giannisr Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Παιδες μολις το πηρα και το εχω για φορτιση :) Μπορειτε να μου πειτε ποια ρομ ειναι η πιο κοντινη στην στοκ? Δεν θα εμπαινα σε διαδικασια φλασαρισματος ακομα, αλλα θελω deodexed, circle battery, και themes :D Δεν έχουν βγεί ακόμα πολλές ROMs για το galaxy s II αλλά θα δοκίμαζα αυτή για αυτά που ζήτησες..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104385 Μετά απο XDA μπορείς να βρεις διάφορα καλά στη κατηγορία themes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joys Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) παιδια να κανω μια ερωτηση οταν μιλαω στο κινητο με καποιον και μου ζηταει να του δωσω πληροφοριες για ενα νουμερο (επαφη) παω την βρισκω απο το εμφανιση πληκτρολογιου κτλπ μολις ανοιγω τις επαφες αμεσως αυτος που περιμενει στην γραμμη να του δωσω το νουμερο ,μου λεει οτι δεν ακουει λες κ του κλεινει η γραμμη ,ξαναπαω πισω χωρις εμφανιση πληκρολογιου και με ξανακουει κανονικα ,ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο? υποψην ειμαι συνδεμενος με hands free itech Edited June 6, 2011 by joys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 atinm Atin W00t! Just received the SGS2 from Samsung so we can work on CyanogenMod for it! You will not hear me bad-mouth Samsung again. :) Atinm = Cyanogemod7 sgs dev! Καλά νέα λοιπόν, η CM7 είναι μια παραπάνω επιλογή. :) Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 atinm Atin W00t! Just received the SGS2 from Samsung so we can work on CyanogenMod for it! You will not hear me bad-mouth Samsung again. :) Atinm = Cyanogemod7 sgs dev! Καλά νέα λοιπόν, η CM7 είναι μια παραπάνω επιλογή. :) τι ειναι το Cyanogemod7? :) [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) για να δουμε τι θα κανουν??αν κρινω απο το nexus s που ειχα cyanogen..μπορουν να κανουν πολλα.. ως τοτε.. τι ειναι το Cyanogemod7? :) ειναι μια rom με πολλες προοπτικες εξελιξης :) απο τις καλυτερες θα ελεγα.. Edited June 6, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Tελικα αποφασισα να μην βαλω custom rom ακομα, δεν βλεπω και πολλες επιλογες ετσι κι αλλιως. Αλλαξα απλως kernel και εβαλα αυτον του chainfire με cwm ο οποιος μου αφησε το θαυμαστικο στην αρχη. Ερωτηση: Εμενα δεν με ενοχλει. Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να το αφαιρεσω? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 (edited) τι ειναι το Cyanogemod7? :) Cyanogenmod7 = http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304414 (τα θετικά/αρνητικά είναι για την CM7 του SGS και όχι του SGS2) Android Open Source Project = http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645020#post3645020 κάτω κάτω. TL;DR Η Cyanogemod7 είναι η αφρόκρεμα των custom ROMs. Παλιότερα ήταν κλάσεις ανώτερη από τις επίσημες, τώρα τελευταία έχει μικρύνει η διαφορά. :) Edited June 6, 2011 by saliez Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Tελικα αποφασισα να μην βαλω custom rom ακομα, δεν βλεπω και πολλες επιλογες ετσι κι αλλιως. Αλλαξα απλως kernel και εβαλα αυτον του chainfire με cwm ο οποιος μου αφησε το θαυμαστικο στην αρχη. Ερωτηση: Εμενα δεν με ενοχλει. Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να το αφαιρεσω? Κανένας απολύτος...Και εγώ έτσι το έχω...;) Μπορείς να το βγάλεις αν θές βέβαια...Υποθέτω οτι το ξέρεις ήδη..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ερωτηση: εχω την hwke2 rooted.. θελω να βαλω την hwke7, πχ του agelom.. απλα φλασαρω μεσω odin? δεν ξερω τι παιζει με τις εκδοσεις αυτες... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panart Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 atinm Atin W00t! Just received the SGS2 from Samsung so we can work on CyanogenMod for it! You will not hear me bad-mouth Samsung again. :) Atinm = Cyanogemod7 sgs dev! Καλά νέα λοιπόν, η CM7 είναι μια παραπάνω επιλογή. :) Το Galaxy S II το έδωσε δωρεάν η Samsung και στα τέσσερα μέλη της ομάδας του CyanogenMod. Πολύ θετική κίνηση από την Samsung που φαίνεται να αναγνωρίζει την αξία που έχει η κοινότητα των προγραμματιστών στην ανάπτυξη των συσκευών τους αρχίζοντας να εργάζεται μαζί τους αντί εναντίον τους. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14485980&postcount=304 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14488034&postcount=307 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Θα φλασαρεις μεσω odin,αλλα πρωτα θα πρεπει να κανεις 1 wipe data/cache συγκεκριμενα για την angelom rom..παρε 1 backup μεσω του titanium και θα εισαι ενταξει!η συγκεκριμενη rom επισης ειναι ηδη rooted! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 [ROM][GUIDE] Flash the latest rom for I9100 using Odin or Kies! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1110160 There are two way to flash the latest rom from Samsung. The first is to download the latest firmware from Samsungs server to your computer and then flash it by Odin. The second way that’s I explain in second post is to spoof your phone to make it think it has another firmware and then flash it by Kies. Both of these methods are created by LuffarJoh. Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παιδια εκανα τον οδηγο για ροοτ απο το πρωτο ποστ , εγινε οκ , αλλα μολις φλασαρα παλι τον οριτζιναλ κερνελ το ροοτ χαθηκε τι παιζει? εκανα κατι λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 μετα απο update του firmware πρεπει να γινει hard reset ? (official ke2 σε ke7) ρωταω γιατι καπου διαβασα οτι μετα τα update χανονται οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες αλλα στο δικο μου ηταν ολα οπως πριν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 παιδια εκανα τον οδηγο για ροοτ απο το πρωτο ποστ , εγινε οκ , αλλα μολις φλασαρα παλι τον οριτζιναλ κερνελ το ροοτ χαθηκε τι παιζει? εκανα κατι λαθος? Αποκλειετε να χαθηκε μετα την εγκατασταση του μαμα kernel. Για να χαθει θα πρεπει να το κανεις unroot εσυ μονο του δεν χανετε. Για ψαξε λιγο μεσα στις εφαρμογες σου και κοιταξε αν υπαρχει μια που ονομαζετε Superuser ανοιξετην και πες μας. μετα απο update του firmware πρεπει να γινει hard reset ? (official ke2 σε ke7) ρωταω γιατι καπου διαβασα οτι μετα τα update χανονται οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες αλλα στο δικο μου ηταν ολα οπως πριν Οχι δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα ειναι ετοιμο για χρηση. Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Αποκλειετε να χαθηκε μετα την εγκατασταση του μαμα kernel. Για να χαθει θα πρεπει να το κανεις unroot εσυ μονο του δεν χανετε. Για ψαξε λιγο μεσα στις εφαρμογες σου και κοιταξε αν υπαρχει μια που ονομαζετε Superuser ανοιξετην και πες μας. ηταν ροοτ υπηρχε το εικονιδιο αλλα απο οτι παρατηρησα τωρα το αρχειο που δινεται στη πρωτη σελιδα για μαμα κερνελ δεν ειναι κερνελ αλλα ολοκληρη η γερμανικη ρομ , οποτε γι αυτο χαθηκε το ροοτ, εχει καποιος το γερμανικο κερνελ για κ2 εκδοση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 ηταν ροοτ υπηρχε το εικονιδιο αλλα απο οτι παρατηρησα τωρα το αρχειο που δινεται στη πρωτη σελιδα για μαμα κερνελ δεν ειναι κερνελ αλλα ολοκληρη η γερμανικη ρομ , οποτε γι αυτο χαθηκε το ροοτ, εχει καποιος το γερμανικο κερνελ για κ2 εκδοση? Το link που δίνεται είναι σωστό στη πρώτη σελίδα..Ψάξε για XW*** Stock Kernel (και οχι για Generic XEU που μάλλον κατέβασες...), όπου ** η έκδοση που θές...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Για οσους θελουν stock kernel με έτοιμο το root και CWM3 απλα φλασάρουν το παρακάτω μεσω odin (thanks to @Prattein_Aloga που μου έδειξε το τοπικ γιατι κοιμόμουν :p) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 Για μπαταρία με ένδειξη ποσοστού εδώ (install μεσω CWM) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107095 Ερωτηση προς πρωην κατοχους GS1.....Τα χρωματα στο 2 μηπως σας φαινονται ενα τονο πιο σκουρα?? Edited June 9, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Για οσους θελουν stock kernel με έτοιμο το root και CWM3 απλα φλασάρουν το παρακάτω μεσω odin (thanks to @Prattein_Aloga που μου έδειξε το τοπικ γιατι κοιμόμουν :p) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 Να υποθέσω κατεβάζουμε αυτό (CF-Root-SGS2_XW_ODD_KE8-v3.7-CWM3.tar) και απλα το φλασαρουμε, δείχνω αυτό μιας και μου φαίνεται πως είναι το latest)? Έχει σημασία τι firmware/kernel είχε το κινητό πριν? BTW Καλησπέρα σε όλους!! αύριο θα ανοίξει τα Ledακια του για πρώτη φορά ο γαλαξίας μου, welcome to android , bb iOS :P One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 Αλεξ βλεπω ο Voltaire δεν εχει απαντησει. Ειναι εκτος ή στα στειλε με Πμ? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2011 (edited) Να υποθέσω κατεβάζουμε αυτό (CF-Root-SGS2_XW_ODD_KE8-v3.7-CWM3.tar) και απλα το φλασαρουμε, δείχνω αυτό μιας και μου φαίνεται πως είναι το latest)? Έχει σημασία τι firmware/kernel είχε το κινητό πριν? BTW Καλησπέρα σε όλους!! αύριο θα ανοίξει τα Ledακια του για πρώτη φορά ο γαλαξίας μου, welcome to android , bb iOS :PΤο KE7 θα φλασαρεις αν το κινητο σου ειναι απο ευρωπη. Αν και θα εχει αναφερθει screenshot τραβάμε με home button και μετα power button. (οχι home και back button οπως στο GS1) Edited June 9, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Το KE7 θα φλασαρεις αν το κινητο σου ειναι απο ευρωπη. Αν και θα εχει αναφερθει screenshot τραβάμε με home button και μετα power button. (οχι home και back button οπως στο GS1) Thanks, το τριγωνάκι να μαντέψω δεν θα υπάρχει μετα το φλασαρισμα σωστά? Επίσης reset κλπ δεν βλέπω να χρειάζονται... όμορφα όμορφα! Το screenshot όσο πάει και Iphonizei (home+power:P) One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Για οσους θελουν stock kernel με έτοιμο το root και CWM3 απλα φλασάρουν το παρακάτω μεσω odin (thanks to @Prattein_Aloga που μου έδειξε το τοπικ γιατι κοιμόμουν :p) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 Για μπαταρία με ένδειξη ποσοστού εδώ (install μεσω CWM) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1107095 Ερωτηση προς πρωην κατοχους GS1.....Τα χρωματα στο 2 μηπως σας φαινονται ενα τονο πιο σκουρα?? απο που να κατεβασω την εφαρμογη που λεγετε cwm manager που λεει στο link σου? EDIT:ακυρο.βρηκα οτι λεει οτι συμπεριλαμβανετε σε αυτο που κατεβαζεις Edited June 10, 2011 by pan24 ακυρο.βρηκα οτι λεει οτι συμπεριλαμβανετε σε αυτο που κατεβαζεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 απο που να κατεβασω την εφαρμογη που λεγετε cwm manager που λεει στο link σου? CF-Root includes a custom version of CWM3. Λογικά θα το περιέχει αυτόματα μετά το φλασάρισμα της ! edit: φτου δεν σε πρόλαβα :P One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 (edited) Thanks, το τριγωνάκι να μαντέψω δεν θα υπάρχει μετα το φλασαρισμα σωστά? Επίσης reset κλπ δεν βλέπω να χρειάζονται... όμορφα όμορφα! m Oχι δεν φευγει (δεν ειναι προβλημα & αν θες να το βγαλεις ψαξε στο xda...καπου ειχαν δωσει οδηγιες)....αφου φλασαρεις κανε το 3πλο wipe: data/factory reset ,cache +& dalvik (απο advanced menu) μέσω ΥΓ2.Ειμαι με IGO...αν εξαιρεσουμε το πρωτο λοκαρισμα που ηθελε 1-2 λεπτα για να νιωσει πλεον μου λοκαρει περιπου στα 15 secs. Edited June 10, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts