Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεστε και κατι πολυ ενδιαφερον....ο τυπος κανει συγκριση ενος και καλα ελαττωματικου sgs2 με το κιτρινισμα στην οθονη και ενος χωρις το προβλημα...κοιταξτε ποσο ξεθωριασμενο ειναι το μη προβληματικο σε σχεση με το προβληματικο...και αναρωτιεμαι ποιο απο τα 2 θα θελαμε πραγματικα?δεστε και πεστε...

http://www.vidup.de/v/YhFjJ/

Προφανως εχει τη φωτεινοτητα πιο δυνατη στο δευτερο, δε βλεπω αλλη διαφορα, αλλωστε δε μπορει να εστιασει και να δουμε κατι πραγματικο.

Παιδια, εχω δει συνολικα 7 (ναι 7 διαφορετικες συσκευες) galaxy s 2. Ολα ειχαν ακριβως την ιδια οθονη. Δεν υπαρχει κιτρινη αποχρωση, παρα μονο -σε ολες- ελαφρα πιο φωτεινο το δεξι μερος της οθονης. Πραγμα, για μενα που ειμαι αρκουντως περιεργος με τις οθονες και την αποδοση των χρωματων τους, θεμα αναξιο σχολιασμου. Σαφως και θα υπαρχουν και καποια προβληματικα, αλλα αυτα εκτιμω πως ειναι πραγματικα λιγα.

Για αυτο επαναλαμβανω, πως αξιζει τον κοπο να εστιασετε στο να χαρειτε τη συσκευης σας. Αξιζει τον κοπο, ειναι εξαιρετικη...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προφανως εχει τη φωτεινοτητα πιο δυνατη στο δευτερο, δε βλεπω αλλη διαφορα, αλλωστε δε μπορει να εστιασει και να δουμε κατι πραγματικο.

Παιδια, εχω δει συνολικα 7 (ναι 7 διαφορετικες συσκευες) galaxy s 2. Ολα ειχαν ακριβως την ιδια οθονη. Δεν υπαρχει κιτρινη αποχρωση, παρα μονο -σε ολες- ελαφρα πιο φωτεινο το δεξι μερος της οθονης. Πραγμα, για μενα που ειμαι αρκουντως περιεργος με τις οθονες και την αποδοση των χρωματων τους, θεμα αναξιο σχολιασμου. Σαφως και θα υπαρχουν και καποια προβληματικα, αλλα αυτα εκτιμω πως ειναι πραγματικα λιγα.

Για αυτο επαναλαμβανω, πως αξιζει τον κοπο να εστιασετε στο να χαρειτε τη συσκευης σας. Αξιζει τον κοπο, ειναι εξαιρετικη...

φιλε μου βασει των σχολιων του ιδιου σε forum λεει οτι και τα δυο εχουν ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις φωτεινοτητας και απλα το ενα ειναι και καλα το προβληματικο και το αλλο χωρις προβλημα...το βιντεο το εφτιαξε για να δειξει τις διαφορες στις οθονες και οτι πιθανον η ολη λυση του προβληματος απο samsung ειναι η αλλαγη της θερμοκρασιας και της εντασης των χρωματων και οχι αλλαγη οθονης!και εγω αναρωτιεμαι οτι αν ισχυει αυτο αξιζει να χανεις την ποιοτητα των χρωματων για χαρη μιας αποχρωσης υπο προυποθεσεις!!!!

Ακριβώς Βαγγέλη.Έχω το κινητό μια ημέρα.Είδα ότι σε εμένα κάνει το ροζ φάντασμα σε τελείως άσπρο φόντο.Έ και;

Και διαφήμιση παγωτού να έκανα πρέπει να ήμουν τρελός για να βγάζω φωτογραφίες μόνο άσπρο φόντο.Παντού αλλού δεν φαίνεται τίποτα,οι δε φωτογραφίες αλλά και το full HD video είναι απίστευτης καθαρότητας και ευκρίνειας.Η δε οθόνη είναι πραγματικά απίστευτη,το κινητό ταχύτατο.

Χαρείτε το παιδιά ,χαρείτε το.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ακριβώς Βαγγέλη.Έχω το κινητό μια ημέρα.Είδα ότι σε εμένα κάνει το ροζ φάντασμα σε τελείως άσπρο φόντο.Έ και;

Και διαφήμιση παγωτού να έκανα πρέπει να ήμουν τρελός για να βγάζω φωτογραφίες μόνο άσπρο φόντο.Παντού αλλού δεν φαίνεται τίποτα,οι δε φωτογραφίες αλλά και το full HD video είναι απίστευτης καθαρότητας και ευκρίνειας.Η δε οθόνη είναι πραγματικά απίστευτη,το κινητό ταχύτατο.

Χαρείτε το παιδιά ,χαρείτε το.

Μα κι αυτη η ιστορια με την περιφημη ροζ βουλα ειναι διαχρονικη. Την εζησα στο HD2, Desire HD κι ενα σωρο αλλα κινητα.

Και σε αυτη την περιπτωση θα διορθωθει με ενα φιλτρο (οπως εσπευσε να κανει κι η HTC μετα τον ξεσηκωμο των κατοχων -τοτε- HD2) και θα τελειωνει η ιστορια.

Κι εδω, θεωρω, οτι υπαρχει σε ολες τις συσκευες (σε ολα τα galaxy s 2 δηλαδη), απλα για να αναπαραχθει θελει συγκεκριμενες συνθηκες ληψης (λευκο φοντο, συγκεκριμενο φωτισμο κλπ). Οποτε για να δεις κι εκει τι ισχυει, πρεπει να εχεις 2 galaxy s 2 και να φωτογραφισεις την ιδια στιγμη. Εκει θα διαπιστωσεις πως ολες (ολες ομως) εχουν μια ανεπαισθητη ροζ αποχρωση στο κεντρο. Θα φτιαχτει κι αυτο... ;)

@ ximikos_fil

Δεν ξερω φιλε μου. Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου για να αναλωθω σε τετοιες καταστασεις, πλεον, μετα απο τοσα χρονια και τοσες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου (αν και ποτε δε χανω την ευκαιρια να συγκρινω την αποδοση του λευκου π.χ. σε δυο διαφορετικα iphone 4 - δοκιμαστε το σε φιλους σας, θα εκπλαγειτε) ή και διαθεση - ειλικρινα το galaxy s 2 ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου και σιγουρα το πιο ικανο smartphone της αγορας (κι επειδη ασχοληθηκα αρκετα αυτες τις μερες και με τα HTC Sensation και Optimus 3D μπορω να πω πως για μερικους μηνες θα παιζει χωρις ανταγωνισμο)...

Edited by v@gelis

@ ximikos_fil

Δεν ξερω φιλε μου. Ισως φταιει το γεγονος οτι δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου για να αναλωθω σε τετοιες καταστασεις, πλεον, μετα απο τοσα χρονια και τοσες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου (αν και ποτε δε χανω την ευκαιρια να συγκρινω την αποδοση του λευκου π.χ. σε δυο διαφορετικα iphone 4 - δοκιμαστε το σε φιλους σας, θα εκπλαγειτε) ή και διαθεση - ειλικρινα το galaxy s 2 ειναι απο τις καλυτερες συσκευες που περασαν απο τα χερια μου και σιγουρα το πιο ικανο smartphone της αγορας...

με το iphone το εχω ζησει προσωπικα και βαζοντας διπλα διπλα τις 2 συσκευες δεν πιστευα οτι ειναι το ιδιο μοντελο...αστα να πανε...και σε αλλο νημα που αφορουσε τις οθονες ημουν ξεκαθαρος οτι δεν με ενδιαφερει θεμα που δεν βλεπω αλλα επειδη πιστευω πως η σωστη ενημερωση μπορει να αποτρεψει την παραπληροφορηση γιαυτο το εβαλα το link...

λογω κουκιδας φιλε μου θα το επιστρεψεις ή και και απο το κιτρινισμα?

Να σου πω την αλήθεια η κουκίδα μου τη σπαει πιο πολυ απολα..και φοβαμαι μην καει σαν πιξελ εντελως..Μετα μου τη σπαει το ροζ στη καμερα. Το κιτρινισμα ουτε το βλεπω πια...και υπο ειδικιες συνθηκες κτλ..Ειδα 2 δειγματ σημερα ΜΜ και κανενα απο τα δυο δεν ειχε ροζ καμερα κ κουκιδα-κυλιδα...Αυτα...Παντως απο βδομαδα λενε ολοι..αντε καποιοι αυριο και αν..(οτιθα φερουν τη συσκευη).

Ας μην αναλωνόμαστε με αυτήν την ανούσια συζήτηση παιδιά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά τα συμπεράσματα, παραμένουν έτσι τα πράγματα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3664414#post3664414

Ο konsniper είναι απλά ένας από τους άτυχους που πήρε κινητό της ελαττωματικής φουρνιάς. Αν συμβεί αυτό, απλά το αλλάζουμε. Δεν είναι ούτε η πρώτη εταιρεία η Samsung ούτε η τελευταία δυστυχώς, στην οποία συμβαίνει αυτό (όσοι είχαν Nokia N97 ας θυμηθούν τα αντίστοιχα ευτράπελα).

Αν έχετε πρόβλημα στο κινητό, το αλλάζετε απ'ευθείας. Αν όχι, το χαίρεστε και μεγειά σας. Είναι τόσο απλό.

- Alex

• Administrators

Να τονίσω εδώ ότι το θέμα ξεκλειδώθηκε για να συνεχίσουμε να συζητάμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τη συγκεκριμένη συσκευή και μόνο. Ας αρκεστούμε σε αυτό και ας αποφύγουμε χαρακτηρισμούς σε άτομα, απόψεις, γνώμες.

Αν δεν διατηρηθεί το επίπεδο των συζητήσεων σε αποδεκτά επίπεδα το θέμα θα ξανακλειδωθεί οριστικά. Ευχαριστώ.

Modpic.gif

Να ρωτήσω, υπάρχει άτομο που αγόρασε το κινητό από 1/6/2011 +, και είχε πρόβλημα με την κάμερα/οθόνη?
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

ΕΓω και ο απο πάνω σου!χαχα! Το θέμα νομίζω είναιη φουρνιά και όχι ποτε το αγόρασες. Χτες το ΜΜ ρεντη παρέλαβε ένα και το έβαλε για πρόμο. Πηγα το είδα και δεν είχε ουτε η κάμερα ροζ, ουτε κυλίδες η οθόνη .ΔΕν ξέρω αν ήταν τυχαίο. Πάντως εγω και ο athanaso πετύχαμε την <<καλή >> φουρνια σίγουρα...Νομίζω πρέπει να τους ανοίξουμε καμια δεκαρια κουτια..ετσι για να μαθουν!Να τα αλλάζουμε μεχρι να βρεθεί ένα..χαχα

ΕΓω και ο απο πάνω σου!χαχα! Το θέμα νομίζω είναιη φουρνιά και όχι ποτε το αγόρασες. Χτες το ΜΜ ρεντη παρέλαβε ένα και το έβαλε για πρόμο. Πηγα το είδα και δεν είχε ουτε η κάμερα ροζ, ουτε κυλίδες η οθόνη .ΔΕν ξέρω αν ήταν τυχαίο. Πάντως εγω και ο athanaso πετύχαμε την <<καλή >> φουρνια σίγουρα...Νομίζω πρέπει να τους ανοίξουμε καμια δεκαρια κουτια..ετσι για να μαθουν!Να τα αλλάζουμε μεχρι να βρεθεί ένα..χαχα

καλο ειναι παιδια να βαζουμε και καμια foto ωστε να εστιαζετε και να διευκρινιζετε και το προβληματικο και το μη...και εμενα πιστευα οτι δεν εχει το προβλημα αλλα βαζοντας foto εδω τελικα μου ειπανε οτι εχω το κιτρινισμα καθως και οτι το εχουν λιγο ή πολυ ολοι!!

εγω εχω βαλει φωτο...Νομιζω οτι το είχα λίγο σχετικά..Αν ήταν μονο αυτοθα το κραταγα..ΑΛλα και αυτο,και η καμερα, και κυλιδα στην οθονη..πανε πολυ!:p

δηλαδη ποιο ειναι το σωστο απο θεμα οθονης απο τα τρια?

δηλαδη ποιο ειναι το σωστο απο θεμα οθονης απο τα τρια?

ολα...αν θελεις εντονα και βαθια χρωματα θα υποστεις και το κιτρινισμα ενω αν θελεις ομοιομορφη οθονη θα πρεπει να υποστεις τα ξεβαμμενα και ξεθωριασμενα χρωματα...το ιδιο θεμα το παρεθεσα και πιο πανω και το βρηκα απο διαφορετικη πηγη....περι ορεξεως...!!!!

Το κιτρινισμα στην οθονη του δικου μου με τερμα χαμηλη φωτεινοτητα και την γκρι εικονα ειναι εντελως ανεπαισθητο. Πρεπει να το ξερεις για να το καταλαβεις. Στην καμερα πριν την ληψη φαινεται το ελαφρυ ροζ που λετε αλλά μολις βγει η φωτογραφια χανεται. Μην ασχολειστε με ανουσιες λεπτομερειες.

Οπως πηγα να βγαλω τη φωτο για νασας την ανεβασω...στο γκρι φοντο..εβλεπα αυτες τις καθετες γραμμουλες..σαν νερα.Αυτα είναι των αμολεντ ή του δικου μου?

Οπως πηγα να βγαλω τη φωτο για νασας την ανεβασω...στο γκρι φοντο..εβλεπα αυτες τις καθετες γραμμουλες..σαν νερα.Αυτα είναι των αμολεντ ή του δικου μου?

τι εννοεις?δωσε foto να καταλαβουμε

Αυτό που αναφέρετε ότι ανεβάζει θερμοκρασία δεν μπορεί να οφείλετε στο ότι το κινητό σχεδιάστηκε και αρχικά λειτουργούσε στα 1GHz ενώ μετά η Samsung το συγχρόνισε στα 1,2 GHz ; Αυτή η αύξηση 20% δεν θα είχε κάποια συνέπεια στην θερμοκρασία;

Μάλλον την πατήσαμε με το διπυρηνο. Όπως στα laptop που είχαν φοβερό επεξεργαστή κ δε τα άντεχες στα πόδια πάνω από μισή ώρα. Ίσως όμως να είναι θέμα λογισμικού...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

πιο πολυ δε λες τιποτε φιλε πολλυ περισοτερο το θεμα ειναι να μην προκυψει προβλημα οπως το hd2 που του εχουν αλαξει πλακετα 3 φορες γιατι απο την θερμοκρασια την εκεγε την πλακετα και αρχιζε τα τρελα!!! το πουλησα και υσηχασα

Άμα χαλάσει η πλακέτα απο την συχνη υπερθεμανση πόσο περίπου να κάνει η αλλαγή της;

Το θέμα είναι ακόμα και να μην αρχίσει τα restart μπορει να χάσει απο την μέγιστη ζωή της.

Η αλλαγή πλακέτας απο το SGS2 πόσο παει ξέρει κανείς ;

1. Που είναι η φωτογραφία ;

2. Πηγες να τραβήξεις την όθονη σου ;;

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Χμμ ιδου το διλημμα τωρα , το πας πισω για αντικατασταση με τον φοβο μην κατσεις σε ελλατωματικη οθονη , ροζ βουλα στην καμερα κλπ κλπ , η απλα παιρνεις ενα bluetooth

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το αγόρασα σήμερα και εγώ, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα που αναφέρονται..

Θα ανεβάσω και screen από την περίφημη κιτρινίλα αργότερα. Την οποία έχω αποτύχει να παρατηρήσω αλλά τέσπα.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το αγόρασα σήμερα και εγώ, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει τα προβλήματα που αναφέρονται..

Θα ανεβάσω και screen από την περίφημη κιτρινίλα αργότερα. Την οποία έχω αποτύχει να παρατηρήσω αλλά τέσπα.

Μια απ τα ίδια κ εδώ.. Μονο αυτό με την camera το μοβ στα αριστερά το οποίο δεν φαίνεται πολύ, και όταν πας μετα να δείς την photo Που τράβηξες δεν υπάρχει καν !

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας