Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω ότι τίθεται ζήτημα κατασκευαστών panel.

Έβγζε 8άρια (υπάρχουν μερικά ακόμα Novo8) και 5άρια, μάλλον έκριναν ότι τα 7άρια έχουν περισσότερη ζήτηση (πιο φθηνά) και επικεντρώθηκαν εκεί.

Αν είχε 10άρι τάμπλετ, μάλλον θα την προτιμούσα από Pipo και Yuandao.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν είχε 10άρι τάμπλετ, μάλλον θα την προτιμούσα από Pipo και Yuandao.

Κι εγώ το ίδιο...

Ξέρουμε εαν ποτέ βγάλει 10άρια;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Παιδιά διάβασα τα παραπάνω ποστ σχετικά με τα προβλήματα στο τελωνείο και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάτι παρόμοιο αν αγοράσω από androimall/ipadalternative/ebellking.

Τέλος έχω αποφασίσει να πάρω το Ramos W30. Το θεωρείτε καλή επιλογή και αξιόπιστη?

Παιδιά διάβασα τα παραπάνω ποστ σχετικά με τα προβλήματα στο τελωνείο και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάτι παρόμοιο αν αγοράσω από androimall/ipadalternative/ebellking.

Τέλος έχω αποφασίσει να πάρω το Ramos W30. Το θεωρείτε καλή επιλογή και αξιόπιστη?

Στην αγορά από εξωτερικό υπάρχει πάντα περίπτωση να κάτσει η στραβή, πλην ΕU.

Μπορείς όμως να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες.

Πχ αγορά από Ipadalternatives με Singapore post και δηλωμένη αξία στο πακέτο 25, 30 δολάρια. (αυτό έκανα και εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα).

Το Ράμος μια χαρά φαίνεται αλλά θα ήταν ασφαλέστερη επιλογή να περίμενες να βγει στην κυκλοφορία και να διαβάσεις τα πρώτα πραγματικά reviews

Κι εγώ το W30 λιγουρεύω αλλά αν δεν βγει να δούμε κανένα hands-on και να δούμε εαν βγάλει προβλήματα δεν το αγοράζω και θα σε συμβούλευα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.Εκτός εαν σου περισσεύουν τα 200 που θα ζητάει και δεν θα στενοχωρηθείς στην περίπτωση που βγάλει προβλήματα.

Έτσι κι αλλιώς η αγορά καλής κινέζικης ταμπλέτας όπως ίσως θα κατάλαβες είναι θέμα τύχης οπότε πάντα παίρνεις και το ανάλογο ρίσκο.

Το ίδιο ισχύει και με το τελωνείο.Ο βασικός κανόνας είναι να μην ζητήσεις ποτέ να στη στείλουν με courier παρά μόνο με απλό ταχυδρομείο.

Δεν σου εξασφαλίζει οτι δεν θα περάσει από τελωνείο αλλά έχεις πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην περάσει ενώ με courier κατά 99% θα πληρώσεις κερατιάτικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

προσωπικά ψώνισα το momo 11 speed από το ebelking αλλά ζήτησα και μου το στείλανε απο αγγλία, οπότε πλήρωσα 7¢ παραπάνω μεν τελωνείο γιόκ όμως...

...επίσης είχε tracking number που λειτουργούσε από την πρώτη μέρα, και το κυριότερο σε μια βδομάδα ήρθε!

Edited by fufutos

Παιδια την προσοχή σας για το παρακάτω site μην την πατησετε ...

http://www.aliexpress.com/store/909010

Εχει καλές τιμές και σε AINOL tablets και παρηγειλα 2 mars για τα παιδια μου μεσω paypal που ζητησα

εστειλα τα λεφτα και ειναι τωρα 20 μερες sto paypal μια και ειναι ανυπαρκτο to email του κινεζου ή ακόμη

δεν εχει ενεργοποιηθει για κάποιο λόγο ( unclaimed status) ,ο κινεζος αφαντος δεν απαντα, ουτε εμφανιζεται ...το δε paypal

μου ειπε να περιμενω ντε και καλα 30 μερες για να γινει αυτοματα η επιστροφη σε μενα...:O

Και αν στο μεταξυ ο κινεζος ενεργοποιησει το paypal account και τραβηξει τα λεφτα πρεπει να περιμένω αλλες 45 μερες

για refund :blink:

αυτά:mad:

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Τα έχω πει αυτά σε αυτό το νήμα παλαιότερα, αλλά και στο νήμα του Fire: προσέχουμε από που αγοράζουμε, αποφεύγοντας sites όπως Alibaba/Aliexpress, GadgetGreats, DinoDeals κ.λπ. Τις περισσότερες φορές, εάν μια τιμή είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή, συνήθως δεν είναι αληθινή.

Θα τα πάρεις τα λεφτά σου, αλλά θα ταλαιπωρηθείς.

Δες στο iPadAlternative, έχουμε αγοράσει πολλοί από εκεί, είναι αξιόπιστο και με Singapore Post στέλνει γρήγορα.

Edited by Frontier

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Δυστυχώς ειμαι πολλά χρόνια στο paypal και εχω κανει πολλές πολλές συναλλαγές ,αυτο που μου ετυχε τωρα δε μπορω να το ερμηνευσω

ακόμη και το paypal δεν μου απαντα σε κανεναν απο τα δεκάδες mail που εχω στειλει .., μονο μου επιστρεφει την αυτοματοποιημενη απάντηση το πως μπορω να κανω cancel ( ακυρωση) στη συναλλαγή αφου ειναι unclaimed ,αλλα εγω αν και ειμαι verified & premier user δεν εχω τη δυνατοτητα να κανω cancel ,γι'αυτο παιδια προσοχή και ότι πληροφορια εχει ο καθενας ας την γνωστοποιησει και στους αλλους ..

Καθε βοηθεια δεκτή πάντως.. :(

Επίσης τσεκαρισμενο site ειναι το http://www.ainolstore.com/ με πολλή καλή εξυπηρετηση

και επικοινωνια ,τρεχει σε προσφορα το ainol aurora II αυτη τη στιγμή αν και μη παργγέλνετε μια και εχουν διακοπές εως 10/10 λογω εθνικής εορτής ...:lol:

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Κι εγώ το W30 λιγουρεύω αλλά αν δεν βγει να δούμε κανένα hands-on και να δούμε εαν βγάλει προβλήματα δεν το αγοράζω και θα σε συμβούλευα να κάνεις κι εσύ το ίδιο.Εκτός εαν σου περισσεύουν τα 200 που θα ζητάει και δεν θα στενοχωρηθείς στην περίπτωση που βγάλει προβλήματα.

Έτσι κι αλλιώς η αγορά καλής κινέζικης ταμπλέτας όπως ίσως θα κατάλαβες είναι θέμα τύχης οπότε πάντα παίρνεις και το ανάλογο ρίσκο.

Το ίδιο ισχύει και με το τελωνείο.Ο βασικός κανόνας είναι να μην ζητήσεις ποτέ να στη στείλουν με courier παρά μόνο με απλό ταχυδρομείο.

Δεν σου εξασφαλίζει οτι δεν θα περάσει από τελωνείο αλλά έχεις πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην περάσει ενώ με courier κατά 99% θα πληρώσεις κερατιάτικα.

Δηλαδή από όπου και αν αγοράσω να ζητήσω απλό ταχυδρομείο? Εννοείς αυτό που κάνει 2-3 εβδομάδες και είναι δωρεάν?

Σκεφτόμουν να πληρώσω τα 20$ για να έρθει σε 3-4 μέρες. Υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος έτσι για δασμούς στο τελωνείο?

Τέλος, θέλει ένας φίλος μου tablet μεχρι 200 ευρώ, αλλά το θέλει άμεσα και τη Δευτέρα θα κάνουμε μια παραγγελία. Δυστυχώς, όλα μου φαίνονται τα ίδια. Δεν έχω διαβάσει reviews. Θα μπορούσε κάποιος φίλος να προτείνει μερικά "¨αξιόπιστα" δλδ με καλά reviews στα 10 ιντσες? Αν είναι εύκολο βεβαίως, γιατί γνωρίζω πως ορισμένοι έχουν δώσει 2-3 προτάσεις.

Το θεμα δεν ειναι το να πληρωσεις λιγο παραπανω για να το παρεις πιο γρηγορα...το θεμα ειναι οτι θα πληρωσεις λιγο παραπανω αλλα ΚΑΙ θα πληρωσεις και τελωνειο!Η DHL οτι μεταφερει τα περναει ΟΛΑ απο τελωνειακο ελενχο (ειναι αναγκασμενη γιατι ειναι ιδιωτικη εταιρεια και οχι ταχυδρομειο).Οποτε αν κατι δεν ειναι καποιο *ψευτοαντικειμενο η αξιας μικροτερης των $100 θα πληρωσεις ενα τσουχτερο ποσο για να το παραλαβεις....

...Τέλος, θέλει ένας φίλος μου tablet μεχρι 200 ευρώ, αλλά το θέλει άμεσα και τη Δευτέρα θα κάνουμε μια παραγγελία. Δυστυχώς, όλα μου φαίνονται τα ίδια. Δεν έχω διαβάσει reviews. Θα μπορούσε κάποιος φίλος να προτείνει μερικά "¨αξιόπιστα" δλδ με καλά reviews στα 10 ιντσες? Αν είναι εύκολο βεβαίως, γιατί γνωρίζω πως ορισμένοι έχουν δώσει 2-3 προτάσεις.

Παραλαβή σε μια εβδομάδα, χωρίς τελωνείο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4306185#post4306185

καμια γνώμη ; αυτό http://www.pandawill.com/yeahpad-a13-tablet-pc-7-inch-ultra-thin-android-40-4gb-camera-black-p64120.html ή αυτό http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-mars-cortex-a9-android-hd-display-tablets.html#product-tabs

και τι παίζει με το καθένα απο τα καταστήματα;

Edited by stevemis

Λεω και εγω να παρω κανενα ταμπλετακι να ασχοληθω μιας και τα βρισκω ενδιαφερον.Τι μου προτεινεται μεχρι 105 ευρω?απο οτι εχω διαβασει η μεγαλυθτερη κινηση παει στα Onda και Αinol ?

Λεω και εγω να παρω κανενα ταμπλετακι να ασχοληθω μιας και τα βρισκω ενδιαφερον.Τι μου προτεινεται μεχρι 105 ευρω?απο οτι εχω διαβασει η μεγαλυθτερη κινηση παει στα Onda και Αinol ?

Γιατί 105€ :) και όχι 100 ασ πούμε :p :rolleyes:

Θες 7 ίντσες ή 10; Γιατί χρήση το προορίζεις;

Στην αγορά από εξωτερικό υπάρχει πάντα περίπτωση να κάτσει η στραβή, πλην ΕU.

Μπορείς όμως να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες.

Πχ αγορά από Ipadalternatives με Singapore post και δηλωμένη αξία στο πακέτο 25, 30 δολάρια. (αυτό έκανα και εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα).

Το Ράμος μια χαρά φαίνεται αλλά θα ήταν ασφαλέστερη επιλογή να περίμενες να βγει στην κυκλοφορία και να διαβάσεις τα πρώτα πραγματικά reviews

Να ρωτήσω κάτι... Πως θα έχει δηλωμένη αξία στο πακέτο 25, 30 δολάρια; Θέλω να αγοράσω 2 ramos w30 και 2 usb 3g modems από το ipadalternatives. Συνολική αξία γύρω στα 450 ευρώ. Πως μπορώ να κάνω συνεννόηση με την εταιρία ώστε να αναγράφεται αξία τόσο χαμηλή ώστε να μην έχω θέμα στο τελωνείο;;;

Να ρωτήσω κάτι... Πως θα έχει δηλωμένη αξία στο πακέτο 25, 30 δολάρια; Θέλω να αγοράσω 2 ramos w30 και 2 usb 3g modems από το ipadalternatives. Συνολική αξία γύρω στα 450 ευρώ. Πως μπορώ να κάνω συνεννόηση με την εταιρία ώστε να αναγράφεται αξία τόσο χαμηλή ώστε να μην έχω θέμα στο τελωνείο;;;

Μια λυση ειναι να στα στειλει ξεχωριστα με λιγο χαμηλοτερη τιμη....αν τα κανει ολα ενα δεμα και γραψουν $25....ε ο τελωνιακος δεν ειναι χαζος....:lol:

Καλησπερα,

Ειμαι ετοιμος για αγορα ταμπλετ για χρηση ιντερνετ κανα μικροπαιχνιδακι ταινιας κλπ!!

Εχω λιωσει στο ψαξιμο και εχω βρει διαφορα το κοστος που λεω να διαθεσω ειναι μεχρι 90ευρω ισως κ κατι παρπαανω αν αξιζει

Τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν ειναι να εχει

capacitive οθονη

cortex 1ghz και παρπανω καλυτερα,με 512 και αν γινεται παραπανω ram(παιζει μεγαλο ρολο σε αυτα μηχανηματα η διαφορα 512 με 1gb?)

hdmi αν γινεται,ελληνικα,google-android market,flash player 11

Αυτα που εχω βρει ειναι αυτα εδω

irulu

pd10

pd10 με 1gb ram απο οτι λεει αυτος,αν αληθευει?!!!

πια η διαφορα του pd 10 με το 20??

cube

ly-f1

και τελος ο ainol elf 2 που εχω ακουσει καλα λογια αλλα δεν υπαρχει δυστηχως απο εκει που τον εχω βρει πιο φτηνα

Εχει δει κανεις κανενα απο τα παραπανω γνωμες??Ισως κατι αλλο...?

Edited by kflabouris

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Μια λυση ειναι να στα στειλει ξεχωριστα με λιγο χαμηλοτερη τιμη....αν τα κανει ολα ενα δεμα και γραψουν $25....ε ο τελωνιακος δεν ειναι χαζος....:lol:

ok, έστω ότι τα κάνω δύο παραγγελίες, ένα τάμπλετ και ένα στικάκι η καθεμία.

Πως γίνεται η συνεννόηση για χαμηλότερη αναγραφόμενη τιμή; Και ρωτάω συγκεκριμένα για το ipadalternatives, αν το έχει κάνει κάποιος...

ok, έστω ότι τα κάνω δύο παραγγελίες, ένα τάμπλετ και ένα στικάκι η καθεμία.

Πως γίνεται η συνεννόηση για χαμηλότερη αναγραφόμενη τιμή; Και ρωτάω συγκεκριμένα για το ipadalternatives, αν το έχει κάνει κάποιος...

Επικοινωνείτε μέσo e-mail.

Θα γίνουν δύο ξεχωριστές παραγγελίες ( βάλε 4-5 ημέρες την μια μετά την άλλη , ή ταυτόχρονα με διαφορετικό όνομα και διεύθυνση).

Στο στάδιο της παραγγελίας έχει σημείο που γράφεις σχόλια σε περίπτωση που θες κάτι εσύ από το Ipadalternatives. Εκεί το ζητάς ( το πιο πιθανό βέβαια είναι ακόμα και αν δεν το γράψεις να το βάλουν μόνοι τους ) . Επίσης εκεί ζητάς να σου το στείλουν με Ευρωπαικό αντάπτορα. Εγώ είχα μιλήσει μαζί τους με live chat και μου είπαν να το συμπληρώσω στην φόρμα παραγγελίας. Αυτά.....