζητάω refund από paypal

Επιβεβαιωνω και εγω ,υπάρχει προβλημα στο τελωνειο στην Κινα , περιμενω tablet απο 16 Σεπτ. ηδη έχω προχωρησει στο Paypal για refund ,όμως ( φευ ! ) εδω προσεξτε τωρα υπάρχει χοντρο προβλημα ,ο κινεζος στελνει το Tracking number στο paypal Που φαινεται ότι εχει γινει posting στις 21 Σεπτ και εκτοτε τιποτε ... ,μου λεει λοιπόν ο κινεζος ψαξε στη δικη σου χωρα κτλ κτλ χωρις βεβαια αποτελεσμα μια και τα δεματα ειναι στο τελωνειο ειτε στη Σανγκαη ειτε Πεκινο ειτε ... για λόγους ασφαλειας το εχουν κρατησει οι αρμοδιες αρχες ( λενε και για τη μπαταρια λιθιου που φερουν οι συσκευές και υπάρχει οδηγια για απαγορευση ..κτλ)

Με λιγα λόγια ΠΡΟΣΟΧΗ μια και το paypal τωρα δεν δεχεται να μου επιστρεψει τα λεφτα...

το ιδιο συμβαινει και σε φιλο αμερικάνο που περιμένει και αυτός απο 15 Σεπτ .

:wacko:

Υ.Γ προσθετω στη λίστα των ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΩΝ sites KAI TO http://www.ainolstore.com μια και τραβιεμαι 2 μηνες..τωρα μαζι τους...

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Επιβεβαιωνω και εγω ,υπάρχει προβλημα στο τελωνειο στην Κινα , περιμενω tablet απο 16 Σεπτ. ηδη έχω προχωρησει στο Paypal για refund ,όμως ( φευ ! ) εδω προσεξτε τωρα υπάρχει χοντρο προβλημα ,ο κινεζος στελνει το Tracking number στο paypal Που φαινεται ότι εχει γινει posting στις 21 Σεπτ και εκτοτε τιποτε ... ,μου λεει λοιπόν ο κινεζος ψαξε στη δικη σου χωρα κτλ κτλ χωρις βεβαια αποτελεσμα μια και τα δεματα ειναι στο τελωνειο ειτε στη Σανγκαη ειτε Πεκινο ειτε ... για λόγους ασφαλειας το εχουν κρατησει οι αρμοδιες αρχες ( λενε και για τη μπαταρια λιθιου που φερουν οι συσκευές και υπάρχει οδηγια για απαγορευση ..κτλ)

Με λιγα λόγια ΠΡΟΣΟΧΗ μια και το paypal τωρα δεν δεχεται να μου επιστρεψει τα λεφτα...

το ιδιο συμβαινει και σε φιλο αμερικάνο που περιμένει και αυτός απο 15 Σεπτ .

:wacko:

Υ.Γ προσθετω στη λίστα των ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΩΝ sites KAI TO http://www.ainolstore.com μια και τραβιεμαι 2 μηνες..τωρα μαζι τους...

Με τι είχες κανονίσει αποστολή;

Περιμένω μια θήκη τάμπλετ και ένα μονό κυάλι από Κίνα μέσω EBAY εδώ και 3 βδομάδες.

Ακόμα δεν ανησυχώ πάντως γιατί με το απλό ταχυδρομείο μπορεί να φτάσει κάτι και μετά από 4 βδομάδες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με τι είχες κανονίσει αποστολή;

China post :)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

China post :)

Εγώ που κανόνισα αποστολή από sing post - με προτροπή του φοβερού Frontier με 5 ευρώ παραπάνω - παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή και απότι λέει το tracking έχει ήδη φύγει για Ελλάδα.

Αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία από το buyincoins.com μπορεί να την αναφέρει, please; Επίσης, μια συμβουλή για τις επιλογές αποστολής από το εν λόγω κατάστημα.

edit: χαλβαδιάζω το cubeu30gt και το χει βγάλει στα 160 ευρώ περίπου

Εγώ που κανόνισα αποστολή από sing post - με προτροπή του φοβερού Frontier με 5 ευρώ παραπάνω - παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή και απότι λέει το tracking έχει ήδη φύγει για Ελλάδα.

Μάλλον δεν καταλαβες φιλε μου τι εγραψα,το θεμα δεν ειναι τοσο απλό ...και μενα φυσικα ειναι registered kai me tracking number έχει φυγει συμφωνα με το web site στις 21 Σεπτ. ΑΛΛΑ υπάρχει προβλημα στο τελωνειο σε όλη τη κινα ,εχει να κανει με κανονες ασφαλειας σχετικα με προιοντα που φερουν μπαταριες λιθιου ή κατι τετοιο τελως παντων και ενω δειχνει ότι εχει φυγει απλά ειναι εγκλωβισμενο στο τελωνειο...35 μερες τωρα...!και ενας θεος ξερει τι θα γινει γιατι υπάρχει προβλημα πλεον και με το PAYPAL :mad:

Μάλλον δεν καταλαβες φιλε μου τι εγραψα,το θεμα δεν ειναι τοσο απλό ...και μενα φυσικα ειναι registered kai me tracking number έχει φυγει συμφωνα με το web site στις 21 Σεπτ. ΑΛΛΑ υπάρχει προβλημα στο τελωνειο σε όλη τη κινα ,εχει να κανει με κανονες ασφαλειας σχετικα με προιοντα που φερουν μπαταριες λιθιου ή κατι τετοιο τελως παντων και ενω δειχνει ότι εχει φυγει απλά ειναι εγκλωβισμενο στο τελωνειο...35 μερες τωρα...!και ενας θεος ξερει τι θα γινει γιατι υπάρχει προβλημα πλεον και με το PAYPAL :mad:

Και εσύ δεν κατάλαβες:).Δεν λέω τι γράφει το site λέω τι γράφει εδώ.

http://www.singpost.com/index.php?option=com_tablink&controller=tracking&task=trackdetail&layout=show_detail&tmpl=component&ranumber=RF107401536SG

ή εδώ

轨迹详细信息
运单号码	目的地	当地时间	最新状态	POD
RF107401536SG	

2012-10-24 23:59:00 	
RRIVE AT AIRPORT  

当地日期和时间	星期	当地转运地点	转运记录
   RF107401536SG
2012-10-24 23:59:00  	
三  
SINGAPORE   	
RRIVE AT AIRPORT