Jump to content

Αξιόπιστα/φτηνά sites με κινέζικα tablets

Vinzenzo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασε να ψαξεις το trcking number εδω:

http://www.yw56.com.cn/english/index1.asp

Εμένα αργησανε να μου το στείλουν απειδή δεν το έιχαν σε στοκ.

Ηθελαν να περιμενω κι άλλο , αλλα τους ξεχεσα και μου στειλανε στα ίδια λεφτα μια καλυτερη εκδοση (16gb) που το ειχαν αμεσα.

Καλό ακούγεται αυτό!

Μου απάντησαν και στο mail που τους είχα στείλει και μου είπαν ότι και καλά ενημερώνεται συνεχώς το site με το track κλπ και οτι θα μπορέσω να το δω "in a few days".

Για να δούμε. Το dispute πάντως δε το έκλεισα για καλό και για κακό.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε εκεί μου το εμφανίζει. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.

Στο dispute μου είπανε ότι αν δεν το κλείσω θα προσπαθήσουν να κάνουν recall το πακέτο. Τους είπα ότι θα κλείσω το dispute μόλις δουλέψει το tracking system. Απο τότε δεν μου ξανάστειλαν κάτι. Ελπίζω να νιώσουν λίγο και να τελειώνει σύντομα αυτή η ιστορία γιατί άρχισε να κουράζει.

Έχω παραγγείλει από pandawill με απλό registered airmail ένα τάμπλετ. Το status στο tracking site μου βγάζει τελευταία ανανέωση 25-Aπριλίου και status "The total export package straight seal sealing" και location Beijing International.

Άρα το δέμα μου είναι ακόμα εκεί; Μήπως έχει κολλήσει;

Στα ΕΛΤΑ πάντως βάζω τον αλφαριθμητικό κωδικό για να κάνω track και δεν βγάζει τίποτα :/

Έχω παραγγείλει από pandawill με απλό registered airmail ένα τάμπλετ. Το status στο tracking site μου βγάζει τελευταία ανανέωση 25-Aπριλίου και status "The total export package straight seal sealing" και location Beijing International.

Άρα το δέμα μου είναι ακόμα εκεί; Μήπως έχει κολλήσει;

Στα ΕΛΤΑ πάντως βάζω τον αλφαριθμητικό κωδικό για να κάνω track και δεν βγάζει τίποτα :/

Μην ανησυχείς. το ίδιο συνέβαινε και σε μένα με ημερομηνια Beijing ιinternational 19/4 και στο τρακινγκ των ΕΛΤΑ τίποτα αλλά σήμερα μου γράφει ότι είναι στα ελτα της περιοχής μου. οπότε σε καμμιά βδομάδα θα το έχεις κοντά σου.

Edited by Manos7979

Παιδιά, οι ημερομηνίες που λέτε τι σχέση έχουν με αυτές που σας είπαν ότι έκαναν dispatch; Γιατί κι εμένα μου λέει ότι το τελευταίο update απ το Beijing International έγινε στις 5/5 ενώ και καλά το στείλανε στις 19/4.

Παιδιά, οι ημερομηνίες που λέτε τι σχέση έχουν με αυτές που σας είπαν ότι έκαναν dispatch; Γιατί κι εμένα μου λέει ότι το τελευταίο update απ το Beijing International έγινε στις 5/5 ενώ και καλά το στείλανε στις 19/4.

τα update times εχουν μεγαλη καθυστερηση σε σχεση με την πραγματικοτητα, πχ αν το στειλανε στις 19/4 (αν τοτε εφυγε απο το depot τους δηλαδη), σε 2-3 μερες το πολυ θα ηταν στο διεθνες αεροδρομιο του Πεκινου (αυτο σημαινει το "Beijing International") και την ιδια η την επομενη ημερα λογικα φευγει για Ευρωπη, δηλαδη στις 24-25 Απριλιου το πολυ (κι ας λεει το update τους 5 Μαιου, ειναι πλασματικο ...) ;)

Οπότε να το υπολογίζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα δηλαδή ε;

ε ναι, σιγουρα, ισως και μεσα σε αυτην, απλα δεν βλεπω καποιον λογο κατι για να φτασει απο καποια πολη της Κινας σε καποια αλλη πολη της Ελλαδας να θελει πανω απο 10-14 ημερες για να περασει απο τα κεντρικα αεροδρομια, τα κεντρικα ταχυδρομεια, κλπ, κλπ ... ;)

Τις 14-21 εργάσιμες που λένε μπορεί να τις τηρούν αλλά ένα tracking system της προκοπής δε μπορούν να βρουν. Με τέτοια λογική θα πάνε πολύ μπροστά...

Τις 14-21 εργάσιμες που λένε μπορεί να τις τηρούν αλλά ένα tracking system της προκοπής δε μπορούν να βρουν. Με τέτοια λογική θα πάνε πολύ μπροστά...

δεν φταιει η εταιρεια πιστευω, φταινε πιθανοτατα τα διαφορετικα μεταξυ τους tracking feeds που τους στελνουν τα αεροδρομια, τα ταχυδρομεια, τα λιμανια, κλπ, τα οποια σιγουρα δεν τρεχουν "live", οι υπηρεσιες αυτες (συνηθως κρατικοι οργανισμοι) τα κανουν φαινεται update καθε 1-2 μερες (τουλαχιστον) ... :wacko:

θέλω να μου πείτε για το Onda vi40 elite από όσους το έχουν, αν αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με άλλα στις ίδιες τιμές.

ευχαριστώ.

Leeco Cool1 4/64 Gold

θέλω να μου πείτε για το Onda vi40 elite από όσους το έχουν, αν αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με άλλα στις ίδιες τιμές.

ευχαριστώ.

απο το παρακατω link βλεπω οτι το δινουν στα 199 δολαρια (δηλαδη 153 ευρω, με 1.30 την ισοτιμια). Για τα χαρακτηριστικα του που βλεπω στην σελιδα αυτη ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η τιμη του !!! (και εχει ICS κιολας) :blink:

http://www.merimobiles.com/Onda_VI40_ICS_4_0_1GB_RAM_8GB_9_7_inch_IPS_p/meri4074.htm

150 έχει η έκδοση με τα 8Gb.

αν και έχει γίνει ψιλοσυζήτηση, είναι καλύτερο ή εφάμιλλο των M12 ή άλλων στα ίδια λεφτά;

Leeco Cool1 4/64 Gold

Τι γνώμη έχετε για το AGSO SOMX 7 inch IPS

Το έχει αγοράσει κανένας? Αξίζει τα λεφτά του?

Ενδιαφέρομαι για IPS με 3G και gps 7'' ή 8'' . Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση?

Τι γνώμη έχετε για το AGSO SOMX 7 inch IPS

Το έχει αγοράσει κανένας? Αξίζει τα λεφτά του?

Ενδιαφέρομαι για IPS με 3G και gps 7'' ή 8'' . Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση?

Θα σου πρότεινα να βρεις κάποιο tablet που να έχει και ICS (Android 4.0)

Δυστυχώς το μόνο που βρήκα που να συνδιάζει 3g + ICS είναι αυτό και είναι ακριβό.

Ίσως υπάρχουν άλλα που βγαίνουν με 2.3 αλλά υπάρχει κάποιο custom firmware που να δουλεύει.

Edited by jastonas

Παιδιά έχει ψωνίσει κανένας από αυτό το site ;

Ενας συμφορουμίτης βρήκε αυτή τη προσφορά για μια ταμπλέτα που με ενδιαφέρει.

Ποια μέθοδο αποστολής από τις τρείς που έχει θα προτείνατε για να γλιτώσω τελωνείο?

και μια άλλη ερώτηση... τι παίζει με το paypal και τη μετατροπή σε ευρώ? γιατι ενω στο κατάστημα μου βγάζει σύνολο παραγελίες με μεταφορικά 141 ευρω, μολις παω να πλήρώσω με το paypal μου λέει 161 ευρώ

http://www.sitejabber.com/reviews/www.ahappydeal.com

http://www.resellerratings.com/store/aHappyDeal

Η δεύτερη σελίδα έχει καλύτερη βαθμολογία και περισσότερα reviews. Γενικά με τα κινέζικα καταστήματα είναι λίγο ρίσκο το τι θα σου τύχει.

Μέθοδο αποστολής επέλεξε ems. Όταν πας να πληρώσεις τί μεθόδους σου βγάζει και με τί κόστος?

Για την διαφορά τιμής προφανώς έχουν πολύ παλιά ισοτιμία στο σύστημά τους γι' αυτό βγάζει χαμηλότερες τιμές. Καλύτερα να το έχεις σε usd.

Λοιπόν πάω για το δεύτερό κινεζικό μετά το herotab c8 πού αποδείχθηκε άθλιο.τώρα σκέφτομαι το νέο Ramos w17pro ίσως και το νέο ainol novo Aurora II. Το θέλω για δεύτερό μίας και έχω ipad 2. Βασικά σημεία πού με ενδιαφέρουν, ικανοποιητική αυτονομία, ελαφρύ και όσο πιο λεπτό γίνεται. Καμία άλλη ιδέα!?

Παιδιά μπορεί κάποιος από όσους έχουν αγοράσει κινέζικη ταμπλέτα να μου πει τι γίνεται ακριβώς με το τελωνείο γιατί ακούω πολλές διαφορετικές απόψεις σχετικά με τις χρεώσεις;

Κάποιος μου είπε οτι δέματα έως και 90$ περνάνε χωρίς τελωνείο (πάντα με EMS και ποτέ με courier).

Επειδή με 90$ δεν μπορείς να πάρεις αξιοπρεπή ταμπλέτα και επειδή προσανατολίζομαι σε τιμές κοντά στα 130-200$ , τι μπορεί κάποιος να κάνει ώστε να αποφύγει έξοδα τελωνείου; Μπορείς να κάνεις κάτι ή είναι ρουλέτα και ότι κάτσει;

Επίσης σε περίπτωση που περάσει τελωνείο για τι κόστη μιλάμε; Πχ μια ταμπλέτα των 150$ πόσο θα έχει εκτελωνιστικά;

Πρέπει να δηλώσω στον πωλητή να το στείλει το δέμα ως gift ή το κάνει έτσι κι αλλιώς;

Πάντως σχετικά με τις ταμπλέτες, απότι είδα η νέα Aurora II με IPS panel θα είναι πολύ καλή επιλογή σε σχετικά καλή τιμή.

Περιμένω και από την Ziilabs για το νέο Hanzpad αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα βγει.Έχω ανοίξει και σχετικό θέμα πριν καιρό αλλά δεν απάντησε κανείς να μας δώσει κάποια πληροφορία

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

εχω αγοράσει Herotab C8 Samsung 1GHZ Android 2.3 Honeycomb like UI Flash 10.1 Capacitive Multitouch απο merimobiles με απλο ems.

..ηλθε σε κάτι λιγότερο απο μήνα, δίχως τελωνειο..

Γενικά απ όσο γνωρίζω με ems ελεγχεται το 1/1000

Η ταμπλέτα ειναι πολύ καλή για τα χρήματά της.

http://www.sitejabber.com/reviews/www.ahappydeal.com

http://www.resellerratings.com/store/aHappyDeal

Η δεύτερη σελίδα έχει καλύτερη βαθμολογία και περισσότερα reviews. Γενικά με τα κινέζικα καταστήματα είναι λίγο ρίσκο το τι θα σου τύχει.

Μέθοδο αποστολής επέλεξε ems. Όταν πας να πληρώσεις τί μεθόδους σου βγάζει και με τί κόστος?

Για την διαφορά τιμής προφανώς έχουν πολύ παλιά ισοτιμία στο σύστημά τους γι' αυτό βγάζει χαμηλότερες τιμές. Καλύτερα να το έχεις σε usd.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Τελικά το πήρα το ρίσκο και παρείγγειλα με το απλό ταχυδρομείο (Trace China Post Register Mail, Track No like "RR123456789CN") στα υπόλοιπα δύο δεν έγραφε ξεκαθαρα EMS κια φοβήθηκα μην είναι τύπου DHL. Μόλις παραλάβω θα σας γράψω εντυπώσεις.

Τελικά με USD έκανα την συναλλαγή και η κάρτα μου από το PAYPAL χρεωθηκε 153 euros

Πόση ήταν η χρέωση για τα έξοδα αποστολής? 30 δολάρια? Λίγο ακριβά είναι.. αλλά γενικά η προσφορά είναι πολύ καλή!

Επίσης έκαναν γρήγορα την αποστολή!

Πόση ήταν η χρέωση για τα έξοδα αποστολής? 30 δολάρια? Λίγο ακριβά είναι.. αλλά γενικά η προσφορά είναι πολύ καλή!

Επίσης έκαναν γρήγορα την αποστολή!

Στην παραγγελία είχα και μια θήκη κι ένα στήριγμα σύνολο και τα δυο περίπου 10 δολάρια.. γιαυτό ανέβηκαν και λίγο τα ταχυδρομικά.

Πάντως το tracking number Που μου έδωσαν εδώ δεν βγάζει αποτέλεσμα αλλά κάπου διάβασα οτι συνηθίζεται αυτό (αφορά το πρώτο κενό πεδίο)

Στην παραγγελία είχα και μια θήκη κι ένα στήριγμα σύνολο και τα δυο περίπου 10 δολάρια.. γιαυτό ανέβηκαν και λίγο τα ταχυδρομικά.

Πάντως το tracking number Που μου έδωσαν εδώ δεν βγάζει αποτέλεσμα αλλά κάπου διάβασα οτι συνηθίζεται αυτό (αφορά το πρώτο κενό πεδίο)

δες http://intmail.183.com.cn/item/itemStatus.jsp