petsasj Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 φιλε εχεις μοντάρει τα widgets για να τρέχουν με τον tw4.5? Τι εννοεις φιλε μου; Εχω διαφορετικο mod για TouchWiz εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275768 Δε χρειαζονται καποιο mod. Οσον αφορα τον συγχρονισμο των επαφων με facebook. Στο titanium εχεις επιλεξει να κανεις backup σε Contacts 1.0 και Contats & Call storage? Θελει και τα 2. Απο το 2ο tab του τιτανιυμ. Απλα μετα κανεις restore Data only, οχι data + app. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 επειδή δεν εχω κάνει ποτε back up με τιτάνιουμ μπορείτε να μου πείτε πως γίνεται βήμα βημα το μπακ απ??? Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 οσοι εκαναν full wipe δεν αντιμετώπισαν σχεδόν κανενα πρόβλημα...Μάλλον το λάθος του αυτό είναι... τι να πείς...Εγω μένω στην 2.6 νε τον τελευτέο κερνελ του τουρκαλά όπου είναι εκπληκτικός... Για όσους έχουν προβλήματα ο LeoMar είπε να κάνουν full wipe. Στο κινητό του δουλεύει κανονικά λέει, εντάξει δεν μπορεί να ξέρει και τι θα συμβεί σε ένα σορό διαφορετικές συσκευές... Σε εμένα χωρίς full wipe τρέχει μια χαρά μέχρι στιγμής, από criskelo πήγα στην 2.7. Επίσης έχω και το setcpu, ούτε εκεί έχω πρόβλημα. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Τι εννοεις φιλε μου; Εχω διαφορετικο mod για TouchWiz εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1275768 Δε χρειαζονται καποιο mod. Οσον αφορα τον συγχρονισμο των επαφων με facebook. Στο titanium εχεις επιλεξει να κανεις backup σε Contacts 1.0 και Contats & Call storage? Θελει και τα 2. Απο το 2ο tab του τιτανιυμ. Απλα μετα κανεις restore Data only, οχι data + app. δουλευουν κανονικα τα στοκ widgets? πχ το το program monitor? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 δουλευουν κανονικα τα στοκ widgets? πχ το το program monitor? Αν διαβασεις το πρωτο ποστ, αυτος ακριβως ειναι ο λογος που εκανα το δικο μου mod. Για να χρησιμοποιεις τα παντα, χωρις να πρεπει να τα ξαναπειραξεις. Δοκιμασε το, δε θα χασεις (προσωπικη αποψη). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Αν διαβασεις το πρωτο ποστ, αυτος ακριβως ειναι ο λογος που εκανα το δικο μου mod. Για να χρησιμοποιεις τα παντα, χωρις να πρεπει να τα ξαναπειραξεις. Δοκιμασε το, δε θα χασεις (προσωπικη αποψη). οκ μαν νασαι καλα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 οσοι εκαναν full wipe δεν αντιμετώπισαν σχεδόν κανενα πρόβλημα...Μάλλον το λάθος του αυτό είναι... τι να πείς...Εγω μένω στην 2.6 νε τον τελευτέο κερνελ του τουρκαλά όπου είναι εκπληκτικός... Υπάρχει κάποιο λινκ για τον κερνελ του Τούρκου, ώστε να το φλασάρω με cwm καθως.δε το βρισκω? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Υπάρχει κάποιο λινκ για τον κερνελ του Τούρκου, ώστε να το φλασάρω με cwm καθως.δε το βρισκω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 EDIT φιλε chilavert_gr με προλαβες Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Υπάρχει κάποιο λινκ για τον κερνελ του Τούρκου, ώστε να το φλασάρω με cwm καθως.δε το βρισκω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 Στο τελος του προτου ποστ... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 λίγο που την δοκίμασα την 2.7 σε κάποια σημεία ήταν όντως πιο γρήγορη. θα την ξαναβάλω σίγουρα μάλλον με full wipe, αλλά απο Παρασκευή που θα έχω χρόνο, και θα έχουν φτιάξει και τα πράγματα. το μεγαλύτερο πρόβλημα μου ήταν η κατανάλωση μπαταρίας με το καλαμάκι που είχα στο reset. D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 παιδια οσοι ειστε με την 2.7 ελληνικα στο swype πως περασατε?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Βασικά περιμένουμε να ανανεώσει ο LeoMar τα πακέτα στην kitchen. Λογικά με το Old Swype θα έχουμε Eλληνικό swype στην 2.7. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Βασικά περιμένουμε να ανανεώσει ο LeoMar τα πακέτα στην kitchen. Λογικά με το Old Swype θα έχουμε Eλληνικό swype στην 2.7. ok γιατι με 2.6 ειχα κανονικα swype και με την τελευταια version.. σε 2.7 λιγο που το δοκιμασα(οσο προβλαβα πριν κολλησει το κινητο) δεν δουλεψε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Δηλαδη παιδια εγω που εχω την Leo 2.6 να βαλω τελικα την 2,7;Εχω επισης την ninphetamine να βαλω του siyah;Και φωραω και το KH3 να βαλω το ΚΙ3;ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;Πως το βλεπετε σαν επιλογη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Δηλαδη παιδια εγω που εχω την Leo 2.6 να βαλω τελικα την 2,7;Εχω επισης την ninphetamine να βαλω του siyah;Και φωραω και το KH3 να βαλω το ΚΙ3;ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;Πως το βλεπετε σαν επιλογη; αν ρωτας εμενα θα σου ελεγα οχι χωρις wipe.. διαβασες τι επαθα πιο πανω. ειδα και επαθα για να ανοιξει το κινητο! σε σενα βεβαια μπορει να λειτουργησει κανονικα.τι να πω ειναι ρισκο παντως απο οποια πλευρα και αν το δεις.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 αν ρωτας εμενα θα σου ελεγα οχι χωρις wipe.. διαβασες τι επαθα πιο πανω. ειδα και επαθα για να ανοιξει το κινητο! σε σενα βεβαια μπορει να λειτουργησει κανονικα.τι να πω ειναι ρισκο παντως απο οποια πλευρα και αν το δεις.:)Με wipe cache-wipe dalvik δεν δοκιμασες; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Την έβαλα και εγώ, είναι όντως πολύ καλή σε ταχύτητα..όσοι την βάλετε προσέξτε λίγο με αυτό το daemon mod..είδα και έπαθα να το βγάλω..μου κόλλαγε το κινητό τρελά! Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 καλησπερακι απο μενα παιδια. εχει κανει κανενας κανενα τρικ για τον παρα πολυ κακο ηχο που εχει το κινητο οταν τραβαει βιντεο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Την έβαλα και εγώ, είναι όντως πολύ καλή σε ταχύτητα..όσοι την βάλετε προσέξτε λίγο με αυτό το daemon mod..είδα και έπαθα να το βγάλω..μου κόλλαγε το κινητό τρελά! Sent from Galaxy!Daemon mod;Δωσε λιγο να καταλαβουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 αν ρωτας εμενα θα σου ελεγα οχι χωρις wipe.. διαβασες τι επαθα πιο πανω. ειδα και επαθα για να ανοιξει το κινητο! σε σενα βεβαια μπορει να λειτουργησει κανονικα.τι να πω ειναι ρισκο παντως απο οποια πλευρα και αν το δεις.:) Η rom είναι no wipe οπότε πρώτα δοκιμαζεις χωρίς wipe, αλλά αν αρχίσει τα κολληματα κανείς τα wipes και με titanium backup είσαι έτοιμος. Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί οτι δε θα έχεις πρόβλημα τη στιγμή που πηγαίνεις απο 2.3.4 σε 2.3.5 χωρίς full wipe...Προβλήματα μπορεί να προκληθούν πχ αν είχες πριντο upgrade kernel με application που να ρύθμιζε oc/uv και πήγες χωρίς wipe σε 2.3.5... Εγώ είμαι απο 2.6 σε 2.7 χωρίς θέμα μέχρι στιγμής.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Η rom είναι no wipe οπότε πρώτα δοκιμαζεις χωρίς wipe, αλλά αν αρχίσει τα κολληματα κανείς τα wipes και με titanium backup είσαι έτοιμος. Κανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί οτι δε θα έχεις πρόβλημα τη στιγμή που πηγαίνεις απο 2.3.4 σε 2.3.5 χωρίς full wipe...Προβλήματα μπορεί να προκληθούν πχ αν είχες πριντο upgrade kernel με application που να ρύθμιζε oc/uv και πήγες χωρίς wipe σε 2.3.5... Εγώ είμαι απο 2.6 σε 2.7 χωρίς θέμα μέχρι στιγμής.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και εγώ. Από 2.6 σε 2.7 no wipe, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Daemon mod;Δωσε λιγο να καταλαβουμε; Στην κουζίνα της 2.7 έχει βάλει ένα zip που με αυτό κατεβάζεις ένα apk το daemon..αυτό κάνει την δουλειά της setcpu αλλά υπόσχεται καλύτερα αποτελέσματα..για μένα όχι... Sent from Galaxy! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 Για αφαίρεση του daemon mod. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17915567&postcount=11830 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. September 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2011 καποιος που να ξερει κατι σχετικα με το ηχο που τρβαει το κινητο στο βιντεο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts