aris1976 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 http://ninpo.qap.la/kernels/sgs2/nin....2-release.zip αν δεν κανω λαθως... Not Found The requested URL /kernels/sgs2/nin....2-release.zip was not found on this server. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 λοιπον ξαναφλασαρα απο την αρχη την 1.15 με τον 1.4 με ολα τα wipe κτλ...περασα κανονικα το chainfire με τα plugins και ολα κομπε...δοκιμασα και το riptide και τρεχει σφαιρα...θα δω πως θα παει κ αν εχω παλι ασχετα reboot θα περιμενω να βγει η official 2.3.4 KG2 Η 1.5 δεν έχει ενσωματωμενο τον 1.4 κερμελ??? Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Συντομα θα βγει η 2.3.4 XXKG2 και απ οτι λενε ο darky την εχει ηδη και μεχρι το βραδυ θα εχει βγαλει την δικη του custom rom :) Kαλά φλασαρίσματα και παλι :p Υ.Γ. η samfirmware κάνει λόγο οτι ειναι και η official 2.3.4....θα δείξει. σοβαραααα....? οποτε περιμενω και δεν κανω τιποτα....θελω να δω αν τελικα λυνεται εκει το προβλημα με τον broswer.... :) βασικα ειμαι πολυ ευχαριστημένος με την kg1 και στο θεμα της μπαταριας και δεν μου κανει καρδια να το πειραξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 I9100XXKG2 details:...ακόμα δεν εχει βγει!! Phone - MODEM_I9100XXKG2_REV_02_CL1034110.tar PDA - CODE_I9100XXKG2_CL349526_REV02_user_low_ship.tar CSC - GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG2.tar Region: Austria, Benelux, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, UK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Η 1.5 δεν έχει ενσωματωμενο τον 1.4 κερμελ??? Sent from my MZ601 using Tapatalk ναι δεν εβαλα τον 1.2... λοιπόν το εχω ξεσκίσει το κιν και δεν έκανε ουτε ένα reboot(παλι καλα) τώρα το έβαλα να φορτίσει με το battery calibration ανοιχτό ώστε να κάνω και calibrate την μπαταρία για να δω πως θα παει... πάντως αν εξαιρέσεις τον browser η ρομ ειναι πολύ καλή... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Σε 30 λεπτα ο Darky ανεβάζει την custom rom του με XXKG2 :p:p.....ΓΙΑ φορτιστε τα κινητα σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Σε 30 λεπτα ο Darky ανεβάζει την custom rom του με XXKG2 :p:p.....ΓΙΑ φορτιστε τα κινητα σας. στο samfirmwares να δουμε ποτε θα ανεβει :P κατι ασχετο η xwkg1 εχει ελληνικο keyboard(stock ρομ παντα)?? Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 στο samfirmwares να δουμε ποτε θα ανεβει :P κατι ασχετο η xwkg1 εχει ελληνικο keyboard(stock ρομ παντα)?? Το android keyborad εχει ελληνικα....στο swype εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες το πως του περνας ελληνικα.Λογικα η XKG2 θα εχει και στο swype ελληνικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ναι δεν εβαλα τον 1.2... λοιπόν το εχω ξεσκίσει το κιν και δεν έκανε ουτε ένα reboot(παλι καλα) τώρα το έβαλα να φορτίσει με το battery calibration ανοιχτό ώστε να κάνω και calibrate την μπαταρία για να δω πως θα παει... πάντως αν εξαιρέσεις τον browser η ρομ ειναι πολύ καλή... Οκ αύριο τέτοια ώρα θα μας πεις τις εντυπώσεις σου...Μιας και είσαι και τυπως που το σκαλιζεις το κινητό...άρα θα μας δώσεις εντυπωσεις για το πως συμπεριφέρεται το κινητό... Και ειδικά για την μπαταρία... Sent from my MZ601 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Σε 30 λεπτα ο Darky ανεβάζει την custom rom του με XXKG2 :p:p.....ΓΙΑ φορτιστε τα κινητα σας. εχουμε καμια πληροφορια για το αν θα εχει σημαντικες διαφορες με την kg1?:) εχει ακουστει κατι τελος παντων?:p και ημουν ετοιμος να φλασαρω την leomar...πο ποπο εδω δες τι γινεται...:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Το android keyborad εχει ελληνικα....στο swype εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες το πως του περνας ελληνικα.Λογικα η XKG2 θα εχει και στο swype ελληνικα. οκ ηθελα να δω αν οντως ειχε ελληνικα το keyboard..η g2 δυσκολο να εχει ελληνικο swype και keyboard εφοσον ειναι xx και οχι xw.. Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Σε 30 λεπτα ο Darky ανεβάζει την custom rom του με XXKG2 :p:p.....ΓΙΑ φορτιστε τα κινητα σας. ειναι ''Ο'' darky η ''Η'' darky γιατι στο twiter βλεπω γυναικεια φατσα.... και ειναι ...ναρα :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ειναι ''Ο'' darky η ''Η'' darky γιατι στο twiter βλεπω γυναικεια φατσα.... και ειναι ...ναρα :) o darky αυτη ειναι η κοπελα του :P Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 o darky αυτη ειναι η κοπελα του :P μπραβο του που αντι να ασχολειτε μαζι της ασχολειτε με το s2 :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 εχουμε καμια πληροφορια για το αν θα εχει σημαντικες διαφορες με την kg1?:) εχει ακουστει κατι τελος παντων?:p και ημουν ετοιμος να φλασαρω την leomar...πο ποπο εδω δες τι γινεται...:lol::lol: Noμίζω η darkyrom KG1 δεν είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με την stock KG1.Ας μας πει και καποιος που την εχει περασει. Τελικα την ξανανεβαζει αλλου...θα περιμενουμε αλλα 20 λεπτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 παιδια πάντως οποιος θελει να φλασαραρει καποια custom rom θα σας πρωτινά αυτην [ROM] [XXKG1] LeoMar75 Rom Revolution v2.1 (Browser with HW acceleration) παρα πολυ καλη!!!!(εχω δοκιμάσει και την Cognition S2 v1.13 kai την litening 2.2)αυτη η ρομ ειναι πιο καλη για μενα και απο μπαταρια μια χαρα δεν ειδα και καμια διαφορα με της προηγουμενες που ειχα!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 παιδια πάντως οποιος θελει να φλασαραρει καποια custom rom θα σας πρωτινά αυτην [ROM] [XXKG1] LeoMar75 Rom Revolution v2.1 (Browser with HW acceleration) παρα πολυ καλη!!!!(εχω δοκιμάσει και την Cognition S2 v1.13 kai την litening 2.2)αυτη η ρομ ειναι πιο καλη για μενα και απο μπαταρια μια χαρα δεν ειδα και καμια διαφορα με της προηγουμενες που ειχα!!!!! διαβάζω κ εγω πολύ καλά λογια για την συγκεκριμένη αλλα ειναι πολυ φορτωμένη για τα δικά μου γούστα...αν ειχε πετάξει τα στοκ σκουπίδια και ειχε το μαμά θέμα θα την περνουσα χωρις δευτερη σκεψη... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Και όμως υπάρχει...λοιπόν o συνδυασμός που τα σπάει για μένα είναι o παρακάτω...leomar 75 για ρομ(έχει fixed browser με ζουμ και όλα), kernel lulz beta από tegrak (βγήκε πριν καμιά ώρα) και για όσους θέλουν tegrak app για oc..εδώ πλέον βρήκα το λιμάνι μου.. Sent from Galaxy! φιλε την εβαλα αλλα το προβλημα παραμενει....(ξαναγύρισα με restore σε στοκ 2.3.4) βρε παιδια πως ειναι δυνατον μερικα παιδια απο εδω μεσα να λενε οτι τους δουλευει σωστα ο broswer?? εγω οτι ρομ και αν δοκιμασα το προβλημα παραμενει.... μου κανει τρομερη εντυπωση αυτο..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 βγηκε η ρομ του darky αλλα δεν βλεπω να εχει ελληνικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174161 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel666 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Νομίζω έκανα χοντρή πατάτα... Προσπαθούσα να αλλάξω κάποια εικονίδια της μπαταρίας πειράζοντας το framework-res.apk και το σύστημα κράσαρε. Με restart παραμένει στην αρχική οθόνη με το κίτρινο τριγωνάκι. Βρήκα κάτι εδώ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπω σε recovery mode που λέει: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073766 Καμιά ιδέα; :-/ Edit: ok, μπαίνω σε recovery mode, then what? :/ Edited July 18, 2011 by Raziel666 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Βγήκε και η stock XXKG2: http://goo.gl/4RizK Bάζετε τα ακολουθα: PDA : CODE_I9100XXKG2_CL375027_REV02_user_low_ship.tar.m d5 PHONE : MODEM_I9100XXKG2_REV_02_CL1037208.tar.md5 CSC : GT-I9100-CSC-MULTI-OXAKG2.tar.md5 Edited July 18, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 βγηκε η ρομ του darky αλλα δεν βλεπω να εχει ελληνικα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174161 Αυτή δεν είναι ROM του Darky, είναι αυτή που διέρευσε από τη Samsung. XXKG2 Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Για Root στην XXKG2 Aνοίγουμε το odin & βάζουμε στο PDA τα παρακάτω: Φλασάρουμε εναν CF-Root Kernel : http://goo.gl/aXQVp CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG1-v4.1-CWM4.zip - [Click for QR Code] (6.08 MB, 35723 views) Ξαναφλασάρουμε τον stock kernel που περιέχεται στον φακελο που καναμε extract οταν κατεβασαμε το zip της XXKG2 KERNEL_I9100XXKG2_CL375027_REV02_user_low_ship.tar Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 18, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Αυτή δεν είναι ROM του Darky, είναι αυτή που διέρευσε από τη Samsung. XXKG2 Ορθόν. Την δοκίμασε κάποιος τολμηρός; Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν έχει ελληνικά αλλά μου φαίνεται παράξενο να έχει η KG1 και όχι η KG2 μιας και είναι για το ίδιο region. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ορθόν. Την δοκίμασε κάποιος τολμηρός; Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν έχει ελληνικά αλλά μου φαίνεται παράξενο να έχει η KG1 και όχι η KG2 μιας και είναι για το ίδιο region.Eλληνικα σαν γλωσσα εχουν και οι 2...στο swype δεν εχουν.Μολις την εβαλα...δεν εχω προλαβει να την δω αλλα επιβεβαιωνω αυτα που λενε & στο XDA....οτι ειναι σιγουρα πιο γρηγορη απο KG1 και λιγο πιο smooth.Καλα φλασαρίσματα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts