Palavoulis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλησπέρα Ζαχαρώνω και εγώ αυτό το μηχανηματάκι αλλά να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που το χρησιμοποιούν . Εγώ θα το χρησιμοποιώ και για να βλέπω ταινίες και σειρές , παίζει αρχεία srt. Ξέρω ότι δεν παίζει ελληνικά ακόμα όμως έστω και στα αγγλικά παίζει υπότιτλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Παιδιά κ εγώ το ζαχαρωνω. Έχω το iPad 2 ,αξίζει να το δώσω για αυτο? κυρίως λόγω του os, πραγματικού multitasking. Κρασάρει o browser ,αν ανοίγεις πολλές σελίδες? Eχεί player για srt?πόσο περίπου κρατάει η μπαταρία? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Eχεί player για srt? Αυτό με τους ελληνικούς srt υποτίτλους θα ήθελα κι εγώ να το μάθω, γνωρίζει κανείς; Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Palavoulis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 το παράγγειλα και εγώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 γεια σου Ακη !!! καλωσορισες στην παρεα! απο εκει το πηρες? Καλησπέρα! Ναι και εγώ από "Simply Electronics" το πήρα Γιώργο (στα 290ε) :rolleyes: (Send from iPad) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μεγεια σε όλους παιδιά!! Όσο για τους υπότιτλους εγώ έχω το προγραμματάκι MOVIESRTPLAYER και παίζει μια χαρά.!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 IOU , ευχαριστώ για την απάντηση! GESAMFUNAI ναι, και εγώ από εσένα επηρεάστηκα! Να ζητήσεις ποσοστά! Με γεια σε όλους μας παιδιά! Άντε να μάθουμε και να το χρησιμοποιούμε σιγά σιγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia1986 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 καλησπέρα... σήμερα πήρα στα χέρια μου το blackberry playbook..... αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων... κατά την εκκίνηση μου έβγαλε να κάνω update.. ενώ έκανα την αναβάθμιση..μου έβγαλε μήνυμα ότι η μπαταρία είναι κάτω από 20%...και ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η αναβάθμιση... τώρα όμως δεν μπορώ ούτε να το φορτίσω ... αλλά ούτε και να το αναβαθμίσω... γιατί για να αναβαθμιστεί πρέπει να έχει πάνω από 20% μπαταριά και για να φορτίσει πρέπει να έχει γίνει η αναβάθμιση... έλεος.... όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Ξέρουμε τι φορτιστή έχει, με αγγλική ή ευρωπαϊκή πρίζα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 καλησπέρα... σήμερα πήρα στα χέρια μου το blackberry playbook..... αντιμετώπισα ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων... κατά την εκκίνηση μου έβγαλε να κάνω update.. ενώ έκανα την αναβάθμιση..μου έβγαλε μήνυμα ότι η μπαταρία είναι κάτω από 20%...και ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η αναβάθμιση... τώρα όμως δεν μπορώ ούτε να το φορτίσω ... αλλά ούτε και να το αναβαθμίσω... γιατί για να αναβαθμιστεί πρέπει να έχει πάνω από 20% μπαταριά και για να φορτίσει πρέπει να έχει γίνει η αναβάθμιση... έλεος.... όποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει.. Καλημερα. Δε νομιζω οτι για να φορτισει πρεπει να εχει γινει η αναβαθμιση αλλα αν ακομα δεν εχεις καταφερει κατι και δεν ανταποκρινεται δοκιμασε να το συνδεσεις στο ρευμα και να κανεις restart πατωντας ταυτοχρονα το volume up + volume down + το κοκκινο κουμπακι διπλα. Να τα κρατησεις πατημενα μερικα seconds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) παρελαβε κανεις τελικα απο simplyelectronics ???? Edited January 18, 2012 by mitsos7777 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgia1986 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 σε ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου.. όλα καλά.. έκανα και αυτό που μου είπες..δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο... αλλά όλα εντάξει.. φόρτισε κανονικά.. έχει λίγες εφαρμογές....το μόνο αρνητικό που έχω βρει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) @thief: Μπορείς να προσθέσεις στο πρώτο ποστ τα παρακάτω; http://img20.imageshack.us/img20/9408/blackberrylogo.png BlackBerry App Store http://img20.imageshack.us/img20/9408/blackberrylogo.png Software & Updates http://www.samsung.com/gr/p2images/icon/ico_pdf.gif Οδηγίες Χρήσης στα Αγγλικά http://www.samsung.com/gr/p2images/icon/ico_pdf.gif Safety and Product Information http://img585.imageshack.us/img585/6064/sitemap.png Official Site Ευχαριστώ πολύ Άκης :) Edited January 19, 2012 by akis_k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 http://forums.*****berry.com/blackberry-playbook-f222/newbie-tips-tricks-things-you-must-know-671764/ Εδικα για νεους χρηστες του Playbook, το παραπανω thread αξιζει να διαβαστει. Ειναι μερικες σελιδες και συνεχεια εμπλουτιζεται. Για οσους δε γνωριζουν, σβηστε απο τη διευθυνση τα 5 αστερακια και γραψτε στη θεση τους τη λεξη c r a c k (χωρις κενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 @thief: Μπορείς να προσθέσεις στο πρώτο ποστ τα παρακάτω; Ευχαριστώ πολύ Άκης :) Done... :) Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danish Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά καλημέρα! Με ψήσατε, το πήρα κ γω απο uk, 200 ευρω τα 16gb, σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια όταν αποφασίσω οτι τα 16 δεν φτάνουν κ στο πως να περάσω φλασακι... :wacko: Τώρα έχω άλλο πρόβλημα...του δοκίμασα 2 συσκευές bluetooth κι ενώ κάνει pair, δεν αναγνωρίζει υπηρεσίες κ άρα δεν μπορώ να του στείλω τίποτα. Μου ψάχνει τις συσκευές, τις βρίσκει, βγαζει κωδικούς σύνδεσης κ μετά :cry: :cry: Θα εκτιμούσα όποια βοήθεια γιατί οι άλλες 2 συσκευες μεταξύ τους επικοινωνούν μια χαρά (κινητό vodafone κ λαπτοπ dell) Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 BlackBerry, Android εφαρμογές… παντού! Ο νέος CEO της καναδικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι οι νέες συσκευές με BlackBerry 10 λογισμικό αλλά και το πολυαναμενόμενο Playbook OS 2.0, θα υποστηρίζουν εξ’ αρχής εφαρμογές "γραμμένες" για Android. Οι συσκευές BlackBerry κυριάρχησαν στην αγορά της Αμερικής για περισσότερο από μία δεκαετία, όμως η έλευση του iPhone και μετέπειτα του Android, έριξαν την εταιρεία από την κορυφή. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της πλατφόρμας της RIM ήταν και είναι η μικρή γκάμα εφαρμογών σε σχέση με τα οικοσυστήματα που έχουν δημιουργήσει οι Apple και Google. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει το τελευταίο update του PlayBook OS με τον κωδικό 2.0 που θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του BlackBerry tablet να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες τις συσκευής με τις καλύτερες και περισσότερες εφαρμογές του Android. Η υποστήριξη του Android Player όπως τον ονομάζει η RIM θα επεκταθεί και στο νέο λογισμικό της εταιρείας για smartphones, το BlackBerry 10, το οποίο θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο φθινόπωρο. Αν θα μπορέσουν αυτές οι αλλαγές να επαναφέρουν την RIM στην κορυφή της αγοράς ή τουλάχιστον στην κερδοφορία, θα το ξέρουμε σε περίπου ένα χρόνο. http://img849.imageshack.us/img849/2118/blackberryplaybook2.jpg (πηγή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 δηλαδη τι? θα μπορουμε να φορτωνουμε και να τρεχουμε .apk εφαρμογες στο playbook? Υποθέτω ότι στο "App World" τις BB θα υπάρχουν/φαίνονται και οι εφαρμογές του "Android Market" :) Θα δούμε βέβαια με το 2.0 firmware τι ακριβός εννοούν!! ;) Ίδωμεν σε λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Υποθέτω ότι στο "App World" τις BB θα υπάρχουν/φαίνονται και οι εφαρμογές του "Android Market" :) Θα δούμε βέβαια με το 2.0 firmware τι ακριβός εννοούν!! ;) Ίδωμεν σε λίγες μέρες. Δεν θα παιζουν ολες οι εφαρμογες του Android. Οποιοι android developers αποφασισουν οτι θελουν οι εφαρμογες τους να ειναι διαθεσιμες και στο playbook, θα κανουν μια διαδικασια που λεγεται porting και απαιτει καποιο σχετικα μικρο κοπο απο αυτους και τοτε οι εφαρμογες τους θα ειναι διαθεσιμες στο app world, φυσικα παντα με την εγκριση της RIM Εδω φυσικα θα παιξει ρολο και τι θα κανει η RIM για να πεισει τους developers με τις πετυχημενες android εφαρμγογες ωστε να μπουν στο playbοok. H πιο φανερη απο αυτες τις κινησεις ήταν να μειωσουν στα ορια της χασουρας τις τιμες του playbook ωστε να πουλησει πολλα κομματια και να αρχισουν να σκεφτονται οι developers οτι θα εχουν κερδη απο την ενασχοληση τους με αυτο Βεβαια με ολα αυτα να δουμε αν θα γραφει μετα κανεις εφαρμογες στην κανονικη γλωσσα του playbook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 το ζαχαρωνω και εγω να πω την αληθεια..χτες διαβασα οτι θα μεσα στο '12 θα βγει καινουργιο Playbook με υποστηριξη hspa+.δεν ξερω γιατι σταματησαν αυτη την εκδοση απο την rim.δειτε και αυτο ειναι γενικα για μελλοντικες συσκευες bb λεει και για το καινουργιο playbook http://www.bgr.com/2012/01/24/rims-roadmap-for-20122013-two-blackberry-10-phones-two-curves-hspa-playbook/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+TheBoyGeniusReport+%28BGR+|+Boy+Genius+Report%29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Ρε παιδιά έχει παραλαβή κανένας (εκτός απο τον Γιώργο "gesamfunai") :worry: ??? (Send from iPhone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εγω οχι ακομα! Εχω 12 ημερες που το παρήγγειλα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 ούτε εγώ...11 ημέρες... μου έστειλαν μήνυμα ότι θα καθυστερήσει κι άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 παιδια καινουργιο Playbook αντε με το καλο.http://*****berry.com/blackberry-playbook-3g-specifications.στα αστερακια βαλτε wait for it..c r a c k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danish Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) Kalispera, sugnomi gia ta greeklish den exo ellinikous xaraktires edo. mporei kapoios pou exei to bb na mou pei an dokimase me bluetooth na sundesi laptop i smartphone (oxi blackberry) gia file apostoli fotografion k mousikis?Mipos telika to bluetooth einai mono gia keyboard kai mouse? euxaristw poli [Εάν δεν έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στον υπολογιστή σου, μπορείς είτε να τους εγκαταστήσεις που είναι μια πολύ απλή διαδικασία, είτε να χρησιμοποιήσεις κάποιο free tool, όπως το http://speech.ilsp.gr/greeklish/ για την αυτόματη μετατροπή. Επόμενα μηνύματα σε greeklish θα διαγραφούν] Edited January 28, 2012 by thief Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts