Jump to content

stayros_apiastos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stayros_apiastos

  1. Αν καποιος θα ειχε την καλοσυνη να με βοηθησει γιατι δεν μπορω να περασω την ρομ. κανω ολα τα βηματα αλλα οταν συνδεω το κινητο δεν βλεπω καμια κινηση . ακουγεται μονο ο ηχος του usb που συνδεεται συνεχεια...
  2. Μετα απο 5 βδομαδες που το εχω, η μπαταρια του με εκπλησει ευχαριστα. 2μερες γεματες με ελαφρια χρηση, 24ωρο οταν ειμαι στη δουλεια και το χρησιμοποιω αρκετα...
  3. Εγω κατα την τοποθετηση εκανα λαθος και πηρε μεσα σε καποιο σημειο σκουπιδακια. Την κρατησα παρα ταυτα 2 μερες για να δω αν μου κανει και δεν μου αρεσε καθολου. Ουτε η αισθηση στο δακτυλο αλλα ουτε και η εμφανιση. Και κρατουσε πολυ δακτυλιες.
  4. Να στε καλα! Το βγαλα, αν και δεν δικαιολογει την μεγαλη μεταβολη της μπαταριας. Υπαρχει περιπτωση να επηρρεαζει η θηκη (case mate σκληρη) με καποιον τροπο (πχ λογω αυξημενης θερμοκρασιας η καπως αλλιως)? Στον πρωτο γαλαξια που ειχα εβλεπα διαφορες? Και τωρα (μαλλον συμπτωση) η μπαταρια χειροτερεψε απο την ημερα που εβαλα τη θηκη.
  5. Αυτη που εβαλα εγω δεν ειναι απο τις φθηνες (~29e) αλλά με βολευει πολυ στο χερι και ειναι και εμφανισιακα οκ, CASE MATE σκληρη http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=612&manufacturers_id=654&products_id=27213
  6. Οκ αν και αυτα τα ειχα απο την αρχη και δεν ειχα προβλημα. Η μονη διαφορα ειναι το whatsupp (που δεν το βλεπω να καταναλωνει) και ο τροπος φορτισης (δεν αφηνω να αποφορτισει πλεον πληρως, εδω διαβασα οτι ειναι καλυτερο και για την μπαταρια αυτο).
  7. Tο κιν το εχω καπου στις 10 μερες. Ξεκινησα με 4-5 κυκλους πληρους αποφορτισης-φορτισης και ολα ηταν μια χαρα. Με wifi/3g skype, viber συνεχεια και αρκετη χρηση εβγαζε τουλαχιστον 30 ωρες. Εκανα αναβαθμιση (ειχε 2.3.3) μεσω kies σε 2.3.5. Συνεχισε καλα. Οταν σταματησα να αποφορτιζω ειδα δραματικη μειωση της δειαρκειας μπαταριας. Αφαιρει 5%/ωρα με τα παντα κλειστα! Και φαινεται οτι παιρνει πολυ το skype και το antivirus (το skype log off). Ti γινεται? ΥΓ. Να πω οτι η μονη εφαρμογη που προσθεσα αυτες τις μερες ηταν το whatsupp
  8. Τα εχω δει τα βιντεο αλλά διαβαζοντας ξενα φορα ειδα καποιους που λενε οτι εχουν γρατσουνιες χωρις να εχει πεσει το κιν ή χωρις να το βαλουν με κλειδια ή οτιδηποτε. Ομολογω οτι επειδη λιγο που εβαλα SP ZAGG δεν μου αρεσε (σα να κολουσε επανω το δαχτυλο) προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να μην βαλει. Εκανα λοιπον ενα τεστ μονος μου. Το χτυπησα με το νυχι (διπλα απο το μεγαφωνο, πανω δεξια, ωστε και να γινοταν γρατσουνια να μην με πειραζε) και ειδα οτι ειναι οκ.
  9. Με απασχολει ποσο ευκολο ειναι να γινει γρατζουνια απο νυχια γιατι το δινω στην 5χρονη κορη μου (angry birds addict :lol::lol: ) και φυσικα πανω στο παιχνιδι ενθουσιαζεται και μπορει να χτυπαει την οθονη με τα δαχτυλα πιο δυνατα. Το πεσιμο κτλ οχι γιατι σπανια μου συμβαινει.. :happy:
  10. Mods, ισως δεν θα ηταν ασχημη ιδεα να βαλουμε μια δημοσκοπηση για το ποσοι χρησιμοποιουν screen protectors και θηκες, ωστε απο τις απαντησεις και τις εμπειριες των χρηστων (πχ αν καποιος εχει γρατζουνιες πως εγιναν) να δουμε κατα ποσο ειναι τελικα το gorilla glass ανθεκτικο σε νυχια, κλειδια, κερματα κτλ, αλλα και η ολη κατασκευη του τηλ γενικοτερα σε πτωσεις.
  11. Επισης τη μια μερα που αφησα τον protector μου φανηκε οτι κατα καποιο τροπο, ελαχιστο ομως, επηρεασε το smoothness και τα χρωματα... Ισως και να μου φανηκε. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κρατουσε δακτυλιες με μεγαλη διαφορα απ οτι η γυμνη οθονη. ''Μπορεί να είναι ανθεκτικό στα κλειδιά αλλά ένα πολύ μικρό πετραδάκι αρκεί για να κάνει τη ζημιά'' -Χα, να με δεις τωρα που συνεχεια βγαζω αναποδα εξω τις τσεπες του μπουφαν 2 φορες την ημερα!! :lol::lol:
  12. Λοιπον, ηταν αδυνατο να την κρατησω. Τα σημαδια που βλεπετε ειναι τελικα χνουδια απο το πανακι και οχι ζημια πανω στη μεμβρανη οπως νομιζα στην αρχη. Την εβγαλα λοιπον και σκεφτηκα να την αφησω να στεγνωσει μηπως και μπορεσω να απομακρυνω τα χνουδια. Η μεμβρανη παραμενει αθικτη παρα την ταλαιπωρια. Αλλά μετα απο αυτο: , μαλλον προσανατολιζομαι στο να μην εχω καθολου screen protector. Διαβαζοντας και αλλα forums ειδα οτι το gorilla glass ειναι πιο ανθεκτικο (ξερω, ψυχολογικα ειναι δυσκολο για πολλους, και για μενα, να ειναι η οθονη ''γυμνη'').
  13. Παιδια σημερα πηγα να βαλω την zagg. Μετα την πρωτη προσπαθεια ειδα δυο φουσκιτσες στο κεντρο και (εκει μαλλον επρεπε να τις αφησω και ισως εφευγαν σε κανα δυο μερες) και οταν ξανασηκωσα τη μεμβρανη εκανα το λαθος και την ακουμπησα απο μεσα με το πανακι. Μετα, 2ο λαθος, οταν την στραγγιζα δεν ειχα βαλει αρκετο σπρευ απο την πανω μερια με αποτελεσμα να σκαλωσει το στραγγιστρακι (? :lol: ) και το αποτελεσμα το βλεπετε. Υπαρχει περιπτωση να κανει ζημια στην οθονη (ή να εχει ηδη γινει?)?. Να το αφησω ετσι λετε?
  14. Παιδια το πηρα σημερα, οθονη, ενταση ηχου ολα καλα. Οταν ηχογραφω ομως video ή φωνη εχει πολυ παρασιτο! Δεν εχει θηκη επανω και το δοκιμασα κρατωντας το με διαφορους τροπους αλλα το παρασιτο εκει! Α, εκανα μερικες κλησεις και οι συνομιλητες μου ειπαν με ακουν αρκετα καθαρα!
  15. Oχι, τιποτα... Σε ποιο thread να παω? Σε αυτο για τα προβληματα καμερας?
  16. Λοιπον μολις το πηρα, απο το προαναφερθεν skroutz μαγαζι, ταινια ασφαλειας οκ, βιβλιο Ελλ και καρτα εγγυησης και στα Ελλ. Φορτισα κανα 2ωρο και μετα δοκιμασα για καμενα pixels, ολα καλα. Το αρνητικο μεχρι τωρα ειναι ο ηχος στην εγγραφη video ή φωνης. Ακουγεται πολυ παρασιτο.
  17. Ξερω, εχω να ριξω πολυ διαβασμα εδω για να αξιοποιησω στο μεγιστο τις δυνατοτητες του. Ευτυχως εχει φυγει η γυναικα μου στη μανα της για να ασχοληθω με την ησυχια μου! :D ΥΓ: sorry για το off topic!
  18. Εδω και 1,5 μηνα που αποφασισα να παρω κιν ημουν αναμεσα σε 4s και SII. Μετα απο πολυ διαβασμα στο forum (ενθουσιασμενοι οι κατοχοι SII και με διαφορα προβληματα οι περισσοτεροι κατοχοι 4s) αλλα και δεδομενης της διαφορας τιμης 140-150ευρω περιπου (το 4s θα το επαιρνα απο apple store Αγγλιας στα 580ε) τελικα αποφασισα και σημερα παρηγγειλα το SII απο tech n easy...
  19. Tο RAZR ειναι πανεμορφο αλλα στα βιντεακια φαινεται να κολλαει στις εναλλαγες και να μην αποκρινεται οπως το iphone. Γι αυτο και ψηφισα το 4s. Με επιφυλαξη παντα γιατι δεν το εχω πιασει ο ιδιος στα χερια μου.
  20. H αναβαθμηση σε froyo 2.2 που βλεπω στο νημα του galaxy s μπορει να γινει και στο galaxy?
  21. εγω παλι ειδα στα γραμματα που περνανε τρεχοντας στο κατω μερος της οθονης, οτι ισχυει μεχρι 31-12.
  22. εχω ηδη το 1ευρω=1500'+κτλ. Θελω να στειλω και το sms που κανει τη χρεωση προς ολους 0,0036ευρω/1'' και δεν ηξερα αν χρησιμοποιοντας αυτη την υπηρεσια με βγαλει απο αυτη που ηδη ειμαι (δηλ 1ευρω=1500'+1500sms κτλ). Απο αυτα που λες μαλλον εσυ εχεις και τις 2 (δηλ 1ευρω=1500'κτλ και χρεωση προς ολους 0,0036ευρω/1'') χωρις προβλημα. Τhanks για την απαντηση και σορρυ αν δεν ημουν σαφης στην ερωτηση.
×
×
  • Create New...