Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bασικα επειδη εχω το συγκεκριμενο BT πρεπει να πω πως δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο. Μαλλον θα ελεγα πως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Και 'γω το ίδιο θα έλεγα. Απόλυτα ευχαριστημένος από τα εν λόγω ακουστικά.:)

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι όμως. Παίζουν κανονικά :-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Τι εννοεις παιζουν κανονικα?τα του iphone η τα a-jays four?

Τα se mw600 παίζουν άψογα και σε μένα παιδιά. Αν θυμάστε εγώ εδώ σας είχα προτείνει αυτό το μοντέλο γιατί και στο πρώτο galaxy s λειτουργούσε τέλεια.

Δεν αντιλέγω ότι σε κάποια παιδιά ίσως να μην δουλεύει σωστά, απλώς αναφέρω ότι σε μένα είναι σούπερ :-).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Τι εννοεις παιζουν κανονικα?τα του iphone η τα a-jays four?

Τα ακουστικά του iPhone. Τουλάχιστον τα απλά που είχε το 3g. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι ή τελειώνεις τη κλήση, ενω σε idle ξεκινάει η μουσική. Επίσης και το διπλό κλικ σε πάει στο επόμενο τραγούδι

Τα ακουστικά του iPhone. Τουλάχιστον τα απλά που είχε το 3g. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι ή τελειώνεις τη κλήση, ενω σε idle ξεκινάει η μουσική. Επίσης και το διπλό κλικ σε πάει στο επόμενο τραγούδι

Ενδιαφερον αυτο!Λογικα θα μπορουν να δουλεψουν &τα a-jays four...τοτε.Το 3g ειχε τα ιδια με το 3gs.

Αυτό είναι το mail που έστειλα στο Customer Service της Jays:

Hello,

Please advise on a wired headset, compatible with the Samsung Galaxy S2/I9100 (3.5 mm jack),

that has the following features fully functional:

1. Stereo sound

2. Microphone for calls (with button to answer and end calls)

3. Remote (prev./next track, prev./next radio station).

4. Volume control

5. In-ear design

Will any of the a-series (or any other) provide these features?

Thank you

και η απάντηση που πήρα:

Jays support@jays.se

Aug 30

Hi,

JAYS doesn’t have such a product in their portfolio right now.

Regards JAYS

Το ίδιο mail έστειλα και στις Klipsch, Plantronics, Zagg, Bose, Sennheiser και η απάντηση ήταν

η ίδια.

Εγώ όμως δεν το έψαξα και την πάτησα...

Έχουμε κάτι άλλο παρόμοιο που να δουλεύει με το κινητό μας ή θα πάω σε SAMSUNG BHM 1500 ???

Αν θελεις το απολυτο πας σε αυτο

http://www.mobilefun.co.uk/jabra-stone-2-bluetooth-headset-p26831.htm

δοκιμασμενο...ειμαι τρομερα ευχαριστημενος...τρομερες δυνατοτητες...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Bασικα επειδη εχω το συγκεκριμενο BT πρεπει να πω πως δεν εχω παρατηρησει τιποτα περιεργο. Μαλλον θα ελεγα πως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.

Και 'γω το ίδιο θα έλεγα. Απόλυτα ευχαριστημένος από τα εν λόγω ακουστικά.:)

Τα se mw600 παίζουν άψογα και σε μένα παιδιά. Αν θυμάστε εγώ εδώ σας είχα προτείνει αυτό το μοντέλο γιατί και στο πρώτο galaxy s λειτουργούσε τέλεια.

Δεν αντιλέγω ότι σε κάποια παιδιά ίσως να μην δουλεύει σωστά, απλώς αναφέρω ότι σε μένα είναι σούπερ :-).

Μπορείτε να μου πείτε ποια version software έχετε στο κινητό σας ?

Αν θελεις το απολυτο πας σε αυτο

δοκιμασμενο...ειμαι τρομερα ευχαριστημενος...τρομερες δυνατοτητες...

Πολύ καλό φαίνεται αλλά θέλω κάτι με καλώδια, 3,5'' βύσμα, με αναγνώριση κλήσης και bluetooth....

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Βλέποντας το συγκεκριμένο λινκ έμεινα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει bluetooth που να μπορεί να έχει ταυτόχρονη σύνδεση με δύο κινητά. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάτι ανάλογο και να έχει δοκιμάσει ταυτόχρονη σύνδεση του Galaxy S2 και ενός Blackberry? (Κι αν είναι δυνατόν και οικονομικότερο)

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

παιδια καλησπερα

ενδαιφερομαι για ενα πολυ καλο screen protector, ποιο θεωρειτε καλυτερο απο αυτο το site http://www.sgpstore.com/cell-phone/samsung/galaxy-s2/sgp-samsung-galaxy-s2-screen-protector-series.html ?

Καλημέρα παιδιά!Θα ήθελα να μου προτείνετε μια micro στα 16g σε μια προσιτή τιμή κοντά στα 20€.Έχετε κάτι κατα νου?

Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL

OBEY THE LAW

and repeat after me

I AM FREE

Βλέποντας το συγκεκριμένο λινκ έμεινα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει bluetooth που να μπορεί να έχει ταυτόχρονη σύνδεση με δύο κινητά. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάτι ανάλογο και να έχει δοκιμάσει ταυτόχρονη σύνδεση του Galaxy S2 και ενός Blackberry? (Κι αν είναι δυνατόν και οικονομικότερο)

Το οτι μπορεις να συνδεεις δυο τηλ ταυτοχρονα σημα ινει οτι θα δουλευει μια το ενα και μια το αλλο ποτέ και τα δυο μαζι φιλε....ετσι την πατησα και γω και πηρα 90ευρω bluetooth και δεν μπορω να τα δουλευω ταυτοχρονα...

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

Όταν είχα Blackberry δεν είχα το SGS2, τώρα που έχω το SGS2 δεν έχω το Blackberry:lol:

Πάντως χρόνια χρησιμοποιώ Plantronics Discovery (640 παλιότερα, 650 τώρα) και

δουλεύει το multipair άψογα (το δεύτερο τηλέφωνό μου είναι συνήθως Nokia).

Εννοείται ότι το Multipair δεν σημαίνει ότι μπορείς να μιλάς ταυτόχρονα και με/από

τα 2 κινητά. Τέλος, να πω ότι είχα δει πριν καιρό στο Γερμανό bt που συνδεόταν

ταυτόχρονα με 3 συσκευές(!), αλλά δεν θυμάμαι μάρκα/μοντέλο.

Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το να μην μπορώ να μιλάω ταυτόχρονα από τις δύο συσκευές το καταλαβαίνω. Δεν έχω την απαίτηση να κάνω τριοδική κλήση άλλωστε ή κάτι ανάλογο. Θα μπορώ όμως να απαντώ κλήσεις άσχετα από το σε ποια συσκευή δέχομαι την κλήση; Ή αν π.χ. έχω το GS2 συνδεδεμένο δε θα μπορώ να απαντήσω το Blackberry κι ανάποδα;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ακριβώς αυτό είναι το multipair. "Συνδέεις" (pair) το ακουστικό με δύο κινητά και ανά πάσα στιγμή μπορείς να το χρησιμοποιήσεις από

οποιοδήποτε. Δεν ξέρω τι θα γίνει όμως αν πας να μιλήσεις ταυτόχρονα και από τα δύο κινητά, ούτε το δοκίμασα ούτε μου έτυχε.

Εντάξει δε με πειράζει να μη μπορώ να μιλήσω ταυτόχρονα. Είναι κατά τη γνώμη μου ακραία περίπτωση. Σημασία έχει να μπορώ να απαντάω όταν οδηγώ π.χ. και τις δύο συσκευές. Πάντα ήθελα κάτι τέτοιο. Ώρα για ψάξιμο!! Ευχαριστώ και πάλι.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Εντάξει δε με πειράζει να μη μπορώ να μιλήσω ταυτόχρονα. Είναι κατά τη γνώμη μου ακραία περίπτωση. Σημασία έχει να μπορώ να απαντάω όταν οδηγώ π.χ. και τις δύο συσκευές. Πάντα ήθελα κάτι τέτοιο. Ώρα για ψάξιμο!! Ευχαριστώ και πάλι.

Απλα οταν μιλας και χτυπαει το αλλο θα το ακους απο το ακουστικο κανει και εναλαγη κλησεων οποτε θα σε βολεψει υπαρχουν κ φτηνες λυσεις οπως ενα σαμμυ με 30ευρω και μαλιστα βολευει πολυ

Samsung με 30 ευρώ;;; Έχεις σχετικό link;

Στο ebay που έψαξα το πρωί το φτηνότερο ήταν 43 λίρες...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Δέν πάει άλλο η κατάσταση ... Σήμερα δοκίμασα πλοήγηση μέ τό νέο καλώδιο πού πήρα καί διαπίστωσα πάλι ότι δέν φορτίζεται πάλι τό τηλέφωνο . Μόνο μέ τό sygic κατάφερε νά πάρει 120ma μέ τό igo, ndrive , don't panic καί τό copilot ήμουν από -40 έως -250ma κοινός αποφορτιζαι . Είχε ηλιοφάνεια καί η οθόνη φώτιζε τέρμα . Θά προσπαθήσω αγοράζοντας έναν ακριβό φορτιστη 2,1Α σάν τελευταία κίνηση . Άν είχαμε τό note πώς θά φορτιζε ? Έχει κάποιος τό battery monitor widget καί φορτιστη αυτοκίνητου 2,1Α? Νά δοκιμάσει πόσα ma περνει στήν φόρτιση τό τηλέφωνο ?

Απλα πηγαινε σε εναν γερμανο και ζητα ενα bt sammy για συνδεση σε 2 συσκευες εγω απο κει το πηρα και συνδεω και το γαλαξια απο τον πρωτο μεχρι τον 2 και της δουλειας ενα νοκια

Ωραία. Από Σάββατο που θα έρθω στην πατρίδα θα πάω μια βόλτα στο Γερμανό που έλεγε και η διαφήμιση!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Και αυτο: http://www.skroutz.gr/s/265746/Nokia-BH-608.html συνδεεται με δυο συσκευες ταυτοχρονα, δοκιμασμενο με το τηλεφωνο μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα το Bluetooth ακουστικό SE MW600 (με αναγνώριση κλήσης και Ράδιο) αλλά τελικά δεν πρέπει να δουλεύει και πολύ καλά με το S2 γιατί κατά την διάρκεια της ομιλίας κάνει διακοπές και χάνεται ο συνομιλητής....

Ψάχνω τώρα για κάτι άλλο...

2ο επεισόδιο...

Αγόρασα ξανά το SE MW600 από άλλο κατάστημα και όντως όπως είπαν και άλλα παιδιά δουλεύει μια χαρά με το κινητό...

Πιστεύω ότι κάποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα και κάποιες άλλες όχι...

Οπότε μάλλον είναι θέμα τύχης η αγορά του...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

2ο επεισόδιο...

Αγόρασα ξανά το SE MW600 από άλλο κατάστημα και όντως όπως είπαν και άλλα παιδιά δουλεύει μια χαρά με το κινητό...

Πιστεύω ότι κάποιες παρτίδες έχουν πρόβλημα και κάποιες άλλες όχι...

Οπότε μάλλον είναι θέμα τύχης η αγορά του...

Ακριβώς αυτό έχει γραφτεί και σε ξένα forum

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπέρα.

Επειδή θα το αγοράσω σήμερα το απόγευμα , μπορεί κάποιος να μου προτείνει το καλύτερο scren protector που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά για άμεση αγορά;

Θα έχει γραφεί σίγουρα παραπάνω και ζητώ συγνώμη αλλά δεν έχω χρόνο..

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)