Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτιμώ πως αφου είναι λογισμικό europe θα έχει κανονικά και ελληνικά.

Αν το τηλέφωνο σου είναι unbranded ( το πιο πιθανό πως έτσι είναι ) μπορείς να φλασάρεις κανονικά

Φλασάρεις με τις οδηγίες που έχει από εκεί που κατεβάζεις το firmware.

Αν κατέβασες από τον "τυπά" στο xda , ακολουθάς αυτόν. Αν κατέβασες από Samfirmware ακολουθάς αυτούς.

εχει ελληνικα μονο στο μενου...στο πληκ/γιο δεν συνεργαζεται δυστυχως...οχι ακομα...δεν εχει το σωστο CSC..θα πρεπει να εχουμε κατι σε XEU για να δουλευουν ολα..

την περασα χθες..αλλα θελω να γραφω ελληνικα οποτε επεστρεψα στο XKF1 οπου δουλευουν ολα σωστα:)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υποθέτω ότι μιλάμε για την έκδοση kf1 που υπάρχει στο sam firmware στην κατηγορία europe ε; αν κάνω την αναβάθμιση θα χάσω επαφές, εικόνες, μουσική κτλ;

παιδια εκανα restore με το titanium backup θελω ομως να κανω καποιες ερωτησεις για να ανακτησω εκτος απο τις εφαρμογες και τις επαφες μου και τις συνδεσεις στο facebook τι πρεπει να επιλεξω Eπαναφορα ολων των εφαρμογων και των δεδομενων τους η επαναφορα ολων των εφαρμογων και των δεδομενων συστηματος? και κατι αλλο εαν μια εφαρμογη που εχει που εχει μια rom ειναι πιο καινουρια απο αυτην που θα επαναφερω εγω θα το καταλαβει το titanium backup η οχι?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια εκανα restore με το titanium backup θελω ομως να κανω καποιες ερωτησεις για να ανακτησω εκτος απο τις εφαρμογες και τις επαφες μου και τις συνδεσεις στο facebook τι πρεπει να επιλεξω Eπαναφορα ολων των εφαρμογων και των δεδομενων τους η επαναφορα ολων των εφαρμογων και των δεδομενων συστηματος? και κατι αλλο εαν μια εφαρμογη που εχει που εχει μια rom ειναι πιο καινουρια απο αυτην που θα επαναφερω εγω θα το καταλαβει το titanium backup η οχι?

το facebook ειναι εφαρμογη...οι επαφες ειναι εφαρμογες συστηματος...αρα καλο ειναι να πας και στις 2 κατηγοριες και να τικαρεις εσυ τις εφαρμογες/δεδομενα που χρειαζεσαι για backup..

τωρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρη...νομιζω πως το titanium θα σου επαναφερει τις εφαρμογες σου ως ειχαν,χωρις να τσεκαρει εκδοση,οποτε λογικα την αναβαθμιση την κανεις εσυ μετα manually

το facebook ειναι εφαρμογη...οι επαφες ειναι εφαρμογες συστηματος...αρα καλο ειναι να πας και στις 2 κατηγοριες και να τικαρεις εσυ τις εφαρμογες/δεδομενα που χρειαζεσαι για backup..

τωρα χωρις να ειμαι 100% σιγουρη...νομιζω πως το titanium θα σου επαναφερει τις εφαρμογες σου ως ειχαν,χωρις να τσεκαρει εκδοση,οποτε λογικα την αναβαθμιση την κανεις εσυ μετα manually

μιλαω για την build in εφαρμογη του facebook μεσα στο social hub. εγω εκανα επαναφορα εφαρμογων και δεδομενων συστηματος μου εβγαλε μονο το social club force close αλλα εκανα διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης και επανηλθε κανονικα.

Εdit: και πως θα ξερω ποια εφαρμογη συστηματος θα επαναφερει τις επαφες μου ωστε να την επιλεξω?

Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων

οσοι εχετα κανει root με το CF-ROOT σας λειτουργει το market enabler και το gps aids.ρωταω γιατι καπου αναφερθηκε οτι αν και ο dev λεει οτι εχει busybox λενε οτι οι εφαρμογες λενε πως δεν εχει οποτε δοκιμαστε αυτες τις 2 που θελουν busybox και πειτε μου

οσοι εχετα κανει root με το CF-ROOT σας λειτουργει το market enabler και το gps aids.ρωταω γιατι καπου αναφερθηκε οτι αν και ο dev λεει οτι εχει busybox λενε οτι οι εφαρμογες λενε πως δεν εχει οποτε δοκιμαστε αυτες τις 2 που θελουν busybox και πειτε μου

το market enabler λειτουργει κανονικα σε'μενα...το gps aid δεν το εχω,ισως καποιος αλλος να σου πει..

Στο πρωτο Post εδω εχει για τα services απ'οτι καταλαβαινω που μπορουμε να καταργησουμε, σωστα?

Αν σταματησω καποια απο αυτα θα παραμεινουν στην λιστα ωστε να τα ξεκινησω ξανα, η αντε γυρευε μετα?

Στο πρωτο Post εδω εχει για τα services απ'οτι καταλαβαινω που μπορουμε να καταργησουμε, σωστα?

Αν σταματησω καποια απο αυτα θα παραμεινουν στην λιστα ωστε να τα ξεκινησω ξανα, η αντε γυρευε μετα?

αν χρησιμοποιεις το titanium..θα κανεις freeze οσα σου γραφει λιστα...μετα αν θελησεις να κανεις καποιο απ'αυτα unfreeze,πας παλι στο titanium /unfreeze και τικαρεις αυτα που θες για ξεπαγωμα..

ευκολο?:)

φιλε εγω το ειχα αυτο το προβλημα με το gps aids μου ελεγε οτι δεν υπαρχει το busybox και μαλον έφταιγε το οτι μετα CF-ROOT φλασαρα τον στοκ κερνελ και ετσι φλασαρα παλι το CF-ROOT και ολα καλα τωρα!!(χωρις να χανα φλασαρο τον στοκ κερνελ)

υπαρχει μια εφαρμογη απο τον ιδιο dev το villain tweaks...μολις το εγκαταστησεις εχει επιλογες σε διαφορα διαθεσιμα tweaks..καπου εχει και για την μπαταρια :)

στειλε μου λιγο link ρε Luciferia αν μπορεις και αν σου ειναι ευκολο.....???:)

εχω κανει φορματ το pc αυτες τις μερες και εχω χασει την μπαλα λιγο......:)

αυτο με την μπαταρια με ενδιαφερει παρα πολυ......

τα tweaks που λες ειναι καθαρα για αυτη την ρομ ετσι......??

δεν χρειαζεται να βαλω κατι αλλο....

στειλε μου λιγο link ρε Luciferia αν μπορεις και αν σου ειναι ευκολο.....???:)

εχω κανει φορματ το pc αυτες τις μερες και εχω χασει την μπαλα λιγο......:)

αυτο με την μπαταρια με ενδιαφερει παρα πολυ......

τα tweaks που λες ειναι καθαρα για αυτη την ρομ ετσι......??

δεν χρειαζεται να βαλω κατι αλλο....

Κλαιρη για πιο ευκολα :)

ναι ειναι μονο γι'αυτη τη rom..

οριστε http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php/4570-%28updated%29-VillainTweaks-v1.3.1-%2829-May%29

θα περασεις την εφαρμογη στο κινητο και θα την κανεις install...ετοιμος!!

διαβασα σημερα (μετα χαρας μπορω να πω) οτι η πολυαναμενομενη rom CM7 ειναι σχεδον ετοιμη (μενει να φτιαξουν τον ηχο,γιατι δεν λειτουργει) και επισης βγηκε alpha_test για MIUI rom..

νομιζω πως οταν ερθει η ωρα για την κυκλοφορια και των 2...δεν θα θελουμε πλεον κατι αλλο για το κινητο μας :w00t:

Κλαιρη για πιο ευκολα :)

ναι ειναι μονο γι'αυτη τη rom..

οριστε http://www.villainrom.co.uk/forum/showthread.php/4570-%28updated%29-VillainTweaks-v1.3.1-%2829-May%29

θα περασεις την εφαρμογη στο κινητο και θα την κανεις install...ετοιμος!!

κλαιρη αν θυμαμαι καλα εχεις περασει την ανεπίσημη ρομ του VillainROM πεσ μασ τησ εντυπώσεις σου ελληνικα εχει??

Παιδες συγνωμη λιγο αλλα γιατι απο χθες μου σβήνονται ποστς......?????

ειπα ενα ευχαριστώ στην κλαιρη και χαθηκε.....(τουλάχιστον ελπιζω να το ειδε....)

χθες απάντησα για μια εφαρμογη πολυ σημαντική για το κινητο(τυπου go sms) και χαθηκε και αυτο το ποστ......(ηταν για το ιντερνετ και ποσο μπορει να χασει ντατα καποιος που δεν εχει παρει χαμπαρι οτι το κινητο ειναι ονλαιν συνέχεια.....)

οκ το καταλαβαινω οτι για εφαρμογες πρεπει να μιλαμε στο αναλογο τοπικ αλλα ειναι μερικες εφαρμογες πολυ σημαντικες για την λειτουργία του κινητου....μας...

βρε δασκαλε σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα χαλαρώστε λιγο.....:)

εχω που απολύθηκα απο το στρατο αρκετα χρονια......:p:lol:

αντε βγαλτε οφ τοπικ τωρα απλα αν δεν τα ελεγα θα εσκαγα....σορυ....

κλαιρη αν θυμαμαι καλα εχεις περασει την ανεπίσημη ρομ του VillainROM πεσ μασ τησ εντυπώσεις σου ελληνικα εχει??

μιλας για την 1.4 ετσι??την εβαλα χθες και την ξαναεβγαλα με συνοπτικες...

ελληνικα εχει μονο στο μενου...ειναι βασισμενη σε πολωνικο CSC και ετσι δεν υποστηριζονται πληρως τα ελληνικα..απο'και και περα ειχε ολα τα σχετικα tweaks που εχουν κυκλοφορησει στο XDA..power extended menu,της καμερας,και διαφορα αλλα..

οσο για το interface ειναι καθαρο stock...δεν εχει πειραξει τιποτα απο'μεσα..

εγω τωρα εχω την 1.2 poy συνεργαζεται σωστα με τα ελληνικα..καλη διαρκεια μπαταριας και εχω περασει και ενα θεμα με βαση το honeycomb..γιατι η αληθεια ειναι το πρασινακι του gingerbread με χαλαει λιγο:p

ελληνικα εχει μονο στο μενου...ειναι βασισμενη σε πολωνικο CSC και ετσι δεν υποστηριζονται πληρως τα ελληνικα..απο'και και περα ειχε ολα τα σχετικα tweaks που εχουν κυκλοφορησει στο XDA..power extended menu,της καμερας,και διαφορα αλλα..

εγω τωρα εχω την 1.2 poy συνεργαζεται σωστα με τα ελληνικα..καλη διαρκεια μπαταριας και εχω περασει και ενα θεμα με βαση το honeycomb..γιατι η αληθεια ειναι το πρασινακι του gingerbread με χαλαει λιγο:p

κλαιρυ εγω την 1.2 την εβαλα προχθες αλλα δεν εμεινα ευχαριστημένος με την μπαταρια....

μαλλον ομως δεν την εβαλα σωστα θα το ξαναδοκιμαδω και θα σου πω......

κλαιρυ εγω την 1.2 την εβαλα προχθες αλλα δεν εμεινα ευχαριστημένος με την μπαταρια....

μαλλον ομως δεν την εβαλα σωστα θα το ξαναδοκιμαδω και θα σου πω......

calibration εκανες μετα η αφησες την μπαταρια στην τυχη της???

ναι για την 1.4 μιλούσα!!δηλαδή ειναι καλύτερη απο την official την I9100XWKF1 η δεν εχει και μεγαλη διαφορά??εχεις να πεις τιποτα για την Litening_Rom_v1-4 ψήνομαι λήγω:p

calibration εκανες μετα η αφησες την μπαταρια στην τυχη της???

οχι δεν εκανα για αυτο σου λεω...οτι μαλλον δεν την εβαλα σωστα...:)

εσυ εισαι ευχαριστημένη απο την ρομ αυτη.......????

γενικα σε αντιθεση με τον πρωτο γαλαξια φοβαμαι περισσότερο στον δεύτερο να πειραματιστώ....ισως γιατι τα περισσότερα δουλευουν σωστα.....:)

οχι δεν εκανα για αυτο σου λεω...οτι μαλλον δεν την εβαλα σωστα...:)

εσυ εισαι ευχαριστημένη απο την ρομ αυτη.......????

γενικα σε αντιθεση με τον πρωτο γαλαξια φοβαμαι περισσότερο στον δεύτερο να πειραματιστώ....ισως γιατι τα περισσότερα δουλευουν σωστα.....:)

εγω παλι τον 1ο δεν τον ειχα..υπερευχαριστημενη θα ελεγα..θα δεις και εσυ οταν κανεις και το calibration τι γινεται!!

δε΅ς και αυτο και αμα σου αρεσει να το βαλεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1129646

ναι για την 1.4 μιλούσα!!δηλαδή ειναι καλύτερη απο την official την I9100XWKF1 η δεν εχει και μεγαλη διαφορά??εχεις να πεις τιποτα για την Litening_Rom_v1-4 ψήνομαι λήγω:p

σου προτεινω να μην την βαλεις ακομα...σου ειπα πριν τους λογους..τωρα αν θες να πειραματιστεις,παω πασο!

η litening σε εμενα εκανε πολλα FC's και η μπαταρια εβγαζε και δεν εβγαζε μια μερα (και εγω δεν το εχω στα full ολη μερα ετσι??)και συν οτι ηταν και πειραγμενη για να βγαζει καλυτερα αποτελεσματα στα benchmarks..τωρα δεν ξερω αν εχει αφαιρεθει το συγκεκριμενο script :confused:

το θεμα ειναι τωρα αν καποιος χρειαζεται να βαλει custom rom.εγω προσωπικα νομιζω(αν και δεν εχω ακομα το κινητο αλλα εχω στειλει παραγκελια)βλεποντας το απο φιλους οτι δεν χρειαζεται custom rom

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...