galanakop Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) δοκιμαζω απο χθες το abyss kernel,ισως το γρηγοροτερο που εχω δοκιμασει τον 1.4 δοκιμάζεις??? η τον 3.1??? για πες εντυπωσεις??? Edited September 22, 2011 by galanakop Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Παιδιά απο εδώ κατεβάζω το ZIP για KF3 και οταν το ξεζιπάρω δεν έχει κατάληξη .tar ή .md5 ή .smd. δεν εχει καμια κατάληξη! μου βγάζει μόνο ένα αρχείο με όνομα zImage στα 8MB χωρις καμια κατάληξη και εννοείται δεν το βλέπει το odin. Τι παίζει? Να αλλάξω μόνος μου την κατάληξη η θα γίνει καμιά ζημιά? Κανείς ρε παιδιά!; θέλω να κάνω root. Sent from my Galaxy S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Πρεπει να ειναι διαφορετικα kernel,εχω κατεβασει το abyss 1.4 απο ταχυτητα νομιζω το καλυτερο μπαταρια στα επιπεδα του ninph (με litening ) [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Κανείς ρε παιδιά!; θέλω να κάνω root. Sent from my Galaxy S2 Προσπάθησε να το ξανακατεβασεις ,ανοιξε το και θα το δεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδιά στην κουζίνα του leomar έβαλε ένα modem NEKD5 να το βάλουμε είναι καινούργιο;, εγώ εχω βάλει XXKI1. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως θα καταφέρω πατώντας το κεντρικό πληκρο να μην πηγαίνω στην πρώτη σελίδα ,αλλα πχ στην τριτη(να την κάνω δηλαδή κεντρική σελίδα).Το τηλέφωνο είναι root. Καλησπέρα σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδιά στην κουζίνα του leomar έβαλε ένα modem NEKD5 να το βάλουμε είναι καινούργιο;, εγώ εχω βάλει XXKI1. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το δοκίμασα γιατί γράφανε ότι είναι καλό αλλά σε μένα δεν βγάζει καν σήμα....μου γράφει «υπηρεσία μη διαθέσιμη» και αν πας στους ρυθμίσεις δικτύου το έχει γκριζαρισμένο δεν στο δίνει ούτε καν σαν επιλογή... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Μια ερώτηση αφού ψήνομαι για custom rom (βαρέθηκα να περιμένω την επίσημη 2.3.4) και παρατηρώ κάτι που δεν έχω καταλάβει..:p Κατ'αρχήν υποθέτω ότι τα βήματα που πρέπει να κάνω ότι είναι τα εξής: -CF-root της συσκευής χωρίς να πειράξω το θαυμαστικό -Eπιλογή της rom που καταλήγω και φλασάρισμά της μέσω Odin Σωστά μέχρι εδώ; Από εκεί και μετά κολλάω λίγο στις αλλαγές που κάνετε στους kernels, αυτές γίνονται μέσω odin ή μέσα απ'το CWM που έρχεται μαζί με το CF-root; Κάτι τελευταίο αφού βλέπω ότι μερικοί αλλάζουν τις roms και τους kernels σαν τα πουκάμισα..:lol: Είναι αλήθεια τόσο εύκολο όσο το κάνετε να δείχνει; Με τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει τι γίνεται; Τις έχετε κρατήσει backup με Titanium και τις επαναφέρετε κάθε φορά που βάζετε μια νέα rom; :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια στα γνωστα magazakia και στις γνωστες γωνιες :p βγηκε η τελευταία εκδοση του swype ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ η οποια δουλευει ΑΨΟΓΑ στο κινητο μας! η εκδοση του λεομαρ σε μενα ειχε πολλα προβληματα!(εκλεινε μονη της κτλ) εδω απο οτι βλεπω η νεα εκδοση 3 μερες που τη χρησιμοποιω δουλεύει τελεια!:):) +οτι πολλες λεξεις που δεν υπαρχουν στο λεξικο με ρωταει απο μονο του αν θελω να τις βαλω!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ρε παιδιά βλέπω οτι πολλοί χρησιμοποιείτε το swype, πως σας βολευει? Προσπάθησα μια φορά να γράψω μερικές λέξεις και δεν μπορούσα με τίποτα, υπάρχει κάποιο μυστικό? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλησπερα παιδια......εχω κατεβαση την κι4 με csc oxxki2 ποιο cf root να περασω αυτο με το nee η το xeu? η δεν υπαρχει προβλημα οποιο κ να περασω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Το θεμα ginger way blue ocean πολυ ωραιο παιδια αλλα εχει ενα προβλημα,δεν ξερω αν το προσεξατε η ειναι μονο στο δικο μου τηλ;Παιδια μεσα σε μια ωρα λειτουργιας του τηλεφωνου η μπαταρια ηταν στο 100% ξαφνικα μου βγαζει μπαταρια 12%.Σε κανεναν αλλον εχει γινει αυτο;Ευτυχως ειχα το battery indicator και δεν το φορτισα,αμεσω του περναω ξανα το θεμα revolution super 3 και ειναι ενταξει.Ξερει κανεις γιατι διμιουργηθηκε αυτο το προβλημα;Ειναι ωραιο θεμα και θα το ηθελα......:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια στα γνωστα magazakia και στις γνωστες γωνιες :p βγηκε η τελευταία εκδοση του swype ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ η οποια δουλευει ΑΨΟΓΑ στο κινητο μας! η εκδοση του λεομαρ σε μενα ειχε πολλα προβληματα!(εκλεινε μονη της κτλ) εδω απο οτι βλεπω η νεα εκδοση 3 μερες που τη χρησιμοποιω δουλεύει τελεια!:):) +οτι πολλες λεξεις που δεν υπαρχουν στο λεξικο με ρωταει απο μονο του αν θελω να τις βαλω!:) Λες για την έκδοση Swype 3.23 Full EU Orig την κατέβασαν γιατί του leomar είναι λίγο πιο παλιά αλλά όταν την κάνω εγκατάσταση ξεκίνα μια χαρά και μετά από λίγο μου λέει δεν εγκαταστάθηκε. Τι κάνω λάθος;. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια στα γνωστα magazakia και στις γνωστες γωνιες :p βγηκε η τελευταία εκδοση του swype ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ η οποια δουλευει ΑΨΟΓΑ στο κινητο μας! η εκδοση του λεομαρ σε μενα ειχε πολλα προβληματα!(εκλεινε μονη της κτλ) εδω απο οτι βλεπω η νεα εκδοση 3 μερες που τη χρησιμοποιω δουλεύει τελεια!:):) +οτι πολλες λεξεις που δεν υπαρχουν στο λεξικο με ρωταει απο μονο του αν θελω να τις βαλω!:)Ποια μαγαζακια;;; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Το θεμα ginger way blue ocean πολυ ωραιο παιδια αλλα εχει ενα προβλημα,δεν ξερω αν το προσεξατε η ειναι μονο στο δικο μου τηλ;Παιδια μεσα σε μια ωρα λειτουργιας του τηλεφωνου η μπαταρια ηταν στο 100% ξαφνικα μου βγαζει μπαταρια 12%.Σε κανεναν αλλον εχει γινει αυτο;Ευτυχως ειχα το battery indicator και δεν το φορτισα,αμεσω του περναω ξανα το θεμα revolution super 3 και ειναι ενταξει.Ξερει κανεις γιατι διμιουργηθηκε αυτο το προβλημα;Ειναι ωραιο θεμα και θα το ηθελα......:( Εμένα μου το έκανε έπαιζα με θέματα και βάζω τελικά το παλιό μου θέμα είχα 48% μπαταρία σβήνει το κινητό να βάλει το θέμα ανάβει και βγάζει μύνημα να το βάλω για φόρτωση το κινητό και βλέπω το είχα μόνο 9% φυσικά δεν μου το ξανά έκανε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 παιδια στα γνωστα magazakia και στις γνωστες γωνιες :p βγηκε η τελευταία εκδοση του swype ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ η οποια δουλευει ΑΨΟΓΑ στο κινητο μας! η εκδοση του λεομαρ σε μενα ειχε πολλα προβληματα!(εκλεινε μονη της κτλ) εδω απο οτι βλεπω η νεα εκδοση 3 μερες που τη χρησιμοποιω δουλεύει τελεια!:):) +οτι πολλες λεξεις που δεν υπαρχουν στο λεξικο με ρωταει απο μονο του αν θελω να τις βαλω!:) ανεβασετο αν μπορεις...δεν το βρίσκω πουθενα... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) παιδια στειλτε μου pm αν θελετε δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω λινκ απο magazakia:):) ΔΟΥΛΕΥΕΙ Α Ψ Ο Γ Α σε λεομαρ...:) και λογικα σε ολες τις ρομς....:) Λες για την έκδοση Swype 3.23 Full EU Orig την κατέβασαν γιατί του leomar είναι λίγο πιο παλιά αλλά όταν την κάνω εγκατάσταση ξεκίνα μια χαρά και μετά από λίγο μου λέει δεν εγκαταστάθηκε. Τι κάνω λάθος;. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk οχι προχθες βγηκε ειναι καινουργια... Edited September 22, 2011 by freddaras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Το θεμα ginger way blue ocean πολυ ωραιο παιδια αλλα εχει ενα προβλημα,δεν ξερω αν το προσεξατε η ειναι μονο στο δικο μου τηλ;Παιδια μεσα σε μια ωρα λειτουργιας του τηλεφωνου η μπαταρια ηταν στο 100% ξαφνικα μου βγαζει μπαταρια 12%.Σε κανεναν αλλον εχει γινει αυτο;Ευτυχως ειχα το battery indicator και δεν το φορτισα,αμεσω του περναω ξανα το θεμα revolution super 3 και ειναι ενταξει.Ξερει κανεις γιατι διμιουργηθηκε αυτο το προβλημα;Ειναι ωραιο θεμα και θα το ηθελα......:( Φυσικα θελω να πιστευω οτι το προβλημα ηταν απο το θεμα και οχι απο το τηλεφωνο... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisgt Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως θα καταφέρω πατώντας το κεντρικό πληκρο να μην πηγαίνω στην πρώτη σελίδα ,αλλα πχ στην τριτη(να την κάνω δηλαδή κεντρική σελίδα).Το τηλέφωνο είναι root. Καλησπέρα σε όλους. Με λίγο googling, βρήκα αυτό.. http://www.inspiredgeek.com/2011/06/05/how-to-change-default-home-screen-on-samsung-galaxy-s2-sii-touchwiz-4-0/ Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν είμαι root... Αν το δοκιμάσεις, ενημέρωσε pls... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) Τα μηνύματα για τις SD μεταφέρθηκαν στο [thread=307578]αντίστοιχο θέμα[/thread]. Παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το θέμα. Ευχαριστώ. παιδια στειλτε μου pm αν θελετε δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω λινκ απο magazakia:):) ΔΟΥΛΕΥΕΙ Α Ψ Ο Γ Α σε λεομαρ...:) και λογικα σε ολες τις ρομς....:) Άλλο οι σπασμένες εφαρμογές (και παράνομες) και άλλο η εφαρμογή που έχει το κινητό μας από την αρχή. Κοινή λογική βρε freddy. Ανέβασε το εδώ σε ζιπαρισμένο αρχείο, έχεις το οκ μου. Edit: Εδώ η έκδοση του swype. Edited September 23, 2011 by saliez Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ρε παιδιά βλέπω οτι πολλοί χρησιμοποιείτε το swype, πως σας βολευει? Προσπάθησα μια φορά να γράψω μερικές λέξεις και δεν μπορούσα με τίποτα, υπάρχει κάποιο μυστικό? :lol: Το μυστικό είναι να μην το παρατήσεις αλλά να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς..σε λίγο θα δεις και βελτίωση στο γράψιμο σου και δεν θα μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό.. Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Βρε παιδιά είστε σίγουροι ότι είναι η τελευταία έκδοση του Swype, γιατί εγώ νομίζω ότι είναι η 3.25? Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Τα μηνύματα για τις SD μεταφέρθηκαν στο [thread=307578]αντίστοιχο θέμα[/thread]. Παρακαλώ μην ξεφεύγετε από το θέμα. Ευχαριστώ. Άλλο οι σπασμένες εφαρμογές (και παράνομες) και άλλο η εφαρμογή που έχει το κινητό μας από την αρχή. Κοινή λογική βρε freddy. Ανέβασε το εδώ σε ζιπαρισμένο αρχείο, έχεις το οκ μου. Edit: Εδώ η έκδοση του swype. saillez μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως θα το κανω να δουλέψει... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) saillez μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως θα το κανω να δουλέψει... Εμείς να μην βοηθήσουμε δηλαδή (μόνο ο saillez;)! Για swype, κάνε wipe data/unistall το παλιό και τρέξε απλά το apk που ταιριάζει στην συσκευή σου από αυτή την σελίδα. Εγώ έχω την 3.25 και δουλεύει μια χαρά, δεν ξέρω για την 3.23. Αν δεν είσαι ρουτ, τότε απλά κάνε install από πάνω από το παλιό swype και πιθανόν να δουλέψει. Edited September 23, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Παιδια μηπως ξερετε γιατι οταν πηγαινω απο τα μνμ και παταω προσθεση παραληπτη δεν μου ανοιγει τις επαφες και μου γραφει"Η διεργασια android.process.acore τερματιστηκε απροσδοκητα.Δοκιμαστε ξανα"Πιστευω πως δεν εχω τικαρει καποια επιλογη,εσεις ξερετε κατι να με βοηθησετε;Δεν θελω να ξαναφλασαρω απο την αρχη ROM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts