Dimitriss19 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ναι οκ απλα εγω εχω κολλημα με αυτα... θελω γνησια πραγματα...:) ασε μην το ψάχνεις...:lol::lol: τεσπα οταν την παρεις με το καλο ποσταρε εντυπώσεις...ειμαι περιεργος.... τωρα μια που τα λεμε καμια θηκη για την γνησια 2000 πηρε το ματι σου...?:p:lol: Μπορείς να δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274045 ποιες θήκες είναι συμβατές με την 2000ρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Μπορείς να δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274045 ποιες θήκες είναι συμβατές με την 2000ρη εγινε ευχαριστω...για το λινκ θα το δω.. αν και με βλεπω για τριτη απλη....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Καλημέρα... μετά από ένα δυνατό πέσιμο αποφάσισα κ εγώ να του πάρω μία θήκη της προκοπής.. Τί λέτε λοιπόν για αυτήν εδώ?? SGP Neo Hybrid Case DANTE RED Samsung Galaxy S2 i9100 Δεν ξέρω απλά αν θα είναι η αυθεντική ή καμιά απομίμηση :/ Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Καλημέρα... μετά από ένα δυνατό πέσιμο αποφάσισα κ εγώ να του πάρω μία θήκη της προκοπής.. Τί λέτε λοιπόν για αυτήν εδώ?? SGP Neo Hybrid Case DANTE RED Samsung Galaxy S2 i9100 Δεν ξέρω απλά αν θα είναι η αυθεντική ή καμιά απομίμηση :/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3874418#post3874418 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ξερει κανεις κατι για αυτη τη μπαταρια? Καλημέρα... μετά από ένα δυνατό πέσιμο αποφάσισα κ εγώ να του πάρω μία θήκη της προκοπής.. Τί λέτε λοιπόν για αυτήν εδώ?? SGP Neo Hybrid Case DANTE RED Samsung Galaxy S2 i9100 Δεν ξέρω απλά αν θα είναι η αυθεντική ή καμιά απομίμηση :/ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3874418#post3874418 Εγω παντως με αυτη 6 μηνες τωρα ειμαι πληρως ευχαριστημενος.. ουτε ξεχηλωνει ουτε θεμα με σημα ολα κομπλε και σε τιμη σουπερ :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3874418#post3874418 Ouch.. με πόνεσες :p πάνω που πήγα να τη παραγγείλω.. και τί προτείνεις? μέχρι 20-25 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν θα τα λυπηθώ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Ouch.. με πόνεσες :p πάνω που πήγα να τη παραγγείλω.. και τί προτείνεις? μέχρι 20-25 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν θα τα λυπηθώ. http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50588 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 19, 2011 by Sol_Ballads Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ouch.. με πόνεσες :p πάνω που πήγα να τη παραγγείλω.. και τί προτείνεις? μέχρι 20-25 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν θα τα λυπηθώ. Υπάρχει και η ίδια με την προσθήκη EX που δεν έχει κάλυμμα για την πλάτη... Δεν την έχω δοκιμάσει όμως... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ouch.. με πόνεσες :p πάνω που πήγα να τη παραγγείλω.. και τί προτείνεις? μέχρι 20-25 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν θα τα λυπηθώ. Με απλή χρήση δεν θα έχεις πρόβλημα με την θήκη. Πάντως το πρόβλημα το ξέρει και η εταιρεία, μου το επιβεβαίωσε σε ερώτηση μου και μου είπα ότι αντικαθιστά τη θήκη σιλικόνης (πάλι με ίδια όμως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ;) μάλλον θα ρίξω κ μια παραπάνω ματιά πριν αποφασίσω.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Έχει αγοράσει κανένας 32αρα κάρτα μνήμης? Σε class 10 που είναι και η πιό γρήγορη βρήκα της samsung αν και έψαχνα για sandisk αλλά δεν έβρισκα class10. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε 32gb και όσο μεγαλύτερο class? Τώρα έχω μια 8αρα sandisk class6 και δεν έχω πρόβλημα σε εγγραφή βίντεο η σε μεταφορά μεγάλων αρχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Έχει αγοράσει κανένας 32αρα κάρτα μνήμης? Σε class 10 που είναι και η πιό γρήγορη βρήκα της samsung αν και έψαχνα για sandisk αλλά δεν έβρισκα class10. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε 32gb και όσο μεγαλύτερο class? Τώρα έχω μια 8αρα sandisk class6 και δεν έχω πρόβλημα σε εγγραφή βίντεο η σε μεταφορά μεγάλων αρχείων. Εγώ έχω την Samsung ή οποία είναι άψογη και μπορείς να την βρεις και σε πολύ καλή τιμή Οπότε θα έλεγα να πας σε αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εγώ έχω την Samsung ή οποία είναι άψογη και μπορείς να την βρεις και σε πολύ καλή τιμή Οπότε θα έλεγα να πας σε αυτη Ωραία σε αυτήν βλέπω να καταλήγω.Από που την πήρες? Αν αγόρασες απο Ebay και έχεις το λινκ πρόχειρο καλώς αλλιώς θα ψάξω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ωραία σε αυτήν βλέπω να καταλήγω.Από που την πήρες? Αν αγόρασες απο Ebay και έχεις το λινκ πρόχειρο καλώς αλλιώς θα ψάξω.:) Εγώ την πήρα απο εδώ http://www.memorycow.co.uk/micro-sd-hc-memory-card/samsung-32gb-class-10-extreme-microsdhc-micro-sd-memory-card To ebay γενικά δεν το εμπιστευομαι για κάρτες γιατί πολλές είναι fake Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Γνωριζει κανεις τι διαφορες εχουν τα screen protector της sgp ultra crystal και ultra fine?????? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Γνωριζει κανεις τι διαφορες εχουν τα screen protector της sgp ultra crystal και ultra fine?????? τα ultra fine είναι ματ, δεν αφήνουν δακτυλιές. τα ultra crystal έχουν αφή πιο κοντά σε γυαλί. Edited December 19, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 τα ultra fine είναι ματ, δεν αφήνουν δακτυλιές. τα ultra crystal έχουν αφή πιο κοντά σε γυαλί. Δεν υπαρχει καποιο screen κ με τα δυο???:) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Εγώ την πήρα απο εδώ http://www.memorycow.co.uk/micro-sd-hc-memory-card/samsung-32gb-class-10-extreme-microsdhc-micro-sd-memory-card To ebay γενικά δεν το εμπιστευομαι για κάρτες γιατί πολλές είναι fake Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια θα την παραγγείλω και εγώ από εκεί.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδια καμια γνωμη για την original θηκη της samsung σε μαυρη με τις τριπουλες στη πλατη.Εχω ειδη δυο σιληκονης διαφανες της belkin και της case mate.την 1 την φορεσα λιγο κ δεν μου εκανε και πολυ εντυπωση γιατι ηταν πολυ σκληρη και πεδευες το κινητο για να τη ν βαλεις.Η 2 μου αρεσε παρα πολυ την εχω 4 μηνες τωρα κ αρχισε να κιτρινιζει λιγο.ετσι σκεφτομαι για μια 3....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 H original δεν προστατεύει το ίδιο καλά σε σχέση με αυτές που ήδη έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgeo908 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Την έχει αγοράσει κανένας;; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51654 Παράθεση 100years alfa romeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Την έχει αγοράσει κανένας;; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51654 Αρκετοί... βλέπεις αισθητή βελτίωση στην αυτονομία αλλά και αισθητή αύξηση του όγκου της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosd Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 καμία καλή πρόταση από ebay για μπαταρία??ή ακόμα καλύτερα κανένα πακέτο που να έχει 2-3 μαζί? Παράθεση angeldust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 (edited) Την έχει αγοράσει κανένας;; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51654 Εγω την εχω παρει απο εκει φιλε μου εχει πολυ καλη αυτονομια και οσο για τον ογκο ειναι πολυ καλη ικανοποιητικη εμενα μου αρεσει δεν ειναι και τερας ετσι? δεν του φαινεται καθολου ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το συνηστο .καλες γιορτες παιδια και να ειμαστε ολοι καλα Edited December 21, 2011 by GIANNAKIS75 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgeo908 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Εγω την εχω παρει απο εκει φιλε μου εχει πολυ καλη αυτονομια και οσο για τον ογκο ειναι πολυ καλη ικανοποιητικη εμενα μου αρεσει δεν ειναι και τερας ετσι? δεν του φενεται καθολου ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το συνιστο .καλες γιορτες παιδια και ειμαστε ολοι καλα Ωραία :D μάλλον θα την τσιμπίσω..φοβάμαι να πειραματιστω με κινέζικες απο ebay.. Παράθεση 100years alfa romeo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts