Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανείς που είχε το πρόβλημα στην οθόνη και έχει κάνει αναβάθμιση την έκδοση 2.3.4 να μας πει αν το έχει τώρα.

Το λέω γιατί εγώ έβλεπα λίγο ποιο σκούρα δεξιά και τώρα με την έκδοση 2.3.4 τίποτα!!!.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

σε μενα παιδια μετα την 2.3.4 δεν υπαρχει ροζακι ουτε για πλακα...:blink::blink:

http://imageshack.us/photo/my-images/28/20110709203930.jpg/

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισημη αναβαθμιση απο kies?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

σε μενα παιδια μετα την 2.3.4 δεν υπαρχει ροζακι ουτε για πλακα...:blink::blink:

http://imageshack.us/photo/my-images/28/20110709203930.jpg/

Υπαρχει , αλλα φαινεται με πολυ προσπαθεια :)

καλησπέρα στην παρέα...

πριν λίγο παρέλαβα (απο expansys)και εγώ το σ2 και δυστυχώς το πρώτο που με εντυπωσίασε στο κινητό ήταν η μισοκιτρινη οθόνη του η οποία φαινόταν μέχρι και με τον φωτισμό ρυθμισμένο στο φουλ..... ελπίζω να μην έχω προβλήματα με το κατάστημα και να το δεχτούν πίσω και μακάρι το επόμενο να μην με εντυπωσιάσει με αυτόν τον τρόπο.....

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα εχθες απο Πλαισιο το S2 και εκει που το παρατηρουσα και θαυμαζα την οθονη του ειδα οτι εχει ενα καμμενο pixel στην δεξια μερια της οθονης περιπου στην μεση και ξενερωσα!Στην αρχη πιστευα οτι ειναι απο την μεμβρανη που ειχα βαλει καποιο σημαδακι,αλλα επειδη δεν μπορουσα να μεινω με την απορια,εβγαλα την μεμβρανη και δεν ηθελα να το πιστεψω!Εχει τυχει σε καποιον αλλο αυτο και ναι του εγινε αμεση αντικατασταση?

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα εχθες απο Πλαισιο το S2 και εκει που το παρατηρουσα και θαυμαζα την οθονη του ειδα οτι εχει ενα καμμενο pixel στην δεξια μερια της οθονης περιπου στην μεση και ξενερωσα!Στην αρχη πιστευα οτι ειναι απο την μεμβρανη που ειχα βαλει καποιο σημαδακι αλλα επειδη δεν μπορουσα να μεινω με την απορια,εβγαλα την μεμβρανη και δεν ηθελα να το πιστεψω!Εχει τυχει σε καποιον αλλο αυτο και ναι του εγινε αμεση αντικατασταση?

Εισαι μεσα στο διαστημα στο οποιο προβλεπεται αμεση αντικατασταση και αφου αγορασες και απο το Πλαισιο νομιζω οτι αυριο το πρωι θα εισαι ηδη με καινουργια συσκευη.

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

• Administrators
Καλησπερα παιδια,

Αγορασα εχθες απο Πλαισιο το S2 και εκει που το παρατηρουσα και θαυμαζα την οθονη του ειδα οτι εχει ενα καμμενο pixel στην δεξια μερια της οθονης περιπου στην μεση και ξενερωσα!Στην αρχη πιστευα οτι ειναι απο την μεμβρανη που ειχα βαλει καποιο σημαδακι,αλλα επειδη δεν μπορουσα να μεινω με την απορια,εβγαλα την μεμβρανη και δεν ηθελα να το πιστεψω!Εχει τυχει σε καποιον αλλο αυτο και ναι του εγινε αμεση αντικατασταση?

Άμεση επιστροφή στο κατάστημα αγοράς διεκδικώντας DOA. Λογικά θα σου το αλλάξουν, έστω και με λίγο παραπάνω πίεση.

Modpic.gif

Εγώ είχα πάει για αλλαγή την άλλη μέρα ούτε 24ωρο δεν είχε κλείσει... ένα Htc wildfire τις αδερφής μου, που είχε και αυτό καμένο pixel και δεν μου το άλλαξαν.Τους έκανα ένα μίνι καβγά αλλά τίποτα! μου λέει το doa καλύπτει πάνω από 4 καμμένα pixel και εσείς έχετε μόνο ένα :wacko:.

e.g Στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα.

Edited by fotisk13
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Γενικά το πλαίσιο όταν προκειται για DOA είναι απαράδεκτο. Media markt και saturn τα καλύτερα να ξέρετε.

Αυτό με το πλαίσιο και τα 4 pixels το λέει η εγγύηση του κατασκευαστή. Το πλαίσιο όμως έιναι υποχρεωμένο να σου επισκευάσει την συσκευή , είτε να στην αντικαταστήσει. Ειδικά τώρα που ήσουν σε DOA έπρεπε να τους υπενθυμίσεις τον νόμο και να τους πεις ότι θα τους κάνει εξώδικο γιατί η συσκευή σου έχει "πραγματικό ελάττωμα" όπως αναφέρει ο νόμος και πρέπει είτε να στην φτιάξουν , είτε να σου δώσουν καινούρια . Και τώρα θα μπορούσες να το κάνεις αυτό , που έχει περάσει η περίοδος του DOA.

Ισχύει αυτά που λένε κάποιοι σε μερικά φορουμ του εξωτερικού , οτι βάζοντας κάποιους συγκεκριμένους kernel τους εκμηδενίζεται η κιτρινίλα αριστερά ? Το έχετε δοκιμάσει ?

Edited by ackel

Εγώ είχα πάει για αλλαγή την άλλη μέρα ούτε 24ωρο δεν είχε κλείσει... ένα Htc wildfire τις αδερφής μου, που είχε και αυτό καμένο pixel και δεν μου το άλλαξαν.Τους έκανα ένα μίνι καβγά αλλά τίποτα! μου λέει το doa καλύπτει πάνω από 4 καμμένα pixel και εσείς έχετε μόνο ένα :wacko:.

e.g Στο Πλαίσιο στο Σύνταγμα.

Κι εγώ απ ότι ξέρω γιά να σου κάνουν αντικατάσταση πρέπει να έχει από 5 και πάνω πίξελ καμένα,όπως και στις τηλεοράσεις.Είναι θέμα αντιπροσωπείας κι όχι Πλαισίου!

Κι εγώ απ ότι ξέρω γιά να σου κάνουν αντικατάσταση πρέπει να έχει από 5 και πάνω πίξελ καμένα,όπως και στις τηλεοράσεις.Είναι θέμα αντιπροσωπείας κι όχι Πλαισίου!

Στο Saturn μου το είχαν αλλάξει με καινούριο με ένα καμένο pixel. Διαβάστε λίγο τον νόμο και θα καταλάβετε πόσο μας κοροιδεύουν στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο..

μαγκεσ εγω το πηρα το κιν απο το σατουρν και μετα απο ενα μηνα αρχισε να κλεινει μονο του. Την πρωτη φορα δεν εδωσα σημασια αλλα μετα μου το κανε συνεχεια. το πηγα πισω και μου το εχουν στειλει για φτιαξιμο.. αν συνεχισει να κλεινει και μετα παιζει να μου το αλλαξουν?

• Administrators
Αν το έχουν στείλει πίσω στη χειρότερη να αλλάξουν πλακέτα και δεν θα έχεις πρόβλημα και δεν θα τίθεται και θέμα αντικατάστασης.

Modpic.gif

Αλλο ένα DOA από μένα σήμερα,το ροζ της κάμερας άπαιχτο(του έκανα και αναβάθμιση στην κάμερα και λογισμικού μέσω Kies αλλά τζίφος).....δεν είναι τυχαίο που το έβγαλαν από τα site τους το PLAISIO,Multirama(τόσες επιστροφές που είπαν μακριαααα....εκτός και αν θέλουν να το ανεβάσουν τώρα......για πολλά γέλια).

Μετά το Ν8 και την περίπτωση της προβληματικής οθόνης του έρχεται το GS2 με παρεμφερή προβλήματα.....τελικά αυτές οι AMOLED και SUPER AMOLED plus της Sammy είναι για τ.......:X:mad:

στο xda διάβασα οτι με την καινούργια KG2 εξαφανίζετε τελείως το ροζ απο την καμερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

στο xda διάβασα οτι με την καινούργια KG2 εξαφανίζετε τελείως το ροζ απο την καμερα...

Μπορεί να είναι έτσι αν και αμφιβάλλω αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται σε καινούργια συσκευή να συμβαίνει αυτό(εικάζω πως μπορεί απλά τα camera modules να είναι ενός προμηθευτή Χ και να μην συνεργάζεται με το σχετικό fw που έβγαλε η Samsung κλπ. κλπ.) θα έπρεπε να γίνεται καλύτερος τεχνικός έλεγχος πριν βγει στα μαγαζιά προς πώληση,τελος.

Εγώ δεν πρόκειται να το ξαναπάρω ούτε θα το συστήσω σε κανέναν γνωστό μου(όπως κάνω και με το Ν8 που αρκετοί με ρώτησαν και τους έλεγα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ -εδώ εκτός από την κοκκινίλα στην οθόνη του και λόγω του Symbian που όπως και να το κάνουμε είναι για τα μπάζα τελείως και ας περιμένουν την Αννούλα και τη Μπέλα......:lol::lol:).

Κρίμα γιατί το GS2 είναι πράγματι μια από τις πληρέστερες συσκευές Android και τώρα η πιο δυνατή συνάμα.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να τσιμπίσω το κινητό τις επόμενες μέρες από την Cosmote αλλά ανησυχώ για όλα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και κυρίως αυτό της οθόνης(κιτρινίλα). Επειδή κοίταξα στο site της και δεν αναφέρει κάτι για DOA ξέρετε αν ισχύει και στην Cosmote και για πόσο χρονικό διάστημα (7 ημέρες)?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί να είναι έτσι αν και αμφιβάλλω αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται σε καινούργια συσκευή να συμβαίνει αυτό(εικάζω πως μπορεί απλά τα camera modules να είναι ενός προμηθευτή Χ και να μην συνεργάζεται με το σχετικό fw που έβγαλε η Samsung κλπ. κλπ.) θα έπρεπε να γίνεται καλύτερος τεχνικός έλεγχος πριν βγει στα μαγαζιά προς πώληση,τελος.

Εγώ δεν πρόκειται να το ξαναπάρω ούτε θα το συστήσω σε κανέναν γνωστό μου(όπως κάνω και με το Ν8 που αρκετοί με ρώτησαν και τους έλεγα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ -εδώ εκτός από την κοκκινίλα στην οθόνη του και λόγω του Symbian που όπως και να το κάνουμε είναι για τα μπάζα τελείως και ας περιμένουν την Αννούλα και τη Μπέλα......:lol::lol:).

Κρίμα γιατί το GS2 είναι πράγματι μια από τις πληρέστερες συσκευές Android και τώρα η πιο δυνατή συνάμα.

ρε φιλε εγω εχω ελαχιστο ροζ στην καμερα!(πρεπει να σου βγουν τα ματια για να το προσεξεις)

και το ροζ αυτο υπηρχε και στον πρωτο γαλαξια απλα εκει δεν εγινε "ντορος" και δεν το προσεξα ποτε!

μηπως ειμαστε λιγο υπερβολικοι?

• Administrators
ρε φιλε εγω εχω ελαχιστο ροζ στην καμερα!(πρεπει να σου βγουν τα ματια για να το προσεξεις)

και το ροζ αυτο υπηρχε και στον πρωτο γαλαξια απλα εκει δεν εγινε "ντορος" και δεν το προσεξα ποτε!

Το ότι δεν έχει πρόβλημα εσύ... δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει κανένας. Έχω δει πολλές συσκευές... σε κάποιες είναι παραπάνω από εμφανέστατο το πρόβλημα.

Modpic.gif

Το ότι δεν έχει πρόβλημα εσύ... δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει κανένας. Έχω δει πολλές συσκευές... σε κάποιες είναι παραπάνω από εμφανέστατο το πρόβλημα.

αν δεις τα προηγουμενα μου post ειχα πολυ πιο εντονο το ροζ στα πρωτα φιρμ!

μετα το update της καμερας και μετα τα τελευταια φιρμ εχω διαφορα μεγαλη!:)

βαριεμαι να ξανανεβαζω τις ιδιες photos..

επισης και ο πρωτος γαλαξιας εχει ροζ...απλα εκει κανενας ποτε δεν το προσεξε!

απλα εγω απανταω στο φιλο που λεει οτι δεν προκειται να συστήσει τον γαλαξια ποτε σε κανενα αλλο!:)

μηπως αν δεν διαβαζε το φορουμ και αν δεν εδινε σημασια σε ολα αυτα δεν θα υπηρχε και προβλημα?:)

και δεν το λεω μονο για το φιλο γενικα μιλαω:)

Πάντως εμένα δεν χρειάζεται να μου βγουν τα μάτια για να το δω,το είδα και με χάλασε γιατί έδωσα 479 ζεστά και δεν δέχομαι πλέον το παραμικρό(πες το υπερβολή,ιδιοτροπία ότι θες εγω με αυτό ζω λάθος ή σωστό),αν δεν το είχα διαβάσει εδώ ίσως να μην το πρόσεχα αλλά το διάβασα και αυτό δεν αλλάζει(εδώ υπάρχει πλέον αυτό το topic σχετικά,στο youtube υπάρχουν πολλά βιντεο που δείχνουν ακριβως αυτό,είναι μια πραγματικότητα).

Εσύ αν θες να δείχνεις κατανόηση και να την πολεμάς περιμένωντας αναβαθμίσεις(που θα βγαίνουν αρκετές όπως βλέπω) για να διορθώσεις με sw κάτι που θεωρώ εγώ HW πρόβλημα που ενδεχομένως σχετίζεται με τις παραμέτρους των drivers της οθόνης και επιλύεται με αναβαθμίσεις,δικαίωμα σου αλλά εγώ είμαι άλλης άποψης,κάθετα και απόλυτα όλα σωστά και τελος οι μαϊμουδιές όπως στο N8 (βάλε το LightCtrl για να μην φαίνεται η κοκκινίλα και άλλα κουλά)....έλεος τόσα λεφτά δίνουμε,τι ζητάμε το πιο απλό να είναι σωστό.

ΥΓ. Στις φωτογραφίες που έστειλα στο PC εκεί πως θα διώξω το ροζ......δε γίνεται....:confused::lol::lol:

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας