Jump to content

xvagelis69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xvagelis69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδες καποιος που ξερει και το εχει στα χερια του μερικους μηνες θα ηθελα να απαντησει το εξής (σε μενα και σε οσους τα διαβαζουν αυτα πριν αποφασισουν για την αγορα του ή οχι) και αμεσως μετα το παρηγγειλα με την μια, και θα παραθεσω ολα τα τεστ που θα του κανω, (μαλλον alliexpress τωρα που θα ρθουν και στην Ελλαδα τους επομενους μηνες). 1)να ζητησω multilanguage που εχουν ελληνικα ή την english /chinese rom ???? 2)και γιατι? διαβασα σχεδον 50 σελιδες και αλλαξα 2-3 φορες γνωμη (για την rom μιλαω) και οχι για καμερες, χρωματα και site. Βλεπω οτι υπαρχει υποστηριξη απο εσας σε update και αλλες προτασεις και ετσι δεν μασαω για τα του κινητου.
  2. Ευχαριστω ξερω για το ροζ χρυσο απλα εβγαλαν και το γκρι λευκο χωρις 100 ευρω επιβαρυνση και μου εκανε εντυπωση, αλλα μου απαντησαν αμεσα στην ερωτηση μου και ειπαν οτι εχουν στην συσκευασια ταχυφορτιστη και πρεπει να ανοιξουν το κινητο για ελεγχο ναβαλουν τεμπερεντ μεσα το play store και multilanguage και οτι ειναι λαθος και στο site τους δεν το στελνουν με γκρι/λευκο σε αυτη την τιμη μονο ροζ χρυσο. Εχω αμφιβολιες για την αγορα εξαιτειας της γλωσσας. Ειχα παντα samsoung lg kaii tora sonyελληνικα. Ευχαριστω παντως για ολα
  3. Τα ακουστικά τα πηρα από εδώ http://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_366468.html?wid=21

     

    Αξίζουν τα λεφτα τους με το παραπάνω ποιοτικός καθαρός ήχος σε ταινίες μουσική ομιλία παιχνίδια. Για εμένα άξιζουν. Το ότι χρειαστείς εδώ είμαι.

     

    Τα ακουστικά τα πηρα από εδώ http://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_366468.html?wid=21

     

    Αξίζουν τα λεφτα τους με το παραπάνω ποιοτικός καθαρός ήχος σε ταινίες μουσική ομιλία παιχνίδια. Για εμένα άξιζουν. Το ότι χρειαστείς εδώ είμαι.

  4. Λοιπόν το leeco max 2 820 4 ram 32 rom αυτή η έκδοση βγαίνει σε ασημι χρώμα βγαίνει σε Rose cold το οποίο έχω και εγώ και δεν με χαλάει καθόλου δεν είμαι γκει. Προσθεου.

    Ασήμι http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_356971.html

    Rose cold http://m.gearbest.com/cell-phones/pp_356972.html

     

    Παρήγγειλε το με την Official Rom English/Chinese γιατι θα μπορείς να περνεις τις μαμά ενημέρωσεις κάθε μήνα. Όσο για τα ελληνικά για εσένα που δεν ξέρεις πολλά είναι λίγο μανίκι να το κάνεις. Εγώ το δικό μου το έχω αγγλικά ούτε ροοτ το έχω τώρα. Αλλά είχα δοκιμάσει όλες της ρομ που κυκλοφορουν αλλά σαν την μαμά ρομ δεν έχει. Και υποστήριξη μαζί. Αν δεν σε πειραξε να έχεις αγγλικά άσε το μετά αγγλικά.

     

    Εγώ όταν το πήρα είχε μέσα θήκη σιλικόνης το φορτιστη του και το Type-C usb καλώδιο τον ανταπτορα που μπορείς να ακούς με ακουστικά θύρας 3.5mm και το σιδερακι που ανοίγεις και βάζεις τις sims μέσα. Αυτά είναι όλα μαζί δεν χρειάζεται να τα παραγγηλεις ξεχωριστά.

  5. Καλησπερα, φιλε εισαι ο ειδικος εσυ και κανα δυο ακομη απο οτι καταλαβα, διαβασα αρκετες σελιδες στο τελος ψιλομπερδευτηκα παλι

    μια ερωτηση εχω (με πολλες υποερωτησεις) αν θελεις να απαντησεις θα με βοηθησεις πολυ.

    Θελω να αγορασω το le eco max 2 820 4 ram 32 rom απο ali express κανα μηνα αναμονη αλλα δεν πειραζει, 1)να ζητησω multinanguage η custom (english /chinese) και μετα θα βαλω ευκολα τα ελληνικα? γιατι δεν ειμαι και γκουρου της τεχνολογιας. μου βγαινει 245 ευρω με case και type c cable και μαλιστα γκρι/λευκο χρωμα??? (περιεργο μου φανηκε το χρωμα) θελω την βοηθεια σου να κανω την σωστη παραγγελια να μου ερθουν τωρα ολα μαζι

    υ.γ. τα ακουστικα τα χρησιμοποιω μονο για καμμια αναμεταδοση αγωνα οταν ειμαι στην δουλεια να παρω τα μανησια ακριβουτσικα?

  6. Kαλησπέρα, πρόσφατα απέκτησα το κινητό. Ηρθε μα την 7.3.7.0 stable. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader και η απαντηση ήρθε μέσα σε μια μέρα. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να κάνω εγκατάσταστση την china dev με τον updater μου βγάζει το μήνυμα can't verify updata................ couldn't verify update package" και δεν προχωράει. Κατέβασα και μια πιο παλιά rom την 6.6.23 αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  7. Γραψε μας ποια rom φοράει ακριβως ,καν το μια ενημέρωση πρωτα ασύρματα μεσω νετ για να πάρει τις τελευταίες αλλαγές οι rom που έχεις τώρα. Δεν χρειάζεται factory reset ενημέρωση χρειάζεται πρώτα απο την μαμά του στην κινα.:ninja: οκ μολις το είδα εχεις , όταν το άνοιξα για πρώτη φορά έκανε μόνο του update στην 7.3.7.0.LHOMIDD που είναι global stable
  8. είναι κλειδωμένο, το εχω τσεκάρει αυτό
  9. υπαρχει κανένας οδηγός για την διαδικασία αυτή?
  10. Οχι. το εχω κάνει αρκετές φορές άλλα το ίδιο μου βγάζει
  11. εχω την 7.3.7.0.LHOMIDD που ειναι Global stable. http://en.miui.com/download-301.html#438
  12. [/color] Κανε ένα factory reset και ξανα δοκίμασε.. Έκανα και factory reset αλλά και παλι το ίδιο κάνει
  13. Καλησπέρα σας, νέος στο forum μιας και απέκτησα πριν δυο μέρες το Redmi Note 3 PRO. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader στην Xiaomi και σήμερα το πρωί μου ήρθε η έγκριση. Το πρόβλημα είναι ότι όταν κατεβάσω την τελευταία China Developer ROM και πάω να κάνω update μου βγάζει το μήνυμα "Couldn't verify update package" και έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω στο ξεκλείδωμα. Το κινητό έχει την 7.3.7.0(LHOMIDD) STABLE ROM. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ πολύ.
  14. εγω παντως την πηρα απο εδω. http://www.ebay.co.uk/itm/160687234568?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_4601wt_1344 μου ήρθε σε 10 μέρες από Hong Kong και είναι η γνήσια
  15. Καλησπέρα σας μήπως είναι μικρό το αρχείο για Kernel?? Μονό 143 kb είναι!!! για τον SiyahKernel v2.6_S99 λες οπος θα καταλαβατε.
×
×
  • Create New...