lostdmd Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σήμερα παρέλαβα την case mate barely there σε λευκό, πανέμορφη!:D Προσδίδει ελάχιστο πάχος στη συσκευή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι προστατευτική σε πτώσεις (και ελπίζω να μη μάθω:lol:), πάντως σε συνδυασμό με το λευκό s2 σκίζει:D Επίσης είχα παραγγείλει τα screen protectors crystal clear πάλι από case mate. Σαν πρώτη εντύπωση φαίνονται αρκετά καλά, ωραία αίσθηση στην αφή και δεν αλλοιώνουν τα χρώματα της οθόνης. Ίσως θα έπρεπε να ειναι ελάχιστα μεγαλύτερα, και πάλι όμως νομίζω ότι αξίζουν τα χρήματά τους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 λοιπον θελω να παραγγειλω το πακετο τις anker ειναι στα $19.99 τι πρεπει να προσεξω στο τροπο αποστολης για να μην γινει κανενας ελενχος και τις πληρωσω χρυσες?η δεν ισχυει κατι τετοιο?και στη μετατροπη σε δολαρια το κανει μονο του η να πω να μου τα μετατρεψουν απο εδω στην τραπεζα?καποιος να βοηθησει παρακαλω να κανω την παραγγελεια,Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 λοιπον θελω να παραγγειλω το πακετο τις anker ειναι στα $19.99 τι πρεπει να προσεξω στο τροπο αποστολης για να μην γινει κανενας ελενχος και τις πληρωσω χρυσες?η δεν ισχυει κατι τετοιο?και στη μετατροπη σε δολαρια το κανει μονο του η να πω να μου τα μετατρεψουν απο εδω στην τραπεζα?καποιος να βοηθησει παρακαλω να κανω την παραγγελεια,Ευχαριστω! Δεν παιζει να περασουν απο τελωνειο και να σου βαλλουν φορο απο τοσο μικρο ποσο. Την μετατροπη να την κανει η τραπεζα σου Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ναι φίλε για πες γιατί σκέφτομαι και γς να παραγγείλω για δώσε λινκ από τον γρήγορο :-) Εγώ ψώνισα τις Anker απο εδώ http://www.ebay.com/itm/320727566649?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648#ht_2543wt_1033 Μετατροπή κατευθείαν απο το paypal Τελωνείο δεν υπάρχει δε δέμα με αξία κάτι των 100€ Παρόλα αυτά το είχε χαρακτηρισμένο στην ετικέτα ως εξαρτήματα κινητών με αξία 10$ Παραγγελία 30/03 Παραλαβή 05/04 Έτσι απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turnyourback Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 εισαι ικανοποιημενος με την αποδοση τους?κρατανε ποιο πολυ απο τις γνησιες της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 εισαι ικανοποιημενος με την αποδοση τους?κρατανε ποιο πολυ απο τις γνησιες της samsung? Φίλε μου μόλις εχθές παρέλαβα Ούτε καν χρόνο να τις φορτίσω δεν είχα ένεκα του Διαμαντίδη και τουτ F4 :p:p Πρέπει να περάσουν μερικές ημέρες να κάνω μερικούς κύκλους πλήρους αποφόρτισης να δούμε πως θα πάνε. Ακούω καλά λόγια πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Σήμερα παρέλαβα την case mate barely there σε λευκό, πανέμορφη!:D Προσδίδει ελάχιστο πάχος στη συσκευή. Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι προστατευτική σε πτώσεις (και ελπίζω να μη μάθω:lol:), πάντως σε συνδυασμό με το λευκό s2 σκίζει:D Κι εγώ την έχω σε άσπρο S2, είναι όντως πολύ όμορφο αλλά δεν τα πάω καλά με τις hard cases. Δύσκολο το βάλε βγάλε, και μ αρέσει στο σπίτι να μην έχω τπτ στο κινητό και να είναι "μανίσιο" οπότε πήρα την Belkin Grip Vue, που είναι και ψιλό διάφανη. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Με την γνήσια 2000mah μπαταρία εχω βρει την υγεία μου! 2 μέρες χαλαρά και 1 με "σκήσιμο"... Για 36 ευρω με γνήσιο πίσω καπακι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατάζετε αλλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Με την γνήσια 2000mah μπαταρία εχω βρει την υγεία μου! 2 μέρες χαλαρά και 1 με "σκήσιμο"... Για 36 ευρω με γνήσιο πίσω καπακι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατάζετε αλλες! Γιατι η γνησια προσθετει ογκο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ναι... Αλλα ειναι καλυτερη και το κινητο κρατιεται καλυτερα στο χερι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Ναι... Αλλα ειναι καλυτερη! οι φιλοι με την anker διαφωνουν, παιρνεισ κατι εξισου καλο, στο 1/4 της τιμης (2 anker+φορτιστη), και χωρις να αλλαζεις εμφανηση στο αγαπημενο σου κινητακι! το κινητο κρατιεται καλυτερα στο χερι! Γουστα ειναι αυτα.. μια χαρα το κρατουσα και με τη μικρη και μια χαρα με βολευε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Σήμερα μπήκα στον πειρασμό και παρήγγειλα θήκη. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0057I7IWI/ref=oh_o00_s00_i00_details Όταν την έχω θα πω εντυπώσεις, αν και διαβάζω πολύ καλά σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 παιδιά χτες αγόρασα μια κάρτα μνήμης 16GB για το galaxy πως γίνεται να εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης γιατί η μνήμη του τηλεφώνου σχεδόν γέμισε (ή μήπως θα μπαίνουν από μόνα τους στην κάρτα μνήμης όταν γεμίσει) Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 παιδιά χτες αγόρασα μια κάρτα μνήμης 16GB για το galaxy πως γίνεται να εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης γιατί η μνήμη του τηλεφώνου σχεδόν γέμισε (ή μήπως θα μπαίνουν από μόνα τους στην κάρτα μνήμης όταν γεμίσει) Αν είσαι rooted, βάλε το Link2SD και θα τις μεταφέρεις εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 παιδιά χτες αγόρασα μια κάρτα μνήμης 16GB για το galaxy πως γίνεται να εγκαθιστώ τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης γιατί η μνήμη του τηλεφώνου σχεδόν γέμισε (ή μήπως θα μπαίνουν από μόνα τους στην κάρτα μνήμης όταν γεμίσει) Μου φαίνεται δύσκολο να γέμισε η μνήμη που εγκαθίστανται τα προγράμματα.Μήπως αναφέρεσαι στην εσωτερική κάρτα μνήμης; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημέρα! Μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος αυτή την θήκη να μας πει εντυπώσεις???: http://www.expansys.com.gr/pdair-leather-case-for-samsung-galaxy-s-ii-vertical-pouch-type-belt-clip-included-black-217694/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Μου φαίνεται δύσκολο να γέμισε η μνήμη που εγκαθίστανται τα προγράμματα.Μήπως αναφέρεσαι στην εσωτερική κάρτα μνήμης; αναφέρομαι στα 16GB που 'εχει το κινητό εσωτερική μνήμη Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 αναφέρομαι στα 16GB που 'εχει το κινητό εσωτερική μνήμη Αυτό δεν έχει να κάνει με την εγκατάσταση προγραμμάτων στο κινητό.Ή βάλε μια εξωτερική sd ή ξεκίνα να σβήνεις άχρηστα αρχεία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsionis123 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Αυτό δεν έχει να κάνει με την εγκατάσταση προγραμμάτων στο κινητό.Ή βάλε μια εξωτερική sd ή ξεκίνα να σβήνεις άχρηστα αρχεία. Όχι......, αυτό που ρωτάω εγώ είναι: --Πώς γίνεται να αποθηκεύω κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης τα apps ??? και --Πώς μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές (και τα βίντεο) που έχω ήδη εγκατεστημένες στην μνήμη του τηλεφώνου στην εξωτερική κάρτα (SD) ??? Παράθεση respect Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 (edited) Όχι......, αυτό που ρωτάω εγώ είναι: --Πώς γίνεται να αποθηκεύω κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης τα apps ??? και --Πώς μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές (και τα βίντεο) που έχω ήδη εγκατεστημένες στην μνήμη του τηλεφώνου στην εξωτερική κάρτα (SD) ??? Για τα apps κατεβασε το app2sd απο το play store. Οταν εγκαταστησεις μια εφαρμογη, αυτη απο μονη της, κανει εγκατασταση στην συσκευη. Με το app2sd απλα με το πατημα ενος κουμπιου, μεταφερεις χειροκινητα στην sd οτι app εχεις εγκαταστησει. Για τα video η οποιδηποτε αλλο αρχειο τυπου φωτογραφιας βιντεο η mp3, απλα πατας παρατεταμενα πανω στο αρχειο, μετα μετακινηση η αντιγραφη και το μεταφερεις στην ext sd η οπου αλλου θες. Edited April 8, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 αυτό που ρωτάω εγώ είναι: --Πώς γίνεται να αποθηκεύω κατευθείαν στην εξωτερική κάρτα μνήμης τα apps ??? και --Πώς μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές (και τα βίντεο) που έχω ήδη εγκατεστημένες στην μνήμη του τηλεφώνου στην εξωτερική κάρτα (SD) ??? Όπως είσαι με stock rom δεν γίνεται ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ωστόσο, αμφιβάλλω ότι γέμισαν τα 16GB από εφαρμογές, κάτι άλλο είναι. Μάλλον έχεις γεμίσει με βίντεο και φωτογραφίες, αυτά απλά τα μεταφέρεις με έναν file manager στην sd σου. Για τα apps κατεβασε το app2sd απο το play store. Δεν κάνει αυτό που θέλει ο φίλος. Το app2sd μεγαφέρει τις εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη των 2GB στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και όχι στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunder7child Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει να προτεινει καμμια καλη θηκη για το αυτοκινητο. Αυτο που θελω ειναι να πιανεται στον αεραγωγο, να μπορει να περιστραφει σε landscape mode και να μην χρειαζεται να αφαιρεσω την θηκη του τηλεφωνου για να χωρεσει. Απο εκει και περα, οσο πιο μικρη και διακριτικη, τοσο το καλυτερο. Εχω δει ηδη παρα πολλες στο ebay, ομως δυσκολευομαι να καταληξω. Εχει δοκιμασει κανεις αυτη: http://www.amazon.co.uk/Swivel-Mount-Holder-Samsung-Galaxy/dp/B007K7YII6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334077790&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπερα και απο μενα. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει να προτεινει καμμια καλη θηκη για το αυτοκινητο. Αυτο που θελω ειναι να πιανεται στον αεραγωγο, να μπορει να περιστραφει σε landscape mode και να μην χρειαζεται να αφαιρεσω την θηκη του τηλεφωνου για να χωρεσει. Απο εκει και περα, οσο πιο μικρη και διακριτικη, τοσο το καλυτερο. Εχω δει ηδη παρα πολλες στο ebay, ομως δυσκολευομαι να καταληξω. Εχει δοκιμασει κανεις αυτη: http://www.amazon.co.uk/Swivel-Mount-Holder-Samsung-Galaxy/dp/B007K7YII6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1334077790&sr=8-1 εγω θα σου προτεινα να μην πιανεται στον αεραγωγο.. δεν κανει καλο να το χτυπαει το κινητο το air condition (υγρασια) ουτε το καλοριφερ το χειμωνα.. εγω ειμαι πληρως ευχαριστημενος με αυτες: http://www.netimes.com/shop/universal-holder-for-mobile-mp4-pda-gps-p-2534.html?cPath=87_800 http://www.netimes.com/shop/dpl-universal-antivibration-car-mount-p-2652.html?cPath=87_800 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) παιδες αυριο ερχεται το κιν. αλλα ηδη παρηγγειλα αυτην τη θηκη http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=32073 δεν ξερω αν θα ειναι καλη αλλα απο την πρωτη θηκη CASE MATE που ειχα για το GALAXY S ηταν πραγματικα απιστευτη και δεν την αλλαζα με τιποτα.ΙΔΩΜΕΝ! Edited April 11, 2012 by georbap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 παιδες αυριο ερχεται το κιν. αλλα ηδη παρηγγειλα αυτην τη θηκη http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=32073 δεν ξερω αν θα ειναι καλη αλλα απο την πρωτη θηκη CASE MATE που ειχα για το GALAXY S ηταν πραγματικα απιστευτη και δεν την αλλαζα με τιποτα.ΙΔΩΜΕΝ! Την έχω πολύ καλή. Δεν καλύπτει και το μικρόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts