Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για πες μας λιγο εντυπώσεις?

ειδες διαφορα στον ηχο? οταν σε παιρνουν τηλ ολα οκ ?κτλ κτλ τλ....

έχω την εντύπωση ότι έχουν καθαρότερο και λεπτομερέστερο ήχο στη μουσική και πολύ καλύτερο μπάσο (δεν είναι πλαστική κατασκευή)...για τα δεδομένα πάντα του μεγέθους...ψείρες είναι. Όταν παίρνουν τηλέφωνο όλα οκ, αν ακούς μουσική σταματά και συνεχίζει μετά την κλήση. Σε κλειστό χώρο ούτε κατάλαβαν ότι μιλάω με hands free. Πάντως εγώ τα πήρα προσφορά 36 $ με τα έξοδα αποστολής.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι πολύ απλό και μάλιστα έχω στείλει κάποια pm αναμένοντας απαντήσεις.Περιμένω το κινητό και ψάχνω ζελατίνη για την οθόνη..Βρήκα μία ζελατίνη belkin από πλαίσιο.Έχετε κάποια άποψη για αυτήν ή κάποια άλλη μάρκα να προτείνετε;Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάζω 90 σελίδες,λόγω δουλειάς για αυτό θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε κάποια.Βρήκα και μία απλή PURO λέγεται.

Αναμένοντας!

Παιδια έχετε να μου προτείνετε ακουστικα τύπου In-ear μεχρι 30-35 ευρω δεν πειραζει αν δεν είναι HandsFree αφού τα θέλω για μουσική
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

έχω την εντύπωση ότι έχουν καθαρότερο και λεπτομερέστερο ήχο στη μουσική και πολύ καλύτερο μπάσο (δεν είναι πλαστική κατασκευή)...για τα δεδομένα πάντα του μεγέθους...ψείρες είναι. Όταν παίρνουν τηλέφωνο όλα οκ, αν ακούς μουσική σταματά και συνεχίζει μετά την κλήση. Σε κλειστό χώρο ούτε κατάλαβαν ότι μιλάω με hands free. Πάντως εγώ τα πήρα προσφορά 36 $ με τα έξοδα αποστολής.

Μάλιστα σε ευχαριστώ για την απάντηση..

Λίγο ακριβά μου φαίνονται πάντως..

Κάποια άλλη πρόταση παιδιά υπάρχει ;:)

Μάλιστα σε ευχαριστώ για την απάντηση..

Λίγο ακριβά μου φαίνονται πάντως..

Κάποια άλλη πρόταση παιδιά υπάρχει ;:)

αν μου στείλουν κανένα email με προσφορά θα σου πώ, γιατί κι εγώ 90$ δεν έδινα!

αν μου στείλουν κανένα email με προσφορά θα σου πώ, γιατί κι εγώ 90$ δεν έδινα!

Έγινε φίλε ευχαριστώ αν δείς τίποτα καλό εδώ είμαστε:)

Καμια γνωμη για screen protector Puro anti-finger

Μακραν το καλυτερο sreen protector που εχω χρησιμοποιησει.....

Δεν αφηνει δακτυλιες με τιποτα, δεν εχει αντανακλαση στον ηλιο....

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι ακριβο και εχι στην συσκευασια μονο 1 τεμαχιο οποτε θελει πολυ προσοχη στην τοποθετηση γιατι διαφορετικα πανε τα 10 ευρω που εχει στα Multirama......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μακραν το καλυτερο sreen protector που εχω χρησιμοποιησει.....

Δεν αφηνει δακτυλιες με τιποτα, δεν εχει αντανακλαση στον ηλιο....

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι ακριβο και εχι στην συσκευασια μονο 1 τεμαχιο οποτε θελει πολυ προσοχη στην τοποθετηση γιατι διαφορετικα πανε τα 10 ευρω που εχει στα Multirama......

Είναι clear ή ματ;

αυτο το screen protector βοηθαει και στο να μην γρατζουνιστει η οθονη?γιατι πολυ φοβαμαι μην μου πεσει και.......

Εμένα πάντως ρε παιδιά δύο με τρεις φορές που μου έπεσε το κινητό κάτω (με θήκη παντα) δεν έπαθε η οθόνη τίποτα..

Το ίδιο και στο πρώτο γαλαξία..

Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι πρέπει να φάει τρομερό ζόρι για να γκρατζουνιστει και όλα τα σχετικά...

Sent from my SGII

τη θηκη χρησιμοποιείτε?

Θα σου στείλω πιο μετά το λινκ φίλε γιατί είμαι από το κινητό (αν ψάξεις πάντως μερικές σελίδες πριν θα δεις πολλές προτάσεις)

Πάντως το ξαναλέω δύσκολα θα πάθει κάτι η οθόνη..

Προσωπική μου άποψη πάντα. Εκτός πια αν την βάλεις μέσα στην τσέπη σου με τα κλειδιά σου και διάφορα αλλά τέτοια "χαριτωμένα ":p

Sent from my SGII

Θα σου στείλω πιο μετά το λινκ φίλε γιατί είμαι από το κινητό (αν ψάξεις πάντως μερικές σελίδες πριν θα δεις πολλές προτάσεις)

Πάντως το ξαναλέω δύσκολα θα πάθει κάτι η οθόνη..

Προσωπική μου άποψη πάντα. Εκτός πια αν την βάλεις μέσα στην τσέπη σου με τα κλειδιά σου και διάφορα αλλά τέτοια "χαριτωμένα ":p

Sent from my SGII

Εγω πηρα τελικα την SGP Neo Hybrid Case σε κοκκινο που εχει κ 1 screen protector μεσα κ ξεμπερδεψα.

Θα την ηθελα λιγο πιο " σφιχτή " πανω στο κινητο γιατι φοβαμαι οπως ειπωθηκε μηπως μελλοντικα ανοιξει/χαλαρωσει η σιλικονη αλλα προς το παρων 2βδομαδες τωρα ειμαι υπερχαριστημενος κ δεν με βλεπω να την αλλαζω, προστατευει ολα τα σημεια, προβλημα με κλησεις δεν εχω κ γενικως αν κ ακριβη ειναι λειτουργικη κ κομψη :-)

καλησπέρα, παρήγγειλα αυτή από ebay, μόλις παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις :D

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S2-i9100-SGP-LEATHER-GARIZ-BLACK-CASE-/220820267297?pt=PDA_Accessories&hash=item3369e9e121

Samsung I9100 Galaxy S II, Samsung I9505 Galaxy S4, Samsung Galaxy Tab 2 10.1 P5100, Huawei Honor 6 [H60-L02]

Xiaomi Redmi Note 7

θα παρω το galaxy s 2 και θελω να παρω και θηκη και καλυμα αλλα δεν ξερω τη να διαλεξω καθως ο καθενας ποσταρει μια θηκη και λεει ποσο καλη ειναι για αυτο σας ζηταω να μου προτεινετε καποια απο ελληνικο μαγαζι κατα προτιμηση(εκτος αν ειναι τεραστια η διαφορα τιμης)

Σας ευχαριστω πολυ

καλησπέρα, παρήγγειλα αυτή από ebay, μόλις παραλάβω θα σας πω εντυπώσεις :D

http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S2-i9100-SGP-LEATHER-GARIZ-BLACK-CASE-/220820267297?pt=PDA_Accessories&hash=item3369e9e121

Λίγο τσιμπημένη δεν είναι;

θα παρω το galaxy s 2 και θελω να παρω και θηκη και καλυμα αλλα δεν ξερω τη να διαλεξω καθως ο καθενας ποσταρει μια θηκη και λεει ποσο καλη ειναι για αυτο σας ζηταω να μου προτεινετε καποια απο ελληνικο μαγαζι κατα προτιμηση(εκτος αν ειναι τεραστια η διαφορα τιμης)

Σας ευχαριστω πολυ

Βασικα απαντησες μονος σου στην ερωτηση σου, ο καθενας ποσταρει γι'αυτη που εχει.. Βλεπεις, διαβαζεις, κρινεις κ αγοραζεις συμφωνα με τα δικα σου γουστα, αναγκες κ οικονομικη δυνατοτητα :-)

Για τις περισσοτερες θηκες επισης υπαρχουν κ βιντεο στο youtube αν θες να τις δεις επανω στο κινητο.

Λίγο τσιμπημένη δεν είναι;

Πολυ τσιμπημενη! Ελπιζω να σου βγει τελεια!

Edit :http://www.youtube.com/watch?v=3V4C4fJ_fRE

Αυτη πηρα εγω τελικα.

Edited by Sofos_5

πως βαζεις screen protector??(μην κανω λαθος και το καταστρεψω)

σκεφτομαι την http://www.ebay.com/itm/SGP-Neo-Hybrid-Series-Samsung-Galaxy-S2-S-2-II-i9100-Case-Cover-8-Colors-/280754786722?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item870da6fe96 που ειναι αρκετα ωραια θηκη αλλα καπου διαβασα οτι με το θερμοτητα ξεχειλώνει....καμια solid θηκη γνωριζετε? η οποια να εχει και screen protector

πως βαζεις screen protector??(μην κανω λαθος και το καταστρεψω)

σκεφτομαι την http://www.ebay.com/itm/SGP-Neo-Hybrid-Series-Samsung-Galaxy-S2-S-2-II-i9100-Case-Cover-8-Colors-/280754786722?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item870da6fe96 που ειναι αρκετα ωραια θηκη αλλα καπου διαβασα οτι με το θερμοτητα ξεχειλώνει....καμια solid θηκη γνωριζετε? η οποια να εχει και screen protector

Συνηθως με μια καρτα να το πατας απο πανω για να μην αφησει μικρες κηλιδες στην οθονη κ αργες κινησεις. Κ παλι youtube ο καλος σου φιλος! Οσον αφορα τη θηκη αυτην εχω κ εγω κ η αληθεια ειναι ανησυχω λιγο για το θεμα της θερμοτητας αν κ ακομα δεν παρουσιαστηκε κατι. Αυτη που ποσταρες παντως να ξερεις δεν ειναι η αυθεντικη οποτε δεν ξερω κ ποιοτικα ποσο καλη ειναι..

πως ξερεις πως δεν ειναι η αυθεντικη?

Easy assemble and un-assemble.

- High quality

- Made in China

-This item is not original

-This item just for Samsung i9100 Galaxy S2.

Do not compatible with AT&T, T-Mobile, Sprint, or EPIC 4G Touch.

Σας ευχαριστω πολυ

case mate barely there ή αν θες να καλύπτει όλο το κινητό τότε της incipio. Aυτές αν σε νοιάζει να μην αυξήσεις πολύ τις εξωτερικές διαστάσεις και να μην από υλικό που "κολλάει" στα υφάσματα βλ. κάποιες σιλικόνης.

Τώρα αν ψάξεις υπάρχουν και άλλες θήκες που προσφέρουν ακόμα πιο μεγάλη προστασία αλλά χάνεται το πλεονέκτημα του πάχους και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εξωτερικές διαστάσεις υποβαθμίζεται η φορητότητα, για μένα, κατά πολύ.

Μια πρώτη εντύπωση μπορείς να πάρεις και από το youtube και για θήκες αλλά και screen protectors

Easy assemble and un-assemble.

- High quality

- Made in China

-This item is not original

-This item just for Samsung i9100 Galaxy S2.

Do not compatible with AT&T, T-Mobile, Sprint, or EPIC 4G Touch.

Σωστός.

Εγώ από αυτόν την πηρα : http://www.ebay.co.uk/itm/SGP-Neo-Hybrid-Case-DANTE-RED-Samsung-Galaxy-S2-i9100-/280720127258

εγώ απο αυτόν http://www.ebay.co.uk/itm/260851032003?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_4844wt_905 και ήρθε μετά απο 1 εργάσιμη μέρα (Τσεχία)

εγω παντως την πηρα απο εδω. http://www.ebay.co.uk/itm/160687234568?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4601wt_1344 μου ήρθε σε 10 μέρες από Hong Kong και είναι η γνήσια

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)