QalexisQ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=USB+Jig+Download+Mode+for+Samsung+Galaxy+S2%2FS+II%2FSII&_id=270803719271 βασικα το ειχα αγορασει 2 δολαρια edit: εχει και πιο φθηνα τωρα http://www.ebay.com/itm/Download-Mode-USB-Jig-Tool-Samsung-Galaxy-S-II-S2-i9100-i9000-Vibrant-T959-/270852341957?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item3f100ec0c5 Edited December 14, 2011 by QalexisQ Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=USB+Jig+Download+Mode+for+Samsung+Galaxy+S2%2FS+II%2FSII&_id=270803719271 βασικα το ειχα αγορασει 2 δολαρια edit: εχει και πιο φθηνα τωρα http://www.ebay.com/itm/Download-Mode-USB-Jig-Tool-Samsung-Galaxy-S-II-S2-i9100-i9000-Vibrant-T959-/270852341957?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item3f100ec0c5 Η θήκη νο7 είναι η αυθεντική της Samsung? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 κοιτα ηρθε σε συσκευασια της samsung και εδειχνε αυθεντικη... απλα επειδη την φοραγα για κανα μηνα συνεχομενα σε μια γωνια εχει αρχησει και μαυριζει...αλλα ειναι ανεπαισθητο... Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 κοιτα ηρθε σε συσκευασια της samsung και εδειχνε αυθεντικη... απλα επειδη την φοραγα για κανα μηνα συνεχομενα σε μια γωνια εχει αρχησει και μαυριζει...αλλα ειναι ανεπαισθητο... Ενα λινκ απο εκει που την πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-SII-Genuine-Mesh-HARD-CASE-COVER-/220885071842?pt=PDA_Accessories&hash=item336dc6b7e2 δεν ειναι ο ιδιος που την πηρα δεν την εχει τωρα εμενα ηταν σε δημοπρασια που κερδισα αμα ψαξεις λιγο θα βρεις κι αλλους. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-SII-Genuine-Mesh-HARD-CASE-COVER-/220885071842?pt=PDA_Accessories&hash=item336dc6b7e2 δεν ειναι ο ιδιος που την πηρα δεν την εχει τωρα εμενα ηταν σε δημοπρασια που κερδισα αμα ψαξεις λιγο θα βρεις κι αλλους. Eυχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-SII-Genuine-Mesh-HARD-CASE-COVER-/220885071842?pt=PDA_Accessories&hash=item336dc6b7e2 δεν ειναι ο ιδιος που την πηρα δεν την εχει τωρα εμενα ηταν σε δημοπρασια που κερδισα αμα ψαξεις λιγο θα βρεις κι αλλους.Ειναι ωραια θηκη,προστατευει;Σε τι χρωμα την εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 στο πρασινο ειναι ψιλομεταλικο και φαινεται ωραια...απλα νομιζω οτι προστατευει μονο απο την τριβη σε επιφανειες και οχι ιδιαιτερα απο πεσιματα....βεβαια μου επεσε μια φορα το κινητο απο το υψος του αυτιου μου και φοραγε αυτην την θηκη και δεν επαθε τπτ απολυτως. καλα δεν ειμαι και 3 μετρα αλλα σιγουρα μετρησε 1,6-1,7 μετρα. Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εγω φοραω την case mate-gelli case clear εδω κ 4 μηνες κ ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος!!!!εφαρμοζει τελεια χωρις να 'χοντραινει' το κινητο!!θελω να αλλαξω προστασια οθονης καμια γνωμη για την zagg οποιος τη φοραει???????Εχω βαρεθει την belkin με τις πολλες δαχτυλιες που κραταει!!!!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εγω φοραω την case mate-gelli case clear εδω κ 4 μηνες κ ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος!!!!εφαρμοζει τελεια χωρις να 'χοντραινει' το κινητο!!θελω να αλλαξω προστασια οθονης καμια γνωμη για την zagg οποιος τη φοραει???????Εχω βαρεθει την belkin με τις πολλες δαχτυλιες που κραταει!!!!! Την είχα βάλει, και την έβγαλα πολύ σύντομα. Κακή αίσθηση στην αφή, όχι πολύ καλη εφαρμογή (κόψιμο ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης), σχετικά εύκολη τοποθέτηση αλλά σύμφωνα με συμβουλές παλαιοτέρων και σοφοότερων απέφευγε τα προστατευτικά με χρήση υγρού όπως αυτή. Αν δε μου είχε πάρει σκουπιδάκι θα είχα ακόμη αυτή που έβαλα αμέσως μετά της Case Mate (που ήταν στο πακέτο με την Tough Θήκη). Τώρα έβαλα την SGP Samsung Galaxy S2 Screen Protector Oleophobic, δαχτυλιές μένουν αλλά φεύγουν εύκολα με πανάκι, έχει έντονο το φαινόμενο του ουράνιου τόξου, έχει καλή αίσθηση στην αφή και καλό κόψιμο. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 http://img.tapatalk.com/299bb912-e8fa-032f.jpgΠαιδιά έχω 4 θήκες από τις οποίες η μια δερμάτινη των 32€ η άλλη γνήσια της Samsung κλπ. Παρόλα αυτά χρησιμοποιώ μια φθηνή διαφανή gel που έχω αγοράσει από το neTimes. Προστατεύει πολύ καλά και ομορφαίνει την συσκευή. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν και έχω παραγγείλει και έρχεται SGP Hybrid, αλλά φαίνεται πολύ καλή αυτή που προτείνεις Κώστα, ποια ακριβώς είναι θυμάσαι? http://www.netimes.com/shop/samsung-bgalaxy-s-iibbrgti9100-c-87_800.html?page=2&sort=20a ΥΓ. Γνωστό μαγαζάκι το netimes, έχω ψωνίσει τα πάντα για το SGS, και όταν χρειάστηκα αλλαγή σε κάτι που ήταν λίγο γρατζουνισμένο μου έστειλαν καινούργιο δωρεάν χωρίς να επιστρέψω το προβληματικό! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Την είχα βάλει, και την έβγαλα πολύ σύντομα. Κακή αίσθηση στην αφή, όχι πολύ καλη εφαρμογή (κόψιμο ακριβώς στο μέγεθος της οθόνης), σχετικά εύκολη τοποθέτηση αλλά σύμφωνα με συμβουλές παλαιοτέρων και σοφοότερων απέφευγε τα προστατευτικά με χρήση υγρού όπως αυτή. Αν δε μου είχε πάρει σκουπιδάκι θα είχα ακόμη αυτή που έβαλα αμέσως μετά της Case Mate (που ήταν στο πακέτο με την Tough Θήκη). Τώρα έβαλα την SGP Samsung Galaxy S2 Screen Protector Oleophobic, δαχτυλιές μένουν αλλά φεύγουν εύκολα με πανάκι, έχει έντονο το φαινόμενο του ουράνιου τόξου, έχει καλή αίσθηση στην αφή και καλό κόψιμο. Σέυχαρηστώ και θα την αποφυγω!!!!ειχα την puro καποτε στο galaxy 1 anti-finger και μου ειχε αρεσει πολυ δεν ξερω αν ειναι η ιδια κ στο galaxy ΙΙ.ειχε καλη υφη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν και έχω παραγγείλει και έρχεται SGP Hybrid, αλλά φαίνεται πολύ καλή αυτή που προτείνεις Κώστα, ποια ακριβώς είναι θυμάσαι? http://www.netimes.com/shop/samsung-bgalaxy-s-iibbrgti9100-c-87_800.html?page=2&sort=20a ΥΓ. Γνωστό μαγαζάκι το netimes, έχω ψωνίσει τα πάντα για το SGS, και όταν χρειάστηκα αλλαγή σε κάτι που ήταν λίγο γρατζουνισμένο μου έστειλαν καινούργιο δωρεάν χωρίς να επιστρέψω το προβληματικό! Βασίλη μάλλον δεν την έχει πια. Όμως είδα δυο που μοιάζουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε της sgp, προσωπικά δεν έχω δει καλύτερες. Έχει την ultra crystal που έχω τώρα, με πολύ καλή αίσθηση στην αφή και anti finger κτλ.. Edited December 15, 2011 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εγώ πιστεύω ότι αξίζει να δοκιμάσετε της sgp, προσωπικά δεν έχω δει καλύτερες. Έχει την ultra crystal που έχω τώρα, με πολύ καλή αίσθηση στην αφή και anti finger κτλ.. Ωραία, ένα τέτοιο έρχεται πακετάκι μαζί με την Sgp hybrid που παρήγγειλα :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ωραία, ένα τέτοιο έρχεται πακετάκι μαζί με την Sgp hybrid που παρήγγειλα :) Ναι, πιο πολύ συμφέρει να πάρεις μια θήκη με το screen protector, παρά screen protector μόνα τους.΄Έτσι και αλλιώς θήκη θα χρειαστείς. Αρκεί βέβαια να ξέρεις να περνάς screen protector γιατί δεν έχεις δικαίωμα λάθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ωραία, ένα τέτοιο έρχεται πακετάκι μαζί με την Sgp hybrid που παρήγγειλα :) κανενα site για την ultra clear?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 κανενα site για την ultra clear?? ebay! 10char Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stayros_apiastos Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Εγω φοραω την case mate-gelli case clear εδω κ 4 μηνες κ ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος!!!!εφαρμοζει τελεια χωρις να 'χοντραινει' το κινητο!!θελω να αλλαξω προστασια οθονης καμια γνωμη για την zagg οποιος τη φοραει???????Εχω βαρεθει την belkin με τις πολλες δαχτυλιες που κραταει!!!!! Εγω κατα την τοποθετηση εκανα λαθος και πηρε μεσα σε καποιο σημειο σκουπιδακια. Την κρατησα παρα ταυτα 2 μερες για να δω αν μου κανει και δεν μου αρεσε καθολου. Ουτε η αισθηση στο δακτυλο αλλα ουτε και η εμφανιση. Και κρατουσε πολυ δακτυλιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Πάντως στο ebay μπορείς να βρεις πακετάκι με 3-4 screen protectors με 2$. Για μας που δεν ξέρουμε να τα βάζουμε με την 1η :-P Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Ωραία, ένα τέτοιο έρχεται πακετάκι μαζί με την Sgp hybrid που παρήγγειλα :) Από που τα πήρες και τα δύο μαζί? Ενα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Από που τα πήρες και τα δύο μαζί? Ενα λινκ? http://www.ebay.com/itm/160687250963?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_5817wt_905 Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 http://www.ebay.com/itm/160687250963?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_5817wt_905 Σε ευχαριστώ. Ψάχνω όμως για την σειρά EX, λένε οτι είναι πολύ καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Σε ευχαριστώ. Ψάχνω όμως για την σειρά EX, λένε οτι είναι πολύ καλύτερη. Την είδα και δεν μου άρεσε.. μου φάνηκε χειρότερη από την απλή και στα 2πλάσια χρήματα :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts