Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι οκ απλα εγω εχω κολλημα με αυτα...

θελω γνησια πραγματα...:)

ασε μην το ψάχνεις...:lol::lol:

τεσπα οταν την παρεις με το καλο ποσταρε εντυπώσεις...ειμαι περιεργος....

τωρα μια που τα λεμε καμια θηκη για την γνησια 2000 πηρε το ματι σου...?:p:lol:

Μπορείς να δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274045 ποιες θήκες είναι συμβατές με την 2000ρη

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να δεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1274045 ποιες θήκες είναι συμβατές με την 2000ρη

εγινε ευχαριστω...για το λινκ θα το δω..

αν και με βλεπω για τριτη απλη....:)

Καλημέρα... μετά από ένα δυνατό πέσιμο αποφάσισα κ εγώ να του πάρω μία θήκη της προκοπής..

Τί λέτε λοιπόν για αυτήν εδώ??

SGP Neo Hybrid Case DANTE RED Samsung Galaxy S2 i9100

Δεν ξέρω απλά αν θα είναι η αυθεντική ή καμιά απομίμηση :/

Καλημέρα... μετά από ένα δυνατό πέσιμο αποφάσισα κ εγώ να του πάρω μία θήκη της προκοπής..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3874418#post3874418

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Ξερει κανεις κατι για αυτη τη μπαταρια?

Εγω παντως με αυτη 6 μηνες τωρα ειμαι πληρως ευχαριστημενος.. ουτε ξεχηλωνει ουτε θεμα με σημα ολα κομπλε και σε τιμη σουπερ :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ouch.. με πόνεσες :p πάνω που πήγα να τη παραγγείλω.. και τί προτείνεις? μέχρι 20-25 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν θα τα λυπηθώ.

Ouch.. με πόνεσες :p πάνω που πήγα να τη παραγγείλω.. και τί προτείνεις? μέχρι 20-25 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν θα τα λυπηθώ.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=50588

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads
Συνεχόμενα μηνύματα

IPhone 15 Pro 

Υπάρχει και η ίδια με την προσθήκη EX που δεν έχει κάλυμμα για την πλάτη...

Δεν την έχω δοκιμάσει όμως...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Με απλή χρήση δεν θα έχεις πρόβλημα με την θήκη. Πάντως το πρόβλημα το ξέρει και η εταιρεία, μου το επιβεβαίωσε σε ερώτηση μου και μου είπα ότι αντικαθιστά τη θήκη σιλικόνης (πάλι με ίδια όμως).

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ;) μάλλον θα ρίξω κ μια παραπάνω ματιά πριν αποφασίσω..

Έχει αγοράσει κανένας 32αρα κάρτα μνήμης? Σε class 10 που είναι και η πιό γρήγορη βρήκα της samsung αν και έψαχνα για sandisk αλλά δεν έβρισκα class10. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε 32gb και όσο μεγαλύτερο class? Τώρα έχω μια 8αρα sandisk class6 και δεν έχω πρόβλημα σε εγγραφή βίντεο η σε μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Έχει αγοράσει κανένας 32αρα κάρτα μνήμης? Σε class 10 που είναι και η πιό γρήγορη βρήκα της samsung αν και έψαχνα για sandisk αλλά δεν έβρισκα class10. Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε 32gb και όσο μεγαλύτερο class? Τώρα έχω μια 8αρα sandisk class6 και δεν έχω πρόβλημα σε εγγραφή βίντεο η σε μεταφορά μεγάλων αρχείων.

Εγώ έχω την Samsung ή οποία είναι άψογη και μπορείς να την βρεις και σε πολύ καλή τιμή

Οπότε θα έλεγα να πας σε αυτη

Εγώ έχω την Samsung ή οποία είναι άψογη και μπορείς να την βρεις και σε πολύ καλή τιμή

Οπότε θα έλεγα να πας σε αυτη

Ωραία σε αυτήν βλέπω να καταλήγω.Από που την πήρες? Αν αγόρασες απο Ebay και έχεις το λινκ πρόχειρο καλώς αλλιώς θα ψάξω.:)

Ωραία σε αυτήν βλέπω να καταλήγω.Από που την πήρες? Αν αγόρασες απο Ebay και έχεις το λινκ πρόχειρο καλώς αλλιώς θα ψάξω.:)

Εγώ την πήρα απο εδώ http://www.memorycow.co.uk/micro-sd-hc-memory-card/samsung-32gb-class-10-extreme-microsdhc-micro-sd-memory-card

To ebay γενικά δεν το εμπιστευομαι για κάρτες γιατί πολλές είναι fake

Γνωριζει κανεις τι διαφορες εχουν τα screen protector της sgp ultra crystal και ultra fine??????

IPhone 15 Pro 

Γνωριζει κανεις τι διαφορες εχουν τα screen protector της sgp ultra crystal και ultra fine??????

τα ultra fine είναι ματ, δεν αφήνουν δακτυλιές.

τα ultra crystal έχουν αφή πιο κοντά σε γυαλί.

Edited by achillesgk

τα ultra fine είναι ματ, δεν αφήνουν δακτυλιές.

τα ultra crystal έχουν αφή πιο κοντά σε γυαλί.

Δεν υπαρχει καποιο screen κ με τα δυο???:)

IPhone 15 Pro 

Εγώ την πήρα απο εδώ http://www.memorycow.co.uk/micro-sd-hc-memory-card/samsung-32gb-class-10-extreme-microsdhc-micro-sd-memory-card

To ebay γενικά δεν το εμπιστευομαι για κάρτες γιατί πολλές είναι fake

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια θα την παραγγείλω και εγώ από εκεί.:)

Παιδια καμια γνωμη για την original θηκη της samsung σε μαυρη με τις τριπουλες στη πλατη.Εχω ειδη δυο σιληκονης διαφανες της belkin και της case mate.την 1 την φορεσα λιγο κ δεν μου εκανε και πολυ εντυπωση γιατι ηταν πολυ σκληρη και πεδευες το κινητο για να τη ν βαλεις.Η 2 μου αρεσε παρα πολυ την εχω 4 μηνες τωρα κ αρχισε να κιτρινιζει λιγο.ετσι σκεφτομαι για μια 3.......

IPhone 15 Pro 

• Administrators
Την έχει αγοράσει κανένας;; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51654

Αρκετοί... βλέπεις αισθητή βελτίωση στην αυτονομία αλλά και αισθητή αύξηση του όγκου της συσκευής.

Modpic.gif

Την έχει αγοράσει κανένας;; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=51654

Εγω την εχω παρει απο εκει φιλε μου εχει πολυ καλη αυτονομια και οσο για τον ογκο ειναι πολυ καλη ικανοποιητικη εμενα μου αρεσει δεν ειναι και τερας ετσι? δεν του φαινεται καθολου ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το συνηστο .καλες γιορτες παιδια και να ειμαστε ολοι καλα

Edited by GIANNAKIS75
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω την εχω παρει απο εκει φιλε μου εχει πολυ καλη αυτονομια και οσο για τον ογκο ειναι πολυ καλη ικανοποιητικη εμενα μου αρεσει δεν ειναι και τερας ετσι? δεν του φενεται καθολου ειμαι πολυ ικανοποιημενος και το συνιστο .καλες γιορτες παιδια και ειμαστε ολοι καλα
Ωραία :D μάλλον θα την τσιμπίσω..φοβάμαι να πειραματιστω με κινέζικες απο ebay..
100years alfa romeo

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)