Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειμαι σιγουρος αν εχω καταλαβει καλα ρε παιδια. Εχω την leo και δεν εχω κανενα προβλημα με nymph 2.1.5. Ποια η διαφορα του jeffrey που λενε μερικοι; ταχυτητα η μπαταρια;

Ο jeffrey απότι ξέρω είναι undervolt,άρα στη μπαταρία.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εσυ θα το κρινεις αν λειτουργει σωστα η οχι...αν δεν εχεις fc και reboots τοτε εισαι κομπλε....

καπου στο xda υπαρχει κατι σαν οδηγος για το undervolting...ψαξε ειναι αρκετα χρησιμος...

Μάλλον αυτόν εννοείς..είναι ότι πιο καλό έχω διαβάσει για oc/uv στο xda...

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14973796&postcount=531

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Περασα τη criscelo κ μου αρεσαν παρα πολυ τα εφε στις ρυθμισεις κ διαφορα στοιχεια αλλα θα'θελα να μοιαζει κατα τ'αλλα περισσοτερο με τη stock οπως πχ του leomar εχει αρκετα στοιχεια απ'τη stock.. Καμια ιδεα?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Δοκίμασα και εγώ την τελευταία Criskelo αλλά με λίγο σερφάρισμα η θερμοκρασία μου ανέβηκε 42°, οπότε ξαναγύρισα στην Leo με τον RAGEmod U1-v1.1b και ξαναήρθα στα ίσια μου!

Παιδια,εκτος της KF3,εχει βγει αλλη official ελληνικη?

Περασα τη criscelo κ μου αρεσαν παρα πολυ τα εφε στις ρυθμισεις κ διαφορα στοιχεια αλλα θα'θελα να μοιαζει κατα τ'αλλα περισσοτερο με τη stock οπως πχ του leomar εχει αρκετα στοιχεια απ'τη stock.. Καμια ιδεα?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Δοκίμασε να φλασάρεις κάποιο άλλο theme τότε από την kitchen του leomar.

Δεν ξέρω αν είναι όλα συμβατά όμως.

Δοκίμασα και εγώ την τελευταία Criskelo αλλά με λίγο σερφάρισμα η θερμοκρασία μου ανέβηκε 42°, οπότε ξαναγύρισα στην Leo με τον RAGEmod U1-v1.1b και ξαναήρθα στα ίσια μου!

Και εμένα μου φάνηκε πως με Criskelo ζεσταίνεται περισσότερο, θα την δοκιμάσω λίγο ακόμη πάντως.

Δοκίμασε να φλασάρεις κάποιο άλλο theme τότε από την kitchen του leomar.

Δεν ξέρω αν είναι όλα συμβατά όμως.

Θέλω συγκεκριμένες αλλαγές όπως τα default icons (επαφες, μηνυματα κτλ) , default animation μεσα στο κεντρικο μενου κτλ...

Λες με UOT kitchen να τα καταφέρω ή μπα?

Εφόσον θες συγκεκριμένες όχι(για συνδυασμό των δύο πρέπει να κάνεις αλλαγές μόνος σου). Αν θες το stock theme πάντως υπάρχει στην kitchen.

Παιδια,εκτος της KF3,εχει βγει αλλη official ελληνικη?
Όχι ακόμα φίλε απ'οσο ξέρω ,δοκίμασε και στο kies αν και δε νομίζω ,εγώ έχω την official KH3 η οποία εχει ful Ελληνικά αλλά δεν υποστηρίζεται από Kies ......για Ελλάδα πάντα...

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Σε symbian ηξερα που να ψάξω για αλλαγές σε animation, icons κτλ εδω δεν βγάζω άκρη πραγματικά...

Θέλω τη rom του Criscelo με άλλα icons, default animation sto menu κ αλλο Notification bar... κ αν βάλω άλλο θέμα χάνω πάνω κάτω όλα τα υπόλοιπα σε χρώματα κτλ...

Με ψήνει η ιδέα για Theme Kitchen...

Σε symbian ηξερα που να ψάξω για αλλαγές σε animation, icons κτλ εδω δεν βγάζω άκρη πραγματικά...

Θέλω τη rom του Criscelo με άλλα icons, default animation sto menu κ αλλο Notification bar... κ αν βάλω άλλο θέμα χάνω πάνω κάτω όλα τα υπόλοιπα σε χρώματα κτλ...

Με ψήνει η ιδέα για Theme Kitchen...

Σου είπα αν θες να κρατήσεις κάποια στοιχεία μιας ROM και να αντικαταστήσεις κάποια άλλα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα, ένα ένα τα icons και τα γραφικά που υπάρχουν στο system/framework-res κτλ. Γενικά θέλει γνώσεις για να το κάνεις...

Καμία σχέση το Symbian.

Edited by Zenor

καλησπερα σας...

απο τον τιτλο καταλαβαινετε..... μπορω να το κανω ? αν ναι μηπως μπορειτε να μου δωσετε καποιο λινκ ωπου 8α βοη8ισει?

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

Όχι ακόμα φίλε απ'οσο ξέρω ,δοκίμασε και στο kies αν και δε νομίζω ,εγώ έχω την official KH3 η οποία εχει ful Ελληνικά αλλά δεν υποστηρίζεται από Kies ......για Ελλάδα πάντα...
Με τις υπολοιπες rom που ειδα στο samfirmware υπαρχουν καποιες καραμπινατες διαφορες σε σχεση με την KF3 ωστε να αξιζει να περασω καποια απο αυτες?

Πειραζει που οταν αλλαζω rom δεν ειναι πληρως φορτισμενο;
Το πληρες φορτισμενο δεν παιζει ρολο,το θεμα ειναι ομως οτι αν κατι παει στραβα στο φλασαρισμα και δεν εχεις πολυ ρευμα θα μπλεξεις σε μεγαλες περιπετειες.

Σου είπα αν θες να κρατήσεις κάποια στοιχεία μιας ROM και να αντικαταστήσεις κάποια άλλα πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα, ένα ένα τα icons και τα γραφικά που υπάρχουν στο system/framework-res κτλ. Γενικά θέλει γνώσεις για να το κάνεις...

Καμία σχέση το Symbian.

Εν ολίγοις να ανοίξω framework-res.apk, SystemUI.apk - unzip, να βρώ τα ανάλογα icons(ιδιο ονομα), αντικατάσταση, ξαναφτιάχνω το .apk κ πίσω στη θέση του σωστά ?

Παρεπιπτόντως δοκίμασα να βάλω Criscelo αλλά απ'όσο checkara στα logs του δεν έχει κάποια παραμετροποιηση ώστε να βοηθάει στην εξοικονόμηση μπαταρίας :o

Ναι ακριβώς. Ούτε εγώ είδα διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με LeoMar οπότε δεν με βλέπω να την κρατάω. Ούτε στην ταχύτητα είδα διαφορά.

Βέβαια δεν έκανα full wipe.

Ούτε εγω αλλά για να είμαι ειλικρινής ούτε πρόκειται.. πολυ υπομονη κ χρόνο..

P.S. H UOT Kitchen έχει αρκετές κ ωραίες επιλογές για να αλλάξεις διάφορα στο κινητό, ασήμαντα μεν, να περάσεις την ώρα σου δε. Το προτείνω κ εγω ανεπιφύλακτα.

Με τις υπολοιπες rom που ειδα στο samfirmware υπαρχουν καποιες καραμπινατες διαφορες σε σχεση με την KF3 ωστε να αξιζει να περασω καποια απο αυτες?

Το πληρες φορτισμενο δεν παιζει ρολο,το θεμα ειναι ομως οτι αν κατι παει στραβα στο φλασαρισμα και δεν εχεις πολυ ρευμα θα μπλεξεις σε μεγαλες περιπετειες.

Τι περιπετειες δλδ;

Τι περιπετειες δλδ;

Semi bricked phone τουλαχιστον. Απλως εχε το τουλαχιστον 50% φορτισμενο.

Edit: Επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε με την Uot Kitchen, γενικα αλλαζει μοναχα αυτα που θα επιλεξεις ή επηρεαζει ολοκληρο το theme? Επισης αν ειναι ευκολο ενα λινκ? Τελος, ειναι device dependant οι επιλογες? Δηλωνω παντελη αγνοια, θυμαμαι μια φορα μονο ειχα μπει στη σελιδα κι αυτο οταν ειχα το SGS...

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τι περιπετειες δλδ;
Aν παει κατι στραβα στο φλασαρισμα (που η πειρα εδειξε οτι αρκετα μπορει να συμβουν) και χρειαστει να ξαναφλασαρεις ενω δεν θα εχεις αρκετο ρευμα πλεον και σου μεινει,η πιο απλη περιπτωση ειναι οτι το κινητο δεν θα φορτιζει στην συνεχεια με κατεστραμενη ρομ,θα πρεπει να βρεις <αλλο> τροπο να φορτισεις την μπαταρια,πραγμα λιγο δυσκολο γιατι ελαχιστοι εχουν επιτραπεζιο φορτιστη και ελαχιστοι εχουν καποιον φιλο με ιδιο κινητο ωστε να τους φορτισει την μπαταρια ;) (τωρα βεβαια πηρα την καλη περιπτωση,γιατι αν σου μεινει απο ρευμα στο φλασαρισμα παιζει να εχεις πολυ πιο δυσαρεστες περιπετειες!!)

Ο κανονας ειναι οτι δεν φλασαρουμε ποτε αν δεν εχουμε τουλαχιστον 70% μπαταρια.

EDIT @Prattein_Aloga Πετρο,το λινκ για την uot ειναι αυτο http://uot.dakra.lt/ σου αλλαζει μονο οτι επιλεξεις και το εχεις στο κινητο,δεν σου κανει αλλαγη σε κατι που δεν εχει η ρομ σου παρολο που μπορει να δεις καποια επιλογη,αν χρειαστεις βοηθεια βαλε φωνη,εχω ασχοληθει πολυ με αυτο.

Edited by truckman

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...