Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλειπα το 2ήμερο και είδα έγινε χαμός από Roms!:lol: Μπορούμε από την κουζίνα του Leo να φλασάρουμε πάνω από την ΚΗ3 την ΚΙ3? Έχει κάποιο πρόβλημα η ΛΕΟ ή παίζει κανονική όπως και η κουζίνα?Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο ή τη φλασάρω και τέρμα?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να ποσταρει τις πιο καλές ρυθμίσεις για τον siyan kernel? Από ότι διαβάζω στο xda δεν έβγαλα άκρη

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Απλά από περιέργεια, για δοκίμασε και το KI3...

Τελικά με αυτό το modem φαίνεται ότι εχω ακόμα καλύτερο σήμα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ρε παιδιά μια χάρη αν σας είναι εύκολο...

Είχε κατεβάσει κανείς σας το mod του leomar που είχε στην κουζίνα πιο παλιά "stock dialer+no autorotation+disable noise suppression" ή κάπως έτσι;

Αν το είχε κατεβάσει και χρησιμοποιήσει κάποιος αν πάει στο φάκελο download\leomar λογικά θα το βρει εκεί σαν .zip

Αν δε σας κάνει κόπο ανεβάστε το .zip κάπου γιατί έκανα βλακεία και έσβησα τα παλιά mods που είχα κατεβάσει και τώρα δεν το βρίσκω. Αυτό το v2 που έχει τώρα δεν έχει το disable noise suppression που μ' ενδιαφέρει κυρίως. Αν δε σας κάνει κόπο ανεβάστο το κάπου γιατί θέλω να το έχω πρόχειρο αν χρειαστεί να κάνω wipes.

Εγώ βέβαια δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με echo κλπ που έχουν αναφερθεί, με ακούνε ακόμα κι αν το έχω enabled, αλλά το έχουμε ξανασυζητήσει ότι αυτό το noise cancellation στο SGS2 δε δουλεύει και τόσο σωστά. Νομίζω καλύτερα κάποιος να το έχει disabled by default.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. :)

Μα νομίζω ότι το έβγαλε

από την κουζίνα γιατί δεν δούλευε...μάλιστα είπε ότι θα το ξανακοιταγε..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Ρε παδια να σας πω τι επαθα σημερα να μου πειτε αν ειναι φυσιολογικο.. Ειχα criskelo rom και δοκιμαζα διαφορα kernels. Σημερα ειδα οτι η cyanogenmod εχει βγει σε 2.3.5 και ειπα να τη φλασαρω για δοκιμη. Μπουταρα σε recovery και φλασαρα κανονικα το zip της rom. Επρεπε να κανω κατι αλλο πρωτα? Αφου εγινε η εγκατασταση ανοιξα το rom manager που εχει και προσπαθησα να φλασαρω το googleapps. Γυρισα παλι σε recovery εκδοση 4.0.1.5 και εκει ανακαλυψα οτι αν επιλεξω turn off και μετα ανοιξω παλι το κινητο τρεχει νεα εκδοση του cwm η 5.0.2.3 με μπλε γραμματα αυτη τη φορα. Αυτο συνεβη γιατι το νεο kernel εγκατεστησε νεα εκδοση του cwm ή καμια σχεση.... Οταν δηλαδη τρεχω απο το rom manager το recovery μπαινω στην 4.0.1.5 και αν θελω μπαινω και στη 5.0.2.3. ,Δουλευουν κ οι 2 εκδοσεις παντως.. Υπαρχει προβλημα λετε? Edited by sf-haris

Μα νομίζω ότι το έβγαλε

από την κουζίνα γιατί δεν δούλευε...μάλιστα είπε ότι θα το ξανακοιταγε..

Sent from Galaxy!

Δε δούλευε; Σε μένα πάντως εκτός κι αν κάνω σοβαρό λάθος νομίζω ότι δούλεψε. Βέβαια όπως είπα δεν είχα γενικά μεγάλο θέμα, οπότε δεν ξέρω μήπως τώρα έχει αλλάξει κάτι και δεν τοχω πάρει χαμπάρι. Αλλά τότε που το πέρασα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δούλεψε γιατί το δοκίμασα και άκουσα τη διαφορά. Τεσπα θα ρωτήσω και το Leomar τι έγινε όταν βρω χρόνο. Μέχρι τότε αν δε σας κάνει κόπο αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει εκείνο το παλιό, για να το δοκιμάσω και σ' ένα άλλο τηλέφωνο να δω τι γίνεται...

μια άσχετη ερώτηση αλλά ΠΑΡΑ πολυ σημαντική για μένα.

έχει δοκιμάσει κανείς απο σας να βάλει NTFS USB Stick πάνω στο S2? ξέρω ότι δεν κάνει σωστά mount, αλλά διαβάζω απο εδω και απο εκεί μερικούς τρόπους. ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι με επιτυχία.

Δε δούλευε; Σε μένα πάντως εκτός κι αν κάνω σοβαρό λάθος νομίζω ότι δούλεψε. Βέβαια όπως είπα δεν είχα γενικά μεγάλο θέμα, οπότε δεν ξέρω μήπως τώρα έχει αλλάξει κάτι και δεν τοχω πάρει χαμπάρι. Αλλά τότε που το πέρασα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δούλεψε γιατί το δοκίμασα και άκουσα τη διαφορά. Τεσπα θα ρωτήσω και το Leomar τι έγινε όταν βρω χρόνο. Μέχρι τότε αν δε σας κάνει κόπο αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει εκείνο το παλιό, για να το δοκιμάσω και σ' ένα άλλο τηλέφωνο να δω τι γίνεται...

αν δεν στο ανεβαση καποιος αλλος θα το κανω εγω το απογευμα μετα τη δουλεια που θα ειμαι στο σπιτι

Νικήτας

Σημερα ειπα να κανω την αλλαγη απο alienware v8 σε leomar 2.6. ολα καλα μεχρι στιγμης εκτος απο ενα προβλημα.στο μενου ειχα παντα τις εφαρμογες μεσα σε φακελους.τωρα που πηγα να κανω το ιδιο ναι μεν μπορω κ φτιαχνω φακελους αλλα οταν εχω το μενου σε μορφη πλεγμα δε μου εμφανιζει τιποτα.οταν το βαζω σε μορφη λιστας τοτε μου τα βγαζει ολα κανονικα.ξερεις κανεις καποια λυση?

Edit:την βρήκα την λύση.;όταν κάνεις φακέλους κ τους μαζεψεις μόνο στην πρώτη σελίδα τότε υπάρχει το πρόβλημα.Πρέπει στο μένου να υπάρχει κ δευτερη σελίδα για να σου τα δείχνει.

Edited by DjHoya

αν δεν στο ανεβαση καποιος αλλος θα το κανω εγω το απογευμα μετα τη δουλεια που θα ειμαι στο σπιτι

Νασαι καλά σ' ευχαριστώ :)

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Leomar μου είπε ότι κάποιοι του ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο mod δεν τους λειτούργησε όπως αναμενόταν γι' αυτό και το αφαίρεσε. Όμως θα το ξανακοιτάξει και μάλλον θα το δώσει πάλι μετά την κυκλοφορία της νέας ρομ με την καινούρια βάση.

Πάντως αν σου είναι εύκολο ανέβασέ μου κάπου και το παλιό γιατί θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω κι εγώ. Σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου. :)

Edited by karlesg

Το παραθέτω αυτούσιο καθώς ποστάρισα λάθος και δε μεταφέρθηκε από κάποιον mod..

Kαλημέρα σε όλους!Πέρασα την ΚΙ3 μέσω της κουζίνας του LEO.Η LEOMAR όμως είναι βασισμένη στην ΚΗ3..ήδη έχω αρκετα κολλήματα,μήπως δε συμβαδίζει αυτή η έκδοση της leomar με την ΚΙ3 ?Αν συμβαίνει αυτό γιατί υπήρχε στην κουζίνα?

Υπάρχει έκδοση leomar βασισμένη σε ΚΙ3 ή 4?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μάλλον εννοείς ότι πέρασες το KI3 modem, όχι ROM.

Με το θέμα των modem δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα δεν εξαρτάται το modem από τη ROM, μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις όπου θέλεις. Τώρα για τα κολλήματα που λες μάλλον κάτι άλλο συνέβη και κάτι πήγε στραβά. Αν υπήρχε θέμα με την αλλαγή modem τότε πίστεψέ η δικιά μου συσκευή θα έπρεπε να είναι ήδη στα σκουπίδια τώρα... :p

Πάντως εγώ προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το KI3 modem. Πέρα από την καλύτερη λήψη έχω την εντύπωση ότι έχω και καλύτερο wifi σε σταθερότητα αλλά και σε εμβέλεια. Σήμερα στη δουλειά συνδεόμαι σταθερά και γρήγορα σε router που με προηγούμενα modem είχα συνεχώς αποσυνδέσεις ή δεν τα έβλεπε καθόλου.

Με το θέμα των modem δεν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα δεν εξαρτάται το modem από τη ROM, μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις όπου θέλεις. Τώρα για τα κολλήματα που λες μάλλον κάτι άλλο συνέβη και κάτι πήγε στραβά. Αν υπήρχε θέμα με την αλλαγή modem τότε πίστεψέ η δικιά μου συσκευή θα έπρεπε να είναι ήδη στα σκουπίδια τώρα... :p

Πάντως εγώ προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το KI3 modem. Πέρα από την καλύτερη λήψη έχω την εντύπωση ότι έχω και καλύτερο wifi σε σταθερότητα αλλά και σε εμβέλεια. Σήμερα στη δουλειά συνδεόμαι σταθερά και γρήγορα σε router που με προηγούμενα modem είχα συνεχώς αποσυνδέσεις ή δεν τα έβλεπε καθόλου.

Κι εγώ νομίζω ότι είναι το καλύτερο που εχω δοκιμάσει

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

ok παίδες,έχετε δίκιο για modem μιλάω.Να υποθέσω ότι Rom θα αλλάξουμε όταν βγει η Λεο 2.7 με βάση την ΚΙ3?

πιστεύω ούτε με kernel υπάρχει κάποια ασυμβατότητα σχετικά με Modem έτσι?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Νασαι καλά σ' ευχαριστώ :)

Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο Leomar μου είπε ότι κάποιοι του ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο mod δεν τους λειτούργησε όπως αναμενόταν γι' αυτό και το αφαίρεσε. Όμως θα το ξανακοιτάξει και μάλλον θα το δώσει πάλι μετά την κυκλοφορία της νέας ρομ με την καινούρια βάση.

Πάντως αν σου είναι εύκολο ανέβασέ μου κάπου και το παλιό γιατί θα ήθελα να το ξαναδοκιμάσω κι εγώ. Σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου. :)

σου ανεβασα και τις δυο εκδοσεις

https://rapidshare.com/files/3060017778/phone_rec_mod_no_noise_suppression_mattedblues.zip

https://rapidshare.com/files/3878352197/phone_rec_mod_no_noise_suppression_mattedblues_v2.zip

https://rapidshare.com/files/2809379699/phone_rec_mod_no_noise_suppression_stock_theme.zip

https://rapidshare.com/files/1202396795/phone_rec_mod_no_noise_suppression_stock_theme_v2.zip

Νικήτας

εκανε μηπως κανεις δοκιμη του SiyahKernel v1.7.2 με smartassV2 ?

Εγώ τον παράτησα για λίγο..μου έκανε κάνα δύο reboot στα καλά καθούμενα και τα πήρα στο κρανίο..nimph 2.1.3 πάλι...

Sent from Galaxy!

Αντώνης

εκανε μηπως κανεις δοκιμη του SiyahKernel v1.7.2 με smartassV2 ?

εγώ δουλευώ την siyahkernel 1.7 rc3 με smartassv2. κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. ούτε κολλήματα. έχω την criskelo rom v19. η v20 δε μάρεσε. αναμένω την leomar 2.3.5

επειδή έψαχνα για τον καλύτερο player για το κινητό μας (εκτός του stock) προτείνω ανεπιφύλακτα τον mvideoplayer. εκτός του ότι πέζει τα πάντα, βρίσκει και υπότιτλους στο ίντερνετ και τα κάνει και pair (rename για να τεριάζουν) και δείχνει κανονικά τα ελληνικά (όχι στα ιερογλυφικά). δηλαδή μόνο ένα καλώδιο hdmi θέλει να το συνδέεις στην τηλεόραση! πάει η apple βλέπει εφιάλτες ειδικά μετά την ανακοίνωση και του galaxy sII με HD οθόνη

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

διαβαζω στο xda και ολοι λενε καλα λογια αλλα σε μενα smartass με uv μονο -0,25 στο καθε σκαλοπατι και εκανε reboot ή κολλαγε

+1000

και εγω με KI3 απο χθες....:)

απολυτα ευχαριστημένος....:)

Εγώ τον παράτησα για λίγο..μου έκανε κάνα δύο reboot στα καλά καθούμενα και τα πήρα στο κρανίο..nimph 2.1.3 πάλι...

Sent from Galaxy!

περιεργο εγω τον φοραω απο τοτε που τον πηρα γραμμη και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος βεβαια δεν εχω κανει undervolt πουθενα παρα μονο οτι εχω βαλει την ελαχιστη ταχυτητα στα 100hz και προφιλ screen off στα 100-500

αλλα σε μπαταρια σκιζει προς το παρρον

σε κληση 18λεπτων το πρωι εχασα 2% μπαταρια μονο

παντα με λεομαρ ρομ

ok παίδες,έχετε δίκιο για modem μιλάω.Να υποθέσω ότι Rom θα αλλάξουμε όταν βγει η Λεο 2.7 με βάση την ΚΙ3?

πιστεύω ούτε με kernel υπάρχει κάποια ασυμβατότητα σχετικά με Modem έτσι?

Σωστά η revolution 2.7 θα έχει σαν βάση την KI3 ROM. Modem άλλαζε άφοβα και κάνε ό,τι συνδυασμούς θέλεις, δεν υπάρχει θέμα.

@nik187 Ωραίος σ' ευχαριστώ!

περιεργο εγω τον φοραω απο τοτε που τον πηρα γραμμη και ειμαι σουπερ ευχαριστημενος βεβαια δεν εχω κανει undervolt πουθενα παρα μονο οτι εχω βαλει την ελαχιστη ταχυτητα στα 100hz και προφιλ screen off στα 100-500

αλλα σε μπαταρια σκιζει προς το παρρον

σε κληση 18λεπτων το πρωι εχασα 2% μπαταρια μονο

παντα με λεομαρ ρομ

Ναι όντως στην μπαταρία δεν παίζεται..στο κινητό μου όμως είχε θέμα με το 100 όταν το έβαζα μετά από λίγο πάγωνε..αναγκαστικά το πήγα 200 αλλά μου έκανε κάτι λαγκακια, που μου σπάσανε τα νεύρα! Θα επιστρέψω όμως πάλι σε αυτόν τον kernel απλά νομίζω ότι θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Πληροφοριακα λεγεται πως ο τελευταιος stock κερνελ της samsung ειναι πολυ καλος. εγω δοκιμαζω αυτον (CFRoot KI3)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...