karlesg Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω. Ειναι ο μονος λογος που δεν εχω φλασαρει τον κερνελ του τουρκου. Ειμαι διπλωματουχος ηλεκτρολογος μηχανικος & μηχανικος υπολογιστων (ΕΜΠ), και το πρωτο πραγμα που δε θα εκανα στη συσκευη μου ειναι να αλλαξω με σταθερη ταση το ρευμα που τραβα η συσκευη. Επισης να ξερετε πως αυτα τα stand στο mall και golden hall που φορτιζουν το κινητο σε 10 λεπτα, ναι μεν ειναι βολικα, αλλα ειναι θανατος για τη μπαταρια. Να το φορτισεις 1-2 φορες, οκ, αλλα αν δεν το χρειαζεστε, δεν ειναι αναγκη να τα δοκιμασετε. Παρεπιπτοντως, στα σχεδια μου ειναι να φτιαξω και γω εναν κερνελ, αντιστοιχο του stratosk στο samsung galaxy s. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112908 Stock & OC/UV & BLN & speedmod mdnie & τα τελευταια patches για CFQ/BFQ & personal favorite governor smartass v2. Αυτον βεβαια θα τον βγαλω αφου ενημερωθουν τα sources. Και ο ίδιος τοχει γράψει ότι αυτό το mod είναι γι' αυτούς που θέλουν πολύ γρήγορη φόρτιση και δεν τους ενδιαφέρει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Βέβαια αυτό το 1000 mA είναι σχεδόν εγκληματικό... Δε θα έδινα εγώ τέτοιο πράγμα σε καμία περίπτωση όσο και να κοπανιούνται όλοι τους ότι θέλουν γρήγορη φόρτιση... Πάντως οι στοκ τιμές του κέρνελ που δίνει είναι σωστές 650, 550, 450. Και o Hacre νομίζω ότι έχει κάνει κάτι περίεργο εκεί πάντως αν θυμάμαι καλά... έχει ανεβάσει το AC σε 750. Τεσπα... οι περισότεροι είμαι σίγουρος ότι το σώνουν γιατί χρησιμοποιούν το μαμά φορτιστή και όχι κάνα 3rd party γαϊδούρι... :p Όσο για τον speedmod κι εγώ αυτόν έχω τώρα, αλλά και αυτός έχει κάνει νομίζω λάθος στo by default μειωμένο brightness που έχει βάλει σε όλους. Παρόλο που για το δικό μου γούστο και display είναι ψιλοκαλό όχι όμως τέλειο, όλα τα display δεν είναι ίδια... Σε κάποιους μπορεί να είναι πολύ χαμηλό ή άλλοι να το θεωρούν πολύ ψηλό. Τέτοιες ρυθμίσεις πρέπει να είναι user adjustable. Πρέπει να βρεθεί τρόπος και δυνατότητα ο κάθε χρήστης να το φέρνει στα μέτρα του ανάλογα με τη συσκευή του... Για μένα αυτό θα ήταν το σωστό... Άσε που και αυτές οι τροποποιημένες mdnie ρυθμίσεις δεν ξέρω κατά πόσο μ' αρέσουν ή όχι... Όσο για το BLN έχω ξενερώσει εντελώς με την υλοποίησή του στο SGS2. Εγώ κάτι τέτοιο θέλω να το έχω ενεργό για πολύ ώρα μη σου πω και συνέχεια, αυτό είναι το νόημά του, όχι να το κλείνω μετά από λίγο... Τι να το κάνω λοιπόν τώρα που δουλεύει με wakelock; Τίποτα... δεν το χρησιμοποιώ καν... :p Και να σου κάνω μια ερώτηση αν ξέρεις... έχω διαβάσει κάποιους να λένε ότι και μόνο η εισαγωγή της δυνατότητας στον κερνελ για bln χρησιμοποιεί κάτι, που ακόμα και όταν δεν έχεις ενεργό το bln ίσως καταναλώνει μπαταρία. Δηλαδή ακόμα και να μην έχεις καν εγκατεστημένη την εφαρμογή BLN, κάπου έχει μια μικρή επιβάρύνση ο kernel. Άλλοι λένε πάλι ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Ξέρεις τι ισχύει τελικά το έχεις ψάξει; Edited September 29, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Επειδη εχω ζαλιστεί στο search αυτες τις μερες.. μήπως κάποιος που έχει έυκολο το link για τη kernel κ τις γενικες οδηγίες του τουρκου όπως αναφέρατε παραπάνω μπορεί να το postarei? Edit : 1. Και έχω κ άλλες απορίες, χρησιμοποιείτε κάποιο task manager/killer εκτός από το default? 2. Κάποιες εφαρμογές όπως το Mail, Συλλογή κτλ είναι λογικό να δουλεύουν στο backround? (μπαίνει σε deep sleep mode η συσκευή αλλά όταν κοιτάω πάντα είναι εκεί μερικά περιττά προγράμματα) Και αν δεν συμβαίνει σε εσάς γνωρίζετε πως μπορώ να το αλλάξω χωρίς να κάνω "διακοπή" της κάθε διεργασίας ? 3. Όταν ανοίγω wifi γίνεται πανηγύρι από εφαρμογές όπως facebook,pulse, Sports Tracker, Soccer Scores κτλ... έχω ψάξει μια μια της εφαρμογές να δω αν έχουν επιλογή για συγχρονισμό όταν ανοίγει το wifi αλλά μάταια. Κάποια λύση? Θα σας ήμουν υπόχρεος... Edited September 29, 2011 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Επειδη εχω ζαλιστεί στο search αυτες τις μερες.. μήπως κάποιος που έχει έυκολο το link για τη kernel κ τις γενικες οδηγίες του τουρκου όπως αναφέρατε παραπάνω μπορεί να το postarei? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Και ο ίδιος τοχει γράψει ότι αυτό το mod είναι γι' αυτούς που θέλουν πολύ γρήγορη φόρτιση και δεν τους ενδιαφέρει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Βέβαια αυτό το 1000 mA είναι σχεδόν εγκληματικό... Δε θα έδινα εγώ τέτοιο πράγμα σε καμία περίπτωση όσο και να κοπανιούνται όλοι τους ότι θέλουν γρήγορη φόρτιση... Πάντως οι στοκ τιμές του κέρνελ που δίνει είναι σωστές 650, 550, 450. Και o Hacre νομίζω ότι έχει κάνει κάτι περίεργο εκεί πάντως αν θυμάμαι καλά... έχει ανεβάσει το AC σε 750. Τεσπα... οι περισότεροι είμαι σίγουρος ότι το σώνουν γιατί χρησιμοποιούν το μαμά φορτιστή και όχι κάνα 3rd party γαϊδούρι... :p Όσο για τον speedmod κι εγώ αυτόν έχω τώρα, αλλά και αυτός έχει κάνει νομίζω λάθος στo by default μειωμένο brightness που έχει βάλει σε όλους. Παρόλο που για το δικό μου γούστο και display είναι ψιλοκαλό όχι όμως τέλειο, όλα τα display δεν είναι ίδια... Σε κάποιους μπορεί να είναι πολύ χαμηλό ή άλλοι να το θεωρούν πολύ ψηλό. Τέτοιες ρυθμίσεις πρέπει να είναι user adjustable. Πρέπει να βρεθεί τρόπος και δυνατότητα ο κάθε χρήστης να το φέρνει στα μέτρα του ανάλογα με τη συσκευή του... Για μένα αυτό θα ήταν το σωστό... Άσε που και αυτές οι τροποποιημένες mdnie ρυθμίσεις δεν ξέρω κατά πόσο μ' αρέσουν ή όχι... Όσο για το BLN έχω ξενερώσει εντελώς με την υλοποίησή του στο SGS2. Εγώ κάτι τέτοιο θέλω να το έχω ενεργό για πολύ ώρα μη σου πω και συνέχεια, αυτό είναι το νόημά του, όχι να το κλείνω μετά από λίγο... Τι να το κάνω λοιπόν τώρα που δουλεύει με wakelock; Τίποτα... δεν το χρησιμοποιώ καν... :p Και να σου κάνω μια ερώτηση αν ξέρεις... έχω διαβάσει κάποιους να λένε ότι και μόνο η εισαγωγή της δυνατότητας στον κερνελ για bln χρησιμοποιεί κάτι, που ακόμα και όταν δεν έχεις ενεργό το bln ίσως καταναλώνει μπαταρία. Δηλαδή ακόμα και να μην έχεις καν εγκατεστημένη την εφαρμογή BLN, κάπου έχει μια μικρή επιβάρύνση ο kernel. Άλλοι λένε πάλι ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση. Ξέρεις τι ισχύει τελικά το έχεις ψάξει; Δεν υπαρχει καποια επιβαρυνση οταν δε χρησιμοποιεις BLN. Καιει μπαταρια μοναχα αν ειναι αναμενα τα λαμπακια. Και οταν λεμε καιει, εννοω παρα πολυ. Ειχα χασει 25% αν δεν κανω λαθος μεσα σε 2 ωρες με οθονη κλειστη. edit: Επισης οσον αφορα τον speedmod. Το sharpness fix με ενδιεφερε κυριως, οχι τα brightness levels. Edited September 29, 2011 by petsasj Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 το ξαναλεω.. ξεχαστε bln και δοκιμαστε noled απο market.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 το ξαναλεω.. ξεχαστε bln και δοκιμαστε noled απο market.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Where's the cool factor in that? :P Ο μονος λογος που δεν το χρησιμοποιω ειναι πως το BLN απλα ειναι πιο μουρατο :Ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Τελικα το o/c daemon να τπ κανουμε install;Καποιος να μας πει παιδια αν χρειαζεται η εγκατασταση του o/c daemon γιατι εχει γινει πολυς ντορος στο forum και ας πει καποιος τι ειναι αυτο; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Δεν υπαρχει καποια επιβαρυνση οταν δε χρησιμοποιεις BLN. Καιει μπαταρια μοναχα αν ειναι αναμενα τα λαμπακια. Και οταν λεμε καιει, εννοω παρα πολυ. Ειχα χασει 25% αν δεν κανω λαθος μεσα σε 2 ωρες με οθονη κλειστη. edit: Επισης οσον αφορα τον speedmod. Το sharpness fix με ενδιεφερε κυριως, οχι τα brightness levels. Σοβαρά; Είπαμε κακή υλοποίηση αλλά δε φανταζόμουνα και κάτι τέτοιο... :blink: Έχεις βάλει καθόλου noled να κάνεις σύγκριση; -edit πάντως τσεκαρισμένα σε συσκευή SGS1 φίλου, το noled ήταν ενεργοβόρο και με το bln δεν καταλάβαινε σχεδόν τίποτα από κατανάλωση με static lights... Edited September 29, 2011 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Where's the cool factor in that? :P Ο μονος λογος που δεν το χρησιμοποιω ειναι πως το BLN απλα ειναι πιο μουρατο :Ρ περα του τι ειναι πιο μουρατο, το noled ειναι απειρως πιο πρακτικο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 περα του τι ειναι πιο μουρατο, το noled ειναι απειρως πιο πρακτικο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Και επιπλέον κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του, μπορείς να το κάνεις να παίζει και τα λαμπάκια...επίσης παίζει με όλα στάνταρ δηλαδή, με watchapp,tapatalk messages stock ή handcent, email, κλπ... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 συν οτι ξερεις τι ειδοποιηση εχεις σε αντιθεση με το bln.. επιπλεον το noled δεν καιει διοτι ελαχιστα pixel μενουν αναμενα οταν υπαρχει ειδοποιηση.. τα υπολοιπα ειναι μαυρα δηλαδη κλειστα και αρα δεν καινε τιποτα.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Και επιπλέον κάπου μέσα στις ρυθμίσεις του, μπορείς να το κάνεις να παίζει και τα λαμπάκια...επίσης παίζει με όλα στάνταρ δηλαδή, με watchapp,tapatalk messages stock ή handcent, email, κλπ... Sent from Galaxy! Απ'οσο γνωριζω το NoLED καιει περιπου 2-3% την ωρα. Θα μου αρεσε στο NoLED να μπορω να αλλαξω εικονιδια... Πχ να βαλω το εικονιδιο που εχει η εφαρμογη του Gmail να γυροφερνει αντι για το μονοχρωμο εικονιδιακι. Την ειχα βαλει πολυ παλια, δεν ξερω αν το προσεθεσαν αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Απ'οσο γνωριζω το NoLED καιει περιπου 2-3% την ωρα. Θα μου αρεσε στο NoLED να μπορω να αλλαξω εικονιδια... Πχ να βαλω το εικονιδιο που εχει η εφαρμογη του Gmail να γυροφερνει αντι για το μονοχρωμο εικονιδιακι. Την ειχα βαλει πολυ παλια, δεν ξερω αν το προσεθεσαν αυτο. Κάθε εφαρμογή παίζει με το εικονίδιο της πια...μιλάς για πολύ παλιά.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Κάθε εφαρμογή παίζει με το εικονίδιο της πια...μιλάς για πολύ παλιά.. Sent from Galaxy! Αντε; Ωρα να το ξαναβαλω τοτες :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Αντε; Ωρα να το ξαναβαλω τοτες :) Δεν θα το μετανιώσεις νομίζω..μέχρι και το μέγεθος των εικονιδίων μπορείς να φτιάξεις...lol Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μόλις δοκίμασα το noled πάλι από περιέργεια, έτσι το άφησα να τρέχει για 5 λεπτά μετά από κλήση... όχι να εμφανίζει εικονίδιο απλά αυτό το μικρό πιξελ. Μετά τσέκαρα το cpu spy και τα wakelocks, και αποφάσισα στα γρήγορα ότι ούτε αυτό μου κάνει... :) Βέβαια ο καθένας όπως τον βολεύει, απλά να έχετε υπόψη σας ότι και το noled είναι ενεργοβόρο. Δεν ξέρω πώς συγκρίνεται με το BLN για το SGS2, μπορεί να είναι καλύτερο, αλλά και το noled καταναλώνει όταν είναι ενεργό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μόλις δοκίμασα το noled πάλι από περιέργεια, έτσι το άφησα να τρέχει για 5 λεπτά μετά από κλήση... όχι να εμφανίζει εικονίδιο απλά αυτό το μικρό πιξελ. Μετά τσέκαρα το cpu spy και τα wakelocks, και αποφάσισα στα γρήγορα ότι ούτε αυτό μου κάνει... :) Βέβαια ο καθένας όπως τον βολεύει, απλά να έχετε υπόψη σας ότι και το noled είναι ενεργοβόρο. Δεν ξέρω πώς συγκρίνεται με το BLN για το SGS2, μπορεί να είναι καλύτερο, αλλά και το noled καταναλώνει όταν είναι ενεργό. εγω εχω βαλει το no led να μενει ανοιχτο για 5 λεπτα οταν εχω sms gmail/skype/κτλ notifications! δεν εχω δει διαφορα στην μπαταρια!:) ασε που ειναι απιστευτα βολικο! ειδικα οταν εχεις το κινητο στο αθορυβο(πχ δουλεια...) κατι αλλο μετα το τελευταιο update βελτιώθηκε που βελτιώθηκε ο ηχος απο τα ηχεια μπορειτε να πετύχετε ακομη καλυτερα αποτελεσματα με τις εφαρμογες audioboost και equalizer! εκανα ενα συνδυασμό πριν απο καμια ωρα με τις ρυθμισεις του egualizer(εχει απιστευτες επιλογες η συγκεκριμένη εφαρμογη) και με τον ηχο ενα κλικ πιο πανω με το audioboost και εδω και μια ωρα ακουω απο το κινητο μου greek radios στο γραφειο μου και το απολαμβανω κιολας!:):p τελος εβαλα τον κερνελ του τουρκου αλλα δεν ειδα τοσο μεγαλη διαφορα στην μπαταρια σε σχεση με τον προηγούμενο κερνελ.(αυτον που εδινε ο λεομαρ με την ρομ του).θα το δοκιμασω ομως ακομη λιγο και θα σας πω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ναι κι εγω δοκιμασα το NoLED και αποφασισα να το βγαλω. Προτιμω 1000 φορες το BLN κι ας καει και 50% την ωρα :Ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 εγω εχω βαλει το no led να μενει ανοιχτο για 5 λεπτα οταν εχω sms gmail/skype/κτλ notifications! δεν εχω δει διαφορα στην μπαταρια!:) Ναι δεν είπα ότι μέσα σε 5 λεπτά θα δεις πρακτικά διαφορά στην μπαταρία. Αν τσεκάρεις όμως τις καταστάσεις που βρίσκεται η CPU σου αυτά τα 5 λεπτά και τα wakelocks τότε θα καταλάβεις τη διαφορά. Για 5 λεπτά που το έχεις ρυθμίσει εσύ μια χαρά είναι, αν το αφήσεις όμως ενεργό για κάποιες ώρες χωρίς να καταλάβεις ότι έχεις ειδοποίηση τότε σίγουρα θα δεις διαφορά... Για τη χρήση που θέλω εγώ προσωπικά να κάνω τα 5 λεπτά δε με καλύπτουν, ούτε η μισή ώρα, ίσως ούτε η μία ώρα. Είναι τέτοιες οι συνήθειές μου κι έτσι η δουλειά που κάνω, που χρειάζομαι την ειδοποίηση να είναι ενεργή για πολύ ώρα χωρίς να έχω άγχος ότι θα μου ρουφήξει τη μπαταρία αν το αφήσω. Γι' αυτό όπως είπα προσωπικά εμένα δε μου κάνει, αλλά κάποιον άλλο ίσως τον βολεύει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ναι δεν είπα ότι μέσα σε 5 λεπτά θα δεις πρακτικά διαφορά στην μπαταρία. Αν τσεκάρεις όμως τις καταστάσεις που βρίσκεται η CPU σου αυτά τα 5 λεπτά και τα wakelocks τότε θα καταλάβεις τη διαφορά. Για 5 λεπτά που το έχεις ρυθμίσει εσύ μια χαρά είναι, αν το αφήσεις όμως ενεργό για κάποιες ώρες χωρίς να καταλάβεις ότι έχεις ειδοποίηση τότε σίγουρα θα δεις διαφορά... Για τη χρήση που θέλω εγώ προσωπικά να κάνω τα 5 λεπτά δε με καλύπτουν, ούτε η μισή ώρα, ίσως ούτε η μία ώρα. Είναι τέτοιες οι συνήθειές μου κι έτσι η δουλειά που κάνω, που χρειάζομαι την ειδοποίηση να είναι ενεργή για πολύ ώρα χωρίς να έχω άγχος ότι θα μου ρουφήξει τη μπαταρία αν το αφήσω. Γι' αυτό όπως είπα προσωπικά εμένα δε μου κάνει, αλλά κάποιον άλλο ίσως τον βολεύει :) Θεωρω πως το BLN ειναι πρακτικα η καλυτερη λυση. Απλα νομιζω η μεταφορα του κωδικα που εγινε απο SGS σε SGS2 δεν ηταν πολυ καλη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Ξερει κανεις τι κανει το καθε ενα ξεχωριστα στην kithen leomar 2.7.1τα mods-apps-widgets ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Τελικα το o/c daemon να τπ κανουμε install;Καποιος παιδια για βοηθεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καποιος παιδια για βοηθεια; Σε εμένα δημιούργησε, πολλά προβλήματα και το έβγαλα..μου κόλλαγε το κινητό Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Δεν θα το μετανιώσεις νομίζω..μέχρι και το μέγεθος των εικονιδίων μπορείς να φτιάξεις...lol Sent from Galaxy! τα εικονιδια πως τα αλλαζεις;:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Σε εμένα δημιούργησε, πολλά προβλήματα και το έβγαλα..μου κόλλαγε το κινητό Sent from Galaxy!Επειδη δεν το εχω βαλει tony μπορεις να μου πεις τι κανει και επισης το ρολοι στο widgets δεν υπαρχει πλεον στη νεα rom στην kitchen.Mηπως γνωριζεις κανενα widget να βαλω;Το εχω συνηθησει και δεν μου αρεσει ετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts